- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aynen işte benimde sürekli yüksek değil bazen çok iyi bazen yüksek ama ben normal hayatımda en fazla 11 gören biriyim şimdi 12 13,8 filan görüyorum küçükte yüksek çıkıyor kv alayım aleti takip edeyim kontrole gidene kadar hayırlısıyla bir doğursaydıkHayır hiç ödemim yok hala yüzüğüm parmağıma oluyor. Yüzüm bacaklarım iyi.
Bence günde üç kere ölç ve onları not al canım. Doktor dedi ki bana, sabah kalkınca hiç yataktan çıkmadan, öğlen yemekten bir saat sonra ve akşam mutlaka ölçüp not al dedi.
Biliyorsun ilk yüksek çıktığında benim de çok tesadüftü öğrenmem sonrasında hep yüksek olmaya başladı ama her ölçüm yüksek değil mesela şu an 106/57 çıktı
İdrar ve kan testi iste bencebunların sürekli takip edilmesi lazımmış
Yaa bende çok yazlık giyiniyordum şimdi geldik doktordan direk askılı elbise geçirdim. Ben tekrar 400 tl bayılıp idrar yolu için test verdim senCard olmasa 1300 müş bir test onun sonucuna göre ilaç başlayacak
Kesinlikle öyle doktor tehlikeli yapamam dedi hala dönmemiş benim ki o sertlik kafasıymış dün bahsettiğimSinirlerim çok bozuldu ilk çocuğu nerdeyse 4 kg doğurduğuma mı yanıyım, ameliyat olup iki çocukla ne yapacağıma mı bilmiyorum. 1 kasıma kadar beklicez dönmezse sezaryen direk
evet bence de kafaya taktıkça tersi oluyor genelde. ben de normal de normal dedim başından beri ama sanki sezaryen görünüyor gibi bana da.38 artı bir olduğum gün hurmadır ahu dududdur ananastır saldırmayı düşünüyorum. 40-41 lere kalmamak için.Ya sen normal çok istiosun diye biliyorum, makat geliş olunca da normal yapılabiliyor.. Neden bu secenegi düşünmüyorsun? Yada doktorun neden boyle bişey demiyor?
Bi de bence dönüp dönmemesini çok takma, benım haberım bile yoktu döndüğünden, şimdi yine dönmüştür belkı haberım yok, ama gercı bnm için çok muhım degıl sezeryan olcagı için.. Sankı Bi şeyleri çok kafaya takınca hep tam tersi oluyormus gibime geliyor bnmakışa bırakınca hersey yoluna giriyor kendımden biliyorum valla
evet bence de kafaya taktıkça tersi oluyor genelde. ben de normal de normal dedim başından beri ama sanki sezaryen görünüyor gibi bana da.38 artı bir olduğum gün hurmadır ahu dududdur ananastır saldırmayı düşünüyorum. 40-41 lere kalmamak için.
Bu seçeneği konuştuk canım doktor istersen yapabiliriz diyor ama kafası takılabilir. Artıları eksileri var onu bilmen lazım ona göre karar vermen lazım dediYa sen normal çok istiosun diye biliyorum, makat geliş olunca da normal yapılabiliyor.. Neden bu secenegi düşünmüyorsun? Yada doktorun neden boyle bişey demiyor?
Bi de bence dönüp dönmemesini çok takma, benım haberım bile yoktu döndüğünden, şimdi yine dönmüştür belkı haberım yok, ama gercı bnm için çok muhım degıl sezeryan olcagı için.. Sankı Bi şeyleri çok kafaya takınca hep tam tersi oluyormus gibime geliyor bnmakışa bırakınca hersey yoluna giriyor kendımden biliyorum valla
Bu seçeneği konuştuk canım doktor istersen yapabiliriz diyor ama kafası takılabilir. Artıları eksileri var onu bilmen lazım ona göre karar vermen lazım dedi
Of evet taktıkça olmuyor zaten ama elimde değil düşünmemek
Belki sezeryanın rahat geçecek neden bu kadar kafana takıyorsun ki? Doktorun iyiyse normal doğum kadar rahat geçiren sezeryanlı arkadaşlarım var. Hayırlısını diyemem en iyisiYok canım gerek görmedi, nst için haftaya Salı nst ye giricem. Doktorda çarşambadan pazara şehir dışındaymış haftaya sakın doğurma diyor. Eşim de dedi ki keşke söylemeseydiniz kesin doğurur gerçek olmasa da biz bir geliriz diyoray zaten o kadar sinirim bozuldu ki ağladım orda sürekli egzersiz yap dedi. Yerleri silmeyi düşünüyorum şuan ağlayarak Artık kontroller haftada bir oldu sonraki haftada 24 ünde sezaryen günü konuşulacak 1 kasıma kadar bekleriz dedi. Makat doğumu konuştuk döndüremem diyince bebeğin kafası takılabilir ben sana artıları eksileri söylerim ona göre karar veririz dedi. O kadar riske de gerek yok napalım ben biliyordum zaten şanssız olduğumu da bu kadar bilmiyordum. Bir de benim annem hiç öyle strese gelemez iki gün kalır üçüncü gün bir bahane bulup gidebilir ona da güvenmiyorum ki. Kv nin eline kalmak hiç istemiyorum bakalım hayırlısı
Bu arada yarında bizim kontrolumuz varr. 35+5 olcez bakalim ne dicek dr
Öff igrenç bi soguk alginligi-gribimsi bi şey yaşıyorum. Terliyorum, üşüyorum, derim acıyo. Bogazim agriyor, genizler tıkalı.. Sabaha kadar 50 kere kabus gördüm hepsinde de grip olduğum için doğuruyodum. Zencefilli-tarçınlı çay içiyorum, pastil, parol falan ama yokkk.. Şimdi duştan çıktım sicim sicim terliyorum ne bu böyle ya.
