2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Doktor ne dedi canım cektirebilirsin dedi mi allah yardımcın olsun

Durumum iyiye gitmiyor sanırım annem görüntülü aradı kötü görünüyosun diyo benden daha panik oldu işten çıktı geliyo sağolsun akşam kendi doktoruma gidicem Allahtan nöbetciymiş, umarım bebeklerde iyidir ben 1 hafta10 güne kalmaz doğrurum gibi geliyor bana sağma makinasının parçaalarını temizledim bi onu alıp gitsem bile olur doğuma pijamalarım temiz duruyodu bi ütü yapıp getirirler heralde hissetmediğim sancı çıkmaz inşallah kimisi hissetmezmiş belim bacaklarımda sızı var ve kasıklarıma baskı 2 sin kafasıda en son tam kasıktaydı korkulmucak gibi değil

ay kiyamammm canimm en fenasi dis agrisi yaa cok gecmis olsun

Yarın 36 haftalık olacağım ben hep sağa yatıyordum ondan mı oldu acaba? Solu deniyim bende çok teşekkür ederim Hiç takılma o insanlara herkesin tecrübesi farklı tabii ama benim çok çok pozitifti

Yarın 36 haftalık olacağım ben hep sağa yatıyordum ondan mı oldu acaba? Solu deniyim bende çok teşekkür ederim Hiç takılma o insanlara herkesin tecrübesi farklı tabii ama benim çok çok pozitifti
Keşke doktorun bunu söyleseymiş yaa. Bana doktorum 28.haftada direkt ters duruyor sağ tarafına çok yatıyorsun galiba dedi. Gece yatarken sola yatmaya dikket ediyordum ama işten eve geldiğimde yatana kadar hep koltukta sağ tarafıma yatıyordum gerçekten. Sen bi dene yapacağın tek şey bu zaten. İnşallah gönlüne göre olur.

Kızlar araştırdım nette ama bulamadım. Memurun normalde doğum öncesi 8 hafta izni oluyor biliyorsunuzdur. Tabi 40 hafta için geçerli bu. Yani 32 de alınır artı 8 ile 40 da normal şartlar altında doğum olur. Kullanmadığımızı da doğum sonrasına eklettiriyoruz. Diyelim 39 haftada doğum oldu. O bir hafta eklettiriliyor mu sonraya. Yada işte ben 40 da değil de 37 de doğurdum 3 hafta daha sürem vardı normalde mesela onu sonraya ekletebiliyor muyum bilen var mı?

Doktora git tabi ama inşallah biraz daha dururlar annesi için rahat eder dr görüşünce ama artık çok riskli haftaları geçtik şükür

A Astrologsero doktor gıdersın dıs hekımıne benden kagıt istiyorlar dedi bende onaylarsam işlem yaparlar dedı. Ben dedım dayanabıldıgım kadar dayanacagım tamam dedi. Benım 20lik degıl dolgulu dişim agrıyor kesın dolgu catlamıs altına fılan gırıyor buzla fılan halledıyorım şimdilik inşallah şiddetlenmez

Aynen kağıt istiyorlar ben yarın kağıdı gönderirim dedim poliklinik kapandı çünkü dedim işte çekti. Sabah doktora dayanırım dedim ama asla dayanamadım soğuk kompreste işe yaramadı

Bak bende sola yatıyorum hep.. Olabilir bu

Allah allah.. Artık iyice yoruyor seni hamılelık.. Artık bu zmndan snra yalnız olmasan iyi olur aslında haber ver mutlaka

Normalde bile zor, hamıleyken tahmın edemıorm.. Allah kolaylık versin.. Zor valla, bnmkı sımdı sımdı sızlamalara basladı

yaa sezeryan olup da sutun gelmesine cok sevindimm. ben de Aralik anneleri grubundayim dogru pozisyon nasil olur ki bakiyorum ama gorsellere vs

Ben iyi hissediyorum daha doğurmana var. Sadece normal olarak bebeler büyüdü ağırlaştı ve baskı yapıyorlar. Sana en az üç hafta daha veriyorum ama her şekilde sağlıklı olarak gelecekler hiiç korkma
Evet canım sonradan ekletebiliyoruz. Özelde de aynı kamuda da.

Dogum raporunu götürüp ekletiyoruz demi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…