Yakınında birinin olmaması çok kötü oluyor ya benimde annem uzağımda kv burda ama ondan da bişeyler istemek hoşuma gitmiyor o yapıda bir insan değilim çünkü ben içinden gelerek gelip yardım etsin istiyorum o da pek hevessiz. Şükür ki kocamla yine hallettik odası hastane çantamız hazırBende çok şeye heveslendim ama olmuyor tek başımahem merkezde değilim, tek çıkamadım hiç hamileliğin başından beri. hem yakınımda kimsem yok.. İki adım atsam gücüm bitiyor. Kasılmalar başlıyor. Telefonda bile konuşsam nefes nefese kalıyorum. Ben herşeyi gücüm varken tamamlayacak şimdi oturacaktım ama yok. Eşim sağolsun.
Bugün özellikle çok taktım bu konuya. Herşey kolide, dolapta.. Dr işi, hastane seçimi desen muallak. İstediklerim olamıyor. Bir daha yaşayamayacağın bu günleri. Anı olsun istiyorum.. Ama yok
Hayırlı olsun gözün aydın inşallah sağ salim küvezden de çıkıp kucağına gelirler annesi dua edicemMerhaba kızlar… Sanırım grubun ilk doğum yapanı benim. Üç haftadır uğraştığımız yüksek tansiyon illeti sonunda, karaciğer enzimlerim tamamen bozulup ağır preeklampsiye girdim ve ani bir kararla Salı gecesi kuzularım dünyaya geldi. O kadar ani kararla oldu ki, ne onlara ne de kendime özene bezene hazırladığım hiçbir şey yanımızda değildi… İkisi de küvözdeler ama iyiler çok şükür. İnşallah hepiniz hayırlısıyla, vaktinde ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınızDualarınızı eksik etmeyin miniklerim için…
hayırlı olsun.sağlıkla büyüsünler bebeklerin.en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.Merhaba kızlar… Sanırım grubun ilk doğum yapanı benim. Üç haftadır uğraştığımız yüksek tansiyon illeti sonunda, karaciğer enzimlerim tamamen bozulup ağır preeklampsiye girdim ve ani bir kararla Salı gecesi kuzularım dünyaya geldi. O kadar ani kararla oldu ki, ne onlara ne de kendime özene bezene hazırladığım hiçbir şey yanımızda değildi… İkisi de küvözdeler ama iyiler çok şükür. İnşallah hepiniz hayırlısıyla, vaktinde ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınızDualarınızı eksik etmeyin miniklerim için…
Ah minik bebeklerMerhaba kızlar… Sanırım grubun ilk doğum yapanı benim. Üç haftadır uğraştığımız yüksek tansiyon illeti sonunda, karaciğer enzimlerim tamamen bozulup ağır preeklampsiye girdim ve ani bir kararla Salı gecesi kuzularım dünyaya geldi. O kadar ani kararla oldu ki, ne onlara ne de kendime özene bezene hazırladığım hiçbir şey yanımızda değildi… İkisi de küvözdeler ama iyiler çok şükür. İnşallah hepiniz hayırlısıyla, vaktinde ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınızDualarınızı eksik etmeyin miniklerim için…
Sezon kapanıyor artık. Pazartesiden sonra evdeyim dedi ama ben ben olacakmıyım o zamana bilmiyorum ki. İki yeni Dr ve eski Dr ile görüşülecek. Mobilya hazır mağazada onlar gelecek. Yıka, temizle, yerleştirYakınında birinin olmaması çok kötü oluyor ya benimde annem uzağımda kv burda ama ondan da bişeyler istemek hoşuma gitmiyor o yapıda bir insan değilim çünkü ben içinden gelerek gelip yardım etsin istiyorum o da pek hevessiz. Şükür ki kocamla yine hallettik odası hastane çantamız hazırSen de eşini sıkıştır kolileri falan boşaltın yerleştirin artık. Erkekleri sıkıştırmadan yapmıyorlar doktorada bir an önce karar ver son zamanlarımız sonra senin için zor olabilir canım
Aksam kalktim cay vakti gittim pudingli Biskubili pasta yaptim rahatladim cozum olarakEş işlerinde yardimci oluyorlar mi bari. Benim evi temizliği ve mutfak yapsa kalsınlar istedikleri kadar. Ama geldikleri zaman sabah 7de kalmıyorum akşam 11-12ye kadar sürekli bir hizmet halinde olduğumdan pek istemiyorum gelmelerini
