Çok şükürYa maşallah nasıl her şey yolunda mı
İnşallah sıkıntı olmamıştır sende. Hem daha başından tedbir almışsın ben ne de olsa ilaç vermezler diye doktora gitmekte geç kaldım iki kere serum aldım evde de sabah akşam hava takıyorum. Suyun hastalıkla alakası olmuş mudur tam bilemiyorum yarın tekrar baktıracağım. İnşallah daha kötüye gitmemiştirBenimde aklıma o takıldı suyunu etkiliyormu acaba hastalık benimde suyu sınırda inşallah sabit kalmıştır kontrolümede baya var
Yaa geçmiş olsunÇok zorlandım hayatımın hiç bir evresinde böyle inatçı öksürük hastalık görmemiştim. Evet hem suyum az hem bebek geride. En son 8 olmuştu suyum şimdi hastalıktan sanırım tekrar 5 e düşmüş.
O kadar dayandım bakalım biraz daha dayanırsam çok iyi olacak. Sağlıkla zamanında gelsin bebişlerİnşallah hemen toparlıcaksın biraz daha sabret 2 hafta sonra risk kalmıyo pek hayırlısıyla atlatırsın inşallah
Şimdi gördüm sana da çok geçmiş olsunBenimde aklıma o takıldı suyunu etkiliyormu acaba hastalık benimde suyu sınırda inşallah sabit kalmıştır kontrolümede baya var
Teşekkür ederim nolur maske falan takın. Cidden bu grip çok ağır geçiyorYaa geçmiş olsun
Kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum ve 15 günde 3 kiloyu çok rahat bi şekilde görürsünKilosu az değil yaa niye öyle düşünüyorsun? Benim 34+6 da 2575 gr doktor normal kiloda 3 kilo doğar dedi ve ben bu ay 0 kilo aldım, sen normal yemene devam et o kilosunu alır dedi.
Çok geçmiş olsun umarım bi an önce atlatırsınız en korktuğum şey son günler kala grip olmak gerçekten kendimize ekstra dikkat edelimÇok zorlandım hayatımın hiç bir evresinde böyle inatçı öksürük hastalık görmemiştim. Evet hem suyum az hem bebek geride. En son 8 olmuştu suyum şimdi hastalıktan sanırım tekrar 5 e düşmüş.
Teşekkür ederim bende bunları tüketeyim o haldeBen bu konuda master yapanlardan biriyimyumurta süt muz tahin-pekmez ceviz badem her gün tüketmeye çalışın. Bir gün sebze yapıyorsam diğer gün et ya da tavukla dengelemeye çalışıyorum mutlaka. Benim 7 8 gün gerilik oluyordu hep şuan haftasını yakalamış durumda
Yaaaa ne güzelEvet benimde ilk çocuk kızım olacak. 4 yıl sonra tüp bebek yapacakken kendisi gelmeye karar verdi çok ama çok heyecanlıyım bi o kadar da duygusalımsağlıkla kucağımıza alalım hepimizin çok ama çok güzel geçsin inşallah
Normal aslında ama doktor minyon olacak deyince 3 kg dan az olması bana az gibi geldi, sağlıklı olsun tabiki en önemlisi oKilosu az değil yaa niye öyle düşünüyorsun? Benim 34+6 da 2575 gr doktor normal kiloda 3 kilo doğar dedi ve ben bu ay 0 kilo aldım, sen normal yemene devam et o kilosunu alır dedi.
