- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Doktor ne dedi canım cektirebilirsin dedi mi allah yardımcın olsunKızlar acile gidip parol taktırmıştım ama diş ağrım azalmadı bile doktoruma yazdım demin dayanamıyorum artık çektirsem olur mu diye şimdi dişçime gidiyorum inşallah çeker dua edin çünkü kafamı kesmek istiyorum ağrıdan
ay kiyamammm canimm en fenasi dis agrisi yaa cok gecmis olsunKızlar acile gidip parol taktırmıştım ama diş ağrım azalmadı bile doktoruma yazdım demin dayanamıyorum artık çektirsem olur mu diye şimdi dişçime gidiyorum inşallah çeker dua edin çünkü kafamı kesmek istiyorum ağrıdan
Yarın 36 haftalık olacağım ben hep sağa yatıyordum ondan mı oldu acaba? Solu deniyim bende çok teşekkür ederimKaç haftalıksın şuanda? Benim de 32.haftaya kadar ters duruyordu. Doktorum sürekli sol tarafına yat dönüş öyle daha kolay olur, sağ tarafa yatmışım çok. Öyle döndü. Normal doğumu çok rahat geçirmen ne kadar güzel olmuş şanslıymışsın. Normal doğum istediğim halde garip garip tecrübesini anlatan insanlar var etrafımda. Bu yüzden acaba sezeryan mı diye düşündüm bir ara. Bahsettiğin sebepten dolayı bende normal doğumu ne kadar istesem de korkmuyor değilim.
Keşke doktorun bunu söyleseymiş yaa. Bana doktorum 28.haftada direkt ters duruyor sağ tarafına çok yatıyorsun galiba dedi. Gece yatarken sola yatmaya dikket ediyordum ama işten eve geldiğimde yatana kadar hep koltukta sağ tarafıma yatıyordum gerçekten. Sen bi dene yapacağın tek şey bu zaten. İnşallah gönlüne göre olur.Yarın 36 haftalık olacağım ben hep sağa yatıyordum ondan mı oldu acaba? Solu deniyim bende çok teşekkür ederimHiç takılma o insanlara herkesin tecrübesi farklı tabii ama benim çok çok pozitifti
Doktora git tabi ama inşallah biraz daha dururlar annesi için rahat eder dr görüşünce ama artık çok riskli haftaları geçtik şükürDurumum iyiye gitmiyor sanırım annem görüntülü aradı kötü görünüyosun diyo benden daha panik oldu işten çıktı geliyo sağolsun akşam kendi doktoruma gidicem Allahtan nöbetciymiş, umarım bebeklerde iyidir ben 1 hafta10 güne kalmaz doğrurum gibi geliyor bana sağma makinasının parçaalarını temizledim bi onu alıp gitsem bile olur doğuma pijamalarım temiz duruyodu bi ütü yapıp getirirler heraldehissetmediğim sancı çıkmaz inşallah kimisi hissetmezmiş belim bacaklarımda sızı var ve kasıklarıma baskı 2 sin kafasıda en son tam kasıktaydı korkulmucak gibi değil
Böyle aynı ablası bakalım çıkınca nasıl olacakAy burna bak maşallah doğuştan estetikli
Çektirdim bu sefer acıdı yaDoktor ne dedi canım cektirebilirsin dedi mi allah yardımcın olsun
Aynen kağıt istiyorlar ben yarın kağıdı gönderirim dedim poliklinik kapandı çünkü dedim işte çekti. Sabah doktora dayanırım dedim ama asla dayanamadım soğuk kompreste işe yaramadıA Astrologsero doktor gıdersın dıs hekımıne benden kagıt istiyorlar dedi bende onaylarsam işlem yaparlar dedı. Ben dedım dayanabıldıgım kadar dayanacagım tamam dedi. Benım 20lik degıl dolgulu dişim agrıyor kesın dolgu catlamıs altına fılan gırıyor buzla fılan halledıyorım şimdilik inşallah şiddetlenmez
