2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
LadybirdDA A Aycee09 teşekkürler yarın eczaneye bir sorayım. İlk defa başıma böyle birşey geldi
Kızımda doğumdan sonra farketrim meme şeklinde şişmedi etmedi ama ikizlerde hissettim şiş ve bi kaç tane var bugün dr sordum muhtemelen baskı yapıyolar dedi doğumdan sonrra kaybolur dedi inşallah kaybolur yıllarca bunu çekmek istemem açıkcası

Kızlarr soyasosu LadybirdDA ben geldimm.. ya bugün biraz yoğun geçti yazamadım giremedim hiç. Ben 30 ya da 31 ekimde doğuruyorum benim tansiyonum bi haftadır ara ara 130/90 oluyordu. Bugün doktora söyledim riske atmıycam yüksek tansiyonla doğurursan daha çok sıkıntı olucak acil bi durum gelişmeden 37 de alalım dedi. 2100 gr boy 44 cm olmuş o zamana heralde ancak 2500 olucak ama napalım artık en fazla biraz oksijene ihtiyacı olur sorun etme sağlıklı olsun risksiz olsun dedi. Tabi bu 3 haftada aksi bir durum gelişmez umarım Yat evde dedi bana zaten yatıyordum ama istirahat halinde ol iş yapma dedi tit verdim bide nolur nolmaz diye şükür bişey çıkmadı. Hastanede oda gezdim, işleyişi, anesteziyi falan sordum. Çocuğa sadece özel giydirmek istediğin kıyafeti getir dediler. depend rahat olur ve gecelik ilk gün rahat oluyo dediler onlar zaten tamamdı. Ekstra herşeyi hastane veriyormuş. Muayne ücretlerine de zam yapmışlar 2330 tl olmuş Allahtan son 1 muayne daha ödüycez sonra doğurcam. Haftada 1 gidicem artık. Doğum ücreti değişmiycekmiş onuda konuştuk. Nst ye bağlandım sancılarım oluyo diye onda da bişey yoktu Son 3 hafta daha sorunsuz geçerse kızımı alıcam kucağıma
Allahın izniyle çok heycanlı ama bir o kadarda kaygı dolu bir gün geçirdim yani

Dilkenn bu arada Dr sordum tansiyon olayını. Normalde 10 8,9 8 iken 12 8 civarı gördüğümde endişelenmemiz gerekiyor mu dedim. Hayır dedi
Teşekkürler canım ben takip ettim genelde akşamları yükseliyor yani yuksek dediğim de bana göre yüksek 11-12 çıkıyor olsun tedbiri elden briakmayalim ölçelim biizz

bgm21 çok sevindim canım inşallah tez vakitte evinizede çıkacaksınız Allah’ın izniyle maşallah prensese

Hooops canım 37 haftadan sonra inşallah bişey olmaz direk bebeğinle çıkarsın üstelik bebişler bu haftalarda kiloyu alıyor bol bol 2,5 fazla olur güzel kızın küveze bile ihtiyaç duymadan çıkarsınız evinize inşallah

Doktor kötü şeyler söylemedi çok şükür, serum takıldı çok uzun sürdü bebeklerin suyu iyiydi ama sıvı kaybetmişsindir riske atmayalım dedi iyide geldi anbiyotik ile devam edicem,
Benim bebeklerim dönüyo 6 gün önce baş aşağıdılar şimdi tam tersi miğdemin altında başları valla yerinde durmuyolar nasıl beceriyolar anlamadım, kızımın önceden görmüştük ama oğlumu hep yan profil görmüştük bugün net gösterdi kendini çok güzeldi
12 günde 200 gr almışlardı geçen kontrolde şimdi 6 günde 200 fazla almışlar nasıl sevindim dr doğumuna daha var dedi korktuğum gibi geçmedi ama hemoroid bennim canımı çok sıkıyo bide hemen toparlarsam iyi olucak

