Yaa bakalım benimki dönmüş mü Salı gidicemNormal doğum için dönmesini bekleyen arkadaşlar dönecek bebek dönüyor sabredinbenim ikizlerim 2 haftada bir dönüyolar geçen muanede başları sol tarafımda üst üsttelerdi şuan kasıkta tam ortada kafa kafaya vermiş biri sağımda biri solumda doktor birinin başını aradı baya resmen dedim onlar kafa kafaya veriyo sonra evet buda burda dedi karıştırıyo sanırım ölçerken ayaktan başlayıp başını öyle buluyo
İkiside baş geliş sezaryana rağmen sevindim çünkü düşünüyorum ayaktan nasıl çıkarıcaklar korkutucu geliyo bana
Rahim ağzı 35 ölçtü normal dedi hunileşme falan yok dedi 2 hafta sonra çağırdı nst girersin dedi yüzlerini göremedik göstermediler
Manuel tansiyon aletinde anlaşılmaz. Saat tutup nabzı saymaları lazımYaa benim de 95 105 filan çıkıyor eşim niye böyle çok yüksek değilmi diye sordu gebelikte normal diye biliyorum dr hiç sorma gereği duymadım ama kontrolde dijital le değilde eski usul varya onunla ölçüyorlar onda anlaşılıyor mu acaba
Dr bir sorarım bendeManuel tansiyon aletinde anlaşılmaz. Saat tutup nabzı saymaları lazım
Böyle yapabilmen çok güzel bende isterdim kendim yapayım ama buna hiç enerjim kalmadı benimBen her şeyi kendim hazırladım yapılı sevmiyorum daha bohem ve dağınık seviyorum. Konsepti kendim belirledim safari olacakbütün her şeyi bir kolinin içine koydum ve o koliyi de ben dogumdayken abim ya da arkadaşlarım alıp gelecek onlar süsleyecek ama şöyle düşünüyorum eğer erken doğum gibi birşey olursa ve bebeğim kuvöze girerse zaten gözüm onu görmez o koliyi getirtmem bile. Bir de kendim hazırlamak istememin sebebi organizasyon tutarsam 1 ya da en fazla 2 gün sadece hastane odasında kalacak sonra toplayıp gidecekler ama kendim yaptığımda (ki dışarıdan sadece balon aldım geri kalan her şey evimde vardı ) aynı organizasyonu evime de götürebileceğim o yüzden kendim yapmayı tercih ettim
Bende çok şeye heveslendim ama olmuyor tek başımaBöyle yapabilmen çok güzel bende isterdim kendim yapayım ama buna hiç enerjim kalmadı benimgünlük işlerimi zor yapıyorum bugün moralim bozuldu bu duruma oturdum ağladım çok çabuk yoruluyorum katnım sertleşiyo çok ayakta kalınca bel ağrım ve kasık ağrım oluyo hiç keyfim yok o yüzden ya biri benim için halledicek ya da hiçbişey yapmıycam konu kapancak aslında erken doğurma ihtimalim falan olmasa yine organizasyona daha net bakıcamda erken doğup küvöze falan girerse seninde dediğin gibi benimde gözüm başka bişey görmez yani
Of seni çok iyi anlıyorum ben de şu an senin gibiyim ayaga kalktiktan 2 dakika sonra sertleşiyor oturana kadar rahat vermiyorBöyle yapabilmen çok güzel bende isterdim kendim yapayım ama buna hiç enerjim kalmadı benimgünlük işlerimi zor yapıyorum bugün moralim bozuldu bu duruma oturdum ağladım çok çabuk yoruluyorum katnım sertleşiyo çok ayakta kalınca bel ağrım ve kasık ağrım oluyo hiç keyfim yok o yüzden ya biri benim için halledicek ya da hiçbişey yapmıycam konu kapancak aslında erken doğurma ihtimalim falan olmasa yine organizasyona daha net bakıcamda erken doğup küvöze falan girerse seninde dediğin gibi benimde gözüm başka bişey görmez yani
Çamaşır suyu geçirdiNasıl oldun? İşe yaramıştır inşallah. Seneler önce bir kere beni kurtarmıştı bu yöntem.
