Yok yok sen hiç düşünme bunları ya şu gelir ya nişan dedikleri kanama. Benim sabah 7 de kanamam başladı akşam 18 33 de doğurdum. Yediğin şeylerdendir ki açılman filan yoksa doğurmak o kadar kolay ve hızlı olmuyorŞimdi geçti ve ishalim. Doğumun en erken belirtisi ishalmiş ben bi tutuştum
Çanta falanda yok ortada dahaKendini üzme bebişinde üzülür annesiya çok hak veriyorum sana bende bir işi söyleye söyleye zorla yaptırıyorum tüm erkekler böyle sanırım. Madem evde p.tesiden sonra sende hiç kendini yorma o yapsın her şeyi. Çantanı hazırladın mı ? Onu hallet yeter olmadı doğduktan sonra yerleştirirsiniz odayı canını sıkma
Delilsiz uyumuyorum çünkü iki üç kere tuvalete kalkıyorum. Sonra su içiyorum böyle bir döngüm var ama hemen uyuyorum. Üç dk içinde geri uyumuş oluyorumGeceleri çok sık uyanıyorum gündüzleri aptal gibiyim uykusuz geceler bir ay önceden başlıyormuş demek ki deliksiz uyuyan var mı çok merak ediyorum
Mochi elektrikli değil ama manuel pompa da denmez aslında ortasından sıktırıp göğse tutturuluyor o kendi kendine damlayanları topluyor ama kullanışlı bişey damlayanları topluyor derken az topladığı düşünülmesin. özellikle bebek öbür memeyi emerken çok verimli oluyor.Ya bunu videolarda fılan gördüm.. Alan var mı hiç bilmiyorum.. Ama tr de var mı bunlardan? Hiç görmedim.. Kullanışlı görünüyor.. Mochi vardı sankı bnm zmnımda, o da damlayan sütleri topluyordu ama sanrm o elektriksizdi.
hiçbirinde 7.aydan sonra deliksiz uyumadım. gece yarısı herkes uyurken uyanıp oturduğum evi turladığım çok oluyorGeceleri çok sık uyanıyorum gündüzleri aptal gibiyim uykusuz geceler bir ay önceden başlıyormuş demek ki deliksiz uyuyan var mı çok merak ediyorum
magnezyum desteği kullanıyorsan ishali o da yapar endişe etme rahatlat kendini. sağlıkla kucağımıza alalım inşallahŞimdi geçti ve ishalim. Doğumun en erken belirtisi ishalmiş ben bi tutuştum
Hava soğuk usutmus olabilirsin ayaklarını sıcak tutKızlar demin doğuruyorum sandım. Hala sancılarım var. Yalancısı böyleyse gerçeğini düşünemiyorum benim bi taraflarım yemeyecek sanırım normal doğuma
Akşam yemek sonrası TV izlerken uyukluyorum. Hayatta en sevmediğim şeydir. Gider yatarım doğrudan ama artık bir anda sızıyor muyum neyim bilemiyorumGeceleri çok sık uyanıyorum gündüzleri aptal gibiyim uykusuz geceler bir ay önceden başlıyormuş demek ki deliksiz uyuyan var mı çok merak ediyorum
Hemen uyuyabiliyorsan çok iyiDelilsiz uyumuyorum çünkü iki üç kere tuvalete kalkıyorum. Sonra su içiyorum böyle bir döngüm var ama hemen uyuyorum. Üç dk içinde geri uyumuş oluyorumbugün sabah 11 e kadar uyumuşum ( Doğum izni bana çok iyi geldi) sabahları erken uyanıyorsan odada karartma perde çok işe yarıyor.
Bende böyleyim bazen sırf bacak ağrım geçsin diye kalkıp evi turluyorum artık günde 2 magnezyumda fayda etmiyor. 16. Haftamdan beri çatı ağrısı çekiyorum zaten sağdan sola dönerken uyanmamam mümkün değil. Az kaldı neyse kiMochi elektrikli değil ama manuel pompa da denmez aslında ortasından sıktırıp göğse tutturuluyor o kendi kendine damlayanları topluyor ama kullanışlı bişey damlayanları topluyor derken az topladığı düşünülmesin. özellikle bebek öbür memeyi emerken çok verimli oluyor.