Yarın 36 haftalık olacağım ben hep sağa yatıyordum ondan mı oldu acaba? Solu deniyim bende çok teşekkür ederimHiç takılma o insanlara herkesin tecrübesi farklı tabii ama benim çok çok pozitifti
Durumum iyiye gitmiyor sanırım annem görüntülü aradı kötü görünüyosun diyo benden daha panik oldu işten çıktı geliyo sağolsun akşam kendi doktoruma gidicem Allahtan nöbetciymiş, umarım bebeklerde iyidir ben 1 hafta10 güne kalmaz doğrurum gibi geliyor bana sağma makinasının parçaalarını temizledim bi onu alıp gitsem bile olur doğuma pijamalarım temiz duruyodu bi ütü yapıp getirirler heraldehissetmediğim sancı çıkmaz inşallah kimisi hissetmezmiş belim bacaklarımda sızı var ve kasıklarıma baskı 2 sin kafasıda en son tam kasıktaydı korkulmucak gibi değil
Kızlar acile gidip parol taktırmıştım ama diş ağrım azalmadı bile doktoruma yazdım demin dayanamıyorum artık çektirsem olur mu diye şimdi dişçime gidiyorum inşallah çeker dua edin çünkü kafamı kesmek istiyorum ağrıdan
yaa sezeryan olup da sutun gelmesine cok sevindimm. ben de Aralik anneleri grubundayim dogru pozisyon nasil olur ki bakiyorum ama gorsellere vsMakineyi kullanmaya çalıştım da parçaları birleştiremedimsiz siz olun evde parça birleştirme ve kullanım kılavuzuna bakın. Ben de doğruca emzirdim hep. Bebeğe memeyi doğru pozisyonda vermek süt miktarında ve bebeğin sinir kat seviyesinde çok etkili. Benim bebiş başta ben yapamayınca biraz çıldırdı. Döve döve öğretti resmen meme tutmayı
Ben iyi hissediyorum daha doğurmana var. Sadece normal olarak bebeler büyüdü ağırlaştı ve baskı yapıyorlar. Sana en az üç hafta daha veriyorumDurumum iyiye gitmiyor sanırım annem görüntülü aradı kötü görünüyosun diyo benden daha panik oldu işten çıktı geliyo sağolsun akşam kendi doktoruma gidicem Allahtan nöbetciymiş, umarım bebeklerde iyidir ben 1 hafta10 güne kalmaz doğrurum gibi geliyor bana sağma makinasının parçaalarını temizledim bi onu alıp gitsem bile olur doğuma pijamalarım temiz duruyodu bi ütü yapıp getirirler heraldehissetmediğim sancı çıkmaz inşallah kimisi hissetmezmiş belim bacaklarımda sızı var ve kasıklarıma baskı 2 sin kafasıda en son tam kasıktaydı korkulmucak gibi değil
Evet canım sonradan ekletebiliyoruz. Özelde de aynı kamuda da.Kızlar araştırdım nette ama bulamadım. Memurun normalde doğum öncesi 8 hafta izni oluyor biliyorsunuzdur. Tabi 40 hafta için geçerli bu. Yani 32 de alınır artı 8 ile 40 da normal şartlar altında doğum olur. Kullanmadığımızı da doğum sonrasına eklettiriyoruz. Diyelim 39 haftada doğum oldu. O bir hafta eklettiriliyor mu sonraya. Yada işte ben 40 da değil de 37 de doğurdum 3 hafta daha sürem vardı normalde mesela onu sonraya ekletebiliyor muyum bilen var mı?
Cok geçmiş olsun kuzum ya en azından agrıdan kurtuldunÇektirdim bu sefer acıdı ya
Dogum raporunu götürüp ekletiyoruz demi canımBen iyi hissediyorum daha doğurmana var. Sadece normal olarak bebeler büyüdü ağırlaştı ve baskı yapıyorlar. Sana en az üç hafta daha veriyorumama her şekilde sağlıklı olarak gelecekler hiiç korkma
Evet canım sonradan ekletebiliyoruz. Özelde de aynı kamuda da.
Öyle diye duydum ben deDogum raporunu götürüp ekletiyoruz demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?