Spring05 ben nst ye bağlandım ama ücret ödemedik acaba prof diye mi almadılar ücret çok korktum bide nst 1000 tl öderiz diye
Yaa bende Salı bağlanıcam bağlamasına gerek var mı onu da bilmiyorum hareket ediyor işte ağrım filanda yok arada kasıklarım ağrıyor ama olur o kadar benim bugün kontroldü para vermicez diye sevinirken idrar kültüründen 400 lük olduk dedim senCard sız fiyat ne 1300 mü 1400 mü öyle bir şey dedi iyi bari dedim içimden

Yaa az kalmış kilosu gayet iyi bir de zaten 300 500 gram aşağıda gösteriyor olabilir o ölçüler benim doktor da eğer durursa 3300 ü görürüz dedi 3500 diyordu düştü

Benim bebekler yine dönmüş makat olmuş bence bebegine bırak artık o nasıl gelmek istiyosa yada akışına bırak bende hep sağıma yatarım bu arada, benimde kontrol dü ama 1000 tl serum ücreti ödedik

Aminnn inşallah canısı ya dua et benim için

Yaa az kalmış kilosu gayet iyi bir de zaten 300 500 gram aşağıda gösteriyor olabilir o ölçüler benim doktor da eğer durursa 3300 ü görürüz dedi 3500 diyordu düştü
Şu kilosunu nedense çok taktım kafama atak yapar diye bekledim bu hafta ama yapmadı umarım haftaya daha büyümüş olur

Bağlat ya belki sanada ücretsizdir ya muayne ücretlerine zam yapmışlar ona çok şaşırdım ben yıl sonunda zam ne alaka yani

Benim bebekler yine dönmüş makat olmuş bence bebegine bırak artık o nasıl gelmek istiyosa yada akışına bırak bende hep sağıma yatarım bu arada, benimde kontrol dü ama 1000 tl serum ücreti ödedik
Ya gerçekten ilk hamilelikte hiç böyle forumda makat haberi yoktu hepimizin dönmüştü Senin bir de iki tanesi iyi yer bulup dönüyorlar akıl alır gibi değil Paradan kaçış yok illa buluyorlar Ben yine mide yanması ilacını içip kendimi sarkıtıyorum ama bebeğin keyfine göre gerçekten. Bir de bugün eşim sağlık sektöründe çalışıyor normalde doktorlarla iş birliği içinde sormuş demişler ki 2. 3 gebelikte makat daha sık rastladığımız bir şey. Bir de bizim rahim daha geniş olduğu için biraz daha geç dönme ihtimali varmış. Bakalım neler olacak umudum yok ama dönerse aşırı sevinirim. Doktorda çarşambadan pazara yokmuş o da ayrı bir stres yaptı beni hayattaki şansım haftaya doğurtur beni doktor yokken

Yaaa muhteşem haberler bunlar maşallah onlara hemoroid çok ağrılı oluyor gerçekten anestol kullanıyordum ben artık ağrısı yeterki dursun diye ilk gebelikte şükür bunda ağrı vs yaşamadım dr ilaç krem vs bişey yazdı mı

Şu kilosunu nedense çok taktım kafama atak yapar diye bekledim bu hafta ama yapmadı umarım haftaya daha büyümüş olur
Benimde 2590 olmuş sanırım 2 haftada 300 gram gibi bir şey almış. Ya inan hiç önemli değil şu 2 kg sınırını geçtik ya boşver gerisini
Bağlat ya belki sanada ücretsizdir ya muayne ücretlerine zam yapmışlar ona çok şaşırdım ben yıl sonunda zam ne alaka yani
Haha ilkini inan hiç hatırlamıyordum %20 ödeniyordu ya çerez gibi geliyordu. Bunda da artık sonuna geldik ya kaç nst ye giricez kaçsa kaç Benim bugün kontroldü ya para vermedik ama cidden abarttılar artık Sezaryen yaparsam ben kaç ödeyecektim acaba uzman parası 40 mıydı neydi ondan da yüzüm gülmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…