2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İkizler için çok normal değil mi kiloları. Altta imzanda bile 1780 gr diyor ki biliyorsun farklı ölçümler olabiliyor. Hem belki son zamanlarda daha çok kilo alırlar annesi

Canım alttaki açıklamada 1780 gr olmalı diyor. E seninkiler ikiz, kilolarının böyle olması normal değil mi? Sen hiç kötü düşünme, alırlar inşallah kiloyu
Bilmiyorum ki normal diyo dr da perinatolojiye gitsem mi acaba kafam karıştı

Benim bebekler kilo almıyor oğlumda da gerilik var ama var demiyo doktor kızım 1516 oğlum 1670 gr ikiside küçük daha 4 haftam var hemen hemen ve 2 kiloyu zor görürüz gibi

Gayet iyi degıl mi ya İkizlere göre.. Bana mı öyle gelıyor?

Dün göztepedeki acil doktoru yanlıs ölçtü bnm bebegi de ya diyorum ımkansz bu kadar buyumus olması.. Kılosu 2070 dedi Bi de tövbeee bugun yıne haftasıyla uyumlu ölçtü ümraniye.. 1700 kg.. Senin ikizler bence gayet iyi.. Maşallahları var

Aynen öyle canım bir de bende kv kalıyordu baktığı haflarda gerçekten çok çok kötü

Bide babanne veya anane olunca bişey de diyemiosun.. Misal tv izletmek ıstemıosun dıyelım, gelde laf geçir.. Ama guvenılır tanıdıgın Bı bakıcıya dıyebılırsın bunu.. Anneler hatta özellikle kaynanalar herseyı en iyi kendi bildiklerini sanıyorlar.. Senın çocuk buyutmeni begenmıolar, geriliosun bosuna.. Cocuk bide onlara alışınca şımarıyor, hakımıyet kuramıosun cocugun üzerınde valla 2.de hiç bu hataları yapmıcam

Kızlar bende boyuna bakayım dedım de.. Burda fl uzunluğunu 60mm dio.. Onu mu carpcam 7yle?

Eklentiler

• IMG_20231004_222859.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 68
Valla bende bebek kilo alsın diye ömrümde ilkkez yulaf yedim bugün ama açıkçası ben çok ön yargılı biriymişim tadını çok sevdim bakalım faydasını görecekmiyim
Daha da çok sevmek istersen şöyle yap; 1 bardak süt 3-4 yk yulaf ezmesi ve 1 kaşık kakaoyu karıştırarak pişir ocaktan alırken belki 1 kaşık pekmez bal ekleyebilirsin üzerine de muz ceviz tatlı seviyorsan eğer çok güzel oluyor

Kizlar sut sagma pompasi aldinizmi aldiysaniz hangisini aldiniz bebebao diye yurtdisindan gelen sut sagma makinesi gordum direk goguse koyup giyilebilir kendinden sarjli gogus pompasi cok rahat diyorlar cekme gucu nasil acaba gorsel ekledim bundan alan varmi aranizda?

Eklentiler

• images (8).webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 51
İçin rahat edecekse git tabii ki ama stres yapma, bebeklerin kilosu da gelişimi de iyi

İçin nasıl rahat edecekse canım ama bence bir problem yok gibi. Boşuna kendini strese sokma
Şuan tam 32+0 imzada bi gerilik var minyon olucaklar ama 32 haftalık kilo daha fazla gösteriyor 12 günde az almışlar yine de şehir hastanesinde perinatoloji dr 24. Haftada takiplik bişey yok aralarında ki fark açılırsa randevusuz gel demişti bi farklı dr görüşü daha mı almış olsam acaba yarın kan sulandırıcıyıda bırakıcam hiç beslenemezlerse daha kötü dedim devam edemeyiz bebeklerin akciğerleri kilo alımından daha önemli dedi galiba bi zararı varmış

Bende çok merak ediyorum bunu benim var lansinoh gerek görmedim şimdilik
parçasını bulunur mu falan düşünmek lazım, emmezlerse meme reddinde alıcam direk bi tane 2 bebekle zor olabilir sağmayı beklemek, keşfette yabancı anneler çıkıyo hep doluyo bunlar maşallah iyi çekiyo heralde

Ya bunu videolarda fılan gördüm.. Alan var mı hiç bilmiyorum.. Ama tr de var mı bunlardan? Hiç görmedim.. Kullanışlı görünüyor.. Mochi vardı sankı bnm zmnımda, o da damlayan sütleri topluyordu ama sanrm o elektriksizdi.

Yok o konularda çok net davrandım kameradan da hep izledim uyardım da. Uyarınca işte bozuluyorlar ya da seni başka yerden vuruyorlar filan akıllandım artık bende. Şımarma konusuna da hak veriyorum kesinlikle öyle

Ben Philips avent elektrikli aldım.

Zaten öyle yapıp yedim ondan mı sevdim acep sütle pişirdim biraz bal ceviz muz yarında kakaoulu denerim

Yok o konularda çok net davrandım kameradan da hep izledim uyardım da. Uyarınca işte bozuluyorlar ya da seni başka yerden vuruyorlar filan akıllandım artık bende. Şımarma konusuna da hak veriyorum kesinlikle öyle

Sen ne diosun valla bnm kaynanam eymene gizli gizli devit veriomus, kac yasına kadar hemde doktor kontrolünde kan tahlili yapınca çıktı ortaya, yıktım ortalıgı.. Doktor İlk defa bu kadar yuksek d vıtamıni görüyorum cocukta dedı, bobrege zarar verir direkt kesin dedi.. İşgüzar kaynanam güya yemio vıtamın almıo kafasıyla dayamıs devit.. Kocamda ses etmemiş.. Ben yıkınca ortalıgı daha yapmadı allahtan.. Kaynanama göre ben Anne miyim ki cahillik paçalarından akarken bana yaptıkları varya Allah görüyor.. Bi daha tövbe.. Oğlumu da eskısı gibi göndermiyorum.. En son temmuzda gördüm yüzünü, gördüğümde de yabancı biri gibi selam sabah vermeden suratına bakmadan gecıp gidiorm.. Kafam rahat artık iyice kış bastırsın, o zmn eymeni hiç göndermicem, su ara evın işleri yuzunden ara ara mecburen bıraktım.. Onun haricinde asla bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…