- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Bana özelden anlatsın o zamanBende bugun bi çılgınlık yaptım gecelıgımı ve oğluşun bütün kıyafetlerını yıkadım / yıkanıyor / kuruyorbüyük adım bence sonra ütü sonrası kolay hepsı hazır olunca tak tak at valıze ..
Bence anlatmasa mıherkesin kendine has seseryanı ufak bi ayrıntıda korkabılırız helede ilk sezeryanı olacak olanlar ıcın
Ahh kuzum neysekı senın haftan da ılerıde .. minikkalp dogurunca ılk aklıma sen geldin. Sık sık ölçüm yap kendını dınle zaten haftan cok guzel gelse de pera kuş hop alıp evıne gıdersın
Sezaryen olan bir arkadaşım o kadar iyiydi ki anlayamazdın bile ameliyatlı olduğunu, artık baya gelişti koşullar da. Yapıştırma ile yapıyorlar be iyileşme süreci de hızlı oluyor.Bana özelden anlatsın o zamanmaşallah M minikkalpp in enerjisi pozitif olarak geçti bana. Böyle iyi şeyler duymaya ihtiyacım var, sezaryen sonrasından çok korkuyorum. Kontrolüm yaklaştıkça korkum artıyor
Yok canım gelecek haftasonu gideceğim. Parça alınacak ama yüksek ihtimalle sezaryen olacak gibiSezaryen olan bir arkadaşım o kadar iyiydi ki anlayamazdın bile ameliyatlı olduğunu, artık baya gelişti koşullar da. Yapıştırma ile yapıyorlar be iyileşme süreci de hızlı oluyor.
Senin bu hafta belli olacaktı dimi?
Maşallah sizeBen sezeryandan çok memnunum şu anda çok şükür. Ekimi dikimi de güzel yaptilarbu muymuş diyorsun gerçekten. Korkulacak bir şey yok. Sadece biraz ağrısı oluyor ama normalde de ağrı oluyor. Sütüm de geldi Allah'a şükür. Tek odak noktam bebeğimdi.
Ben de çok korkuyorum ama bu “anne-bebek dostu sezaryen” dedikleri şeye bir arkadaşımda şahit oldum, 2. Gün düğüne gitti o kadar şaşırdım ki, ve bana sadece ilk gece zorlandığını ama çok çok rahat bir operasyon olduğunu, hiç pişman olmadığını söyledi. Bu örnekleri düşünerek motivasyonumuzu yüksek tutalımBana özelden anlatsın o zamanmaşallah M minikkalpp in enerjisi pozitif olarak geçti bana. Böyle iyi şeyler duymaya ihtiyacım var, sezaryen sonrasından çok korkuyorum. Kontrolüm yaklaştıkça korkum artıyor
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba. Herkes iyidir umarııım. Bu hafta yine kontrolüm var ama bildiğiniz üzere annem ameliyat olmuştu. Haftaya tekrar ameliyat olması gerek ve ben inanılmaz korkuyorum doğurmaktan. Anneme bakıp hastanede yanında kalacak kimsesi de yok. Mecbur ben kalacağım. Umarım beviş sürpriz yapmaz. M minikkalpp umarım etiketi doğru atmışımdır. Tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün minik
Bana attıkları mesaj bu canımFiyat ne kadardı?
Ayy maşallah çok duygulandım darısı bizlere olsunKızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim. Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim tansiyonum da hep 9 5 10 6 filan çıkar hep bugün ölçtüler 11 8. Çok iyi ama ben 11 8 leri pek görmezdim acaba son dönem çıkıyor olabilir mi sebepsizGeceleri çıkıyorçok saçma ama öyle. Uyumadan önceki son tansiyonum yüksek çıkıyor sonra uyuyamıyorum
Gebelikte tansiyon problemi yaşayanlara bir sorum var. Sabahtan beri ölçtüğüm iki ölçüm de normal geldi. Acaba sizin hep yüksek miydi?
