2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bebeğin gelişimi konusunda içinin rahatlamasına çok sevindim. Tansiyon konusunda ne yorum yaptı doktorun? Yani, neyden kaynaklandığını düşünüyor? Sıkıntı yaratacak bir şey değildir eminim ve zamanında gelir bebeğin ama zaten bu haftanın ilerleyen günlerinde normal terme girmiş oluyorsun bildiğim kadarıyla.(hatta girmiş bile olabilirsin) sağlıkla geçsin kalan günler

Bana özelden anlatsın o zaman maşallah @minikkalpp in enerjisi pozitif olarak geçti bana. Böyle iyi şeyler duymaya ihtiyacım var, sezaryen sonrasından çok korkuyorum. Kontrolüm yaklaştıkça korkum artıyor

Korku hepimizde var. Çünkü anne aynı bile olsa her doğum farklı olabiliyor. Benimki çok iyi geçmişti ama ilki iyi geçti diye ikincisi de süper geçer diye düşünemiyorum, çekirge bir sıçradım iki sıçrar mıyım diyorum mesela. Ama kötü bir tecrübemiz olmaması çok büyük bir avantaj yoksa o korku çok daha canlı olurdu.

Benim anladığım kadarıyla, planlı sezaryenler (doktor da iyiyse) kolay toparlanıyor genelde mecburi sezaryenlere göre çünkü mecburilerde genelde bir şeyler zaten ters gitmiş ve anne adayı o süreçte biraz yıpranmış olabiliyor. O yüzden doktorumuzun doğum şeklimizle ilgili önerisine güvenmemiz çok önemli, bizim için en rahat ve güvenli olanı öneriyorlar aslında (en azından olması gereken o). O yüzden doktoruna güveniyorsan, yüksek ihtimalle kolay toparlanacağına inanmalısın bence.

QUOTE="LadybirdDA, post: 75714275, member: 1134400"]
Bu arada bizim evde start verildi. Yarın mobilyalar geliyor. Odayı boşaltıyor eşim şimdi boş olan odaya. Ben yatıyorum
[/QUOTE]

Ah son kaleler de düşüyor. Bekleyin, cumadan sonra her şey yolundaysa ben de katılırım kervana

Evet evet her kontrolde ölçer hiç atlamaz bugün perinatolog hipertansiyon hastalığına dönebiliyor bazen gebelik kaynaklı dedi. Gebelik zehirlenmesi olmasa bile. Kaldı 2-3 haftam azcık dayansın sonra hipertansiyon hastası da olurum ne diyim

Ayy yok duanı dürüst dile oda sag salım gelsın bütün hersey pera gelır gelmez son bulsun

Ya dimi ben doğurcam diyenden korkacaksınbide daha hiç doğurcak gibi hissetmiyorum diyenden. Valla ben hiç hissetmiyorum ama kesin doğurcam
Ama bak hep doğuruyor kızlar sanırım ben doğuruyorum dıyo gercekten doğurunca yok ya daha degıl dıyecegız
Ayy saglıkla doguralım bi avazda bi keside

Yok yok Allahın izniyle hiç bir şey olmaz Gebelik şekeri de hamilelik bitince %90 bitiyormuş bence hormonlara özgü bir şey sen kendini strese sokma hiç. Ölçtükçe de devamlı yüksek çıkabilir çünkü çıkıcak mı diye hep düşünüyorsun ya ara ara güzel güzel düşünerek ölç inşallah sorunsuz geçecek, az kaldı zaten

Takip edelim şimdilik dedi. Normal demedi korkma da demedi. Dinlen uzan bol bol dedi. Sürekli tansiyon takibi üç günde bir de kan idrar tahlili yapalım dedi. Cuma günü biticek 37 sanırım . 36+3 üm bugün bebek hareketli baya neyseki

Sorunca bana da söyler misiinn ay güldüm ya şundadır ya bunda yap seç birini hahah

Ay sizlerden işkillenip ben de ölçtüm, 12.8 çıktı Gerçi benim normalde de böyleydi galiba, gebelikte düşmüş hali 11-7falandı. Ne diyeyim, sonumuz hayrolsun

Ay sizlerden işkillenip ben de ölçtüm, 12.8 çıktı Gerçi benim normalde de böyleydi galiba, gebelikte düşmüş hali 11-7falandı. Ne diyeyim, sonumuz hayrolsun
Ay bizim tahmini günlerimiz de aynı tansiyonumuzda hayırlara gelsin

Yok kuzu ben öyle şeylerden pek etkilenmem, aa soyada oldu bende de kesin olacak demem aksine bak bana bunlar tecrübe diye aklımın bir köşesine yazarım Allah esirgesin başıma gelirse de mesela derim ki soyada da olmuştu dur bir danışayım sıkı takip edeyim ben bakalım

Ben bir kutu antibiyotik de içtim ama düzelme olmadı. Her gün yeniden başa sarıyor gibiyim. Kızımın 18.günü onunda öksürüğü tam anlamıyla bitmedi. Aynı dediğin gibi baş diş vücut her yer ağrıyor benim karnımın bir yerinde öksürmekten yırtık da oluşmuş çok canım acıyordu ama yeni yeni geçiyor gibi

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Maşallah gördün sonunda demek sevindim en azından neye benziyo kime benziyo kafanda bişeyler oluşmuştur sağlıkla gelsin peramız
Sonunda gördüm ama kimseye benzetemedik saçları da çıkmış sordum bugün
Amin inşallah hepsi sağlıkla gelsin

Ahh canım zor geçiyodur senin içinde dimi bebegin suyuda mı azdı yanlış hatırlamıyosam üst üste gelmiş ben 2 günde kötü oldum gözlerimde ağırlık var öksürüğümüz yok çok şükür o başlarsa yandım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…