hiçbirinde 7.aydan sonra deliksiz uyumadım. gece yarısı herkes uyurken uyanıp oturduğum evi turladığım çok oluyor
magnezyum desteği kullanıyorsan ishali o da yapar endişe etme rahatlat kendini. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ah hele o mide yanması beni mahvetti. Dün yatar yatmaz inanılmaz yanmaya başladı ter bastı nefes alamadım kalktım rennie şurup içtim bu sefer o tatlı olduğu için bebek kudurdu çok zor anlar yaşadım 3 buçuğa doğru uyumuşumAkşam yemek sonrası TV izlerken uyukluyorum. Hayatta en sevmediğim şeydir. Gider yatarım doğrudan ama artık bir anda sızıyor muyum neyim bilemiyorumgece yarısı eşim yatarken uyanıyorum. Yatağa geçiyorum ama bu seferde biraz uykumu almış oluyorum, uyuyamıyorum. Sonra tam dalıyorum ki ya mide yanması, ya wc, ya da dün geceki gibi göbeğimden acı duyarak uyanıyorum. Sil baştan ondan sonra ertesi gün herşey batıyor, halsizlik tavan, diplerde gezin dur işte
evet az kaldı sonra insan karnındaki kıpırtıları özlüyor :) magnezyum ne kullanıyorsun. bana efermag verdi doktorum. tadı midemi bulandırıyor. buz gibi suyla yapıp fondip yaparsam ancak içebiliyorum çok zor. bazı günler içmiyorum kramplarla uyanıyorumBende böyleyim bazen sırf bacak ağrım geçsin diye kalkıp evi turluyorum artık günde 2 magnezyumda fayda etmiyor. 16. Haftamdan beri çatı ağrısı çekiyorum zaten sağdan sola dönerken uyanmamam mümkün değil. Az kaldı neyse ki
20. Haftadan beri magnimore Plus kullanıyorum hap formu ama baya büyük bazen yutarken çok zorlanıyorum. Çok memnunum onu kullanmağım zamanlar iki katı oluyo ağrılarımevet az kaldı sonra insan karnındaki kıpırtıları özlüyor :) magnezyum ne kullanıyorsun. bana efermag verdi doktorum. tadı midemi bulandırıyor. buz gibi suyla yapıp fondip yaparsam ancak içebiliyorum çok zor. bazı günler içmiyorum kramplarla uyanıyorum
Akşam yemekten önce tahin, yemekten sonra armut ve çiğ badem, gidişata göre yarın bardak soğuk süt. Oda olmadı gaviskon ve oturarak uyumaAh hele o mide yanması beni mahvetti. Dün yatar yatmaz inanılmaz yanmaya başladı ter bastı nefes alamadım kalktım rennie şurup içtim bu sefer o tatlı olduğu için bebek kudurdu çok zor anlar yaşadım 3 buçuğa doğru uyumuşum
Önceden magnimore Plus kullanıyordum bende. Ama Dr Vicium verdi. Günde 2 onu içiyorum başından berievet az kaldı sonra insan karnındaki kıpırtıları özlüyor :) magnezyum ne kullanıyorsun. bana efermag verdi doktorum. tadı midemi bulandırıyor. buz gibi suyla yapıp fondip yaparsam ancak içebiliyorum çok zor. bazı günler içmiyorum kramplarla uyanıyorum
Bu gittiğimde başka yazdiracaktim unuttum sandoz benimki. Ben de hap formu isteyeyim bari20. Haftadan beri magnimore Plus kullanıyorum hap formu ama baya büyük bazen yutarken çok zorlanıyorum. Çok memnunum onu kullanmağım zamanlar iki katı oluyo ağrılarım
Bende bu sayfadan yaptırdm çok memnun kaldım.isimli tulum yaptırdm oda çok güzel geldi. Hastahanede dağıtmak için az sayıda mum kolanya ve çikolata yaptırdm onlar henüz gelmedi.Bende becerikliyimdir valla o makromeden neler yaparım elim gitmiyo ben böyle bi kapı süsü buldum kızımınki dolapta duruyp odasına asmadık bile sade ama tatlı iki kız olanı da vardı aklında bulunsun bide çikolata yaptırıcam yeter sanırım kızımda magnette yaptırmıştım ona girmicem hiç kapı süssüz de olmaz gibi geldi bana anneme diyorum şunu yapmadık bunu yapmadık kızım kendin elini bişeye atmıyosun ki isimleri bile yok dedi
Benimki asla ayağını midemden çekmiyor ya elime geliyor ayağı resmenAh hele o mide yanması beni mahvetti. Dün yatar yatmaz inanılmaz yanmaya başladı ter bastı nefes alamadım kalktım rennie şurup içtim bu sefer o tatlı olduğu için bebek kudurdu çok zor anlar yaşadım 3 buçuğa doğru uyumuşum
Yok magnezyum daha hiç kullanmadım duş aldım uzanıyorum şimdilik iyiyimMochi elektrikli değil ama manuel pompa da denmez aslında ortasından sıktırıp göğse tutturuluyor o kendi kendine damlayanları topluyor ama kullanışlı bişey damlayanları topluyor derken az topladığı düşünülmesin. özellikle bebek öbür memeyi emerken çok verimli oluyor.
hiçbirinde 7.aydan sonra deliksiz uyumadım. gece yarısı herkes uyurken uyanıp oturduğum evi turladığım çok oluyor
magnezyum desteği kullanıyorsan ishali o da yapar endişe etme rahatlat kendini. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok güzellerBende bu sayfadan yaptırdm çok memnun kaldım.isimli tulum yaptırdm oda çok güzel geldi. Hastahanede dağıtmak için az sayıda mum kolanya ve çikolata yaptırdm onlar henüz gelmedi.
Bende kafasını çok net hissediyorum dışardan belli oluyo resmen yusyuvarlak çok tuhaf yaBenimki asla ayağını midemden çekmiyor ya elime geliyor ayağı resmenhani bana derlerdi ben inanmazdım anlıyorsun filan diye orda küçük bir sertlik var elimle elliyorum bazen uğraşıyorum çeksin diye
İyi birşey değil magnezyum mutlaka kullanılmalı. Ağrıların sebebi bu olabilir.Yok magnezyum daha hiç kullanmadım duş aldım uzanıyorum şimdilik iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?