2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimde aklıma o takıldı suyunu etkiliyormu acaba hastalık benimde suyu sınırda inşallah sabit kalmıştır kontrolümede baya var
İnşallah sıkıntı olmamıştır sende. Hem daha başından tedbir almışsın ben ne de olsa ilaç vermezler diye doktora gitmekte geç kaldım iki kere serum aldım evde de sabah akşam hava takıyorum. Suyun hastalıkla alakası olmuş mudur tam bilemiyorum yarın tekrar baktıracağım. İnşallah daha kötüye gitmemiştir

Çok geçmiş olsun umarım bi an önce atlatırsınız en korktuğum şey son günler kala grip olmak gerçekten kendimize ekstra dikkat edelim

Teşekkür ederim bende bunları tüketeyim o halde

Yaaaa ne güzel sizin adınıza bende çok heyecanlandım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Kilosu az değil yaa niye öyle düşünüyorsun? Benim 34+6 da 2575 gr doktor normal kiloda 3 kilo doğar dedi ve ben bu ay 0 kilo aldım, sen normal yemene devam et o kilosunu alır dedi.
Normal aslında ama doktor minyon olacak deyince 3 kg dan az olması bana az gibi geldi, sağlıklı olsun tabiki en önemlisi o

Ne güzel anlatmışsın.. Hepimize böyle kolay olsun inşallah

Kız ben ne bilim kaç kere doğurdum alttan muayene olmadım hiç
Çok güldürdün beni bize bir keresinde bi gebe gelmişti açıklığıma aynayla baktım açıklığım yok demişti o geldi aklıma kuyunun dibi karanlık aynadan gözükmez bacım muayne olsaydın anlardın çünkü muayne sırasında bazılarının muaynesi o kadar geride oluyo ki o elini baya içeri sokmak zorunda kalıyorsun

Maşallah size Geçen gün bir yazı okudum sezaryende olsa suyun gelmesini ya da nişanı bekliyorlarmış ki süt daha kolay gelsin doğuma hazır olunduğu bilinsin diye. Senin de suyun gelmiş bence o da çok çok etkili ve tabii olumlu düşünceler

Flaşta tutmuş mu

Benim koyulaştı 2 gebeligimde de ama sütüm yetecek kadar vardi. Cok olmadı yani ne yaparsam yapayım.

Bende aynı şekilde okudum birkaç yerde.. Onun için kendi istediğinde gelsin istiyorum. Normalmiş sezeryanmış ne gerekiyorsa o olur. Orasında değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…