2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben dün bir baktım da çok pahalı 100 lü 1,300 70 li 750 civarı

Yani bence yeter ya daha ne olsun zaten o saçma balonların bile tanesi 200 250 tl ben 2 yaşta en son mayısta o fiyata aldım. Onu gelirken biri getirsin demet yaptırıp altına ağırlık da istersiniz oldu bitti aman
Mantıklı aslında arkadaşlarımıza söylesek hallediverirler balon altı üstü

Ayy o nasıl bir şey ya senden habersiz ilaç vermesi bende olsam bende yıkardım. Benim ki de gerçi şeker hapını ortada bırakmış kocaman 1000 lik. Bir gün cumartesi baktım oyuncak lavabosunda şeker haplarıyla oynuyor şok oldum. Yani yok ya tamam belki bakıcıya göre sevgisi farklı ama çabukta bıkıyorlar zaten.

Az önce bir ağlama geldi banada en azından senin ki büyük okula gidiyor filan ben napıcam hiç bilmiyorum. İnsanlar hamile ayakkabısını eşi filan bağlar ya bizde ben kendimi geçtim her şeyi anne yapsın diyen bi çocukla uğraşıyorum. Ayakkabısını giydir duşunu aldır mama sandalyesine koy indir kaldır tuvalet desen aynı ve sürekli kucağıma gelmek istiyor. Gerçekten fiziken de ruhen de zor bir süreç yani bir de gerçekten destekleyen yok. Eşim Ocak ayında yüklü prim alıyor bizde ya tam zamanlı yardımcı bulucaz ya da okula gönderip 2 3 gün yarım gün eve destek birini bulucam. Artık bir şeye yatırım yapacak filan ruh halim kalmadı. Babamda aylık kira gönderiyor aslında bana, şuan bile belki bulabilirim ama arabamın kredisi ocakta bitiyor onu kendim ödemek istedim. Ocağa kadar dayanırsam sanki bir ferahlık gelecek

Godıva alıırm yada kahve dünyasının lavmıydı onu alırım guzel bırde şekerlik miss İsminide pleksıden ben yazarım asarım duvara oldu bıttı
Ben dün hacı şerif mi siz diyince baktım ilkkez duydum çünkü neyse bi tane gümüş kase gibi bir kase içinde çikolata vardı fiyatı 2,500 dü aynısı bende var kasenin keşke çikolata dünyasından alıp süsleseymişim dedim al sana 2,500 neyse o fikir aklımda başka bir şeye kısmet kasemi seveyim arada

Canlarrr acil tavsiye kırmızı alarm yeşil biber doğradım efsane şekilde acı çıktı sağ elimi hissetmiyorum çamaşır suyu denedim geçmiyor acil yardım taktik ambulans alooooo
Nasıl oldun? İşe yaramıştır inşallah. Seneler önce bir kere beni kurtarmıştı bu yöntem.

Benim hepsi birden ağrıyordu. Tek bir dişin kaplaması oynamış. Çıkarmadan kenardan köşeden bişeyler yaptı. serum fizyolojikle falan yıkadı etti. Ağrısı geçti en azından. Hassasiyet kaldı ona razıyım. Müdahale etmek istemedi 3.trimesterda olduğym için

Belçika diye sallamış zaten normalde belçika çikolatası pahalı ve güzel bir çikolata
Aynen öyle güzel olsun. Valla seçmeye bile üşeniyorum gidip kahve dünyasından alasım geliyor

Benim de öyleydi bir ara o kadar kötüydü ki buradan biri sürekli fırçalama ve gargara tavsiye etmişti. Tatlı şeyler kestim sürekli fırçalayıp gargara yaptım geçti gerçekten de