Yağ işe yaramadı mı? HayretÇamaşır suyu geçirdi
Maşallah baya hamaratsın sen ben senin gibi değilim keşke olabilseydimOf seni çok iyi anlıyorum ben de şu an senin gibiyim ayaga kalktiktan 2 dakika sonra sertleşiyor oturana kadar rahat vermiyorböyle olacağını tahmin ettiğim için ben 1 ay önceden hazırlayıp koymuştum şu an oturduğum yerden hediyelik anahtarlıklarini bitirmeye çalışıyorum ( makromeden kendim yapıyorum ) bir de küçük hediye kolonya şişesi almıştım onlara kolonya dolacak onu da ben yapamam kafam güzel olur eşime kitledim başka da birşeyi kalmadı çok şükür. Bence organizasyon ayarlayacaksan mutlaka tarihi opsiyonel bırakmalısın yani zaten öyle olacak ama hani şey dersin erken doğum olursa yaptırmam ya da eve yaptırabilirsin bebeginle eve geldiğinde evde olmuş olur biz yeğenimde öyle yaptık organizasyoncu tanıdıkti hastaneye yaptılar ama aynı organizasyonu hastaneden çıkınca eve de yaptılar hem organizasyona doyduk hem de gelinimizin içinde kalmamış oldu güzel oldu
Salı günü gidicem doktora henüz gitmedimHooops karnında sertleşme vardı sanki, gittiğinde sordun mu
Ben yapmayacağım. Hatta eşimin arkadaşı var para almadan yapacak ama bana fazla fazla mı olur gibi geliyor. Yani çok sakin bir ortam ve doğum olsun istiyorum ben. Hatta kimse olmasın istiyorumEşim en azından bir kaç balon koyulsun istiyor ama bana gerek yokmuş gibi geliyor
Godıva alıırm yada kahve dünyasının lavmıydı onu alırım guzel bırde şekerlik missİsminide pleksıden ben yazarım asarım duvara oldu bıttı
Ben de susleme yapmayacagim. Zaten hastanede pek cok sey yasakmis. Balon mesela yasak. Suslemek isteyenler hastaneye bir sorun neler yasak diye.Ben her şeyi kendim hazırladım yapılı sevmiyorum daha bohem ve dağınık seviyorum. Konsepti kendim belirledim safari olacakbütün her şeyi bir kolinin içine koydum ve o koliyi de ben dogumdayken abim ya da arkadaşlarım alıp gelecek onlar süsleyecek ama şöyle düşünüyorum eğer erken doğum gibi birşey olursa ve bebeğim kuvöze girerse zaten gözüm onu görmez o koliyi getirtmem bile. Bir de kendim hazırlamak istememin sebebi organizasyon tutarsam 1 ya da en fazla 2 gün sadece hastane odasında kalacak sonra toplayıp gidecekler ama kendim yaptığımda (ki dışarıdan sadece balon aldım geri kalan her şey evimde vardı ) aynı organizasyonu evime de götürebileceğim o yüzden kendim yapmayı tercih ettim
Hepsi tüccar canım olmayanı yok ama bazıları işte o kadar net belli etmiyor
İnşallah inşallah
Yaa benim de 95 105 filan çıkıyor eşim niye böyle çok yüksek değilmi diye sordu gebelikte normal diye biliyorum dr hiç sorma gereği duymadım ama kontrolde dijital le değilde eski usul varya onunla ölçüyorlar onda anlaşılıyor mu acaba
İlk kızımda ck design event te yaptırmıştım. Çikolataları lezzetli ve güzeldi hatta yaz mevsimine denk gelmişti kargoda eridi bir kaç tanesi diye tekrar göndermişlerdi. Kolonyası da hala duruyor mis givi kokuyor yine aynı yerde yaptıracağım. Yaptırmak isteyenlere fikir olur belki.Kızlar ben birkaç yere sormuştu isterseniz sayfaları bir inceleyinEki Görüntüle 3312090
Evde makina yok maalesef geçen hastanede 11,8 12,8 çıktı 2 kontrolde de dr söylemiştim o takip et dedi ama valla hiç ona fırsat gelmediSenin tansiyon nooldu canım? Düzeldi mi? Banada bu kontrolde doktor sordu, kac cıkıo dıye, bende 11 8 12 9 gibi rakamlar en fazla dedim.. 13 9 görmüyorsun dimi dedi.. Bende hayır dedim.. Sen naaptın tansıyon konusunu?
Dönmüştür inşallah çok var daha hiç belli olmaz bence çok dönüyolar da biz farketmiyoruz muane sırasında hangisi denk gelirse onu söylüyor drlarYaa bakalım benimki dönmüş mü Salı gidicem25 Ekim e kadar bakıcaz dönmezse sezaryen tarihini konuşuruz filan dedi en son ama bakalım inşallah gerek kalmaz
Bende becerikliyimdir valla o makromeden neler yaparım elim gitmiyo ben böyle bi kapı süsü buldum kızımınki dolapta duruyp odasına asmadık bile sade ama tatlı iki kız olanı da vardı aklında bulunsun bide çikolata yaptırıcam yeter sanırım kızımda magnette yaptırmıştım ona girmicem hiç kapı süssüz de olmaz gibi geldi bana anneme diyorum şunu yapmadık bunu yapmadık kızım kendin elini bişeye atmıyosun ki isimleri bile yok dediBen de susleme yapmayacagim. Zaten hastanede pek cok sey yasakmis. Balon mesela yasak. Suslemek isteyenler hastaneye bir sorun neler yasak diye.
Normalde yatista olmasam ama kesin ben de kendim hazirlardim susleme hediyelik fln. Ama kismet. Zaten cok gelenim olmaz. Muhtemelen ici badem olan cikolatalardan esime aldiririm, bir sekerlige koyariz :) eminonunde mabelin yeri vardi, ani gelmezlerse esimi oraya gonderecegim bir gun :) kuvez olursa zaten anne baba kardesler disinda gelmeyin dedim.
Belki elimdeki ikeanin kalin cervesinden bir seyler yaparim son dakika. Isimlerini guzel bir kagida basip, cerceve icine minik ordugum amigurumi oyuncaklardan koyarim. Kapiya asabilirsem asarim ya da masada seker ile birlikte durur.
Annem hemsireye hastabakiciya vermek icin ufak hediyelikler hazirlayacakmis, kucuk kutu lokumlar fln. Adettir diyor. Doktora da ayrica tabi... kesin baklava fln da yaptirir. Abartma demiyeyim diye bana pek soylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?