İkizler için çok normal değil mi kiloları. Altta imzanda bile 1780 gr diyor ki biliyorsun farklı ölçümler olabiliyor. Hem belki son zamanlarda daha çok kilo alırlar annesi
Bilmiyorum ki normal diyo dr da perinatolojiye gitsem mi acaba kafam karıştıCanım alttaki açıklamada 1780 gr olmalı diyor. E seninkiler ikiz, kilolarının böyle olması normal değil mi? Sen hiç kötü düşünme, alırlar inşallah kiloyu
Benim bebekler kilo almıyor oğlumda da gerilik var ama var demiyo doktor kızım 1516 oğlum 1670 gr ikiside küçük daha 4 haftam var hemen hemen ve 2 kiloyu zor görürüz gibi
Aynen öyle canım bir de bende kv kalıyordu baktığı haflarda gerçekten çok çok kötüÇok dogru.. İki kuruş kar edecez diye agzımıza ediolar.. Hiç gerek yok agzının tadını bozmaya
İçin rahat edecekse git tabii ki ama stres yapma, bebeklerin kilosu da gelişimi de iyiBilmiyorum ki normal diyo dr da perinatolojiye gitsem mi acaba kafam karıştı
Aynen öyle canım bir de bende kv kalıyordu baktığı haflarda gerçekten çok çok kötü
İçin nasıl rahat edecekse canım ama bence bir problem yok gibi. Boşuna kendini strese sokmaBilmiyorum ki normal diyo dr da perinatolojiye gitsem mi acaba kafam karıştı
Evet 42 cm yaniKızlar bende boyuna bakayım dedım de.. Burda fl uzunluğunu 60mm dio.. Onu mu carpcam 7yle?
Daha da çok sevmek istersen şöyle yap; 1 bardak süt 3-4 yk yulaf ezmesi ve 1 kaşık kakaoyu karıştırarak pişir ocaktan alırken belki 1 kaşık pekmez bal ekleyebilirsin üzerine de muz cevizValla bende bebek kilo alsın diye ömrümde ilkkez yulaf yedim bugünama açıkçası ben çok ön yargılı biriymişim tadını çok sevdim bakalım faydasını görecekmiyim
İçin rahat edecekse git tabii ki ama stres yapma, bebeklerin kilosu da gelişimi de iyi
Şuan tam 32+0 imzada bi gerilik var minyon olucaklar ama 32 haftalık kilo daha fazla gösteriyor 12 günde az almışlar yine de şehir hastanesinde perinatoloji dr 24. Haftada takiplik bişey yok aralarında ki fark açılırsa randevusuz gel demişti bi farklı dr görüşü daha mı almış olsam acaba yarın kan sulandırıcıyıda bırakıcam hiç beslenemezlerse daha kötü dedim devam edemeyiz bebeklerin akciğerleri kilo alımından daha önemli dedi galiba bi zararı varmışİçin nasıl rahat edecekse canım ama bence bir problem yok gibi. Boşuna kendini strese sokma
Evet 42 cm yani
Bende çok merak ediyorum bunu benim var lansinoh gerek görmedim şimdilikKizlar sut sagma pompasi aldinizmi aldiysaniz hangisini aldiniz bebebao diye yurtdisindan gelen sut sagma makinesi gordum direk goguse koyup giyilebilir kendinden sarjli gogus pompasi cok rahat diyorlar cekme gucu nasil acaba gorsel ekledim bundan alan varmi aranizda?Eki Görüntüle 3312144
Kizlar sut sagma pompasi aldinizmi aldiysaniz hangisini aldiniz bebebao diye yurtdisindan gelen sut sagma makinesi gordum direk goguse koyup giyilebilir kendinden sarjli gogus pompasi cok rahat diyorlar cekme gucu nasil acaba gorsel ekledim bundan alan varmi aranizda?Eki Görüntüle 3312144
Yok o konularda çok net davrandım kameradan da hep izledim uyardım da. Uyarınca işte bozuluyorlar ya da seni başka yerden vuruyorlar filan akıllandım artık bende. Şımarma konusuna da hak veriyorum kesinlikle öyleBide babanne veya anane olunca bişey de diyemiosun.. Misal tv izletmek ıstemıosun dıyelım, gelde laf geçir.. Ama guvenılır tanıdıgın Bı bakıcıya dıyebılırsın bunu.. Anneler hatta özellikle kaynanalar herseyı en iyi kendi bildiklerini sanıyorlar.. Senın çocuk buyutmeni begenmıolar, geriliosun bosuna.. Cocuk bide onlara alışınca şımarıyor, hakımıyet kuramıosun cocugun üzerındevalla 2.de hiç bu hataları yapmıcam
Ben Philips avent elektrikli aldım.Kizlar sut sagma pompasi aldinizmi aldiysaniz hangisini aldiniz bebebao diye yurtdisindan gelen sut sagma makinesi gordum direk goguse koyup giyilebilir kendinden sarjli gogus pompasi cok rahat diyorlar cekme gucu nasil acaba gorsel ekledim bundan alan varmi aranizda?Eki Görüntüle 3312144
Zaten öyle yapıp yedimDaha da çok sevmek istersen şöyle yap; 1 bardak süt 3-4 yk yulaf ezmesi ve 1 kaşık kakaoyu karıştırarak pişir ocaktan alırken belki 1 kaşık pekmez bal ekleyebilirsin üzerine de muz ceviztatlı seviyorsan eğer çok güzel oluyor
Yok o konularda çok net davrandım kameradan da hep izledim uyardım da. Uyarınca işte bozuluyorlar ya da seni başka yerden vuruyorlar filan akıllandım artık bende. Şımarma konusuna da hak veriyorum kesinlikle öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?