2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynen işte benimde sürekli yüksek değil bazen çok iyi bazen yüksek ama ben normal hayatımda en fazla 11 gören biriyim şimdi 12 13,8 filan görüyorum küçükte yüksek çıkıyor kv alayım aleti takip edeyim kontrole gidene kadar hayırlısıyla bir doğursaydık ast alt bakıldı da hiç idrar protein vs bakılmadı söyliyim dr not aldım ölçülecek saatleri

Ya sen normal çok istiosun diye biliyorum, makat geliş olunca da normal yapılabiliyor.. Neden bu secenegi düşünmüyorsun? Yada doktorun neden boyle bişey demiyor?
Bi de bence dönüp dönmemesini çok takma, benım haberım bile yoktu döndüğünden, şimdi yine dönmüştür belkı haberım yok, ama gercı bnm için çok muhım degıl sezeryan olcagı için.. Sankı Bi şeyleri çok kafaya takınca hep tam tersi oluyormus gibime geliyor bnm akışa bırakınca hersey yoluna giriyor kendımden biliyorum valla

evet bence de kafaya taktıkça tersi oluyor genelde. ben de normal de normal dedim başından beri ama sanki sezaryen görünüyor gibi bana da.38 artı bir olduğum gün hurmadır ahu dududdur ananastır saldırmayı düşünüyorum. 40-41 lere kalmamak için.

Aynen hele ilk gebelıkte ille normal yapacam diye söylüodum millete, takıntı gibiydi nooldu hem erken dogum hem sezeryan biraz akışa bırakmak lazım Baska turlu yolunda gitmiyor istedıklerımız.. Tabi içimizden geçirip isteyelim, Allah isteyin vereyim demiş, ama onun dışında rahat olcan valla ne zmn inat ettıysem bişeye tükürdüğümü yaladım sonunda

Bu seçeneği konuştuk canım doktor istersen yapabiliriz diyor ama kafası takılabilir. Artıları eksileri var onu bilmen lazım ona göre karar vermen lazım dedi

Of evet taktıkça olmuyor zaten ama elimde değil düşünmemek

Evet sonradan okudum yazdıklarını.. Valla kuzenım makat geliş dogum yaptı, tabi riskleri vardır.. Bence şimdi takma kafana zaman yaklasınca o an ki ruh halınle karar ver.. Cidden kafana takınca olcagı varsa olmuyor.. Seni çok iyi anlıyorum, anne ve kayınvalide konusunda.. Hemen ayaklanmak istiosun o sebeple ama neyin noolcagı bellı olmuyo, rahat olmaya calıs hemi

Belki sezeryanın rahat geçecek neden bu kadar kafana takıyorsun ki? Doktorun iyiyse normal doğum kadar rahat geçiren sezeryanlı arkadaşlarım var. Hayırlısını diyemem en iyisi

Öff igrenç bi soguk alginligi-gribimsi bi şey yaşıyorum. Terliyorum, üşüyorum, derim acıyo. Bogazim agriyor, genizler tıkalı.. Sabaha kadar 50 kere kabus gördüm hepsinde de grip olduğum için doğuruyodum. Zencefilli-tarçınlı çay içiyorum, pastil, parol falan ama yokkk.. Şimdi duştan çıktım sicim sicim terliyorum ne bu böyle ya.

Normal zamanda bademciklerim şişince grip olunca tek yaptgm tylolhot içmek ve kalın kalın giyinip terlemek sonrasında Bi duş, ohhh ertesi güne ayaklanıodum şimdi olsa naparm bılmıorm ama bana hep terle hastalıgı vucuttan atmak iyi gelıyor

Belki sezeryanın rahat geçecek neden bu kadar kafana takıyorsun ki? Doktorun iyiyse normal doğum kadar rahat geçiren sezeryanlı arkadaşlarım var. Hayırlısını diyemem en iyisi
Hayırlısını diliyorum zaten kendim ve bebeğim için beni üzen şey %2 nin başına gelen başının dönmemesi yaşadığım kendimce şanssızlık. Belki dediğin gibi olacak ama ben o kadar pozitif yaşadım ki ilk doğumu şimdi hiç bilmediğim şekilde sil baştan yaşayacağım sezaryen tecrübesini. İnsan bildiği şeyi yaşamak ister o konuda deneyimlidir çünkü başına ne geleceğini kestirebilir ama ben ön göremiyorum şu anda ve bu belirsizlik canımı sıkıyor. Bunlarla beraber iki bebeğin bakımı ve ameliyatlı olma düşüncesi, kozmetik olarak alttan tek kesim vardı şimdi üstten de kesilmek üzüyor beni. Herkesin hayata bakışı farklıdır herkesin gerekçeleri farklıdır. Tabii ki öncelik bebek ve ben

Kaç haftalıksın şuanda? Benim de 32.haftaya kadar ters duruyordu. Doktorum sürekli sol tarafına yat dönüş öyle daha kolay olur, sağ tarafa yatmışım çok. Öyle döndü. Normal doğumu çok rahat geçirmen ne kadar güzel olmuş şanslıymışsın. Normal doğum istediğim halde garip garip tecrübesini anlatan insanlar var etrafımda. Bu yüzden acaba sezeryan mı diye düşündüm bir ara. Bahsettiğin sebepten dolayı bende normal doğumu ne kadar istesem de korkmuyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…