Bana sorarsan ne olursa olsun aileden birine baktırma iznin bitince, gerçekten huzur kalmıyor her şey batıyor. Tüm kazancını ver gerekirse sana azıcık kalsın ama güvenilir bir bakıcı bulHepsi bende var gıcık oluyorum herkesebenim de korkulu rüyam ne biliyor musun doğumdan sonra annesi babası gelecek illaki gelsinler tamam görecekler tabi. Ama ne zaman gidecekler ya çok kalırlarsa 8 hafta doğum iznim bitince bebeğe kim bakacak. Annesi bakarım modunda ama ben çekirdek aile olarak kalmak istiyorum. Bunalıma girince kolay çıkamam sinir yaparım gerilirim bir yerde patlarım kendimi biliyorum. Birde açıkçası taşınma sürecinde ne yardım ettiler bana ne sordular doğru düzgün ordan bir hassaslık var bende. Bebeğe zaten faydaları yok daha çorap almamışlar Valla tersi düşünen olabilir kızlar ama bebek dediğin torunları ya insan bir sorar yani biz böyle gördük. Benim el insanı dediğim arkadaşlarım birşey lazım mı diye soruyor. Çoğu kişide aynı dertler var yani biraz farklı bazıları o kadar. Düşünmemek lazım da işte biraz bu dönem zaten hassas olduğumuz için
150 adet yaptırdım, kolonyayla 1200 verdim, ayrı fiyatını hatırlayamıyorum şuan ama kolonya 180 gibi bir şeydi sanırımÇikolata kaç tane ve ne kadar ödediniz acaba sadece çikolataya
Tek şeyi bazılarıları baskıyı direk kutuya yapıyor, bu üründe şeffaf bir etiket üzerine yapılmış baskı ama görüntüde sorun yok ben sevdim, zaten sayfalarında belirtmişAl_pi ben mesaj attım yazarım buraya da
Zeytinyağı sür, iyice bulaşsın heryere. Bekle iyice çekene kadar. Sonra hiç suya değdirmeden sıvı sabunla ovala. İyice sabunlanınca suyla durula.Canlarrr acil tavsiye kırmızı alarmyeşil biber doğradım efsane şekilde acı çıktı sağ elimi hissetmiyorum çamaşır suyu denedim geçmiyor acil yardım taktik ambulans alooooo
Canlarrr acil tavsiye kırmızı alarmyeşil biber doğradım efsane şekilde acı çıktı sağ elimi hissetmiyorum çamaşır suyu denedim geçmiyor acil yardım taktik ambulans alooooo
Bu sayfaya yeni sordum Kızlar fiyatını. çok hoşuma gitmişti benimde baskı desenler fikir olsun
Biraz fazla pahalı değil mi150 adet yaptırdım, kolonyayla 1200 verdim, ayrı fiyatını hatırlayamıyorum şuan ama kolonya 180 gibi bir şeydi sanırım
Ben hiç bişey yapmıyıcam bi ikramlık yaparım tamam. Oraya hancıyacağım parayı bi ihtiyacını alırım çocuğumun.Kızlar ya doğum odası süslemeyi düşünüyor musunuz ? Ya da bir organizasyon falan ayarladınız mı ? Ben çok kararsız kaldım napcağımı asla bilemedimbu gebelik beni çok kararsız yaptı resmen hep bi ikilemde yaşıyom
Benim fiyat aldığım yerler genelde 1000den başlıyordu hep, ama daha uygun seçenekler bulunabilir, arkadaşım 700 e yaptırmış mesela o da güzeldiBiraz fazla pahalı değil mi
Yeni yeni düzenlemeye başladı ütüledim çaşırımı 2 kereBende o zamandan alışkanlıktır, günde 2 kere değiştiriyorum çamaşırımı. Ama dediğim gibi o dönemde günde en az 5-6 kere değiştiriyordum.
Benim fiyat aldığım yerler genelde 1000den başlıyordu hep, ama daha uygun seçenekler bulunabilir, arkadaşım 700 e yaptırmış mesela o da güzeldiBiraz fazla pahalı değil mi
30 da yıkadım ben 2,5 toğ etiketinde 30 yazıyoduKızlar bu toglu tulumlar çamaşır makinesinde yıkanıyor mu birde yıkanıyorsa eğer kaç derecede yıkanıyor. Termal özelliği var ya yine de bir sorayım dedim.
Mıknatıslı olan kutular genelde nereye sorduysam aşağı yukarı aynı pahalı kutudan kaynaklı olabilir diye düşündüm ama kesinlikle çok şık çok beğeniyorumBenim fiyat aldığım yerler genelde 1000den başlıyordu hep, ama daha uygun seçenekler bulunabilir, arkadaşım 700 e yaptırmış mesela o da güzeldi
Kutusu böyle mıknatıslı olanlar biraz pahalı canım diğer sayfalarda aşağı yukarı aynı ben demir kutuda yaptırdım uygunaBiraz fazla pahalı değil mi
İsimlerinin geçtiği her şey çok çok güzel zaten, inşallah hepsi sağlıkla gelsinMıknatıslı olan kutular genelde nereye sorduysam aşağı yukarı aynı pahalı kutudan kaynaklı olabilir diye düşündüm ama kesinlikle çok şık çok beğeniyorumbenim burda akrabam yok öyle içimde kalmasın diye demir kutulu klasık bilindik bir sayfada yaptırdım fiyatı uygundu baya
İkizler için çok normal değil mi kiloları. Altta imzanda bile 1780 gr diyor ki biliyorsun farklı ölçümler olabiliyor. Hem belki son zamanlarda daha çok kilo alırlar annesiBenim bebekler kilo almıyor oğlumda da gerilik var ama var demiyo doktor kızım 1516 oğlum 1670 gr ikiside küçük daha 4 haftam var hemen hemen ve 2 kiloyu zor görürüz gibi
Canım alttaki açıklamada 1780 gr olmalı diyor. E seninkiler ikiz, kilolarının böyle olması normal değil mi? Sen hiç kötü düşünme, alırlar inşallah kiloyuBenim bebekler kilo almıyor oğlumda da gerilik var ama var demiyo doktor kızım 1516 oğlum 1670 gr ikiside küçük daha 4 haftam var hemen hemen ve 2 kiloyu zor görürüz gibi
Bana sorarsan ne olursa olsun aileden birine baktırma iznin bitince, gerçekten huzur kalmıyor her şey batıyor. Tüm kazancını ver gerekirse sana azıcık kalsın ama güvenilir bir bakıcı bul
Benim eşim yarın şehir dışına gidiyor mesela cuma akşam gelicek eşim kv mi aramış gel kal iki gece diye. Annesinin işi mi var demiş. Bende istemiyorum gelmesin annem gelir dedim. Annemde akşam dönsem mi şöyle mi yapsam kalmasam mı dedi. İstersen işlerimizi hallederiz ben temizlikçiyi akşam bırakıcam bi yere kadar ordan size geçer kalırız dedim. Bana dediği laf e ben gelmiyim hiç akşam sen işini hallet gel. Dedim anne benim daha çantam yok perdeler yıkanacak tek başına yapamaz sen çocukla ilgilenirsin bende işlerimi yaparım dedim. Zaten akşam çocuk uyuyor ben sana niye kalmaya geliyim ki dedim. Yani demem o ki kendi annen bile olsa zorluğunu görünce bakmak istemiyor. Parasını verirsin en azından parayla işini yapar, saçma sapan çocuk üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?