2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana sorarsan ne olursa olsun aileden birine baktırma iznin bitince, gerçekten huzur kalmıyor her şey batıyor. Tüm kazancını ver gerekirse sana azıcık kalsın ama güvenilir bir bakıcı bul

Benim eşim yarın şehir dışına gidiyor mesela cuma akşam gelicek eşim kv mi aramış gel kal iki gece diye. Annesinin işi mi var demiş. Bende istemiyorum gelmesin annem gelir dedim. Annemde akşam dönsem mi şöyle mi yapsam kalmasam mı dedi. İstersen işlerimizi hallederiz ben temizlikçiyi akşam bırakıcam bi yere kadar ordan size geçer kalırız dedim. Bana dediği laf e ben gelmiyim hiç akşam sen işini hallet gel. Dedim anne benim daha çantam yok perdeler yıkanacak tek başına yapamaz sen çocukla ilgilenirsin bende işlerimi yaparım dedim. Zaten akşam çocuk uyuyor ben sana niye kalmaya geliyim ki dedim. Yani demem o ki kendi annen bile olsa zorluğunu görünce bakmak istemiyor. Parasını verirsin en azından parayla işini yapar, saçma sapan çocuk üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmazlar

Canlarrr acil tavsiye kırmızı alarm yeşil biber doğradım efsane şekilde acı çıktı sağ elimi hissetmiyorum çamaşır suyu denedim geçmiyor acil yardım taktik ambulans alooooo
Zeytinyağı sür, iyice bulaşsın heryere. Bekle iyice çekene kadar. Sonra hiç suya değdirmeden sıvı sabunla ovala. İyice sabunlanınca suyla durula.

Geçmiş olsun
Canlarrr acil tavsiye kırmızı alarm yeşil biber doğradım efsane şekilde acı çıktı sağ elimi hissetmiyorum çamaşır suyu denedim geçmiyor acil yardım taktik ambulans alooooo

Bu sayfaya yeni sordum Kızlar fiyatını. çok hoşuma gitmişti benimde baskı desenler fikir olsun
soyasosu Al_pi sanırım adet olarak bu sayfadakiler daha uyguna geliyor, tasarımlar aynı zaten baskı da aynı gördüğüm kadarıyla incelemek lazım güncel fiyatlarıı çikolata farkı olduğunu çok sanmıyorum, ikisinin de tasarımları çok şeker fiyat olarak karşılaştırılabilir

Ben hiç bişey yapmıyıcam bi ikramlık yaparım tamam. Oraya hancıyacağım parayı bi ihtiyacını alırım çocuğumun.

Kızlar ben birkaç yere sormuştu isterseniz sayfaları bir inceleyin

Eklentiler

• IMG_7118.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_7117.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7115.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 59
Benim fiyat aldığım yerler genelde 1000den başlıyordu hep, ama daha uygun seçenekler bulunabilir, arkadaşım 700 e yaptırmış mesela o da güzeldi
Mıknatıslı olan kutular genelde nereye sorduysam aşağı yukarı aynı pahalı kutudan kaynaklı olabilir diye düşündüm ama kesinlikle çok şık çok beğeniyorum benim burda akrabam yok öyle içimde kalmasın diye demir kutulu klasık bilindik bir sayfada yaptırdım fiyatı uygundu baya

Kızlar ben de buraya sormuştum. Kolonya için 150 tl kargo için 60 tl dedi.

• Mıknatıslı Kare Kutu
70 Adet Çikolata : 500 TL

• Mıknatıslı Kare Kutu
100 Adet Çikolata : 650 TL

• Kurdeleli Dikdörtgen Kutu
100 Adet Çikolata 650 TL

150 Adet Çikolata : 900 TL

200 Adet Çikolata 1200 TL

• Ürünlerimizi kişiye özel tasarlamaktayız.
• Çikolata Markamız Mabel

• Ödemeler Havale / EFT / Fast İle Yapılmaktadır.

• Teslim Süremiz 15 Gündür

Güzel Günler Dileriz

Eklentiler

• IMG_4498.webp
    53 KB · Görüntüleme: 64
İsimlerinin geçtiği her şey çok çok güzel zaten, inşallah hepsi sağlıkla gelsin

Benim bebekler kilo almıyor oğlumda da gerilik var ama var demiyo doktor kızım 1516 oğlum 1670 gr ikiside küçük daha 4 haftam var hemen hemen ve 2 kiloyu zor görürüz gibi
İkizler için çok normal değil mi kiloları. Altta imzanda bile 1780 gr diyor ki biliyorsun farklı ölçümler olabiliyor. Hem belki son zamanlarda daha çok kilo alırlar annesi

Benim bebekler kilo almıyor oğlumda da gerilik var ama var demiyo doktor kızım 1516 oğlum 1670 gr ikiside küçük daha 4 haftam var hemen hemen ve 2 kiloyu zor görürüz gibi
Canım alttaki açıklamada 1780 gr olmalı diyor. E seninkiler ikiz, kilolarının böyle olması normal değil mi? Sen hiç kötü düşünme, alırlar inşallah kiloyu

Çok dogru.. İki kuruş kar edecez diye agzımıza ediolar.. Hiç gerek yok agzının tadını bozmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…