2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Teşekkür ediyorum ay kız annesi olmak ne güzel ya erkek çocuğun pipisi şimdiden risk prenses kızım benim

Öyle deme ya. sokağın ortasında bir anda çişi gelen oğlunu bir kuytuya götürüp çiş lazımlığına veya çantandaki boş pet şişeye işetirken o pipiye şükredesi geliyor insanın

Dikiş aynı yerden mi oluyor yani 2 ci bebeği aynı yerdenmi işlem yapacaklar açık açıkta soramıyorum anladın sen

Ben sormuştum bu arada onu doktoruma, genelde aynı yerdenmiş. (İlkinde anormal bir müdahale yapılmadıysa dikey kesim vb gibi. O durumda ne yaparlar bilmiyorum). O yüzden yaşam boyu en fazla üç sezaryen öneriliyormuş.

Ayy uyku sersemi yazdım
Uyku sersemi olmayanımız mı var sabahı sabah ettim. Dayak yemiş gibiyim. Saç telimden ayak parmağıma kadar heryerim ağrıyor sanki.. Uyutmadı bir türlü. Bir sızmışım ondanda acıdan ağlayarak uyandım. Ne yapıyor içerde bilmiyorum. Hareketleri bir sağ kasıkta hissediyorum bir sol kasıkta. Sonra hop göğüs altı, orası burası kalça ağrımdan topallıyorum zaten. Allah hepimize güç kuvvet versin valla

Ay benım ilk sezeryan yerım minik güzel kapanmıstı inşallah buda öyle olur amin

Aslında hamilelik başından beri böyle. Bilmiyorum hiç sormak aklıma gelmemişti daha yeni acaba bu yüzden nefes sıkıntısı yaşıyor olabilir miyim diye düşündüm teşekkür ederim canım

Hep folik asitten vitaminlerden kaynaklı. İçerde bile kıpır kıpırlar Mevlana gibi dönüp duruyorlar

Eş işlerinde yardimci oluyorlar mi bari. Benim evi temizliği ve mutfak yapsa kalsınlar istedikleri kadar. Ama geldikleri zaman sabah 7de kalmıyorum akşam 11-12ye kadar sürekli bir hizmet halinde olduğumdan pek istemiyorum gelmelerini

Merhaba kızlar… Sanırım grubun ilk doğum yapanı benim. Üç haftadır uğraştığımız yüksek tansiyon illeti sonunda, karaciğer enzimlerim tamamen bozulup ağır preeklampsiye girdim ve ani bir kararla Salı gecesi kuzularım dünyaya geldi. O kadar ani kararla oldu ki, ne onlara ne de kendime özene bezene hazırladığım hiçbir şey yanımızda değildi… İkisi de küvözdeler ama iyiler çok şükür. İnşallah hepiniz hayırlısıyla, vaktinde ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız Dualarınızı eksik etmeyin miniklerim için…

Hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı bir şekilde eve götürmeyi de nasip etsin inşallah

Ahh kalbimm ikizler mii pazartesi bi arkadaşımız doğum yaptı peşine sen demek ikiz olarak siz ilksiniz Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, hazırladığın bütün şeyleri evde onları gelince karşılarsın hazırlarsınsağlıkları iyiyse önlem amaçlı tutuyolardır kiloları nasıldı 36. Haftada doğan ikizler de 1 hafta kalabiliyor tedbir amaçlı sabret Annesi

Hayırlı olsun saglıkla büyütün bahtları açık olsun. Eve gelince özene bözene yaptıgın her şeyi giydirsin yaparsım cok şükür saglıkla dogmuslar ya .

2.sezaryen nasıl peki bazıları daha kolay diyor
İlkinde de ikincisinde de çok sorun yaşamadım şükür.Sadece ikinci ameliyat sonrası hapşırınca ya da genleşirken ya da bir yere uzanınca kesi yerimde çekme oluyordu. Sanırım büzülüp dikildiği için böyleydi.

3. Gebeligini yaşayan biri olarak diğerlerinde ne kadar normalmiş diyorum. Dediğin gibi yanlardan nasıl vuruyorlar acaba sag tarafa da sol tarafa da vuruyor karnım kare oluyor 2023 bebeleri gümbür gümbür

İki isim bana zor geliyor ya ben kızlık soyadımı da kullanıyorum o kadar zor oldu ki şimdi geçen sene bir kargocu teslim alırken ad soyad sordu iki kez söyledim anlamamış soyadıma Gomez yazmış haha mesaj geliyor ya gönderiniz gomez tarafından teslim alınmıştır diye aklıma o geliyo hep bi de iki ismim olsaydı millete derdimi anlatana kadar neler çekerdim Ama seçtiğiniz isimler de çok güzelmiş başlı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…