2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Şimdi geçti ve ishalim. Doğumun en erken belirtisi ishalmiş ben bi tutuştum
Yok yok sen hiç düşünme bunları ya şu gelir ya nişan dedikleri kanama. Benim sabah 7 de kanamam başladı akşam 18 33 de doğurdum. Yediğin şeylerdendir ki açılman filan yoksa doğurmak o kadar kolay ve hızlı olmuyor Genelde 37 38 gibi 1 cm açılmalar başlıyor ona rağmen 40 a kadar bekleyen var

Çanta falanda yok ortada daha hazırladım diye düşünüyorum herşeyi. Liste yapıp almıştım ama o olaydan bile koptum.

Geceleri çok sık uyanıyorum gündüzleri aptal gibiyim uykusuz geceler bir ay önceden başlıyormuş demek ki deliksiz uyuyan var mı çok merak ediyorum
Delilsiz uyumuyorum çünkü iki üç kere tuvalete kalkıyorum. Sonra su içiyorum böyle bir döngüm var ama hemen uyuyorum. Üç dk içinde geri uyumuş oluyorum bugün sabah 11 e kadar uyumuşum ( Doğum izni bana çok iyi geldi) sabahları erken uyanıyorsan odada karartma perde çok işe yarıyor.

Mochi elektrikli değil ama manuel pompa da denmez aslında ortasından sıktırıp göğse tutturuluyor o kendi kendine damlayanları topluyor ama kullanışlı bişey damlayanları topluyor derken az topladığı düşünülmesin. özellikle bebek öbür memeyi emerken çok verimli oluyor.

Geceleri çok sık uyanıyorum gündüzleri aptal gibiyim uykusuz geceler bir ay önceden başlıyormuş demek ki deliksiz uyuyan var mı çok merak ediyorum
hiçbirinde 7.aydan sonra deliksiz uyumadım. gece yarısı herkes uyurken uyanıp oturduğum evi turladığım çok oluyor

Şimdi geçti ve ishalim. Doğumun en erken belirtisi ishalmiş ben bi tutuştum
magnezyum desteği kullanıyorsan ishali o da yapar endişe etme rahatlat kendini. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Akşam yemek sonrası TV izlerken uyukluyorum. Hayatta en sevmediğim şeydir. Gider yatarım doğrudan ama artık bir anda sızıyor muyum neyim bilemiyorum gece yarısı eşim yatarken uyanıyorum. Yatağa geçiyorum ama bu seferde biraz uykumu almış oluyorum, uyuyamıyorum. Sonra tam dalıyorum ki ya mide yanması, ya wc, ya da dün geceki gibi göbeğimden acı duyarak uyanıyorum. Sil baştan ondan sonra ertesi gün herşey batıyor, halsizlik tavan, diplerde gezin dur işte

Hemen uyuyabiliyorsan çok iyi çünkü ben bir saat dönüp dolaşıyorum en son salona kaçıp tv izlerken uyuyakalıyorum sabahta uyanmam 10 10 buçuğu buluyor ama bölük pörçük olduğu için sersem gibi oluyorum. Neyse bebek doğunca zorluk çekmem en azından

Bende böyleyim bazen sırf bacak ağrım geçsin diye kalkıp evi turluyorum artık günde 2 magnezyumda fayda etmiyor. 16. Haftamdan beri çatı ağrısı çekiyorum zaten sağdan sola dönerken uyanmamam mümkün değil. Az kaldı neyse ki

Ah hele o mide yanması beni mahvetti. Dün yatar yatmaz inanılmaz yanmaya başladı ter bastı nefes alamadım kalktım rennie şurup içtim bu sefer o tatlı olduğu için bebek kudurdu çok zor anlar yaşadım 3 buçuğa doğru uyumuşum

evet az kaldı sonra insan karnındaki kıpırtıları özlüyor :) magnezyum ne kullanıyorsun. bana efermag verdi doktorum. tadı midemi bulandırıyor. buz gibi suyla yapıp fondip yaparsam ancak içebiliyorum çok zor. bazı günler içmiyorum kramplarla uyanıyorum

20. Haftadan beri magnimore Plus kullanıyorum hap formu ama baya büyük bazen yutarken çok zorlanıyorum. Çok memnunum onu kullanmağım zamanlar iki katı oluyo ağrılarım

Akşam yemekten önce tahin, yemekten sonra armut ve çiğ badem, gidişata göre yarın bardak soğuk süt. Oda olmadı gaviskon ve oturarak uyuma

Önceden magnimore Plus kullanıyordum bende. Ama Dr Vicium verdi. Günde 2 onu içiyorum başından beri

20. Haftadan beri magnimore Plus kullanıyorum hap formu ama baya büyük bazen yutarken çok zorlanıyorum. Çok memnunum onu kullanmağım zamanlar iki katı oluyo ağrılarım
Bu gittiğimde başka yazdiracaktim unuttum sandoz benimki. Ben de hap formu isteyeyim bari

Bende bu sayfadan yaptırdm çok memnun kaldım.isimli tulum yaptırdm oda çok güzel geldi. Hastahanede dağıtmak için az sayıda mum kolanya ve çikolata yaptırdm onlar henüz gelmedi.

Eklentiler

• IMG_20231002_110052.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20230919_194743.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 94
Benimki asla ayağını midemden çekmiyor ya elime geliyor ayağı resmen hani bana derlerdi ben inanmazdım anlıyorsun filan diye orda küçük bir sertlik var elimle elliyorum bazen uğraşıyorum çeksin diye

Yok magnezyum daha hiç kullanmadım duş aldım uzanıyorum şimdilik iyiyim

Bende bu sayfadan yaptırdm çok memnun kaldım.isimli tulum yaptırdm oda çok güzel geldi. Hastahanede dağıtmak için az sayıda mum kolanya ve çikolata yaptırdm onlar henüz gelmedi.
Çok güzeller sağlıkla giysin güneş ismide çok güzel maşallah
Sayfayı beğenmene sevindim içim rahat sipariş vericem enazından

Benimki asla ayağını midemden çekmiyor ya elime geliyor ayağı resmen hani bana derlerdi ben inanmazdım anlıyorsun filan diye orda küçük bir sertlik var elimle elliyorum bazen uğraşıyorum çeksin diye
Bende kafasını çok net hissediyorum dışardan belli oluyo resmen yusyuvarlak çok tuhaf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…