Ya maşallah sağlıkla gelsin yeter kiMerhaba kızlar bugün doktora gittim ben de geçen hafta kolestaz için ilaca başlamıştım ilacla düzene girdi biraz. Bugün de doğum doktoruma durumu anlattım. Kolestaz basit gibi düşünülüyor ama riskleri çok bebeği riske atmaya gerek yok haftaya sezeryana alalım dedi. Normal doğum olamıycak yani. Birde 36 haftalık şu an kilosu 3450 gr, 2 haftadan fazla önde gelişimi o yüzden de normal doğum yapamazdım galiba. Yani bizimki de erken gelecek biraz üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Heh ondan yaptıSüpürme işlemini bir ebe olarak ilk kez duyuyorumsıyırma falan yapmış olmasın ? Eliyle açıklığı arttırıp doğumu tetiklemeye çalışıyor. O zaman baya kanama oluyo
Yok ya özelde olsa işte vaktinin gelmesini bekliyorlar. Bana 3 cm le bi ay dolaşan hastam var dedi ilk bende yok artık filan dedim içimden kendi başıma geldiAyy o ne ilk kez duydum vallaevet aynı senin dediğin gibiydi kız bide gittiği hastaneden ötürü mü ilgilenmiyorlar falan diyodum sinirleniyordum ne bileyim ben sanıyorum ki öyle bişey olunca hemen doğması lazım
Acımadımı yaHeh ondan yaptımembran sıyırma mı ne deniyor hatta iki kez yaptı
Yok ya özelde olsa işte vaktinin gelmesini bekliyorlar. Bana 3 cm le bi ay dolaşan hastam var dedi ilk bende yok artık filan dedim içimden kendi başıma geldi
Yarın kaçta randevun, valla merakla bekliyorum haberiniEvi süpürüp sildim toz aldım banyoyu tuvaleti vs temizledim ben doğuma hazırımnolur nolmaz
10.30da hiç merak etmeyin hemen yazıcamYarın kaçta randevun, valla merakla bekliyorum haberini
Benim nişan gelmedi. Su geldi dogrucaKızlar nişandan önce suyun geldiği oluyor mu? benim bildiğim önce nişan gelir sonra 24-48 saat aralığında su da gelir ve doğum gerçekleşir.Tabi nişandan 1 hafta sonra doğuranlar da duymuştum.
Nasıl yaptın sen onları yaa.. MaşallahEvi süpürüp sildim toz aldım banyoyu tuvaleti vs temizledim ben doğuma hazırımnolur nolmaz
Sen baya motivesin doğuma10.30da hiç merak etmeyin hemen yazıcam
Valla bi gaza geldim bende anlamadımNasıl yaptın sen onları yaa.. Maşallah
Ben bir bulaşık makinesi yerleştirme, mutfağı toplama vs sonrası perte çıkıyoruö
35+1 aslında 2 hafta sonra ideal doğum için şimdi işi şakaya vuruyorumda inşallah şaka gerçek olmazSen baya motivesin doğumahafta kaçtı?
Düz vites gaviscon var sanırım piyasada.Ben gaviscon double action istemiştim artık üretilmiyormuş sanırım eczacı muadili refcon double action verdi. Ben bugün simit yedim o yüzden yanıyor sanırım hamur işi hiç yememek lazım ya
Maşallah şu anda bu haliyle bile topiğin kılosu en ıyı olan bebeşiMerhaba kızlar bugün doktora gittim ben de geçen hafta kolestaz için ilaca başlamıştım ilacla düzene girdi biraz. Bugün de doğum doktoruma durumu anlattım. Kolestaz basit gibi düşünülüyor ama riskleri çok bebeği riske atmaya gerek yok haftaya sezeryana alalım dedi. Normal doğum olamıycak yani. Birde 36 haftalık şu an kilosu 3450 gr, 2 haftadan fazla önde gelişimi o yüzden de normal doğum yapamazdım galiba. Yani bizimki de erken gelecek biraz üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Sero doğumdan önce enerji gelirmiş derler. Gerçekten doğurmayasın
Nasıl yaptın sen onları yaa.. Maşallah
Ben bir bulaşık makinesi yerleştirme, mutfağı toplama vs sonrası perte çıkıyoruö