Canım tansiyon dışında her şeyin normal olmasına sevindim, güzel enerjilerimi sana ve bebişine gönderiyorum inşallah biraz daha sabredip annesini yormadan yipratmadan gelecek miniğimKızlar benim bebiş iyi, gelişiminde problemi yok çok şükürancak benim tansiyon problemim başladı. Dün yine 15/9lara çıktı. Üç günde bir kan idrar testi verip günde üç kere de tansiyon ölçeceğim.
Daha geçen haftaya kadar tansiyonu 10/6 olan biriydim bir anda neden böyle oldu bilmiyorum.
Yüksek tansiyon dışında herhangi bir gebelik zehirlenmesi belirtim yok. Ödem yok idrarda protein görünmedi ama korkuyorum tabi bir sorun olacak mı diye.
O yüzden M minikkalpp in haberi çok iyi geldi bana. Minikkalpcim bana da dua eder misin şu tansiyon problemim çözülsün hiç bir sıkıntı yaşamadan
Yaa benim çıktı senin çıkmasınBenim tansiyonum da hep 9 5 10 6 filan çıkar hep bugün ölçtüler 11 8. Çok iyi ama ben 11 8 leri pek görmezdim acaba son dönem çıkıyor olabilir mi sebepsiz
Yaa maşallah hayırlı olsun sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsunKızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim. Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bizde tansiyon aleti de yok babamdan isteyim bari yarın, baş ağrısı filan olur ama dimi tansiyon olsaYaa benim çıktı senin çıkmasın. Ben normalde 11/8 olduğundan rahatsız olurum benim için yüksek gelir gebeliğin ortalarında da hep 8/5 ti ve gayet iyiydim. İşte bu hafta oldu benim de umarım böyle olmaz devamı
Yaa bu beni de tedirgin etti biliyor musun :/ gebelik boyunca (ve normalde de ) tansiyonum hep düşüktü 7/3 bile gördüm ama 2 gündür 11/8 ölçüyorum ve haftam daha çok küçük o yüzden bir tık tedirgin oluyorum açıkçası.Benim tansiyonum da hep 9 5 10 6 filan çıkar hep bugün ölçtüler 11 8. Çok iyi ama ben 11 8 leri pek görmezdim acaba son dönem çıkıyor olabilir mi sebepsiz
Tekrar çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin inşallah. Herşey gönlüne göre olsunKızlar merhaba. Herkes iyidir umarııım. Bu hafta yine kontrolüm var ama bildiğiniz üzere annem ameliyat olmuştu. Haftaya tekrar ameliyat olması gerek ve ben inanılmaz korkuyorum doğurmaktan. Anneme bakıp hastanede yanında kalacak kimsesi de yok. Mecbur ben kalacağım. Umarım beviş sürpriz yapmaz. M minikkalpp umarım etiketi doğru atmışımdır. Tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün minik
Neredeyse 2 haftadır bu durumdayım serum hava herşey yapılıyor ama öksürük asla geçmiyor. Bu eriş varyantıymış.kaburgalarım çok kötü durumda. Özellikle geceleri daha kötü oluyorum. Üç şişe öksürük şurubu bitirdimNasılsınız Kızlar bi kaç gündür yokum doğuran arkadaşımız olmuş başka varmı doğuran kaçırdığımbeni grip fena etkiledi dikkat edin salgın var diyorlar acile gittim serumla filan ayakta duruyorum gerçi durduğumda söylenemez bende bu şekilde öksürmeye devam edersem doğururum herhalde
Kız ben ne bilim kaç kere doğurdumgüldüm. Kız dışardan gözüken bişey olabilir mi açılma, ne kadar geride o ağzı muayne olmadın mı sen hiç ? 1 cm açılmayla haftalarca dolaşan var. Ayrıca açılma oldu diye illa su gelişi olması gerekmiyor. Doğurcağın ana kadar bile suyun gelmeyebilir elle patlattılabilir ya da onun bi aleti var onunla
Bende son dönemde 12 8lere çıktımYaa bu beni de tedirgin etti biliyor musun :/ gebelik boyunca (ve normalde de ) tansiyonum hep düşüktü 7/3 bile gördüm ama 2 gündür 11/8 ölçüyorum ve haftam daha çok küçük o yüzden bir tık tedirgin oluyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?