- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Bence sen kendine bir tansiyon aleti al. Elinin altında olsun hep.Bizde tansiyon aleti de yok babamdan isteyim bari yarın, baş ağrısı filan olur ama dimi tansiyon olsaİnşallah seninde çıkmaz ya haftadan kaynaklıdır
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün çok iyi olunKızım 2400 sezeryan doğdu. Allah'ıma şükür kuveze girmedi ve sağlıklı şu anda. Soran herkese teşekkür ederim. Allah'ım zamanında sizinkileri de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
O değilde sen hep doğuruyorsun bütün grup doğuracak sen en sona kalacaksın sankiEşim gelsin şu hastane çantasını yapalım artık dedim herkes doğurmaya başladı panik oldumaslında hazır ama valize konacak işte o bile sıkıntı veriyo bana
Yani normal bir grip olmadığı çok belli çünkü bu kadar baş ağrısı bana garip geldi sanki migrenim var gibi ve ağrısı dişlerime vuruyor inşallah o kadar uzun sürmezNeredeyse 2 haftadır bu durumdayım serum hava herşey yapılıyor ama öksürük asla geçmiyor. Bu eriş varyantıymış.kaburgalarım çok kötü durumda. Özellikle geceleri daha kötü oluyorum. Üç şişe öksürük şurubu bitirdim
Ayy sezeryan dan korkma canım . Ben ne yaşayacagımı bıldıgım halde korkmuyorumBana özelden anlatsın o zamanmaşallah @minikkalpp in enerjisi pozitif olarak geçti bana. Böyle iyi şeyler duymaya ihtiyacım var, sezaryen sonrasından çok korkuyorum. Kontrolüm yaklaştıkça korkum artıyor
Ay bana da öyle geliyo doğurmayın ya bi durun lütfenO değilde sen hep doğuruyorsun bütün grup doğuracak sen en sona kalacaksın sanki
Stemcord’a bakacağım ben bir de Teknokent’deymiş TÜBİTAK destekliymişBana attıkları mesaj bu canım
Kordon kanı ve doku saklama ücreti 1.500₺ kit tesliminde 10.000 ₺ Doğum sonrası toplam 11.500 ₺ dir. Yıllık aidat 1 yıl sonra başlar her yıl 1 kez ödenir 1.350 ₺ yıllık değerleme tüfe oranında yapılır..5 - 10 - 15 yıllık peşin ödemelerde tutar 1.250₺ artışlardan etkilenmezsiniz tercihiniz olursa..bilginize sunarım. Görüşmek dileğiyle
Atigen-Cell
Bence mutlaka iste. Hayır benim esas şaşırdığım olay da o oldu. Hamilelik öncesi anında hissederdim bakardım 11/7 hah derdim yükselmiş. İlk ölçtüğümde tamamen tesadüftü ve hiç bir belirtim olmadı. Enseden sıcak giriyor bir de bana o da olmadı. Dün 15/9 da bile başım ağrımadı.Bizde tansiyon aleti de yok babamdan isteyim bari yarın, baş ağrısı filan olur ama dimi tansiyon olsaİnşallah seninde çıkmaz ya haftadan kaynaklıdır
Çok enteresan ama bu tansiyonlar sizin için yüksek olsa da gebelik için tehlikesiz. Bence düzenli ölçmek lazım. Sizi korkutmak istemem ama benim de geçen haftalarda 11/8 11/7 oldu aa dedim enteresan ama sıkıntı yok. Geçen gün de baya baya yükseldi işte. Tabi herkes de aynı olmaz umarım sizin de olmaz.Yaa bu beni de tedirgin etti biliyor musun :/ gebelik boyunca (ve normalde de ) tansiyonum hep düşüktü 7/3 bile gördüm ama 2 gündür 11/8 ölçüyorum ve haftam daha çok küçük o yüzden bir tık tedirgin oluyorum açıkçası.
