- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
ilk götüren bilgilendirsinÖyle diye duydum ben de
Geçmiş olsun şimdiden. Takma kafana. Bende de çıkmıştı. Bahsetmiştim hatta. Uygun bir ilaca başlatır. Düzene girer nabzın. Sen yine evde ara ara kontrol edersin zaten anlıyorsun bakmasanda. Arada kontrole çağırıp 1sene sonraki kontrollerde kademeli bıraktırdı bana. Kalıcı birşey olmayabilir yani.. Takma şimdiden kafana.Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Geçen gruba da yazmıştım nabzım 120 ve üzeri diye. Doktora söyleyince tiroid falan baktı sıkıntı çıkmayınca EKG bakıldı. Kalp ritim bozukluğu çıktı. Kardiyoloji baktı 24 saat ölçüm yapacak bir holter takıldı yarın sonuçlara bakacak.
Çok sinir bir olay oYa ben bugün tekrar test verdim 3 tane genital temizleme mendili 2 tane gazlı bez verdiler önce onlarla siliyorsun idrarın orta kısmını veriyorsun tek. Doktor sonuca göre ilaç vercekmiş. Kızım diyo ki anne napcaksın babası diyo ki işeyecek kızım annen her gün işeyip işeyip test veriyorValla sinirim çok bozuk bugün
Etrafında birileri varken yalnız olmak çok zor.. Yaşıyorum şu anda benYok canım gerek görmedi, nst için haftaya Salı nst ye giricem. Doktorda çarşambadan pazara şehir dışındaymış haftaya sakın doğurma diyor. Eşim de dedi ki keşke söylemeseydiniz kesin doğurur gerçek olmasa da biz bir geliriz diyoray zaten o kadar sinirim bozuldu ki ağladım orda sürekli egzersiz yap dedi. Yerleri silmeyi düşünüyorum şuan ağlayarak Artık kontroller haftada bir oldu sonraki haftada 24 ünde sezaryen günü konuşulacak 1 kasıma kadar bekleriz dedi. Makat doğumu konuştuk döndüremem diyince bebeğin kafası takılabilir ben sana artıları eksileri söylerim ona göre karar veririz dedi. O kadar riske de gerek yok napalım ben biliyordum zaten şanssız olduğumu da bu kadar bilmiyordum. Bir de benim annem hiç öyle strese gelemez iki gün kalır üçüncü gün bir bahane bulup gidebilir ona da güvenmiyorum ki. Kv nin eline kalmak hiç istemiyorum bakalım hayırlısı
Ne yaptın gidebildin mi sağlık ocağına veya Dr a?Kızlar nolur yardım edın iç çamasırıma 2 damla kadar turuncu kan gibi bişi damlamıs ne oluyo bu korkuyorum
Ya öylesine baktım şimdi 122 çıktı nabzımGeçmiş olsun şimdiden. Takma kafana. Bende de çıkmıştı. Bahsetmiştim hatta. Uygun bir ilaca başlatır. Düzene girer nabzın. Sen yine evde ara ara kontrol edersin zaten anlıyorsun bakmasanda. Arada kontrole çağırıp 1sene sonraki kontrollerde kademeli bıraktırdı bana. Kalıcı birşey olmayabilir yani.. Takma şimdiden kafana.
Eveeet.. Bugün saat 4teki hastane randevusuna giderken yol üstünde doktorumun yeni kliniğine bir uğrayalım dedik. Çat kapı gitmemize rağmen iyi bir görüşmeydi. Hastane konusunda yapacak birşey yok çünkü eski hastane kesinlikle kabul etmiyormuş. Ama siz gidin görün içiniz rahat etmezse yapacak birşey yok dedi. 1 ekimden beri 7-8 hasta orada doğum yapmış hiç sorun yaşamadık dedi. Olsa da söyler miydi ayrı konu tabiBende son dönemde 12 8lere çıktımbende ürktüm şimdi.. 10 8 falandı normalim
Yarın kontrol var. Kime gideceğim meçhul hala..
Seçenekler:
1- Eski hastanede yeni Dr.
2- Eski hastanede eskidende olan ama tanımadığım ve randevum olan Dr.
3- Artık hastanede olmayan kendi Dr
sorarım birine artık.
Kardeşimdi yaşadı 34.haftada en fazle tansiyon hapı verip ciğer geliştirici iğne yapıyorlar. Bunun tek tadavisi bebeği anneden ayırmak maalesef. 35.haftada tansiyon 18 olunca hemen aldılar. Neyseki 3.600 doğdu yeğenim. Zaten zamanın bekleseymiş okula gidecekmiş :)Bugün söylemediler ama 2500 üstüdür diye düşünüyorum en son 2500 dü zaten.
Evet canım tamamlarım artık çok bir şey kalmamıştı neyseki.
İlaç başlatmayı hiç düşünmediler. İlaçla çözemez miydik acaba diye bir düşündüm. Hafif gebelik zehirlenmesi gibi görünüyor takip edicez sürekli dediler işte.
