2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnşallah yarında güzel şeyler duyarsın

Yarın sadece kan vercem.. Bu safra asidi dedikleri tahlil dış laboratuvarda oluyomus.. Her hastane ondan yapmıo sanrm.. 2 3 gun snra anca cıkıomus sonuc.. Asıl belırleyıcı bu tahlılmıs.. Yanı haftaya salı fılan anca belli olur galiba

Sen 40lı kilolardaydın sanki yanlış mı hatırlıyorum hamile olduğunda. Ve basenin de çıktı öyle mi bende basen de pek çıkmadı, kimsenin görmediği kenardan minnacık bişiler hissediyorum
Ya evet ve hiç basenim yoktu ama artık var kalçam popom oldu artık. 30 yıldan sonra ben de şok

Ben yapmayacağım. Hatta eşimin arkadaşı var para almadan yapacak ama bana fazla fazla mı olur gibi geliyor. Yani çok sakin bir ortam ve doğum olsun istiyorum ben. Hatta kimse olmasın istiyorum Eşim en azından bir kaç balon koyulsun istiyor ama bana gerek yokmuş gibi geliyor.

BIlmiyorum bende ama bunaldigimi hissediyorum . Doguma az kaldi onun gerginligi mi bilmiyorum . Kapali biriyim normLde evde rahat giyinirim tunikle duruyorum bu bile sinir ediyor beni . Allah'im gunah yazmasin kotu dusunmek istemiyorum ama ruhum daraldi ya

Tam olarak senin gibi düşünüyordum ama şu gebelik sürecinde fikrim değişti acaba yapsam mı diyorum daha kapı süsü çikolata bile ayarlamadım organizasyon ayarlarsam onlar halleder diye fotoğrafçı falan istemiyorum hastanede zaten çok şişko ve ödemli olucaz kötü çıkıyo fotolar yenidoğan çekimi yaptırmayı istiyorum sadece e fotoğrafçı olmazsa odayı süslememin bi manası var mı onuda bilemedim çok kararsızım işte çıldırıcam artık

Sen bilirsin canım içinden geliyorsa yap ama en ucuzu 3 bin lira filan bence hiç gerek yok. Belki gelen kardeşin dedesi vs bir balon alır demet yaptırır onunla da çok güzel sade ve yeterli olur

Ben şahsen hiç bir şey yaptırmayacağım doğum için, çünkü ne ile karşılaşacağımız da hiç belli değil Allah korusun ama doğum günlerinde kendim baya uğraşıp süslüyorum

Heh işte aynen bu moddayım. Fotoğrafçı istemedim. Ben de yenidoğan konsept çekimleri oluyor ondan istiyorum
Gebelik hormonları ile her şeyi istiyor gibi oluyorsun aslında bir türlü emin olamıyorsun ama fotoğrafçı da yoksa kapı süsü yeterli bence

Ben oda süslemesi istemedim, kapı süsü, çikolata ve kolonya yaptırdım. Bir de hediyelik broş Yaptırdıklarım da çok sade şeyler oldu, sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değil diyorum hep çikolatam içime sindi ama yaptıracak arkadaşlarıma tavsiye edebilirim beğenirseniz

Eklentiler

• df41f451-e438-45bd-872f-423aa253d37f.webp
    90,1 KB · Görüntüleme: 105
  • b16ab1bd-2685-41e0-ab1e-9f93ef009d7d.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 82
Çikolata için tam da bunu beğenmiştim düşündüğüm model buydu. Sayfanın adını atabilir misin bana? Bir ona da bakayım eğer farklıysa

Al_pi 400 500 olur etme eyleme kendi bedeninden 1 numara büyük al ama sanırım sende benim gibi pek netten Alışverişte emin olamıyorsun beden konusunda illa yerinde görüp elliycem
Ya işte ben 75 D 80 D mi alacagım ee d beden kısmı degıl mı 80 cup degıl mı ? Bilsem iade var alırım sonra sütyen iade edılmıyo dıyecekler kalacak elımde ☺
Ya ne güzel beden o öyle Rabbimin işine karışmak gibi olmasın ama azcık haksızlık bu
Ahahhahah İnşallah bol sütlerimiz olur

Hepsi bende var gıcık oluyorum herkese benim de korkulu rüyam ne biliyor musun doğumdan sonra annesi babası gelecek illaki gelsinler tamam görecekler tabi. Ama ne zaman gidecekler ya çok kalırlarsa 8 hafta doğum iznim bitince bebeğe kim bakacak. Annesi bakarım modunda ama ben çekirdek aile olarak kalmak istiyorum. Bunalıma girince kolay çıkamam sinir yaparım gerilirim bir yerde patlarım kendimi biliyorum. Birde açıkçası taşınma sürecinde ne yardım ettiler bana ne sordular doğru düzgün ordan bir hassaslık var bende. Bebeğe zaten faydaları yok daha çorap almamışlar Valla tersi düşünen olabilir kızlar ama bebek dediğin torunları ya insan bir sorar yani biz böyle gördük. Benim el insanı dediğim arkadaşlarım birşey lazım mı diye soruyor. Çoğu kişide aynı dertler var yani biraz farklı bazıları o kadar. Düşünmemek lazım da işte biraz bu dönem zaten hassas olduğumuz için

Çikolatası ne imiş ben dün bi yere sordum belçika çikolatası dedi

Hicbir sey olmasa bile bu ruh hali kotu .vicdan azabi cekiiorum ben aslinda kotu dusunurken . Sonra diuorum bazen bende bencil olabilirim diyorum ne bilim ya Allah yardimcimiz olsun . Sabir ya Rabbim

Çikolata kaç tane ve ne kadar ödediniz acaba sadece çikolataya

Bu sayfaya yeni sordum Kızlar fiyatını. çok hoşuma gitmişti benimde baskı desenler fikir olsun

Eklentiler

• 935E8F1E-778E-4AB0-B68C-5820DB451B9B.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 92
  • D3113702-9EF9-4B05-8283-CDA81AEFCC77.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…