- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben dün bir baktım da çok pahalıBana da öyle geldiya bence cok abartmaya gerek yok çikolatada, gelene vercen, iki agzı tatlansın yeter.. Doyumluk degılkı.. Çok bim kalıtesınde olmasın cıkolatası yeter yani..
Bu arada Hacı Şerife soran oldu mu? Spring hediye oldugu için tam bilmio sanrm ama ben merak edıorm.. Hızlı oldugu için oradan soylerım yıne heralde
Mantıklı aslında arkadaşlarımıza söylesek hallediverirler balon altı üstüYani bence yeter ya daha ne olsunzaten o saçma balonların bile tanesi 200 250 tl ben 2 yaşta en son mayısta o fiyata aldım. Onu gelirken biri getirsin demet yaptırıp altına ağırlık da istersiniz oldu bitti aman
Ayy o nasıl bir şey ya senden habersiz ilaç vermesiSen ne diosun valla bnm kaynanam eymene gizli gizli devit veriomus, kac yasına kadar hemdedoktor kontrolünde kan tahlili yapınca çıktı ortaya, yıktım ortalıgı.. Doktor İlk defa bu kadar yuksek d vıtamıni görüyorum cocukta dedı, bobrege zarar verir direkt kesin dedi.. İşgüzar kaynanam güya yemio vıtamın almıo kafasıyla dayamıs devit.. Kocamda ses etmemiş.. Ben yıkınca ortalıgı daha yapmadı allahtan.. Kaynanama göre ben Anne miyim ki cahillik paçalarından akarken bana yaptıkları varya Allah görüyor.. Bi daha tövbe.. Oğlumu da eskısı gibi göndermiyorum.. En son temmuzda gördüm yüzünü, gördüğümde de yabancı biri gibi selam sabah vermeden suratına bakmadan gecıp gidiorm.. Kafam rahat artık iyice kış bastırsın, o zmn eymeni hiç göndermicem, su ara evın işleri yuzunden ara ara mecburen bıraktım.. Onun haricinde asla bırakmam
Aynen öyleMantıklı aslında arkadaşlarımıza söylesek hallediverirler balon altı üstü
Canımm teşekkür ederimMubeiz canım sen nasılsın sanki yazmıyorsun gibi bi kaç gündür bana mı öyle geldi yoksa
Ben dün hacı şerif mi siz diyince baktım ilkkez duydum çünkü neyse bi tane gümüş kase gibi bir kase içinde çikolata vardı fiyatı 2,500 dü aynısı bende var kasenin keşke çikolata dünyasından alıp süsleseymişim dedimGodıva alıırm yada kahve dünyasının lavmıydı onu alırım guzel bırde şekerlik missİsminide pleksıden ben yazarım asarım duvara oldu bıttı
İyi şükür kötü bir durum olmasındaCanımm teşekkür ederimiyiyim bi kaç gündür işlerim üst üste geldi bu hafta böyle gidecek gibi arada giriyorum ama kaçırdım biraz konuşmaları. Sen nasılsın
Nasıl oldun? İşe yaramıştır inşallah. Seneler önce bir kere beni kurtarmıştı bu yöntem.Canlarrr acil tavsiye kırmızı alarmyeşil biber doğradım efsane şekilde acı çıktı sağ elimi hissetmiyorum çamaşır suyu denedim geçmiyor acil yardım taktik ambulans alooooo
Benim hepsi birden ağrıyordu. Tek bir dişin kaplaması oynamış. Çıkarmadan kenardan köşeden bişeyler yaptı. serum fizyolojikle falan yıkadı etti. Ağrısı geçti en azından. Hassasiyet kaldı ona razıyım. Müdahale etmek istemedi 3.trimesterda olduğym içinOff kızlar ne dıycem size son ay bana dişim gol attı dünden beri sızım sızım sızlıyorhıc bırsey yıyemıyorum bana dişçi yolları görünüyor nasıl yaparlar bılmem ama dolgu olan dişim agrıyor .
Belçika diye sallamış zaten normalde belçika çikolatası pahalı ve güzel bir çikolataBende çok güzel buldum hastane cıkısıyla aynı kutusu 380 dedı ama markayı sorunca dedı kı belcıka cıkolatası
Nerden bılcem ben belçıkayı . Ay yok ben cıkolatada markaya bakarım dagıtacagım tüküreceklerbu nasıl cıkolata dıye dagıtmam daha ıyı
Benim de öyleydi bir ara o kadar kötüydü ki buradan biri sürekli fırçalama ve gargara tavsiye etmişti. Tatlı şeyler kestim sürekli fırçalayıp gargara yaptım geçti gerçekten deOff kızlar ne dıycem size son ay bana dişim gol attı dünden beri sızım sızım sızlıyorhıc bırsey yıyemıyorum bana dişçi yolları görünüyor nasıl yaparlar bılmem ama dolgu olan dişim agrıyor .
