2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende 35 haftada doğurmama rağmen sütüm hemen gelmişt belkide doğrudur bu suyum gelmişti bende bu bebeğimin kendi isteğiyle gelmesini çok istiyorum ama işte sez gğn veriyolar maalesef bide 39 kadar en fazla bekliyor doktorlar gerçi eşim biz acilden girip doğurcaz diyor bakalım nasıl olacak ne kaldıki şunun şurasında

Bana doktor 40 a kadar beklerim dedi ya gerçekten çok çok az kaldı Bugünde deli gibi midem yanıyor çok fena geçiyor

Ya darısı başıma eğer dönmüşse yarından sonra günde 10 bin adım atıyoruz
Ah canım sana başarılar bana doktorum tansiyonum yüksek olduğu için günün çoğunu evde istirahat içinde geçireceksin dedi
Ya bu arada ilk perşembe günü böyle yükselmişti o gün çok hareketliydim. Sonra dün yine dışarda kahvaltı sahil yürüyüş alışveriş derken 7-8 saat dışardaydım. Acaba bir bağlantısı var mı ki?

Yükseleni yengeç mi olacak yoksa ev kuşu pera

Dinlen bakalım hiç bilmiyorum ki ama iki kere üst üste geldiyse olabilir gerçekten ben ilk gebelikte baya yürüyordum çok iyi geliyordu. Benim tansiyonum yükselirse kesinlikle kızımdan dolayıdır, fenalık geçiriyorum evde şahsen tuvalette bile dur annecim ben sana yaptırırım diyecek kadar yapışık. Sarılarak çiş yapıyoruz. Allahtan kendime sabırlar diliyorum

Merhaba kızlar bugün doktora gittim ben de geçen hafta kolestaz için ilaca başlamıştım ilacla düzene girdi biraz. Bugün de doğum doktoruma durumu anlattım. Kolestaz basit gibi düşünülüyor ama riskleri çok bebeği riske atmaya gerek yok haftaya sezeryana alalım dedi. Normal doğum olamıycak yani. Birde 36 haftalık şu an kilosu 3450 gr, 2 haftadan fazla önde gelişimi o yüzden de normal doğum yapamazdım galiba. Yani bizimki de erken gelecek biraz üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Kızlar nişandan önce suyun geldiği oluyor mu? benim bildiğim önce nişan gelir sonra 24-48 saat aralığında su da gelir ve doğum gerçekleşir.Tabi nişandan 1 hafta sonra doğuranlar da duymuştum.

Kızlar nişandan önce suyun geldiği oluyor mu? benim bildiğim önce nişan gelir sonra 24-48 saat aralığında su da gelir ve doğum gerçekleşir.Tabi nişandan 1 hafta sonra doğuranlar da duymuştum.
Benim suyum geldi o şekilde 24 saat geçti hiç nişan lekelenme yaşamadım herkesin aynı olmuyor bazen su hiç gelmiyor doğumda patlatıyorlar

Ya bebeklerimiz bir bir dünyaya gelmeye başladı Ekim gelsin başlarız bir bir demiştim doğumlara bebeğiniz kilosu vs de çok iyi maşallah

Maaşallah bebişe zamanını beklese 5 kilo doğar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…