Gecmiş olsun canım evet salgın var gerçekten zon zamanlarımız cok dikkat edelim artıkNasılsınız Kızlar bi kaç gündür yokum doğuran arkadaşımız olmuş başka varmı doğuran kaçırdığımbeni grip fena etkiledi dikkat edin salgın var diyorlar acile gittim serumla filan ayakta duruyorum gerçi durduğumda söylenemez bende bu şekilde öksürmeye devam edersem doğururum herhalde
Çok geçmiş olsun gebelikte grip çok zor gerçekten bi an önce toparlanırsın umarımYani normal bir grip olmadığı çok belli çünkü bu kadar baş ağrısı bana garip geldi sanki migrenim var gibi ve ağrısı dişlerime vuruyor inşallah o kadar uzun sürmezçok zorlanıyorum 2 gündür ölü gibiyim serum biraz düzeltiyor sonra aynı antibiyotiği dr zorda kalmadıkça içme dedi içime şüphe düşürdü belki daha kolay atlatırdım sanada geçmiş olsun canım doğumlarımıza az kala olması kötü oldu ama inşallah bebişler etkilenmiyordur
Ya belki de hamilelikte özellikle son dönem ödemler oluyor ya tansiyon kan akışı yükseliyordur bilmiyorum kiYaa bu beni de tedirgin etti biliyor musun :/ gebelik boyunca (ve normalde de ) tansiyonum hep düşüktü 7/3 bile gördüm ama 2 gündür 11/8 ölçüyorum ve haftam daha çok küçük o yüzden bir tık tedirgin oluyorum açıkçası.
Sayılı günümüz kaldı yaBence sen kendine bir tansiyon aleti al. Elinin altında olsun hep.
Vallahi enteresan her kontrolde doktor da ölçüyordu dimi senin deBence mutlaka iste. Hayır benim esas şaşırdığım olay da o oldu. Hamilelik öncesi anında hissederdim bakardım 11/7 hah derdim yükselmiş. İlk ölçtüğümde tamamen tesadüftü ve hiç bir belirtim olmadı. Enseden sıcak giriyor bir de bana o da olmadı. Dün 15/9 da bile başım ağrımadı.
Ya dimi ben doğurcam diyenden korkacaksınO değilde sen hep doğuruyorsun bütün grup doğuracak sen en sona kalacaksın sanki
Teşekkür ederim canım evet kesinlikle normal bir grip değil hiç hasta olmayan eşim bile dayanamadı hayatında ilkkez acile gitti çok ağır geçiyor gerçekten doğru düzgün beslenmiyorum bebeğim için endişeliyim birazGecmiş olsun canım evet salgın var gerçekten zon zamanlarımız cok dikkat edelim artık
Teşekkür ederim canım evet ya berbat durumdayım inşallah yavrum etkilenmiyordurÇok geçmiş olsun gebelikte grip çok zor gerçekten bi an önce toparlanırsın umarım
Kordon akışındann beri 20 haftadan beri ara ara kontrol ediyorum tansiyonumu benimde hep 10\5 falandı ama 11/7 çıkar oldu tetikteyüm ne olur ne olmaz diye belirtide hissetmiyorum pekBence mutlaka iste. Hayır benim esas şaşırdığım olay da o oldu. Hamilelik öncesi anında hissederdim bakardım 11/7 hah derdim yükselmiş. İlk ölçtüğümde tamamen tesadüftü ve hiç bir belirtim olmadı. Enseden sıcak giriyor bir de bana o da olmadı. Dün 15/9 da bile başım ağrımadı.
Çok enteresan ama bu tansiyonlar sizin için yüksek olsa da gebelik için tehlikesiz. Bence düzenli ölçmek lazım. Sizi korkutmak istemem ama benim de geçen haftalarda 11/8 11/7 oldu aa dedim enteresan ama sıkıntı yok. Geçen gün de baya baya yükseldi işte. Tabi herkes de aynı olmaz umarım sizin de olmaz.
Hic korkma bebiş için sadece sen sıkıntı yasıyorsun ona bişey olmuyor merak etmeTeşekkür ederim canım evet kesinlikle normal bir grip değil hiç hasta olmayan eşim bile dayanamadı hayatında ilkkez acile gitti çok ağır geçiyor gerçekten doğru düzgün beslenmiyorum bebeğim için endişeliyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?