İnşallah yarında güzel şeyler duyarsın
Ya evet ve hiç basenim yoktu ama artık varSen 40lı kilolardaydın sanki yanlış mı hatırlıyorum hamile olduğunda. Ve basenin de çıktı öyle mibende basen de pek çıkmadı, kimsenin görmediği kenardan minnacık bişiler hissediyorum
Ben yapmayacağım. Hatta eşimin arkadaşı var para almadan yapacak ama bana fazla fazla mı olur gibi geliyor. Yani çok sakin bir ortam ve doğum olsun istiyorum ben. Hatta kimse olmasın istiyorumKızlar ya doğum odası süslemeyi düşünüyor musunuz ? Ya da bir organizasyon falan ayarladınız mı ? Ben çok kararsız kaldım napcağımı asla bilemedimbu gebelik beni çok kararsız yaptı resmen hep bi ikilemde yaşıyom
BIlmiyorum bende ama bunaldigimi hissediyorum . Doguma az kaldi onun gerginligi mi bilmiyorum . Kapali biriyim normLde evde rahat giyinirim tunikle duruyorum bu bile sinir ediyor beni . Allah'im gunah yazmasin kotu dusunmek istemiyorum ama ruhum daraldi yaBilemedim ne diyeyim. Evde birileri var nasılsa kızını onlara bırak, uzanmam lazım de geç yatak odana, odada varsa TV izle, yoksa tak kulaklığı müzik falan dinle, birşeyler izle telefondan. Tabi evde yalnız kalmışsın gibi olmayacaktır ama biraz alan açabilirsin kendine bir süreliğine.. Birde eşinle konuş açık açık anlat sıkıntını derim. İlk çocukta değil ki acemi olsun bu konularda
Tam olarak senin gibi düşünüyordum ama şu gebelik sürecinde fikrim değişti acaba yapsam mı diyorum daha kapı süsü çikolata bile ayarlamadım organizasyon ayarlarsam onlar halleder diyeBen yapmayacağım. Hatta eşimin arkadaşı var para almadan yapacak ama bana fazla fazla mı olur gibi geliyor. Yani çok sakin bir ortam ve doğum olsun istiyorum ben. Hatta kimse olmasın istiyorumEşim en azından bir kaç balon koyulsun istiyor ama bana gerek yokmuş gibi geliyor.
Sen bilirsin canım içinden geliyorsa yap ama en ucuzu 3 bin lira filan bence hiç gerek yok. Belki gelen kardeşin dedesi vs bir balon alır demet yaptırır onunla da çok güzel sade ve yeterli olurKızlar ya doğum odası süslemeyi düşünüyor musunuz ? Ya da bir organizasyon falan ayarladınız mı ? Ben çok kararsız kaldım napcağımı asla bilemedimbu gebelik beni çok kararsız yaptı resmen hep bi ikilemde yaşıyom
Heh işte aynen bu moddayım. Fotoğrafçı istemedim. Ben de yenidoğan konsept çekimleri oluyor ondan istiyorumTam olarak senin gibi düşünüyordum ama şu gebelik sürecinde fikrim değişti acaba yapsam mı diyorum daha kapı süsü çikolata bile ayarlamadım organizasyon ayarlarsam onlar halleder diyefotoğrafçı falan istemiyorum hastanede zaten çok şişko ve ödemli olucaz kötü çıkıyo fotolar yenidoğan çekimi yaptırmayı istiyorum sadece e fotoğrafçı olmazsa odayı süslememin bi manası var mı onuda bilemedim çok kararsızım işte çıldırıcam artık
Ben oda süslemesi istemedim, kapı süsü, çikolata ve kolonya yaptırdım. Bir de hediyelik broşTam olarak senin gibi düşünüyordum ama şu gebelik sürecinde fikrim değişti acaba yapsam mı diyorum daha kapı süsü çikolata bile ayarlamadım organizasyon ayarlarsam onlar halleder diyefotoğrafçı falan istemiyorum hastanede zaten çok şişko ve ödemli olucaz kötü çıkıyo fotolar yenidoğan çekimi yaptırmayı istiyorum sadece e fotoğrafçı olmazsa odayı süslememin bi manası var mı onuda bilemedim çok kararsızım işte çıldırıcam artık
Çikolata için tam da bunu beğenmiştim düşündüğüm model buydu. Sayfanın adını atabilir misin bana? Bir ona da bakayım eğer farklıysaBen oda süslemesi istemedim, kapı süsü, çikolata ve kolonya yaptırdım. Bir de hediyelik broşYaptırdıklarım da çok sade şeyler oldu, sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değil diyorum hep çikolatam içime sindi ama yaptıracak arkadaşlarıma tavsiye edebilirim beğenirseniz
Tabiki canım, ekliyorumÇikolata için tam da bunu beğenmiştim düşündüğüm model buydu. Sayfanın adını atabilir misin bana? Bir ona da bakayım eğer farklıysa
Ya işte ben 75 D 80 D mi alacagımAl_pi 400 500 olur etme eyleme kendi bedeninden 1 numara büyük al ama sanırım sende benim gibi pek netten Alışverişte emin olamıyorsun beden konusunda illa yerinde görüp elliycem
Ahahhahah İnşallah bol sütlerimiz olurYa ne güzel beden o öyleRabbimin işine karışmak gibi olmasın ama azcık haksızlık bu
Hepsi bende var gıcık oluyorum herkeseKızlar ben iyi degilim ya hormonlardan mi ne kimseyi gormek istemiyorum . Kimse bana kotuluk yapmiyor ama yapiiyormus gibi hissediyorum . Gercekten oylece yatmak istiyorum sadece .