Ben de yarın gidiyorummmmBende yarın gidiyorum.. İnşallah iyi geçer ikimizinde
Ben de yarın gidiyorummmm
insallah cnmBende yarın gidiyorum.. İnşallah iyi geçer ikimizinde
Ay hadi guzel haberlerle donelimmBen de yarın gidiyorummmm
Hayırlısını diliyorum zaten kendim ve bebeğim için beni üzen şey %2 nin başına gelen başının dönmemesi yaşadığım kendimce şanssızlık. Belki dediğin gibi olacak ama ben o kadar pozitif yaşadım ki ilk doğumu şimdi hiç bilmediğim şekilde sil baştan yaşayacağım sezaryen tecrübesini. İnsan bildiği şeyi yaşamak ister o konuda deneyimlidir çünkü başına ne geleceğini kestirebilir ama ben ön göremiyorum şu anda ve bu belirsizlik canımı sıkıyor. Bunlarla beraber iki bebeğin bakımı ve ameliyatlı olma düşüncesi, kozmetik olarak alttan tek kesim vardı şimdi üstten de kesilmek üzüyor beni. Herkesin hayata bakışı farklıdır herkesin gerekçeleri farklıdır. Tabii ki öncelik bebek ve benBelki sezeryanın rahat geçecek neden bu kadar kafana takıyorsun ki? Doktorun iyiyse normal doğum kadar rahat geçiren sezeryanlı arkadaşlarım var. Hayırlısını diyemem en iyisi
Bence de nişan olmalıKızlar nolur yardım edın iç çamasırıma 2 damla kadar turuncu kan gibi bişi damlamıs ne oluyo bu korkuyorum
TeşekkürlerMerhaba, ben dün 36 haftamda gittim gün de verildi anestezi için de kan verdim. Yani 36. Haftada netlesecektir planlı sezaryansa.
Kaç haftalıksın şuanda? Benim de 32.haftaya kadar ters duruyordu. Doktorum sürekli sol tarafına yat dönüş öyle daha kolay olur, sağ tarafa yatmışım çok. Öyle döndü. Normal doğumu çok rahat geçirmen ne kadar güzel olmuş şanslıymışsın. Normal doğum istediğim halde garip garip tecrübesini anlatan insanlar var etrafımda. Bu yüzden acaba sezeryan mı diye düşündüm bir ara. Bahsettiğin sebepten dolayı bende normal doğumu ne kadar istesem de korkmuyor değilim.Hayırlısını diliyorum zaten kendim ve bebeğim için beni üzen şey %2 nin başına gelen başının dönmemesi yaşadığım kendimce şanssızlık. Belki dediğin gibi olacak ama ben o kadar pozitif yaşadım ki ilk doğumu şimdi hiç bilmediğim şekilde sil baştan yaşayacağım sezaryen tecrübesini. İnsan bildiği şeyi yaşamak ister o konuda deneyimlidir çünkü başına ne geleceğini kestirebilir ama ben ön göremiyorum şu anda ve bu belirsizlik canımı sıkıyor. Bunlarla beraber iki bebeğin bakımı ve ameliyatlı olma düşüncesi, kozmetik olarak alttan tek kesim vardı şimdi üstten de kesilmek üzüyor beni. Herkesin hayata bakışı farklıdır herkesin gerekçeleri farklıdır. Tabii ki öncelik bebek ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?