Ne güzel anlatmışsın.. Hepimize böyle kolay olsun inşallahŞu kadarını söyleyeyim hamilelik sezeryandan daha zorlayıcıben tüm sezeryanimi izledim. Spinal anestezi yapıldı. Şehir hastanesinde doğum yaptım ama doğum ekibi o kadar iyiydi ki hep biz yanınızdayiz hiç korkma dediler. Bebeğin çıkışından son dikişe kadar baktım. Bir de bebeğin o sesini duyunca inan aklındaki tek şey bir an önce ameliyat bitsin ve bebeğime sarılayım. Sezeryan hazırlık aşaması hissetmiyorsun bile. Anestezi verilirken iğne aşırı ince. Tek zorluğu ilk kalkma sanırım ama bi kere kalkınca o ağrı da geçiyor. Ben bebeğime sağlıklı şekilde kavuştum ya acı falan hissetmedim. Ha bu demek değil ki sezeryan normalden iyi. Normali bilmiyorum. Ama şuna eminim ki sezeryan süt gelmesine engel değil. Ben hep gelecek diye düşündüm ve öyle de oldu. Baş ağrısı mide bulantısı yok. Ancak son olarak şunu söyleyeyim doğum ekibi çok önemli. Hem psikolojik olarak hem de beden sağlığı olarak. Allah'ım herkese en az benim kadar güzel bir süreç versin inşallah normal isteyen herkese de normal bir doğumu olsun ve soyasosu sana da normal bir doğum ve güzel bir tansiyon
Çok güldürdün beniKız ben ne bilim kaç kere doğurdumalttan muayene olmadım hiç
Maşallah sizeŞu kadarını söyleyeyim hamilelik sezeryandan daha zorlayıcıben tüm sezeryanimi izledim. Spinal anestezi yapıldı. Şehir hastanesinde doğum yaptım ama doğum ekibi o kadar iyiydi ki hep biz yanınızdayiz hiç korkma dediler. Bebeğin çıkışından son dikişe kadar baktım. Bir de bebeğin o sesini duyunca inan aklındaki tek şey bir an önce ameliyat bitsin ve bebeğime sarılayım. Sezeryan hazırlık aşaması hissetmiyorsun bile. Anestezi verilirken iğne aşırı ince. Tek zorluğu ilk kalkma sanırım ama bi kere kalkınca o ağrı da geçiyor. Ben bebeğime sağlıklı şekilde kavuştum ya acı falan hissetmedim. Ha bu demek değil ki sezeryan normalden iyi. Normali bilmiyorum. Ama şuna eminim ki sezeryan süt gelmesine engel değil. Ben hep gelecek diye düşündüm ve öyle de oldu. Baş ağrısı mide bulantısı yok. Ancak son olarak şunu söyleyeyim doğum ekibi çok önemli. Hem psikolojik olarak hem de beden sağlığı olarak. Allah'ım herkese en az benim kadar güzel bir süreç versin inşallah normal isteyen herkese de normal bir doğumu olsun ve soyasosu sana da normal bir doğum ve güzel bir tansiyon
Flaşta tutmuş muÇok güldürdün benibize bir keresinde bi gebe gelmişti açıklığıma aynayla baktım açıklığım yok demişti o geldi aklıma kuyunun dibi karanlık aynadan gözükmez bacım muayne olsaydın anlardın çünkü muayne sırasında bazılarının muaynesi o kadar geride oluyo ki o elini baya içeri sokmak zorunda kalıyorsun
Kesin tutmuşturFlaşta tutmuş mu
Benim koyulaştı 2 gebeligimde de ama sütüm yetecek kadar vardi. Cok olmadı yani ne yaparsam yapayım.Kizlar meme basi rengi ne kadar koyulastiysa sut o kadar cok gelir diye bi soylenti duydum kuzenimin esi dogum yapti 1 ton ancak koyulasmis sutude az geliyor, yengem dogum yaptigimda bayag kahverengilesmisti gogus ucu 3-4 ton nerdeyse onunda sutu bol geldi daha once dogum yapanlar sizde durumlar neydi hic dikkat ettinizmi boyle bi soylentiyesutun miktari meme ucu renginin degisimiyle anlasilirmiki
Bende aynı şekilde okudum birkaç yerde.. Onun için kendi istediğinde gelsin istiyorum. Normalmiş sezeryanmış ne gerekiyorsa o olur. Orasında değilimMaşallah sizeGeçen gün bir yazı okudum sezaryende olsa suyun gelmesini ya da nişanı bekliyorlarmış ki süt daha kolay gelsin doğuma hazır olunduğu bilinsin diye. Senin de suyun gelmiş bence o da çok çok etkili ve tabii olumlu düşünceler
Aynen öyleBende aynı şekilde okudum birkaç yerde.. Onun için kendi istediğinde gelsin istiyorum. Normalmiş sezeryanmış ne gerekiyorsa o olur. Orasında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?