2 hafta sonra dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa. Ben esime evimde takilmak istiyorum dememe ragmen bana bir sey olur acil diye k.p ve . Kv . Yaninda kalirsiniz falan demis.. bir de hafta sonu ben esim ve kizimla evde durmak isterken defalarca esim annemleri yemege ,kahvaltiya cagiralim yapti kendi goremedigi icin ama benim onlari gordugum haftaici kismini umursamadi .
Artik gına geldi ya . Gercekten. Bir seyimde yok cok sukur ki olsada hemen mudahale olmuyor hastaneye gidince . Her seyi gectim araba var yakinda oturuyolar . Oturma odamda uzanarak yatamiyorum cunku k.p var . kizimda pesimde oyun oynayalim diyor bunaldim her seyden daha dogurmadan ya . Ve hepsi gerizekali esim yuzunden . Bunaalima girdim . Ailesi bana kotuluk yapmiyor iyi insanlar ama kendimce takilmayi isterken son haftalarimda neden abi neden yaa gercekten bunaldim . Ve asiri sinir hissediyorum su an herkese karsi
Çikolatası ne imiş ben dün bi yere sordum belçika çikolatası dediBen oda süslemesi istemedim, kapı süsü, çikolata ve kolonya yaptırdım. Bir de hediyelik broşYaptırdıklarım da çok sade şeyler oldu, sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değil diyorum hep çikolatam içime sindi ama yaptıracak arkadaşlarıma tavsiye edebilirim beğenirseniz
Hicbir sey olmasa bile bu ruh hali kotu .vicdan azabi cekiiorum ben aslinda kotu dusunurken . Sonra diuorum bazen bende bencil olabilirim diyorum ne bilim ya Allah yardimcimiz olsun . Sabir ya RabbimHepsi bende var gıcık oluyorum herkesebenim de korkulu rüyam ne biliyor musun doğumdan sonra annesi babası gelecek illaki gelsinler tamam görecekler tabi. Ama ne zaman gidecekler ya çok kalırlarsa 8 hafta doğum iznim bitince bebeğe kim bakacak. Annesi bakarım modunda ama ben çekirdek aile olarak kalmak istiyorum. Bunalıma girince kolay çıkamam sinir yaparım gerilirim bir yerde patlarım kendimi biliyorum. Birde açıkçası taşınma sürecinde ne yardım ettiler bana ne sordular doğru düzgün ordan bir hassaslık var bende. Bebeğe zaten faydaları yok daha çorap almamışlar Valla tersi düşünen olabilir kızlar ama bebek dediğin torunları ya insan bir sorar yani biz böyle gördük. Benim el insanı dediğim arkadaşlarım birşey lazım mı diye soruyor. Çoğu kişide aynı dertler var yani biraz farklı bazıları o kadar. Düşünmemek lazım da işte biraz bu dönem zaten hassas olduğumuz için
Hiç sormadım biliyor musun, bu detayı tamamen atlamışımÇikolatası ne imiş ben dün bi yere sordum belçika çikolatası dedi
Çikolata kaç tane ve ne kadar ödediniz acaba sadece çikolatayaBen oda süslemesi istemedim, kapı süsü, çikolata ve kolonya yaptırdım. Bir de hediyelik broşYaptırdıklarım da çok sade şeyler oldu, sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değil diyorum hep çikolatam içime sindi ama yaptıracak arkadaşlarıma tavsiye edebilirim beğenirseniz
Hiç sormadım biliyor musun, bu detayı tamamen atlamışımama tadı güzelmiş deneme yapıldı
Sorduğum yerlerden biri de bana biz üretiyoruz Belçika çikolatasıyla dedi ama hiç güven vermediÇikolatası ne imiş ben dün bi yere sordum belçika çikolatası dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?