Canım kaçıncı haftadasınBenimde 2590 olmuş sanırım 2 haftada 300 gram gibi bir şey almış. Ya inan hiç önemli değil şu 2 kg sınırını geçtik ya boşver gerisini
Haha ilkini inan hiç hatırlamıyordum %20 ödeniyordu ya çerez gibi geliyordu. Bunda da artık sonuna geldik ya kaç nst ye giricez kaçsa kaçBenim bugün kontroldü ya para vermedik ama cidden abarttılar artık Sezaryen yaparsam ben kaç ödeyecektim acaba uzman parası 40 mıydı neydi ondan da yüzüm gülmedi
00 itibariyle 36 oldumCanım kaçıncı haftadasın
Maşallah00 itibariyle 36 oldum
Oyy maşallahMaşallah
Bizde 35+4 de gittiğimizzde bebeğim 2550 gr 47 cm olmuştu şuan 35+6 aramızda bir gün var
A evet benim reçetede anestol de vardı ama almamıştım ben.Yaaa muhteşem haberler bunlar maşallah onlarahemoroid çok ağrılı oluyor gerçekten anestol kullanıyordum ben artık ağrısı yeterki dursun diye ilk gebelikte şükür bunda ağrı vs yaşamadım dr ilaç krem vs bişey yazdı mı
EvetOyy maşallahnerdeyse tam uyumluyuz haftasıyla
Son bir kaç gündür bende ciddi bel ağrısı yaşıyorum hatta sağ omuzumdan aşağa gelen bir ağrı doktorum bana bunun normal olduğunu bebeğin artık kendini yavaş yavaş doğum kanalına ilerlediğini bu sebeple bel ve kasım ağrıların sık yaşayacağımız haftalrdayızKızlar benim belim ve kasıklarım ağrıyor. Hatta bacaklarıma vuran bir ağrı. Sancı mi bilmiyorum ki normal mi sizce. Öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama hiç unutturmuyor kendini.
Son bir kaç gündür bende ciddi bel ağrısı yaşıyorum hatta sağ omuzumdan aşağa gelen bir ağrı doktorum bana bunun normal olduğunu bebeğin artık kendini yavaş yavaş doğum kanalına ilerlediğini bu sebeple bel ve kasım ağrıların sık yaşayacağımız haftalrdayız
Tabi şiddetlenir ve düzenli sancılara dönerse doğum belirtisi olabilir bunu ayırt etmek lazım
Benim için mucizevi oluyordu anestolA evet benim reçetede anestol de vardı ama almamıştım ben.
Bugün ebe bu ağrılar normal dinlenince geçmeyen ağrın olursa o doğum sancısı işte dedi yinede dr sorarsın ama baskı ağrı aşağı doğru bel ağrısı oluyor artık bebişler büyüdü ağırlık belimizde oluyorKızlar benim belim ve kasıklarım ağrıyor. Hatta bacaklarıma vuran bir ağrı. Sancı mi bilmiyorum ki normal mi sizce. Öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama hiç unutturmuyor kendini.
Yok canım krem almıştım zaten onu söyledim kullabilirsin dediYaaa muhteşem haberler bunlar maşallah onlarahemoroid çok ağrılı oluyor gerçekten anestol kullanıyordum ben artık ağrısı yeterki dursun diye ilk gebelikte şükür bunda ağrı vs yaşamadım dr ilaç krem vs bişey yazdı mı
EKG sonucunda ne yazıyor kağıtta canım ?Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Geçen gruba da yazmıştım nabzım 120 ve üzeri diye. Doktora söyleyince tiroid falan baktı sıkıntı çıkmayınca EKG bakıldı. Kalp ritim bozukluğu çıktı. Kardiyoloji baktı 24 saat ölçüm yapacak bir holter takıldı yarın sonuçlara bakacak.
