2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım kaçıncı haftadasın

A evet benim reçetede anestol de vardı ama almamıştım ben.

Kızlar benim belim ve kasıklarım ağrıyor. Hatta bacaklarıma vuran bir ağrı. Sancı mi bilmiyorum ki normal mi sizce. Öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama hiç unutturmuyor kendini.

Kızlar benim belim ve kasıklarım ağrıyor. Hatta bacaklarıma vuran bir ağrı. Sancı mi bilmiyorum ki normal mi sizce. Öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama hiç unutturmuyor kendini.
Son bir kaç gündür bende ciddi bel ağrısı yaşıyorum hatta sağ omuzumdan aşağa gelen bir ağrı doktorum bana bunun normal olduğunu bebeğin artık kendini yavaş yavaş doğum kanalına ilerlediğini bu sebeple bel ve kasım ağrıların sık yaşayacağımız haftalrdayız
Tabi şiddetlenir ve düzenli sancılara dönerse doğum belirtisi olabilir bunu ayırt etmek lazım

İlk hamileliğimde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum bunda. Tabikii birazda yorgunluk var 2 yaş bebesi peşinde koşmaktan açıkçası dikkat edemiyorum kendime

A evet benim reçetede anestol de vardı ama almamıştım ben.
Benim için mucizevi oluyordu anestol tamamen uyuşturduğu için o ağrı geçiyordu ayy aklıma geldi yine Allahım bunda şükür bu sorunu yaşamıyorum diyorum sağlık ocağına yazdırıp alabilirsin canım çok ağrın olursa sür

Bugün ebe bu ağrılar normal dinlenince geçmeyen ağrın olursa o doğum sancısı işte dedi yinede dr sorarsın ama baskı ağrı aşağı doğru bel ağrısı oluyor artık bebişler büyüdü ağırlık belimizde oluyor

Yok canım krem almıştım zaten onu söyledim kullabilirsin dedi çok zor muşş

EKG sonucunda ne yazıyor kağıtta canım ?

Ne guzel bak sabırla oluyor hersey.. Maşallah kızımıza yakında emzirmen için verirler sana.. Saatleri oluyodu sanrm o saatlerde emzirirsin inşallah bundan sonra kıloyu da alır yavas Yavas.. Hiç tasalanma

2sini hamileyken çektirdim 2si de gömülüydü bekarken çektirmiştim Allahtan çok şükür diyorum onlar dikişli olmuştu. Artık hiç 20liğim yok ama çekilen yer ağrıyo şuan

Bnm bütün dişler duruyor 20likler de dahil sadece sağ köşedeki dişim çürümüş o agrı yapıo ara sıra.. Butun sebebi de diş ipi kulanmamam dişin arasında artıkları birikmiş, çürüme yapmış.. Hayır bi de övüyorlar elektrikli diş fırçasını, neyine acaba

Hakkınızda hayırlısı olsun.. Bence de riske atmamak iyi olmuş.. Saglıklı sıhhatli kucagına alırsın inşallah

Yalnız ay sonu bayagı dogum oluyor, buralar şenlenecek

Bence sen sadece cok yorulmuşsun.. Ondan kendını iyi hissetmiyorsun.. Yoksa kötü bişey yok.. Bol bol dinlen mumkun mertebe inşallah Bi şeycik olmaz

Gece gece yıne acı acı kustum noolcak böyle bılmıorm arada Bi kaç gece mutlaka kusuyorum üşütüyo muyum neden acaba

Anestezinin etkileri bir yandan, tansiyon öte yandan… kötü günler geçiriyorum ama zamanla düzelecek inşallah. En büyük tesellim de yavrularım iyiler çok şükür. Bir tanesini bu hafta eve yollayacaklar. Diğeri de entübe idi, hatta başka sorunlar da çıkmıştı. Dün ziyaretine gittiğimde, doktorlar mucize şekilde hepsinin bir anda iyileştiğini söyledi Allah’ıma şükürler olsun ki onun da beslenmesi normale dönünce evimizde tam olacağız inşallah

Hamilelik öncesi de yaşamıştım seneler önce. Anestol vermemişlerdi o zaman. o yüzden almadım. Gerekte kalmadı zaten. Ne kadar az ilaç o kadar iyi şmdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…