Aynen ya bende işte çok merak ediyorum 35 den sonrasını acaba karnım nasıl olacak büyüyecekmi oğlumda büyümedi hep diyodum 1 ay daha kalsa nasıl olacaktım filan valla oğlumda bu haftalarda ağrım yoktu ama bunda çok var bu beni perişan etti çatı ağrısından evde bile yürüyemez oldumya şimdi misal planlı sez diyoruz ortalama 38+5 veya 39 ama belkşde kendileri gelmek isteyecek oda ayrı bir süpriz
Bendim canımKizlar kim paylaştı unuttum pipi kulahi ne diye aratmam lazım bi kaç baktım ama ne e bebek ne trendyol da bulamadım??
Ayy o nasıl bir şey ya senden habersiz ilaç vermesibende olsam bende yıkardım. Benim ki de gerçi şeker hapını ortada bırakmış kocaman 1000 lik. Bir gün cumartesi baktım oyuncak lavabosunda şeker haplarıyla oynuyor şok oldum. Yani yok ya tamam belki bakıcıya göre sevgisi farklı ama çabukta bıkıyorlar zaten.
Az önce bir ağlama geldi banada en azından senin ki büyük okula gidiyor filan ben napıcam hiç bilmiyorum. İnsanlar hamile ayakkabısını eşi filan bağlar ya bizde ben kendimi geçtim her şeyi anne yapsın diyen bi çocukla uğraşıyorum. Ayakkabısını giydir duşunu aldır mama sandalyesine koy indir kaldır tuvalet desen aynı ve sürekli kucağıma gelmek istiyor. Gerçekten fiziken de ruhen de zor bir süreç yani bir de gerçekten destekleyen yok. Eşim Ocak ayında yüklü prim alıyor bizde ya tam zamanlı yardımcı bulucaz ya da okula gönderip 2 3 gün yarım gün eve destek birini bulucam. Artık bir şeye yatırım yapacak filan ruh halim kalmadı. Babamda aylık kira gönderiyor aslında bana, şuan bile belki bulabilirim ama arabamın kredisi ocakta bitiyor onu kendim ödemek istedim. Ocağa kadar dayanırsam sanki bir ferahlık gelecek
Ben dün bir baktım da çok pahalı100 lü 1,300 70 li 750 civarı
Bende çok konuşulunca merak ettimCiddi olamazsınşaka dimi?
Bende çok konuşulunca merak ettimmerakımı gidermiş oldum
Ayy iyi servise vermişsin tabii rahat olur. Bende sitedeki okula vericem parkta konuştuk da çoğu kişi memnun bir de parktan tanıdıkları var o yüzden o daha iyi olacak bizim için ama 15 olmuş aylık tam zamanlı. Erken kayıt indirimli fiyatıymış benim aldığımOkul olmasa yandım ben, hele şu servis beni nası rahatlattı anlatamam.. Toplamda servisin gittigi mesafe 230mt.. Ama o yokuş varya öldürüo artık benibugun artık taksi durağına yalvardım dedım hamıleyım yokmus cıkamıorm artık Bi taksı bulun gözunuzu sevem servis olunca bide normalde 4te alınması gerekırken bazen 5e dogru gelıo bazen 4 bucuk gibi.. O bile kar bana valla.. Bide sabah asagıda teslım edıorm ama aksam abla kapıya kadar getırıo, asansörle kendı cıkıo eve.. O da rahat oluyo.. Okul bu sene benım kurtarıcım
Valla bence evde durmasındansa okula ver derim, gerçi sen işin içindesin ama ben olsam veririm.. Arkadası olunca bnmkının aglama krizleri bile geçti.. Bu arada bende ayakkabı giydiriorm hala, banyo bende, yemek yediriyorm ama şu an şımarıklık yapıo, okulda kendı yıyo paşa gibi.. Bende dogumdan snra ılgılenemem diye sımdılık yedırıorm, tuvalete eşim hayatta elini sürmez, cogu işi bende yani.. Sadece kucak yok bizde çok.. Yaş itibariyle o da.. Zamanla yoluna girecek springben eminim biz 2.bebegı bekleyenler dogum olunca Sudan çıkmış balık olcaz, ıkı cocuk arasında mekık dokunmak yıpratıcı olcak, ama zamanla düzelecek hersey, öyle dusunmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?