Kızımda iki isimdende vazgeçemedik hangisini kullanmak isterse dedik pars ve pera da çok sade geliyor eşimde yannlarına isim olsun kendileri ilerde seçsin mantığında yineİki isim bana zor geliyor ya ben kızlık soyadımı da kullanıyorum o kadar zor oldu ki şimdigeçen sene bir kargocu teslim alırken ad soyad sordu iki kez söyledim anlamamış soyadıma Gomez yazmış haha mesaj geliyor ya gönderiniz gomez tarafından teslim alınmıştır diye aklıma o geliyo hep bi de iki ismim olsaydı millete derdimi anlatana kadar neler çekerdim Ama seçtiğiniz isimler de çok güzelmiş başlı başına
Grubumuzun 2. Perası olcakKızımda iki isimdende vazgeçemedik hangisini kullanmak isterse dedik pars ve pera da çok sade geliyor eşimde yannlarına isim olsun kendileri ilerde seçsin mantığında yinezor olucak evet ya benim doktorun 2 adı 2 soyismi var baya uzunca biz pars ve pera diye seslenicez
İkincide aynı yerden oldu yani ekstra farklı bir yer olmuyor bazıları biraz daha alttan oluyor filan dedi moralim bozuldu bayaEwet canım zaten his kaybı oluyor onun üstünden yapılacak daha kolay olacak diyelim öyle umid ediyorum benim 3.ins
Yaa içim rahatladıEvet şu an tek çizgi benimki.Benim üçüncü sezaryen olacak onu nasıl yaparlar bilemiyorumaklımda deli sorular
genel erkek profili bu maalesef. tek seçeneğimiz de kabullenmek.bu bebek işi yüzde doksan kadının sorumluluğunda daha taşımasından tut evlendirmesine kadar.bu kadar stresi biz yüklendiğimiz için bebekler de babacı oluyor maalesef.Sezon kapanıyor artık. Pazartesiden sonra evdeyim dedi ama ben ben olacakmıyım o zamana bilmiyorum ki. İki yeni Dr ve eski Dr ile görüşülecek. Mobilya hazır mağazada onlar gelecek. Yıka, temizle, yerleştirbugün ne fiziksel ne psikolojik hiç iyi hissetmiyorum
Dün dedim iyi değilim. Acil bişey olsa doktorum bile yok. Kafamı kurcalıyor herşey. Bir fırsat yaratta gidelim Drlar ile görüşelim. Acelesi ne diyor hala
EvetGrubumuzun 2. Perası olcak
Kendini üzme bebişinde üzülür annesiSezon kapanıyor artık. Pazartesiden sonra evdeyim dedi ama ben ben olacakmıyım o zamana bilmiyorum ki. İki yeni Dr ve eski Dr ile görüşülecek. Mobilya hazır mağazada onlar gelecek. Yıka, temizle, yerleştirbugün ne fiziksel ne psikolojik hiç iyi hissetmiyorum
Dün dedim iyi değilim. Acil bişey olsa doktorum bile yok. Kafamı kurcalıyor herşey. Bir fırsat yaratta gidelim Drlar ile görüşelim. Acelesi ne diyor hala
N11de veya hepsiburada da satiliyor bu yazdigim marka tanesi bin lira falan yaziyodu yorumlarda bayag vardi alan kisi ama nasil cekme gucu hic bilmiyorum ya lansinoh yada bundan alicam cok kararsizimYa bunu videolarda fılan gördüm.. Alan var mı hiç bilmiyorum.. Ama tr de var mı bunlardan? Hiç görmedim.. Kullanışlı görünüyor.. Mochi vardı sankı bnm zmnımda, o da damlayan sütleri topluyordu ama sanrm o elektriksizdi.
Gerçekten öyle oluyormus doktorun işlemine cok baglıymıs hatta bana birkaç kişi gittiğim doktor için bıçağı cok iyiymiş sezaryen yaptıkları cabuk iyileşiyormus dediYaa içim rahatladıçok tırsıyorum şimdi bide dr değişti ya oğlumda yapan dr hiç apron olmadı bazıları dr çok farkediyor dedi çok ağrısı olanları görüyorum halbuki işlem aynı ama demekki fark oluyor
Gaz sancısıdır canım muhtemelen doğum sancısı sürekli olmazKızlar demin doğuruyorum sandım. Hala sancılarım var. Yalancısı böyleyse gerçeğini düşünemiyorum benim bi taraflarım yemeyecek sanırım normal doğuma
Hiç dert etme yıkama temizleme işini iki gün kadın bulursun bir gün odayı temizler misler gibi yapar bir günde çamaşır ütüye yardım eder oldu bittiSezon kapanıyor artık. Pazartesiden sonra evdeyim dedi ama ben ben olacakmıyım o zamana bilmiyorum ki. İki yeni Dr ve eski Dr ile görüşülecek. Mobilya hazır mağazada onlar gelecek. Yıka, temizle, yerleştirbugün ne fiziksel ne psikolojik hiç iyi hissetmiyorum
Şimdi geçti ve ishalim. Doğumun en erken belirtisi ishalmiş ben bi tutuştumGaz sancısıdır canım muhtemelen doğum sancısı sürekli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?