Kızlar özellikle de @Berikko iki gecedir ayaklarım kaşınıyor. Hele bu gece 2.5 gibi parçalayacaktım artık ayaklarımı. Kolonya banyosuna soktum resmen. Endişelenmem gereken bir durum var mı sizce? Kontrole gideli bir hafta oldu, arada devlete gidip sorsam mı acaba diyorum
Kanına falan mı baktırsan canım bayadır da vermiyosan iyi olur değerlerine bakmış olursun hem bendende istedi de devlette nasıl gidicem diye düşünüyorum
Bende becerikliyimdir valla o makromeden neler yaparım elim gitmiyo ben böyle bi kapı süsü buldum kızımınki dolapta duruyp odasına asmadık bile sade ama tatlı iki kız olanı da vardı aklında bulunsun bide çikolata yaptırıcam yeter sanırım kızımda magnette yaptırmıştım ona girmicem hiç kapı süssüz de olmaz gibi geldi bana anneme diyorum şunu yapmadık bunu yapmadık kızım kendin elini bişeye atmıyosun ki isimleri bile yok dedi
Kanına falan mı baktırsan canım bayadır da vermiyosan iyi olur değerlerine bakmış olursun hem bendende istedi de devlette nasıl gidicem diye düşünüyorum
1 ay önce dahiliye genel olarak değerlerime bakmıştı. Ama tabi o zaman kaşıntım vs yoktu. İlk gece üzerine durmamıştım ama bu gece tekrarlayıp artınca garip geldi
1 ay önce dahiliye genel olarak değerlerime bakmıştı. Ama tabi o zaman kaşıntım vs yoktu. İlk gece üzerine durmamıştım ama bu gece tekrarlayıp artınca garip geldi
Çok güzelmiş benim eşimede karışmaz dedim nazar ettim karışası tuttu bu sefer yamaç pars,minel pera diyor bende mercan pera ama yamacı istemiyorum takıldık kaldık inatlaşıyo her söylediğime bişey buluyo gönlünü yapıp düzgün bi isim bulmam lazım ve bu hafta netleşmesi gerek
Bakar kaşıntım var dersen direk zaten, bağcılar devlet önce normal acile gidiyorum idrar yoku enfek için sonra kadın doğum aacile yeşil alan açıyor senin hem haftan var hem kaşıntı direk bi kadın doğum aciline sor orası alır muhtemelen yoksa normal acile yönlendirir gidersen hamileyim diyip öncelik iste sıra bekleme
Bakar kaşıntım var dersen direk zaten, bağcılar devlet önce normal acile gidiyorum idrar yoku enfek için sonra kadın doğum aacile yeşil alan açıyor senin hem haftan var hem kaşıntı direk bi kadın doğum aciline sor orası alır muhtemelen yoksa normal acile yönlendirir gidersen hamileyim diyip öncelik iste sıra bekleme
Genelde 80 civarı çıkıyor benim son bir haftadır. Başım ağrıyınca tansiyonu düzenli kontrol etmeye başladı ordan takip ediyorum. Öncesinde pek bakmamıştım. Kontrolde falan bakıldığında da yüksek değildi
Benim gebelik başından beri 110 un üstünde. Azıcık hareket etsem nefes alamıyorum ama doktor pek sallamadı. Tiroid değerleriyle alakalıdır dedi bir ara tiroid ilacı da kullandım ama çok bir işe yaramadı. Ama seninki yeni oluştuysa baktırman lazım. Ben de hep olduğu için kanıksadım artık.
Benim gebelik başından beri 110 un üstünde. Azıcık hareket etsem nefes alamıyorum ama doktor pek sallamadı. Tiroid değerleriyle alakalıdır dedi bir ara tiroid ilacı da kullandım ama çok bir işe yaramadı. Ama seninki yeni oluştuysa baktırman lazım. Ben de hep olduğu için kanıksadım artık.
Kızlar özellikle akşamları nefes darligim ve çarpintim oluyor. Tansiyon olcuyorum 12/7 ya da 12/8 çıkıyor ama nabzım asla 110 altına düşmüyor. Genelde 120-140 arası çıkıyor. Haftaya doktoruma soracağım ama çok mu yüksek sizce?