2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eşim gelsin şu hastane çantasını yapalım artık dedim herkes doğurmaya başladı panik oldum aslında hazır ama valize konacak işte o bile sıkıntı veriyo bana
O değilde sen hep doğuruyorsun bütün grup doğuracak sen en sona kalacaksın sanki

Yani normal bir grip olmadığı çok belli çünkü bu kadar baş ağrısı bana garip geldi sanki migrenim var gibi ve ağrısı dişlerime vuruyor inşallah o kadar uzun sürmez çok zorlanıyorum 2 gündür ölü gibiyim serum biraz düzeltiyor sonra aynı antibiyotiği dr zorda kalmadıkça içme dedi içime şüphe düşürdü belki daha kolay atlatırdım sanada geçmiş olsun canım doğumlarımıza az kala olması kötü oldu ama inşallah bebişler etkilenmiyordur

Bana özelden anlatsın o zaman maşallah @minikkalpp in enerjisi pozitif olarak geçti bana. Böyle iyi şeyler duymaya ihtiyacım var, sezaryen sonrasından çok korkuyorum. Kontrolüm yaklaştıkça korkum artıyor
Ayy sezeryan dan korkma canım . Ben ne yaşayacagımı bıldıgım halde korkmuyorum Doğurup kucagına alınca agrını sızını unutuyorsun . Cidden bak arkadaşım gecen yıl oldu evıne gıttım ev supuruyo Daha 2. Gun ha ben yaparmıyım asla sizde az akıllı olup nazlanın sakın yapmayın doktor özellikle yasak bebegın harıc 2 kılo bısı kaldırma dıyor.
Ama ınan kı korkulacak bırsey degıl. Sadece anı düşün kucagına bebegının gelecegını düşün

Gün geçtikçe daha bir tedirgin ve heycan kaplıyor içimi ilk gebeliğim ve tedavi sonucu olan bir gebelik çok heycalıyım
Benin bebeğimde detaylı ultrason da parmakları yumuluydu sağ 3 parmak sol 2 parmak daha sonraki muaynelerde değişiklik gösteriyordu ama hiç 5 bir açık görünmedi
Yurtdışında yaşıyorum rabbim başka dert vermesin
Başka hastalıklar vermesin inşallah bebeğim sağlıklıdır şuan kadar parmak dışında bir sorun yok gayet iyi kilo boy kalp atışı aklımıza gelebilecek herşey iyi ilerliyor
31.haftalık bir görüntü burda yine yumulu ve bileğini emiyor
Dualarınıza ihtiyacım var bizim içib dua edin

Gün geçtikçe daha bir tedirgin ve heycan kaplıyor içimi ilk gebeliğim ve tedavi sonucu olan bir gebelik çok heycalıyım
Benin bebeğimde detaylı ultrason da parmakları yumuluydu sağ 3 parmak sol 2 parmak daha sonraki muaynelerde değişiklik gösteriyordu ama hiç 5 bir açık görünmedi
Yurtdışında yaşıyorum rabbim başka dert vermesin
Başka hastalıklar vermesin inşallah bebeğim sağlıklıdır şuan kadar parmak dışında bir sorun yok gayet iyi kilo boy kalp atışı aklımıza gelebilecek herşey iyi ilerliyor
31.haftalık bir görüntü burda yine yumulu ve bileğini emiyor
Dualarınıza ihtiyacım var bizim içib dua edin

Eklentiler

• IMG_6380.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 73
Stemcord’a bakacağım ben bir de Teknokent’deymiş TÜBİTAK destekliymiş

Bizde tansiyon aleti de yok babamdan isteyim bari yarın, baş ağrısı filan olur ama dimi tansiyon olsa İnşallah seninde çıkmaz ya haftadan kaynaklıdır
Bence mutlaka iste. Hayır benim esas şaşırdığım olay da o oldu. Hamilelik öncesi anında hissederdim bakardım 11/7 hah derdim yükselmiş. İlk ölçtüğümde tamamen tesadüftü ve hiç bir belirtim olmadı. Enseden sıcak giriyor bir de bana o da olmadı. Dün 15/9 da bile başım ağrımadı.
Çok enteresan ama bu tansiyonlar sizin için yüksek olsa da gebelik için tehlikesiz. Bence düzenli ölçmek lazım. Sizi korkutmak istemem ama benim de geçen haftalarda 11/8 11/7 oldu aa dedim enteresan ama sıkıntı yok. Geçen gün de baya baya yükseldi işte. Tabi herkes de aynı olmaz umarım sizin de olmaz.

Gecmiş olsun canım evet salgın var gerçekten zon zamanlarımız cok dikkat edelim artık

Çok geçmiş olsun gebelikte grip çok zor gerçekten bi an önce toparlanırsın umarım

Ya belki de hamilelikte özellikle son dönem ödemler oluyor ya tansiyon kan akışı yükseliyordur bilmiyorum ki yarın annemlere uğrayacağım istiyim bari inş yükselmez hiç birimizin
Bence sen kendine bir tansiyon aleti al. Elinin altında olsun hep.
Sayılı günümüz kaldı ya
Vallahi enteresan her kontrolde doktor da ölçüyordu dimi senin de gizli tansiyon gibi bir şey bu belirtisi de yok yarın bende isticem

Gecmiş olsun canım evet salgın var gerçekten zon zamanlarımız cok dikkat edelim artık
Teşekkür ederim canım evet kesinlikle normal bir grip değil hiç hasta olmayan eşim bile dayanamadı hayatında ilkkez acile gitti çok ağır geçiyor gerçekten doğru düzgün beslenmiyorum bebeğim için endişeliyim biraz

Kordon akışındann beri 20 haftadan beri ara ara kontrol ediyorum tansiyonumu benimde hep 10\5 falandı ama 11/7 çıkar oldu tetikteyüm ne olur ne olmaz diye belirtide hissetmiyorum pek

Hic korkma bebiş için sadece sen sıkıntı yasıyorsun ona bişey olmuyor merak etme her türlü alıyor onlar kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…