Yaaa prensesimm maşallah sana, yumuk gözlerinden öperim seniinnTeyzeleri bu da benim minnak kızım
Aynı gün doğum yapıcaz demekkBugün bana da bu tarih verildi 38+2 oluyor doktor 39. Haftaya girmiş oluyorsun dedi. Sizin ne kadar oluyor ? Bir de anestezi türünüz spinal mi olacak? Tarih belli olunca bir gerildim
Canım bende 35+0 doktora gittiğimde bebeğim 2550 gr ve 47 cm kilosu gayet haftayla uyumlu dedi doktorumuzKızlar bugün kontrole gittim 35+6 şuan ve kilosu 2585 Gr. Doktor minyon olacak dedi bana da kilosu az geldi doğuma 15 gün var en azından 3 kg olsaydı. Bebeğe kilo aldiracak ne yiyebilirim sizce ?
Evet aynı günAynı gün doğum yapıcaz demekkbende 37+6 oluyorum. Benim doktorum spinal anestezi yapıyor. Siz konuştunuz mu
Ayy kıyamam yaa hem çocuk hem sen çok zor olmuşturBen bir kutu antibiyotik de içtim ama düzelme olmadı. Her gün yeniden başa sarıyor gibiyim. Kızımın 18.günü onunda öksürüğü tam anlamıyla bitmedi. Aynı dediğin gibi baş diş vücut her yer ağrıyor benim karnımın bir yerinde öksürmekten yırtık da oluşmuş çok canım acıyordu ama yeni yeni geçiyor gibi
YaaaaaAma bak hep doğuruyorkızlar sanırım ben doğuruyorum dıyo gercekten doğurunca yok ya daha degıl dıyecegız
Ayy saglıkla doguralım bi avazda bi keside
Ben bu konuda master yapanlardan biriyimKızlar bugün kontrole gittim 35+6 şuan ve kilosu 2585 Gr. Doktor minyon olacak dedi bana da kilosu az geldi doğuma 15 gün var en azından 3 kg olsaydı. Bebeğe kilo aldiracak ne yiyebilirim sizce ?
Evet benimde ilk çocuk kızım olacak. 4 yıl sonra tüp bebek yapacakken kendisi gelmeye karar verdi çok ama çok heyecanlıyım bi o kadar da duygusalımEvet aynı günsabah 8:30 da bende anesteziyle görüştüm spinal olarak karar verdik umarım heyecandan bayılmam sizinde ilk cocuk kız sanırım
Serumlu kol fotisi görmeden pek inanmıcaz gibi ahahahYaaaaadoğurunca da inanmayacaksınız bu gidişle evet
En önemlisi kaşarı unutmuşumBen bu konuda master yapanlardan biriyimyumurta süt muz tahin-pekmez ceviz badem her gün tüketmeye çalışın. Bir gün sebze yapıyorsam diğer gün et ya da tavukla dengelemeye çalışıyorum mutlaka. Benim 7 8 gün gerilik oluyordu hep şuan haftasını yakalamış durumda
Anne bebek dostu sezeryan nedir normal sezeryandan farklı bir şey mi ??Ben de çok korkuyorum ama bu “anne-bebek dostu sezaryen” dedikleri şeye bir arkadaşımda şahit oldum, 2. Gün düğüne gitti o kadar şaşırdım ki, ve bana sadece ilk gece zorlandığını ama çok çok rahat bir operasyon olduğunu, hiç pişman olmadığını söyledi. Bu örnekleri düşünerek motivasyonumuzu yüksek tutalım
Çok zorlandım hayatımın hiç bir evresinde böyle inatçı öksürük hastalık görmemiştim. Evet hem suyum az hem bebek geride. En son 8 olmuştu suyum şimdi hastalıktan sanırım tekrar 5 e düşmüş.Ahh canım zor geçiyodur senin içinde dimi bebegin suyuda mı azdı yanlış hatırlamıyosam üst üste gelmişben 2 günde kötü oldum gözlerimde ağırlık var öksürüğümüz yok çok şükür o başlarsa yandım bende
Şu kadarını söyleyeyim hamilelik sezeryandan daha zorlayıcıYok canım gelecek haftasonu gideceğim. Parça alınacak ama yüksek ihtimalle sezaryen olacak gibikuzenimin bir doğumunda hastaneye ziyarete gidebilmiştim(sezaryen) ve sanırım o bende travma olarak kalmış. İnşallah hepimiz su gibi kolay doğum ve sonrası yaşarız
Benimde aklıma o takıldı suyunu etkiliyormu acaba hastalık benimde suyu sınırda inşallah sabit kalmıştır kontrolümede baya varÇok zorlandım hayatımın hiç bir evresinde böyle inatçı öksürük hastalık görmemiştim. Evet hem suyum az hem bebek geride. En son 8 olmuştu suyum şimdi hastalıktan sanırım tekrar 5 e düşmüş.
Kilosu az değil yaa niye öyle düşünüyorsun? Benim 34+6 da 2575 gr doktor normal kiloda 3 kilo doğar dedi ve ben bu ay 0 kilo aldım, sen normal yemene devam et o kilosunu alır dedi.Kızlar bugün kontrole gittim 35+6 şuan ve kilosu 2585 Gr. Doktor minyon olacak dedi bana da kilosu az geldi doğuma 15 gün var en azından 3 kg olsaydı. Bebeğe kilo aldiracak ne yiyebilirim sizce ?
Ya maşallah nasıl her şey yolunda mıTeyzeleri bu da benim minnak kızım
Amin canım amiiinŞu kadarını söyleyeyim hamilelik sezeryandan daha zorlayıcıben tüm sezeryanimi izledim. Spinal anestezi yapıldı. Şehir hastanesinde doğum yaptım ama doğum ekibi o kadar iyiydi ki hep biz yanınızdayiz hiç korkma dediler. Bebeğin çıkışından son dikişe kadar baktım. Bir de bebeğin o sesini duyunca inan aklındaki tek şey bir an önce ameliyat bitsin ve bebeğime sarılayım. Sezeryan hazırlık aşaması hissetmiyorsun bile. Anestezi verilirken iğne aşırı ince. Tek zorluğu ilk kalkma sanırım ama bi kere kalkınca o ağrı da geçiyor. Ben bebeğime sağlıklı şekilde kavuştum ya acı falan hissetmedim. Ha bu demek değil ki sezeryan normalden iyi. Normali bilmiyorum. Ama şuna eminim ki sezeryan süt gelmesine engel değil. Ben hep gelecek diye düşündüm ve öyle de oldu. Baş ağrısı mide bulantısı yok. Ancak son olarak şunu söyleyeyim doğum ekibi çok önemli. Hem psikolojik olarak hem de beden sağlığı olarak. Allah'ım herkese en az benim kadar güzel bir süreç versin inşallah normal isteyen herkese de normal bir doğumu olsun ve soyasosu sana da normal bir doğum ve güzel bir tansiyon
İnşallah hemen toparlıcaksın biraz daha sabret 2 hafta sonra risk kalmıyo pek hayırlısıyla atlatırsın inşallahÇok zorlandım hayatımın hiç bir evresinde böyle inatçı öksürük hastalık görmemiştim. Evet hem suyum az hem bebek geride. En son 8 olmuştu suyum şimdi hastalıktan sanırım tekrar 5 e düşmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?