2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana özelden anlatsın o zaman maşallah M minikkalpp in enerjisi pozitif olarak geçti bana. Böyle iyi şeyler duymaya ihtiyacım var, sezaryen sonrasından çok korkuyorum. Kontrolüm yaklaştıkça korkum artıyor

Sezaryen olan bir arkadaşım o kadar iyiydi ki anlayamazdın bile ameliyatlı olduğunu, artık baya gelişti koşullar da. Yapıştırma ile yapıyorlar be iyileşme süreci de hızlı oluyor.
Senin bu hafta belli olacaktı dimi?

Yok canım gelecek haftasonu gideceğim. Parça alınacak ama yüksek ihtimalle sezaryen olacak gibi kuzenimin bir doğumunda hastaneye ziyarete gidebilmiştim(sezaryen) ve sanırım o bende travma olarak kalmış. İnşallah hepimiz su gibi kolay doğum ve sonrası yaşarız

Kızlar merhaba. Herkes iyidir umarııım. Bu hafta yine kontrolüm var ama bildiğiniz üzere annem ameliyat olmuştu. Haftaya tekrar ameliyat olması gerek ve ben inanılmaz korkuyorum doğurmaktan. Anneme bakıp hastanede yanında kalacak kimsesi de yok. Mecbur ben kalacağım. Umarım beviş sürpriz yapmaz. M minikkalpp umarım etiketi doğru atmışımdır. Tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün minik

Maşallah size bence kendi gelmek istediği için bu kadar kolay geçti herşey.. Sütünde gelmiş maşallah akıllı bebiş anneyi zora sıkmamış işte.. Darısı hepimizin başına inşallah

Ben de çok korkuyorum ama bu “anne-bebek dostu sezaryen” dedikleri şeye bir arkadaşımda şahit oldum, 2. Gün düğüne gitti o kadar şaşırdım ki, ve bana sadece ilk gece zorlandığını ama çok çok rahat bir operasyon olduğunu, hiç pişman olmadığını söyledi. Bu örnekleri düşünerek motivasyonumuzu yüksek tutalım

Çok geçmiş olsun canım

Fiyat ne kadardı?
Bana attıkları mesaj bu canım
Kordon kanı ve doku saklama ücreti 1.500₺ kit tesliminde 10.000 ₺ Doğum sonrası toplam 11.500 ₺ dir. Yıllık aidat 1 yıl sonra başlar her yıl 1 kez ödenir 1.350 ₺ yıllık değerleme tüfe oranında yapılır..5 - 10 - 15 yıllık peşin ödemelerde tutar 1.250₺ artışlardan etkilenmezsiniz tercihiniz olursa..bilginize sunarım. Görüşmek dileğiyle
Atigen-Cell

Kızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim . Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy maşallah çok duygulandım darısı bizlere olsun çok sevindim sağlıkla kucağına almana canım. Sen nasılsın iyi misin ?

Benim tansiyonum da hep 9 5 10 6 filan çıkar hep bugün ölçtüler 11 8. Çok iyi ama ben 11 8 leri pek görmezdim acaba son dönem çıkıyor olabilir mi sebepsiz

Canım tansiyon dışında her şeyin normal olmasına sevindim, güzel enerjilerimi sana ve bebişine gönderiyorum inşallah biraz daha sabredip annesini yormadan yipratmadan gelecek miniğim

Benim tansiyonum da hep 9 5 10 6 filan çıkar hep bugün ölçtüler 11 8. Çok iyi ama ben 11 8 leri pek görmezdim acaba son dönem çıkıyor olabilir mi sebepsiz
Yaa benim çıktı senin çıkmasın. Ben normalde 11/8 olduğundan rahatsız olurum benim için yüksek gelir gebeliğin ortalarında da hep 8/5 ti ve gayet iyiydim. İşte bu hafta oldu benim de umarım böyle olmaz devamı

Kızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim . Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yaa maşallah hayırlı olsun sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun

Nasılsınız Kızlar bi kaç gündür yokum doğuran arkadaşımız olmuş başka varmı doğuran kaçırdığım beni grip fena etkiledi dikkat edin salgın var diyorlar acile gittim serumla filan ayakta duruyorum gerçi durduğumda söylenemez bende bu şekilde öksürmeye devam edersem doğururum herhalde

Bizde tansiyon aleti de yok babamdan isteyim bari yarın, baş ağrısı filan olur ama dimi tansiyon olsa İnşallah seninde çıkmaz ya haftadan kaynaklıdır

Yaa bu beni de tedirgin etti biliyor musun :/ gebelik boyunca (ve normalde de ) tansiyonum hep düşüktü 7/3 bile gördüm ama 2 gündür 11/8 ölçüyorum ve haftam daha çok küçük o yüzden bir tık tedirgin oluyorum açıkçası.

Tekrar çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin inşallah. Herşey gönlüne göre olsun

Neredeyse 2 haftadır bu durumdayım serum hava herşey yapılıyor ama öksürük asla geçmiyor. Bu eriş varyantıymış.kaburgalarım çok kötü durumda. Özellikle geceleri daha kötü oluyorum. Üç şişe öksürük şurubu bitirdim

Kız ben ne bilim kaç kere doğurdum alttan muayene olmadım hiç

Bende son dönemde 12 8lere çıktım bende ürktüm şimdi.. 10 8 falandı normalim

Yarın kontrol var. Kime gideceğim meçhul hala..

Seçenekler:
1- Eski hastanede yeni Dr.
2- Eski hastanede eskidende olan ama tanımadığım ve randevum olan Dr.
3- Artık hastanede olmayan kendi Dr

sorarım birine artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…