Bak ben bunu bulamadım gecen ay kım hesaplamıstı dıye benımde 63.8 mmEvet 42 cm yani
Ya sende 33 de doğurdun ya sende de oluyor mu sanki 35 de doğması lazım 35 den sonrası nasıl geçecek diyorum bi an önce kavuşalım filan sonra da diyorum yat zıbar dinlen bunlar iyi günlerin kafayı yemeAferin benım oğluşuma yauslu uslu büyüyor resmen bazen çabuk kavuşmak istesem de istegimi dizginliyorum İnş kasıma kadar dayansak yeter bize
44,6 45 cm diyelim biz onaBak ben bunu bulamadım gecen ay kım hesaplamıstı dıye benımde 63.8 mm
Heh ıyı elit güzel marka ama vermem 1000
Oyy maşallah44,6 45 cm diyelim biz ona
Canım benim yaptırdığım yerde elit marka dedi 72 adet metal kutu 190 tl kargo hariç istersen benimki gelince atarım buraya görsel tadınada bakarımHeh ıyı elit güzel marka ama vermem 1000hacı amcadan alırım garanti oynarım
Ohha bırı 1000 bırı nasıl 190Canım benim yaptırdığım yerde elit marka dedi 72 adet metal kutu 190 tl kargo hariç istersen benimki gelince atarım buraya görsel tadınada bakarım
Öyle mi diyorsunSen bilirsin canım içinden geliyorsa yap ama en ucuzu 3 bin lira filan bence hiç gerek yok. Belki gelen kardeşin dedesi vs bir balon alır demet yaptırır onunla da çok güzel sade ve yeterli olur
Ben şahsen hiç bir şey yaptırmayacağım doğum için, çünkü ne ile karşılaşacağımız da hiç belli değil Allah korusunama doğum günlerinde kendim baya uğraşıp süslüyorum
Ya sende 33 de doğurdun ya sende de oluyor mu sanki 35 de doğması lazım 35 den sonrası nasıl geçecek diyorum bi an önce kavuşalım filan sonra da diyorum yat zıbar dinlen bunlar iyi günlerin kafayı yemebide benim ilk tontişti hemen alıp eve geldim bu öyle değil o yüzden bebeklerimiz sağlıklı zamanında gelsin inşallah
Benim attığım sayfada 650ydi. Kutu tasarımları aynıHeh ıyı elit güzel marka ama vermem 1000hacı amcadan alırım garanti oynarım
Valla bende diğer ekim annelerinde yaptıranları gördüm memnun kalmışlar diye yaptırdım ama dediğim gibi şu mıknatıslı kutular pahalı bide üzeri yapışkan değil direk baskı onlar o yüzden sanırım bunlar etiket atayım fiyat listesini ne bileyim yiyip çöpe atcaklar zatenOhha bırı 1000 bırı nasıl 190bızımı keklıyolar ne
Gebelik hormonları bizi bizden aldı valla bütün dengem kaçtıHeh işte aynen bu moddayım. Fotoğrafçı istemedim. Ben de yenidoğan konsept çekimleri oluyor ondan istiyorum
Gebelik hormonları ile her şeyi istiyor gibi oluyorsun aslında bir türlü emin olamıyorsunama fotoğrafçı da yoksa kapı süsü yeterli bence
Bende çok güzel buldum hastane cıkısıyla aynı kutusu 380 dedı ama markayı sorunca dedı kı belcıka cıkolatasıBenim attığım sayfada 650ydi. Kutu tasarımları aynı
Çok güzelmiş çok beğendimBen oda süslemesi istemedim, kapı süsü, çikolata ve kolonya yaptırdım. Bir de hediyelik broşYaptırdıklarım da çok sade şeyler oldu, sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değil diyorum hep çikolatam içime sindi ama yaptıracak arkadaşlarıma tavsiye edebilirim beğenirseniz
Ohha bırı 1000 bırı nasıl 190bızımı keklıyolar ne
Aynen ya bende işte çok merak ediyorum 35 den sonrasını acaba karnım nasıl olacak büyüyecekmi oğlumda büyümedi hep diyodum 1 ay daha kalsa nasıl olacaktım filan valla oğlumda bu haftalarda ağrım yoktu ama bunda çok var bu beni perişan etti çatı ağrısından evde bile yürüyemez oldumAynen 33den sonrası Bi muamma benım için.. Ki asıl sanrm o haftalardan snra ağırlık çöküyor insana.. Hiç bilmiyorum.. Ben eymende hatırlıyorum içimden cok gecırdm galıba, Bi an önce dogsa dıye, sureklı kusma fılan iyice yıpranmıstm, bide yaz aylarıydı son zmnlar, iyice bunalmıstm, geçirdim hep içimden doğsa Bi an önce diye.. Cok gecırdım ki işte gerceklestı.. Nıyet hep belırleyıcı oluyo galıba.. Bak bunda göreyim istiyorum 33den sonrayı.. Belkı 38 bile diorm, neden olmasın ki
Valla aslnda zamanlarından ziyade saglıklı olmaları, bugun arkadas dio, 41 haftada dogum yapmıs bırı, bebek kakasını yemiş anne karnında, dogar doğmaz midesi yıkanmış bebegın ve kuvoze girmiş.. Geç olması erken olması muhım degıl
Bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra tedavi ediyorlar iğnede vuruyolar kanal tedavisi de yapılıyor dr zaten anlatır yada kadın doğum dr sormamı ister geçmiş olsun diş zorOff kızlar ne dıycem size son ay bana dişim gol attı dünden beri sızım sızım sızlıyorhıc bırsey yıyemıyorum bana dişçi yolları görünüyor nasıl yaparlar bılmem ama dolgu olan dişim agrıyor .
Yani bence yeter ya daha ne olsunÖyle mi diyorsunbi eşimlede konuşayım bakayım o ne diyor o da boşver derse bi çikileta bide kapı süsü yaptırırım o zaman hediyelik anahtarlık yaptırmıştım zaten daha da uğraşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?