- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Procto-glyvanol bana reçete edilen. Ama duphalac varda en az dozda sabah ondanda al. Beraber onuda yazmıştı bana. Geçmiş olsun şimdidenKızlar hemoroid kremi kullananlar vardı aramızda. Neydi kremin ismi? Bugün bende de başladı. Gerçekten bu hamilelik beni yordu
Evet yorucu bir süreçmişKızlar hemoroid kremi kullananlar vardı aramızda. Neydi kremin ismi? Bugün bende de başladı. Gerçekten bu hamilelik beni yordu
BanadaKızlar hemoroid kremi kullananlar vardı aramızda. Neydi kremin ismi? Bugün bende de başladı. Gerçekten bu hamilelik beni yordu
Bende çorap tamam ayaklarım yaz kış üşür ama daha hırkaya geçemedim. Sıcak bölgedeyim belki ondan diyeceğim, normalde çok üşürüm. Eşim battaniyeye geçti ben hala ince penye pijama ile üstüm açık yatıyorum. Gece terden üstümü değiştiriyorum üstüne üstlük.Valla canım ben acile gittiğimden beri ayağımdan çorabı, sırtımdan hırkayı eksik etmemeye çalışıyorum. Akıntım da çok fazla, mümkün olduğunca bol bol su içiyorum
Bende aynı şekildeyim düne kadar cam açık yattım ama bugün kapatcam artık eşim benim yüzümden grip olduBende çorap tamam ayaklarım yaz kış üşür ama daha hırkaya geçemedim. Sıcak bölgedeyim belki ondan diyeceğim, normalde çok üşürüm. Eşim battaniyeye geçti ben hala ince penye pijama ile üstüm açık yatıyorum. Gece terden üstümü değiştiriyorum üstüne üstlük.
Pencereyi kapatalı çok oldu. Sabah ayazını yedim bir kere, burnum falan aktı bir gün. Korktum valla ilerler diye. Ama göbeğim açık olmasa bile hep buz gibi geliyor bana dokunduğumda.Bende aynı şekildeyim düne kadar cam açık yattım ama bugün kapatcam artık eşim benim yüzümden grip oldubide nasıl bi fenalık geliyorsa göbeğimide açık buluyorum uyandığımda bugün kasık ağrım ve kasılmalarım arttı muhtemelen üşüttüm
Ben dün gece klimayı soğuk modda çalıştırıp öyle yatabildimBende çorap tamam ayaklarım yaz kış üşür ama daha hırkaya geçemedim. Sıcak bölgedeyim belki ondan diyeceğim, normalde çok üşürüm. Eşim battaniyeye geçti ben hala ince penye pijama ile üstüm açık yatıyorum. Gece terden üstümü değiştiriyorum üstüne üstlük.
Ben yazmıştım ama denemedim dahaGeçenlerde kim yazmıştı hatırlayamadım. Işıkla sesle, sıcak bişeylerle falan dönmesini sağlamak mümkün gibi bir paylaşımdı. Denenebilir mi bilemedim.
