2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kanına falan mı baktırsan canım bayadır da vermiyosan iyi olur değerlerine bakmış olursun hem bendende istedi de devlette nasıl gidicem diye düşünüyorum

Yaa Neris Çerkezce de gözümün bebeği demek anlamı çok güzel Benim bir öğrencimin adıydı babaannem de Çerkez ordan aklıma geldi

Kanına falan mı baktırsan canım bayadır da vermiyosan iyi olur değerlerine bakmış olursun hem bendende istedi de devlette nasıl gidicem diye düşünüyorum
1 ay önce dahiliye genel olarak değerlerime bakmıştı. Ama tabi o zaman kaşıntım vs yoktu. İlk gece üzerine durmamıştım ama bu gece tekrarlayıp artınca garip geldi

1 ay önce dahiliye genel olarak değerlerime bakmıştı. Ama tabi o zaman kaşıntım vs yoktu. İlk gece üzerine durmamıştım ama bu gece tekrarlayıp artınca garip geldi
Acil bakıyodur bi şansını dene yakındı dimi bağcılar devlet sana için rahat eder hem

Yaa Neris Çerkezce de gözümün bebeği demek anlamı çok güzel Benim bir öğrencimin adıydı babaannem de Çerkez ordan aklıma geldi
Çok güzelmiş benim eşimede karışmaz dedim nazar ettim karışası tuttu bu sefer yamaç pars,minel pera diyor bende mercan pera ama yamacı istemiyorum takıldık kaldık inatlaşıyo her söylediğime bişey buluyo gönlünü yapıp düzgün bi isim bulmam lazım ve bu hafta netleşmesi gerek

Yakın sayılır. Aciller bakıyor mu öyle bir durumda. Hiç acile gitmedim gebelik süresince. O yüzden bilmiyorum
Bakar kaşıntım var dersen direk zaten, bağcılar devlet önce normal acile gidiyorum idrar yoku enfek için sonra kadın doğum aacile yeşil alan açıyor senin hem haftan var hem kaşıntı direk bi kadın doğum aciline sor orası alır muhtemelen yoksa normal acile yönlendirir gidersen hamileyim diyip öncelik iste sıra bekleme

Kadın doğum acili bile olduğunu bilmiyordum çok sağ ol canım, eğer bu gece de tekrarlarsa gideyim hemen

Benim gebelik başından beri 110 un üstünde. Azıcık hareket etsem nefes alamıyorum ama doktor pek sallamadı. Tiroid değerleriyle alakalıdır dedi bir ara tiroid ilacı da kullandım ama çok bir işe yaramadı. Ama seninki yeni oluştuysa baktırman lazım. Ben de hep olduğu için kanıksadım artık.

Benim değil. T tupbebekyolculugu nun yüksek şu anda

Mide problemi yasıyorsan cok etkiliyor canım gaz sıkısması özellikle

Kızlar nasılsınız 35 haftalık olduk biz hurma yemeye başlayım mı artık normal doğum düşünüyorum açılmayı sağlıyormus yoksa daha erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…