- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Sormadım direk sayfalarına baktım google sayfaları çıkıyor zatenHacı Şerife sordun dimi? Eminsinanaaaaaa ben 600e çok diodum.. Vışş anağın babağın kemüğüne
Benimde nabzım çok yüksek çıkıyor ama gebelikte normalmiş tabi belli bir sınırı varmı bilmiyorum muhakkak dr sor için rahat olsunKızlar özellikle akşamları nefes darligim ve çarpintim oluyor. Tansiyon olcuyorum 12/7 ya da 12/8 çıkıyor ama nabzım asla 110 altına düşmüyor. Genelde 120-140 arası çıkıyor. Haftaya doktoruma soracağım ama çok mu yüksek sizce?
Of geçen bende reklamda lahmacun gördüm bütün gece lahmacun yedim rüyamdaAy daha fazla çikolatadan konuşmayalım benim rüyalarıma giriyorgeçen gece rüyamda tanımadığım birinin bebeği için yaptırdığı çikolatanın tadını merak edip yiyordum, sonra da helal et hamileyim diyordum
Hediye olarak irmik tatlısıyla cezerye göndermiş bunlarSormadım direk sayfalarına baktım google sayfaları çıkıyor zatenyanlış değilse burası ise fiyatlar böyle ortalama
Teşekkürler sorayım bakalımBenimde nabzım çok yüksek çıkıyor ama gebelikte normalmiş tabi belli bir sınırı varmı bilmiyorum muhakkak dr sor için rahat olsun
KimeHediye olarak irmik tatlısıyla cezerye göndermiş bunlar
Ayy iyi servise vermişsin tabii rahat olur. Bende sitedeki okula vericem parkta konuştuk da çoğu kişi memnun bir de parktan tanıdıkları var o yüzden o daha iyi olacak bizim için ama 15 olmuş aylık tam zamanlı. Erken kayıt indirimli fiyatıymış benim aldığımbir de şeyi düşündüm evden çıkamazsam komşulardan biri bile eve bırakabilir bende onun çocuğunu götürürüm gidemediğinde öyle daha rahat olur dedim. Zaten kızımı ve eşimi herkes tanıyor artık, her akşam 18 00 19 00 arası parktalar
Ya kız çocukları güya babacı olurdu gerçekten bıkmıyor çocuk bendenBenim eşim yardımcı olmak istiyor çünkü gerçekten hep kucakta ve almadığımda daha büyük kriz daha çok yerlere yatıyor filan ama yok anne yapacak. Gündüz neyse de gece tuvalete götürürken bacağıma kramp giriyor zor doğruluyorum o halde kucakta taşırken gözümden yaş geliyor acıdan zor çok zor Geçicek elbet bugünlerde sabırla bekliyoruz
Sormadım direk sayfalarına baktım google sayfaları çıkıyor zatenyanlış değilse burası ise fiyatlar böyle ortalama
Sayfasında üstte yazıyor bak çikolatanın yanında hediye gönderiyorlar onu da fiyata kat
Hepsi tüccar canım olmayanı yok ama bazıları işte o kadar net belli etmiyorAynen sana nası kolaylık olacaksa oraya ver ya.. Valla yakında olması okulun buyuk nimet.. Bnm kaynanam dıbımde ama bana faydası dokunursa ölür yani, dedim servise vereyım onun bunun lafını çekmektense, kendi göbegımı kendım keseyimOkuldan da çok memnunum, bu kadarını beklemiyordum acıkcası.. Hersey olması gereken düzeyde yapılıyor, okulun sahıbı de bana tüccardan çok eğitimci kafasıyla yaklasmıstı, dıodum hani çekmek için filandır ama memnunum.. Cumartesi toplantı var, bakalım neler konusulacak
Aslnda senınkı kac yasında? 2yi gecmiştir.. Yavas Yavas kucagı bıraktırsan aslnda.. Kız cocukları da nazlı oluyodur, ınsan kıyamaz ama sanada yazık.. Geçicek hepsi ve bir gün geriye dönüp bakınca hepsi hoş bir anı olacakşiir gibi konusasım var galıba
120 140 ciddi çarpıntı. Nefes darlığı zaten hamilelik yüzünden oluyor ama yüksek nabızda yapıyor. Haftayı bekleme bence. Kalbe zarar Allah korusunKızlar özellikle akşamları nefes darligim ve çarpintim oluyor. Tansiyon olcuyorum 12/7 ya da 12/8 çıkıyor ama nabzım asla 110 altına düşmüyor. Genelde 120-140 arası çıkıyor. Haftaya doktoruma soracağım ama çok mu yüksek sizce?
Şimdi anladımSayfasında üstte yazıyor bak çikolatanın yanında hediye gönderiyorlar onu da fiyata kat
Haha hiç bilmiyorumŞimdi anladımhediyeyi istemeyince fiyattan düşüyor mu şaka bir yana tadı güzeldir elbet rabbim ağız tadıyla o gün mutlulukla yemeyi nasip etsin hepimize
Genelde 80 civarı çıkıyor benim son bir haftadır. Başım ağrıyınca tansiyonu düzenli kontrol etmeye başladı ordan takip ediyorum. Öncesinde pek bakmamıştım. Kontrolde falan bakıldığında da yüksek değildiBenimde nabzım çok yüksek çıkıyor ama gebelikte normalmiş tabi belli bir sınırı varmı bilmiyorum muhakkak dr sor için rahat olsun
Ben her şeyi kendim hazırladım yapılı sevmiyorum daha bohem ve dağınık seviyorum. Konsepti kendim belirledim safari olacakÖyle mi diyorsunbi eşimlede konuşayım bakayım o ne diyor o da boşver derse bi çikileta bide kapı süsü yaptırırım o zaman hediyelik anahtarlık yaptırmıştım zaten daha da uğraşmam
Yaa benim de 95 105 filan çıkıyor eşim niye böyle çok yüksek değilmi diye sordu gebelikte normal diye biliyorum dr hiç sorma gereği duymadım ama kontrolde dijital le değilde eski usul varya onunla ölçüyorlar onda anlaşılıyor mu acabaGenelde 80 civarı çıkıyor benim son bir haftadır. Başım ağrıyınca tansiyonu düzenli kontrol etmeye başladı ordan takip ediyorum. Öncesinde pek bakmamıştım. Kontrolde falan bakıldığında da yüksek değildi
Bence doktoruna bir sorsan iyi olurKızlar özellikle akşamları nefes darligim ve çarpintim oluyor. Tansiyon olcuyorum 12/7 ya da 12/8 çıkıyor ama nabzım asla 110 altına düşmüyor. Genelde 120-140 arası çıkıyor. Haftaya doktoruma soracağım ama çok mu yüksek sizce?
Onla anlaşılmaz ki o. Nabız ile tansiyon farklı şeylerYaa benim de 95 105 filan çıkıyor eşim niye böyle çok yüksek değilmi diye sordu gebelikte normal diye biliyorum dr hiç sorma gereği duymadım ama kontrolde dijital le değilde eski usul varya onunla ölçüyorlar onda anlaşılıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?