- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bende 35 haftada doğurmama rağmen sütüm hemen gelmişt belkide doğrudur bu suyum gelmişti bende bu bebeğimin kendi isteğiyle gelmesini çok istiyorum ama işte sez gğn veriyolar maalesef bide 39 kadar en fazla bekliyor doktorlarMaşallah sizeGeçen gün bir yazı okudum sezaryende olsa suyun gelmesini ya da nişanı bekliyorlarmış ki süt daha kolay gelsin doğuma hazır olunduğu bilinsin diye. Senin de suyun gelmiş bence o da çok çok etkili ve tabii olumlu düşünceler
Teşekkür ederim canım senin bebiş nasıl dönmüş müŞimdi gördüm sana da çok geçmiş olsun
Normal doğum pozisyonunda şu an da bebekTeşekkür ederim canım senin bebiş nasıl dönmüş mü
Yaa o zaman normal doğumu bekleyecekmisinizNormal doğum pozisyonunda şu an da bebek
Bana doktor 40 a kadar beklerim dedi yaBende 35 haftada doğurmama rağmen sütüm hemen gelmişt belkide doğrudur bu suyum gelmişti bende bu bebeğimin kendi isteğiyle gelmesini çok istiyorum ama işte sez gğn veriyolar maalesef bide 39 kadar en fazla bekliyor doktorlargerçi eşim biz acilden girip doğurcaz diyor bakalım nasıl olacak ne kaldıki şunun şurasında
Ya darısı başımaNormal doğum pozisyonunda şu an da bebek
Döndü mü senin minik pekiBana doktor 40 a kadar beklerim dedi yagerçekten çok çok az kaldı Bugünde deli gibi midem yanıyor çok fena geçiyor
Ah canım sana başarılarYa darısı başımaeğer dönmüşse yarından sonra günde 10 bin adım atıyoruz
Oyyy minnak kızzzTeyzeleri bu da benim minnak kızım
Yükseleni yengeç mi olacak yoksa ev kuşu peraAh canım sana başarılarbana doktorum tansiyonum yüksek olduğu için günün çoğunu evde istirahat içinde geçireceksin dedi
Ya bu arada ilk perşembe günü böyle yükselmişti o gün çok hareketliydim. Sonra dün yine dışarda kahvaltı sahil yürüyüş alışveriş derken 7-8 saat dışardaydım. Acaba bir bağlantısı var mı ki?
Normal bir grip olsa neyse ama bu illet geçmiyor. İnşallah olmazsınız dikkat edin kendinizeÇok geçmiş olsun umarım bi an önce atlatırsınız en korktuğum şey son günler kala grip olmak gerçekten kendimize ekstra dikkat edelim
Bu bizim gibi bir çifte baya büyük haksızlık olurYükseleni yengeç mi olacak yoksa ev kuşu pera
Tahin ye ama pekmezsiz olsun.. Ne zaman tahin desem koro halinde pekmez karşılığı geliyorBana doktor 40 a kadar beklerim dedi yagerçekten çok çok az kaldı Bugünde deli gibi midem yanıyor çok fena geçiyor
Dinlen bakalım hiç bilmiyorum ki ama iki kere üst üste geldiyse olabilir gerçektenAh canım sana başarılarbana doktorum tansiyonum yüksek olduğu için günün çoğunu evde istirahat içinde geçireceksin dedi
Ya bu arada ilk perşembe günü böyle yükselmişti o gün çok hareketliydim. Sonra dün yine dışarda kahvaltı sahil yürüyüş alışveriş derken 7-8 saat dışardaydım. Acaba bir bağlantısı var mı ki?
Bugün sağlık ocağı 3 kutu ilaç yazmış ben bir kutu istemiştim halbukiTahin ye ama pekmezsiz olsun.. Ne zaman tahin desem koro halinde pekmez karşılığı geliyor
Benim suyum geldi o şekilde 24 saat geçti hiç nişan lekelenme yaşamadım herkesin aynı olmuyor bazen su hiç gelmiyor doğumda patlatıyorlarKızlar nişandan önce suyun geldiği oluyor mu? benim bildiğim önce nişan gelir sonra 24-48 saat aralığında su da gelir ve doğum gerçekleşir.Tabi nişandan 1 hafta sonra doğuranlar da duymuştum.
Ya bebeklerimiz bir bir dünyaya gelmeye başladıMerhaba kızlar bugün doktora gittim ben de geçen hafta kolestaz için ilaca başlamıştım ilacla düzene girdi biraz. Bugün de doğum doktoruma durumu anlattım. Kolestaz basit gibi düşünülüyor ama riskleri çok bebeği riske atmaya gerek yok haftaya sezeryana alalım dedi. Normal doğum olamıycak yani. Birde 36 haftalık şu an kilosu 3450 gr, 2 haftadan fazla önde gelişimi o yüzden de normal doğum yapamazdım galiba. Yani bizimki de erken gelecek biraz üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Maaşallah bebişe zamanını beklese 5 kilo doğar heraldeMerhaba kızlar bugün doktora gittim ben de geçen hafta kolestaz için ilaca başlamıştım ilacla düzene girdi biraz. Bugün de doğum doktoruma durumu anlattım. Kolestaz basit gibi düşünülüyor ama riskleri çok bebeği riske atmaya gerek yok haftaya sezeryana alalım dedi. Normal doğum olamıycak yani. Birde 36 haftalık şu an kilosu 3450 gr, 2 haftadan fazla önde gelişimi o yüzden de normal doğum yapamazdım galiba. Yani bizimki de erken gelecek biraz üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?