Ben akşam yemeğinden sonra baya kötü oldum midem çok fenaydı normalde hemen masayı toplar bulaşıkları hallederim. O halde yattım camda açıkmış ve üstümde incecik elbise şimdi de boğazlarım ağrıyor. Tam hastalık havası hem idrar yolu için hem de soğuk algınlığı için. Bende lökosit çıksa da çok olacağını sanmıyorum ya yanma ve akıntı yok. Genelde sağlık ocaklarında çok çıkıyor beklediği için mi bilmiyorum test. Cuma çıkacakmış sonuçlar doktorda hemen o sonuca göre ilaç vermedi. O bile güvenmiyorValla canım ben acile gittiğimden beri ayağımdan çorabı, sırtımdan hırkayı eksik etmemeye çalışıyorum. Akıntım da çok fazla, mümkün olduğunca bol bol su içiyorum
Benimde yarin 36 hafta olduk bugun hadi bakalimBende yarın gidiyorum.. İnşallah iyi geçer ikimizinde
Neyse hadı iki diş gitti kurtuldunAynen kağıt istiyorlar ben yarın kağıdı gönderirim dedim poliklinik kapandı çünkü dedim işte çekti. Sabah doktora dayanırım dedim ama asla dayanamadım soğuk kompreste işe yaramadı
Maşallah güzel kızımızabugun kontrolumuz vardi kafasi cok asagida oyuzden baski oluyormus. 44,5 cm 2150 gram olmusuz nasil bilemiyorum artik 33 haftalik olmusuz. 15 gun sonra kontrolde tarih belli olacak buyuk ihtimal 13 kasim olacak artik zaman gecmiyor saglikla kucagimiza alalim insallah
Gece göbeği acıp yatan tek degılım demekkıBende aynı şekildeyim düne kadar cam açık yattım ama bugün kapatcam artık eşim benim yüzümden grip oldubide nasıl bi fenalık geliyorsa göbeğimide açık buluyorum uyandığımda bugün kasık ağrım ve kasılmalarım arttı muhtemelen üşüttüm
Uyuşturmadan mı çekti yoksa normal şekilde mi?Çektirdim bu sefer acıdı ya
Ahahah aynı şekildeyim yanıyorum resmen normalde aşırı üşüyen biriyimdir. Lohusalık ve emzirme sürecinde de böyle oluyormuş sanırımNeyse hadı iki diş gitti kurtuldunBirde o 20 lik dişler ne işe yarıyor çıktıgı gibi çürüyor eziyet ..
Maşallah güzel kızımızaKontroller 15 sonra haftada 1 sonra 3 günde bir sonra kucakta
Gece göbeği acıp yatan tek degılım demekkıSonra pırt pırt pırt Bende soyunuk gezıyorum hala ama aşırı gaz yapıyor ve hala vazgecmıyorum çünkü yanıyorum
Günler o kadar yoğun geçiyor ki okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyorGrubumuzun güzel anneleri;
@minikkalpp nasıl gidiyor? Minnoş kızınla nasılsınız?
bgm21 sen de yaz arada gelişmeleri, büyüyor mu bebek ne diyor doktorlar?
@schrodingerinkedisii senin nasıl gidiyor her şey yolunda mı?
Hamile günlüğün yok grup listesinde de ismin yok hangi şehirdesin??Ben dün gece klimayı soğuk modda çalıştırıp öyle yatabildim
Uyuşturup çekti. Bebeğe herhangi bi zararı yok dedi inşallahta olmazUyuşturmadan mı çekti yoksa normal şekilde mi?Benimde ağrı geçmeseydi çekilecekti ama şükür ertesi gün geçmişti. Kaplama daymış sorun
2sini hamileyken çektirdim 2si de gömülüydü bekarken çektirmiştim Allahtan çok şükür diyorum onlar dikişli olmuştu. Artık hiç 20liğim yok ama çekilen yer ağrıyo şuanNeyse hadı iki diş gitti kurtuldunBirde o 20 lik dişler ne işe yarıyor çıktıgı gibi çürüyor eziyet ..
Maşallah güzel kızımızaKontroller 15 sonra haftada 1 sonra 3 günde bir sonra kucakta
Gece göbeği acıp yatan tek degılım demekkıSonra pırt pırt pırt Bende soyunuk gezıyorum hala ama aşırı gaz yapıyor ve hala vazgecmıyorum çünkü yanıyorum
Yaaa çoook şükürGünler o kadar yoğun geçiyor ki okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyorher gün hastaneye gidip geliyorum canım kızım iyi çok şükür solunum desteği kesildi, beslenmesi arttı mide ve bağırsak sorunu yok şükür emzik vermiş hemşireler cuk cuk çekiyor emme refleksi var doktor bu şekilde ilerlerse ve kilo alımı başlar 1600-1800 lere gelirse 10 güne taburcu ederiz dedi
Ben de hal terliyorum geceleri. Bugün yorgana geçtk, eşim çok üşür benim. Ama ben pek örtemiyorum üstümü terden, ara ara eşim karnımı falan örtüyor hasta olmayayım diye de bakalım nasıl olacakBende çorap tamam ayaklarım yaz kış üşür ama daha hırkaya geçemedim. Sıcak bölgedeyim belki ondan diyeceğim, normalde çok üşürüm. Eşim battaniyeye geçti ben hala ince penye pijama ile üstüm açık yatıyorum. Gece terden üstümü değiştiriyorum üstüne üstlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?