2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hacı Şerife sordun dimi? Eminsin anaaaaaa ben 600e çok diodum.. Vışş anağın babağın kemüğüne
Sormadım direk sayfalarına baktım google sayfaları çıkıyor zaten yanlış değilse burası ise fiyatlar böyle ortalama

Eklentiler

• 047483DD-B2BE-4CAE-9E11-270C62A7935A.webp
    30 KB · Görüntüleme: 76
Benimde nabzım çok yüksek çıkıyor ama gebelikte normalmiş tabi belli bir sınırı varmı bilmiyorum muhakkak dr sor için rahat olsun

Of geçen bende reklamda lahmacun gördüm bütün gece lahmacun yedim rüyamda

Aynen sana nası kolaylık olacaksa oraya ver ya.. Valla yakında olması okulun buyuk nimet.. Bnm kaynanam dıbımde ama bana faydası dokunursa ölür yani, dedim servise vereyım onun bunun lafını çekmektense, kendi göbegımı kendım keseyim Okuldan da çok memnunum, bu kadarını beklemiyordum acıkcası.. Hersey olması gereken düzeyde yapılıyor, okulun sahıbı de bana tüccardan çok eğitimci kafasıyla yaklasmıstı, dıodum hani çekmek için filandır ama memnunum.. Cumartesi toplantı var, bakalım neler konusulacak

Aslnda senınkı kac yasında? 2yi gecmiştir.. Yavas Yavas kucagı bıraktırsan aslnda.. Kız cocukları da nazlı oluyodur, ınsan kıyamaz ama sanada yazık.. Geçicek hepsi ve bir gün geriye dönüp bakınca hepsi hoş bir anı olacak şiir gibi konusasım var galıba

Hepsi tüccar canım olmayanı yok ama bazıları işte o kadar net belli etmiyor

İnşallah inşallah

120 140 ciddi çarpıntı. Nefes darlığı zaten hamilelik yüzünden oluyor ama yüksek nabızda yapıyor. Haftayı bekleme bence. Kalbe zarar Allah korusun

2.biontech sonrası yaşadım 120 ve üstü nabızı. Tansiyonum hiç değişmemişti. 10 8 11 8 ama nabız fenaydı. Nefes nefese kalıyordum. Kardiyolog bir ilaç verdi düzeldi sonrada kademeli olarak bıraktırdı. Ama hamılelıkte nasıl işler olay bilemiyorum. Geçmiş olsun

Benimde nabzım çok yüksek çıkıyor ama gebelikte normalmiş tabi belli bir sınırı varmı bilmiyorum muhakkak dr sor için rahat olsun
Genelde 80 civarı çıkıyor benim son bir haftadır. Başım ağrıyınca tansiyonu düzenli kontrol etmeye başladı ordan takip ediyorum. Öncesinde pek bakmamıştım. Kontrolde falan bakıldığında da yüksek değildi

Öyle mi diyorsun bi eşimlede konuşayım bakayım o ne diyor o da boşver derse bi çikileta bide kapı süsü yaptırırım o zaman hediyelik anahtarlık yaptırmıştım zaten daha da uğraşmam
Ben her şeyi kendim hazırladım yapılı sevmiyorum daha bohem ve dağınık seviyorum. Konsepti kendim belirledim safari olacak bütün her şeyi bir kolinin içine koydum ve o koliyi de ben dogumdayken abim ya da arkadaşlarım alıp gelecek onlar süsleyecek ama şöyle düşünüyorum eğer erken doğum gibi birşey olursa ve bebeğim kuvöze girerse zaten gözüm onu görmez o koliyi getirtmem bile. Bir de kendim hazırlamak istememin sebebi organizasyon tutarsam 1 ya da en fazla 2 gün sadece hastane odasında kalacak sonra toplayıp gidecekler ama kendim yaptığımda (ki dışarıdan sadece balon aldım geri kalan her şey evimde vardı ) aynı organizasyonu evime de götürebileceğim o yüzden kendim yapmayı tercih ettim

Normal doğum için dönmesini bekleyen arkadaşlar dönecek bebek dönüyor sabredin benim ikizlerim 2 haftada bir dönüyolar geçen muanede başları sol tarafımda üst üsttelerdi şuan kasıkta tam ortada kafa kafaya vermiş biri sağımda biri solumda doktor birinin başını aradı baya resmen dedim onlar kafa kafaya veriyo sonra evet buda burda dedi karıştırıyo sanırım ölçerken ayaktan başlayıp başını öyle buluyo
İkiside baş geliş sezaryana rağmen sevindim çünkü düşünüyorum ayaktan nasıl çıkarıcaklar korkutucu geliyo bana
Rahim ağzı 35 ölçtü normal dedi hunileşme falan yok dedi 2 hafta sonra çağırdı nst girersin dedi yüzlerini göremedik göstermediler

Yaa benim de 95 105 filan çıkıyor eşim niye böyle çok yüksek değilmi diye sordu gebelikte normal diye biliyorum dr hiç sorma gereği duymadım ama kontrolde dijital le değilde eski usul varya onunla ölçüyorlar onda anlaşılıyor mu acaba

Bence doktoruna bir sorsan iyi olur
Onla anlaşılmaz ki o. Nabız ile tansiyon farklı şeyler elinle bileğinden nabzını bulup 60 sn tutup ölçebilirsin evde cihaz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…