Nst bağladılar sorun yok.. Suyumuz iyiymiş. Kafa aşağıda ayaklar yukarıdaymış,dönmüşüz bir şekilde. Ama plasenta hala yukarı çıkmamış. Çocuk dönerken o niye aşağıda kalıyor hiç anlamadım.Zor ihtimal ama belki çıkabilir dedi.
2600 gr olmuşuz. FL 71mm ölçtüdiğer ölçümlerde haftasıyla uyumlu dedi. 15gün önce 1hafta ileri demişti oysa. Ama cihazda değişti sonuçta. Bilmiyorum çokta takılmak istemedim açıkçası.
Ama güzel foto yakaladık iki ay sonraHatta 2.5 dk video çekmiş onu da mail attı
Ay maşallah ona cidden 5 i geçermiş kesinKardeşimdi yaşadı 34.haftada en fazle tansiyon hapı verip ciğer geliştirici iğne yapıyorlar. Bunun tek tadavisi bebeği anneden ayırmak maalesef. 35.haftada tansiyon 18 olunca hemen aldılar. Neyseki 3.600 doğdu yeğenim. Zaten zamanın bekleseymiş okula gidecekmiş :)
Benim de kafası 2 hafta önde. Su anda endiselenecek bir durum yok dedi doktorKızlar selam, dün doktor kontrolum vardı. 32+6 haftadayım 2.268 gr çıktı bebiş, 1 hafta önden gidiyoruz. Ama kafası 2 hafta öndedoktor biraz büyük kafalı dedi benimle aynı durumda olan var mı ?
Benimde kafası önde ama öyle önde dedikleri zaman aklınıza çok büyük birşey gelmesin korkmayın ilk oğlumun 3 hafta öndeydi sadece daha tombiş duruyordu bu yüzden Bu oğlumunda kafası 1,5 hafta kadar önde görünüyorBenim de kafası 2 hafta önde. Su anda endiselenecek bir durum yok dedi doktor
Maşallah ay ne güzel kılolar gıt gıde artıyor herkes en az 3 kılo dogursun aminNst bağladılar sorun yok.. Suyumuz iyiymiş. Kafa aşağıda ayaklar yukarıdaymış,dönmüşüz bir şekilde. Ama plasenta hala yukarı çıkmamış. Çocuk dönerken o niye aşağıda kalıyor hiç anlamadım.Zor ihtimal ama belki çıkabilir dedi.
2600 gr olmuşuz. FL 71mm ölçtüdiğer ölçümlerde haftasıyla uyumlu dedi. 15gün önce 1hafta ileri demişti oysa. Ama cihazda değişti sonuçta. Bilmiyorum çokta takılmak istemedim açıkçası.
Ama güzel foto yakaladık iki ay sonraHatta 2.5 dk video çekmiş onu da mail attı
Geçenlerde kim yazmıştı hatırlayamadım. Işıkla sesle, sıcak bişeylerle falan dönmesini sağlamak mümkün gibi bir paylaşımdı. Denenebilir mi bilemedim.Hayırlısını diliyorum zaten kendim ve bebeğim için beni üzen şey %2 nin başına gelen başının dönmemesi yaşadığım kendimce şanssızlık. Belki dediğin gibi olacak ama ben o kadar pozitif yaşadım ki ilk doğumu şimdi hiç bilmediğim şekilde sil baştan yaşayacağım sezaryen tecrübesini. İnsan bildiği şeyi yaşamak ister o konuda deneyimlidir çünkü başına ne geleceğini kestirebilir ama ben ön göremiyorum şu anda ve bu belirsizlik canımı sıkıyor. Bunlarla beraber iki bebeğin bakımı ve ameliyatlı olma düşüncesi, kozmetik olarak alttan tek kesim vardı şimdi üstten de kesilmek üzüyor beni. Herkesin hayata bakışı farklıdır herkesin gerekçeleri farklıdır. Tabii ki öncelik bebek ve ben
Ay evet.. Sabah girmiş en son.. Bakmamış bileHooops hiç yazmadı dimi kızlar? Merak ettim girerdi normalde
Valla canım ben acile gittiğimden beri ayağımdan çorabı, sırtımdan hırkayı eksik etmemeye çalışıyorum. Akıntım da çok fazla, mümkün olduğunca bol bol su içiyorumYaa bende çok yazlık giyiniyordum şimdi geldik doktordan direk askılı elbise geçirdim. Ben tekrar 400 tl bayılıp idrar yolu için test verdim senCard olmasa 1300 müş bir test onun sonucuna göre ilaç başlayacak
Kesinlikle öyle doktor tehlikeli yapamam dedi hala dönmemiş benim ki o sertlik kafasıymış dün bahsettiğimSinirlerim çok bozuldu ilk çocuğu nerdeyse 4 kg doğurduğuma mı yanıyım, ameliyat olup iki çocukla ne yapacağıma mı bilmiyorum. 1 kasıma kadar beklicez dönmezse sezaryen direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?