Peki anestezi etkisinin geçmesi için kafein vs aldın mı? Yaaa maşallah daha ilk mesajında o kadar güzel, pozitif bir enerji verdin ki; inşallah herkesinki böyle güzel geçerŞu kadarını söyleyeyim hamilelik sezeryandan daha zorlayıcıben tüm sezeryanimi izledim. Spinal anestezi yapıldı. Şehir hastanesinde doğum yaptım ama doğum ekibi o kadar iyiydi ki hep biz yanınızdayiz hiç korkma dediler. Bebeğin çıkışından son dikişe kadar baktım. Bir de bebeğin o sesini duyunca inan aklındaki tek şey bir an önce ameliyat bitsin ve bebeğime sarılayım. Sezeryan hazırlık aşaması hissetmiyorsun bile. Anestezi verilirken iğne aşırı ince. Tek zorluğu ilk kalkma sanırım ama bi kere kalkınca o ağrı da geçiyor. Ben bebeğime sağlıklı şekilde kavuştum ya acı falan hissetmedim. Ha bu demek değil ki sezeryan normalden iyi. Normali bilmiyorum. Ama şuna eminim ki sezeryan süt gelmesine engel değil. Ben hep gelecek diye düşündüm ve öyle de oldu. Baş ağrısı mide bulantısı yok. Ancak son olarak şunu söyleyeyim doğum ekibi çok önemli. Hem psikolojik olarak hem de beden sağlığı olarak. Allah'ım herkese en az benim kadar güzel bir süreç versin inşallah normal isteyen herkese de normal bir doğumu olsun ve soyasosu sana da normal bir doğum ve güzel bir tansiyon
Biraz acıyor o işlem ama o kadar da değil ya ben sıyırma yapacağını bilmiyordum araştırmadan gittim iyi olduAcımadımı yaben hiç sevmiyorum o işlemleri travmatik çok
Haftamız aynı35+1 aslında 2 hafta sonra ideal doğum için şimdi işi şakaya vuruyorumda inşallah şaka gerçek olmaz
Teşekkür ederim canım evet kesinlikle normal bir grip değil hiç hasta olmayan eşim bile dayanamadı hayatında ilkkez acile gitti çok ağır geçiyor gerçekten doğru düzgün beslenmiyorum bebeğim için endişeliyim biraz
Double action daha hızlı kesiyor sanırım ben ilkinde düz gaviscon alıyordum o kadar hızlı kesmiyordu. Double action baya iyiDüz vites gaviscon var sanırım piyasada.Ben onu alıyorum. Yazdırınca pek farketmiyordu eskiden. Sanki şimdide aynı hesaptır alıp geçiyorum. Ama hamur işi olayı doğru tespit. Çok tüketmiyorum ama dün canım çekti açma yedim bende. Yandı yine gece Fırınlarda kullanılan yağdan diye düşünüyorum. Ev yapımı olsa olmazda kim yapacak onu..
Hangi şehirdesiniz?Şu kadarını söyleyeyim hamilelik sezeryandan daha zorlayıcıben tüm sezeryanimi izledim. Spinal anestezi yapıldı. Şehir hastanesinde doğum yaptım ama doğum ekibi o kadar iyiydi ki hep biz yanınızdayiz hiç korkma dediler. Bebeğin çıkışından son dikişe kadar baktım. Bir de bebeğin o sesini duyunca inan aklındaki tek şey bir an önce ameliyat bitsin ve bebeğime sarılayım. Sezeryan hazırlık aşaması hissetmiyorsun bile. Anestezi verilirken iğne aşırı ince. Tek zorluğu ilk kalkma sanırım ama bi kere kalkınca o ağrı da geçiyor. Ben bebeğime sağlıklı şekilde kavuştum ya acı falan hissetmedim. Ha bu demek değil ki sezeryan normalden iyi. Normali bilmiyorum. Ama şuna eminim ki sezeryan süt gelmesine engel değil. Ben hep gelecek diye düşündüm ve öyle de oldu. Baş ağrısı mide bulantısı yok. Ancak son olarak şunu söyleyeyim doğum ekibi çok önemli. Hem psikolojik olarak hem de beden sağlığı olarak. Allah'ım herkese en az benim kadar güzel bir süreç versin inşallah normal isteyen herkese de normal bir doğumu olsun ve soyasosu sana da normal bir doğum ve güzel bir tansiyon
Merhaba kızlar bugün doktora gittim ben de geçen hafta kolestaz için ilaca başlamıştım ilacla düzene girdi biraz. Bugün de doğum doktoruma durumu anlattım. Kolestaz basit gibi düşünülüyor ama riskleri çok bebeği riske atmaya gerek yok haftaya sezeryana alalım dedi. Normal doğum olamıycak yani. Birde 36 haftalık şu an kilosu 3450 gr, 2 haftadan fazla önde gelişimi o yüzden de normal doğum yapamazdım galiba. Yani bizimki de erken gelecek biraz üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?