Günler o kadar yoğun geçiyor ki okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyorher gün hastaneye gidip geliyorum canım kızım iyi çok şükür solunum desteği kesildi, beslenmesi arttı mide ve bağırsak sorunu yok şükür emzik vermiş hemşireler cuk cuk çekiyor emme refleksi var doktor bu şekilde ilerlerse ve kilo alımı başlar 1600-1800 lere gelirse 10 güne taburcu ederiz dedi
2sini hamileyken çektirdim 2si de gömülüydü bekarken çektirmiştim Allahtan çok şükür diyorum onlar dikişli olmuştu. Artık hiç 20liğim yok ama çekilen yer ağrıyo şuan
Kızlarr @soyasosuLadybirdDA ben geldimm.. ya bugün biraz yoğun geçti yazamadım giremedim hiç. Ben 30 ya da 31 ekimde doğuruyorum benim tansiyonum bi haftadır ara ara 130/90 oluyordu. Bugün doktora söyledim riske atmıycam yüksek tansiyonla doğurursan daha çok sıkıntı olucak acil bi durum gelişmeden 37 de alalım dedi. 2100 gr boy 44 cm olmuş o zamana heralde ancak 2500 olucak ama napalım artık en fazla biraz oksijene ihtiyacı olur sorun etme sağlıklı olsun risksiz olsun dedi. Tabi bu 3 haftada aksi bir durum gelişmez umarım Yat evde dedi bana zaten yatıyordum ama istirahat halinde ol iş yapma dedi tit verdim bide nolur nolmaz diye şükür bişey çıkmadı. Hastanede oda gezdim, işleyişi, anesteziyi falan sordum. Çocuğa sadece özel giydirmek istediğin kıyafeti getir dediler. depend rahat olur ve gecelik ilk gün rahat oluyo dediler onlar zaten tamamdı. Ekstra herşeyi hastane veriyormuş. Muayne ücretlerine de zam yapmışlar 2330 tl olmuş Allahtan son 1 muayne daha ödüycez sonra doğurcam. Haftada 1 gidicem artık. Doğum ücreti değişmiycekmiş onuda konuştuk. Nst ye bağlandım sancılarım oluyo diye onda da bişey yoktu Son 3 hafta daha sorunsuz geçerse kızımı alıcam kucağıma
Allahın izniyleçok heycanlı ama bir o kadarda kaygı dolu bir gün geçirdim yani
Doktor kötü şeyler söylemedi çok şükür, serum takıldı çok uzun sürdü bebeklerin suyu iyiydi ama sıvı kaybetmişsindir riske atmayalım dedi iyide geldi anbiyotik ile devam edicem,
Benim bebeklerim dönüyo 6 gün önce baş aşağıdılar şimdi tam tersi miğdemin altında başları valla yerinde durmuyolar nasıl beceriyolar anlamadım, kızımın önceden görmüştük ama oğlumu hep yan profil görmüştük bugün net gösterdi kendini çok güzeldi
12 günde 200 gr almışlardı geçen kontrolde şimdi 6 günde 200 fazla almışlar nasıl sevindim dr doğumuna daha var dedi korktuğum gibi geçmedi ama hemoroid bennim canımı çok sıkıyo bide hemen toparlarsam iyi olucak
Anestezinin etkileri bir yandan, tansiyon öte yandan… kötü günler geçiriyorum ama zamanla düzelecek inşallah. En büyük tesellim de yavrularım iyiler çok şükür. Bir tanesini bu hafta eve yollayacaklar. Diğeri de entübe idi, hatta başka sorunlar da çıkmıştı. Dün ziyaretine gittiğimde, doktorlar mucize şekilde hepsinin bir anda iyileştiğini söyledi Allah’ıma şükürler olsun kiGrubumuzun güzel anneleri;
@minikkalpp nasıl gidiyor? Minnoş kızınla nasılsınız?
@bgm21 sen de yaz arada gelişmeleri, büyüyor mu bebek ne diyor doktorlar?
S schrodingerinkedisii senin nasıl gidiyor her şey yolunda mı?
Hamilelik öncesi de yaşamıştım seneler önce. Anestol vermemişlerdi o zaman. o yüzden almadım. Gerekte kalmadı zaten. Ne kadar az ilaç o kadar iyi şmdilikBenim için mucizevi oluyordu anestoltamamen uyuşturduğu için o ağrı geçiyordu ayy aklıma geldi yine Allahım bunda şükür bu sorunu yaşamıyorum diyorum sağlık ocağına yazdırıp alabilirsin canım çok ağrın olursa sür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?