2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar nişandan önce suyun geldiği oluyor mu? benim bildiğim önce nişan gelir sonra 24-48 saat aralığında su da gelir ve doğum gerçekleşir.Tabi nişandan 1 hafta sonra doğuranlar da duymuştum.
Nişan önce gelir ama gerisinin bi sıralaması yok. şu kadar zaman sonra su gelir denemez yada ağrı başlar denemez herkesin doğumu kendine özel hiç bir genellemeye uymaz.

Anne bebek dostu sezeryan nedir normal sezeryandan farklı bir şey mi ??
Aslında benim bildiğim kadarıyla artık bütün sezaryenler aynı, işte ten tene temasın yapıldığı, ameliyathane ısısının uygun tutulduğu teknik olarak bir şeyin değişmediği ana mental olarak işte bazı yerlerde baba da alınıyormuş böyle şeyler. Ameliyat tekniği değişmiyor ve her yerde eskisine göre çok daha kolay atlatılabilecek şekilde yapıldığını duyuyorum.. sezaryen olacaksak da inşallah çok kolay atlatırız

Tabikide var eforla birlikte tansiyon artar. tansiyon ölçerken bile önce dinlendirilir hastalar sonra ölçülür. Ben bütün yaz o sıcaklarda hep evdeydim sırf tansiyonum çıkmasın diye minimum aktiviteyle yaşıyorum aylardır seneye yaza bütün acısını çıkartıcam inşallah kızımla

Kızlar nişandan önce suyun geldiği oluyor mu? benim bildiğim önce nişan gelir sonra 24-48 saat aralığında su da gelir ve doğum gerçekleşir.Tabi nişandan 1 hafta sonra doğuranlar da duymuştum.
Her gebelikte farklı sanırım benim nişan geldi sabah öğleden sonra suyu doktor kendi patlattı

Nişanın suyla birlikte gelmiştir o yüzden anlamamışsındır
Benim suyum tamamen boşalmamıştı belki ondanmı hiç hatırlamıyorum çünkü lekelenme vs gerçi üstünden de çok zaman geçti ama kuzenim 1 hafta boyunca nişanı geldi açılma olmadığı için öylece beklettiler çok şaşırmıştım ben sanıyorum ki nişan gelince direk doğuma alıyorlar normal olmasada sez yapıyorlar

Bende doktor süpürme işlemi yaptı ya her uygulama yaptığında lekelenme oldu açıklık vardı ama sancı ve doğuma dair bir şey yoktu. Bebekte kilo alıyordu işte alttan süpürme dedikleri bir şey yapıyor onu her yaptığında kan geldi. İşlemden dolayıdır dedi ama doğum yapacağım gün bildiğin adet olmuş gibi oldum baya geldi. Biz yine panikle gittik tabii ama boşa tekrar eve gönderildim sancım yok diye sonra işte öğlen gittik 3 saate doğdu

Ayy o ne ilk kez duydum valla evet aynı senin dediğin gibiydi kız bide gittiği hastaneden ötürü mü ilgilenmiyorlar falan diyodum sinirleniyordum ne bileyim ben sanıyorum ki öyle bişey olunca hemen doğması lazım

Yok onu biliyorum hatta evde ölçmeden önce 15 dk dinlenir pozisyonda otururum sonra ölçerim. Ama çok bir efor harcıyorum gibi gelmemişti bana. O zaman cidden ben baya dinlenme moduna geçeyim
Seneye yaz çok güzel olacak
Soya özel bi sey yaptın mı benim ki makat malum ??
Yok canım tamamen benim kızın mizacı. Her an geri dönebilir ona belli olmaz

İşte öyle o açıklıkta kalanlar oluyo uzun süre sonra zamanı gelince kendiliğinden devam ederse açılma doğuruyor olmazsa suni sancı veriyorlar o da olmadı sezaryan her doğum farklı ya

Süpürme işlemini bir ebe olarak ilk kez duyuyorum sıyırma falan yapmış olmasın ? Eliyle açıklığı arttırıp doğumu tetiklemeye çalışıyor. O zaman baya kanama oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…