2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya maşallah sağlıkla gelsin yeter ki

Süpürme işlemini bir ebe olarak ilk kez duyuyorum sıyırma falan yapmış olmasın ? Eliyle açıklığı arttırıp doğumu tetiklemeye çalışıyor. O zaman baya kanama oluyo
Heh ondan yaptı membran sıyırma mı ne deniyor hatta iki kez yaptı
Yok ya özelde olsa işte vaktinin gelmesini bekliyorlar. Bana 3 cm le bi ay dolaşan hastam var dedi ilk bende yok artık filan dedim içimden kendi başıma geldi

Acımadımı ya ben hiç sevmiyorum o işlemleri travmatik çok

Ben gaviscon double action istemiştim artık üretilmiyormuş sanırım eczacı muadili refcon double action verdi. Ben bugün simit yedim o yüzden yanıyor sanırım hamur işi hiç yememek lazım ya
Düz vites gaviscon var sanırım piyasada. Ben onu alıyorum. Yazdırınca pek farketmiyordu eskiden. Sanki şimdide aynı hesaptır alıp geçiyorum. Ama hamur işi olayı doğru tespit. Çok tüketmiyorum ama dün canım çekti açma yedim bende. Yandı yine gece Fırınlarda kullanılan yağdan diye düşünüyorum. Ev yapımı olsa olmazda kim yapacak onu..

Maşallah şu anda bu haliyle bile topiğin kılosu en ıyı olan bebeşi Saglıkla gelsin

Sero doğumdan önce enerji gelirmiş derler. Gerçekten doğurmayasın

Ya öyle bir şey gerçekten var bildiğim kadarıyla, gebelik eğitiminde söylemişlerdi, şimdi görünce hatırladım. Aman neyse, çoğumuzun vakti var bu durumda demek ki

Nasıl yaptın sen onları yaa.. Maşallah
Ben bir bulaşık makinesi yerleştirme, mutfağı toplama vs sonrası perte çıkıyoruö

Ah ben de, ben de. Güvendeyiz demek ki çok şükür

Peki anestezi etkisinin geçmesi için kafein vs aldın mı? Yaaa maşallah daha ilk mesajında o kadar güzel, pozitif bir enerji verdin ki; inşallah herkesinki böyle güzel geçer

Geçmiş olsun true bnmde bu ara korktuğum sey grip dogalgazı açmaya da daha var, bu havalar tam grip olma havaları.. Ve ben hala yazlık takılıyorum sırtıma arada hırka atıorm, belkı de ondan kusuyorum arada

Double action daha hızlı kesiyor sanırım ben ilkinde düz gaviscon alıyordum o kadar hızlı kesmiyordu. Double action baya iyi

Hangi şehirdesiniz?

Evet, ciddi bişey kolestaz ne yazık ki.. Hemen aksiyon alınmadgnda cok kotu sonucları olabılıyor riske atmamak iyi olmuş, zaten önden de gidiosa ne ala.. 36 hafta da gayet normal Bi hafta.. Hayırlısıyla kavuşursun yavruna inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…