2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun şimdiden. Takma kafana. Bende de çıkmıştı. Bahsetmiştim hatta. Uygun bir ilaca başlatır. Düzene girer nabzın. Sen yine evde ara ara kontrol edersin zaten anlıyorsun bakmasanda. Arada kontrole çağırıp 1sene sonraki kontrollerde kademeli bıraktırdı bana. Kalıcı birşey olmayabilir yani.. Takma şimdiden kafana.

Çok sinir bir olay o başla, dur, numune al, devam et geçen kontrolde banada yaptırdılar. Temiz çıktı. İnşallah sende de temiz çıkar.

Etrafında birileri varken yalnız olmak çok zor.. Yaşıyorum şu anda ben Sende birde ilgi isteyen bir 2yaş birey var ek olarak. Allah sana güç kuvvet kolaylık, anne ve kv ye de biraz daha anlayış ve şefkat versin inşallah..

Ya öylesine baktım şimdi 122 çıktı nabzım inşaallah gebeliğe bağlı geçici bir durumdur. Çok teşekkür ederim

Eveeet.. Bugün saat 4teki hastane randevusuna giderken yol üstünde doktorumun yeni kliniğine bir uğrayalım dedik. Çat kapı gitmemize rağmen iyi bir görüşmeydi. Hastane konusunda yapacak birşey yok çünkü eski hastane kesinlikle kabul etmiyormuş. Ama siz gidin görün içiniz rahat etmezse yapacak birşey yok dedi. 1 ekimden beri 7-8 hasta orada doğum yapmış hiç sorun yaşamadık dedi. Olsa da söyler miydi ayrı konu tabi tahlilleri gelmeden 1 gün önce Asm de yapıp gelin sorun olmaz dedi. İkna oldum gibi. Bir ara cidden o hastaneye gidip bakmak istiyorum ama öyle her elini kolunu sallayan gidip bakabilir mi hastaneye bilemedim. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için.

Nst bağladılar sorun yok.. Suyumuz iyiymiş. Kafa aşağıda ayaklar yukarıdaymış,dönmüşüz bir şekilde. Ama plasenta hala yukarı çıkmamış. Çocuk dönerken o niye aşağıda kalıyor hiç anlamadım. Zor ihtimal ama belki çıkabilir dedi.

2600 gr olmuşuz. FL 71mm ölçtü diğer ölçümlerde haftasıyla uyumlu dedi. 15gün önce 1hafta ileri demişti oysa. Ama cihazda değişti sonuçta. Bilmiyorum çokta takılmak istemedim açıkçası.

Ama güzel foto yakaladık iki ay sonra Hatta 2.5 dk video çekmiş onu da mail attı

Eklentiler

• Screenshot_20231010_194751_Video Player.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 73
Kardeşimdi yaşadı 34.haftada en fazle tansiyon hapı verip ciğer geliştirici iğne yapıyorlar. Bunun tek tadavisi bebeği anneden ayırmak maalesef. 35.haftada tansiyon 18 olunca hemen aldılar. Neyseki 3.600 doğdu yeğenim. Zaten zamanın bekleseymiş okula gidecekmiş :)

Defne kuş maşallah ölçümleri çok iyi bence çok da güzel

Ay maşallah ona cidden 5 i geçermiş kesin
Benim 36. Haftada başladı bu sorunum o da garip ama iyi tabi bir yandan büyümüş oldu. Zaten sağlıklı olsunlar da annelere yetiyor cidden o yüzden doktorumun kararına bıraktım her şeyi. Zaten şimdilik alalım demediler üç güne bir kontrol edileceğiz.

Kızlar selam, dün doktor kontrolum vardı. 32+6 haftadayım 2.268 gr çıktı bebiş, 1 hafta önden gidiyoruz. Ama kafası 2 hafta önde doktor biraz büyük kafalı dedi benimle aynı durumda olan var mı ?
Benim de kafası 2 hafta önde. Su anda endiselenecek bir durum yok dedi doktor

Benim de kafası 2 hafta önde. Su anda endiselenecek bir durum yok dedi doktor
Benimde kafası önde ama öyle önde dedikleri zaman aklınıza çok büyük birşey gelmesin korkmayın ilk oğlumun 3 hafta öndeydi sadece daha tombiş duruyordu bu yüzden Bu oğlumunda kafası 1,5 hafta kadar önde görünüyor

Maşallah ay ne güzel kılolar gıt gıde artıyor herkes en az 3 kılo dogursun amin

Geçenlerde kim yazmıştı hatırlayamadım. Işıkla sesle, sıcak bişeylerle falan dönmesini sağlamak mümkün gibi bir paylaşımdı. Denenebilir mi bilemedim.

Valla canım ben acile gittiğimden beri ayağımdan çorabı, sırtımdan hırkayı eksik etmemeye çalışıyorum. Akıntım da çok fazla, mümkün olduğunca bol bol su içiyorum

Kızlar hemoroid kremi kullananlar vardı aramızda. Neydi kremin ismi? Bugün bende de başladı. Gerçekten bu hamilelik beni yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…