Aynen bak benımkı baş aşağı dönmüş hafiften.. Doğuma hazırlanıo yavas Yavas.. Keske öyle Bi durum yasasam, kendi gelmek istedgn de en azından beklesem sancıları.. Ne durumda olcagım bıle muamma
Bana da bu gebelıgın hiç sıkıntısı yok.. Hani şöyle mide bnm normalde bıle sıkıntı cektgm yer, sımdı bıraz daha fazlası oluyo sadece o.. Eğilirken de zor oluo, sadece sureklı egıldıkten snra Bi süre dınlenmem gerekıo, modem agzıma gelıo, onun haricinde hıc sıkıntısı yok bana.. Bide gecmeyen idrar yolu enfeksiyonu var, o da herkeste oluyo hiç destek görmeden bu haftaya iyi bile geldim.. Kendımle gurur duyuyorum benımde şu an fena tepişiyor içerde, plesenta önde olmasa nası cnm yanacak Allah bilir
Bende karnım daha büyüyecek mi valla merak ediyorum, en fazla bu kadar olmustm işte gerisini bilmiyorum.. Ama son zmnlar yürümek bile zor olur ya.. Bı yandan cocukla nası olcak merak edıorm

Okul olmasa yandım ben, hele şu servis beni nası rahatlattı anlatamam.. Toplamda servisin gittigi mesafe 230mt.. Ama o yokuş varya öldürüo artık benibugun artık taksi durağına yalvardım dedım hamıleyım yokmus cıkamıorm artık Bi taksı bulun gözunuzu sevem servis olunca bide normalde 4te alınması gerekırken bazen 5e dogru gelıo bazen 4 bucuk gibi.. O bile kar bana valla.. Bide sabah asagıda teslım edıorm ama aksam abla kapıya kadar getırıo, asansörle kendı cıkıo eve.. O da rahat oluyo.. Okul bu sene benım kurtarıcım

Valla bence evde durmasındansa okula ver derim, gerçi sen işin içindesin ama ben olsam veririm.. Arkadası olunca bnmkının aglama krizleri bile geçti.. Bu arada bende ayakkabı giydiriorm hala, banyo bende, yemek yediriyorm ama şu an şımarıklık yapıo, okulda kendı yıyo paşa gibi.. Bende dogumdan snra ılgılenemem diye sımdılık yedırıorm, tuvalete eşim hayatta elini sürmez, cogu işi bende yani.. Sadece kucak yok bizde çok.. Yaş itibariyle o da.. Zamanla yoluna girecek spring ben eminim biz 2.bebegı bekleyenler dogum olunca Sudan çıkmış balık olcaz, ıkı cocuk arasında mekık dokunmak yıpratıcı olcak, ama zamanla düzelecek hersey, öyle dusunmek istiyorum

Son düzenleme:
Ayy iyi servise vermişsin tabii rahat olur. Bende sitedeki okula vericem parkta konuştuk da çoğu kişi memnun bir de parktan tanıdıkları var o yüzden o daha iyi olacak bizim için ama 15 olmuş aylık tam zamanlı. Erken kayıt indirimli fiyatıymış benim aldığım bir de şeyi düşündüm evden çıkamazsam komşulardan biri bile eve bırakabilir bende onun çocuğunu götürürüm gidemediğinde öyle daha rahat olur dedim. Zaten kızımı ve eşimi herkes tanıyor artık, her akşam 18 00 19 00 arası parktalar

Ya kız çocukları güya babacı olurdu gerçekten bıkmıyor çocuk benden Benim eşim yardımcı olmak istiyor çünkü gerçekten hep kucakta ve almadığımda daha büyük kriz daha çok yerlere yatıyor filan ama yok anne yapacak. Gündüz neyse de gece tuvalete götürürken bacağıma kramp giriyor zor doğruluyorum o halde kucakta taşırken gözümden yaş geliyor acıdan zor çok zor Geçicek elbet bugünlerde sabırla bekliyoruz

Kızlar özellikle akşamları nefes darligim ve çarpintim oluyor. Tansiyon olcuyorum 12/7 ya da 12/8 çıkıyor ama nabzım asla 110 altına düşmüyor. Genelde 120-140 arası çıkıyor. Haftaya doktoruma soracağım ama çok mu yüksek sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…