2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben biraz da arkadaşlarımın gazına geliyorum sanırım bu konularda bana her şeye çok gerek varmış gibi hissettirdiler nevresim dışında bir şey yapmıyorum neyseki
Zaten süreç nasıl ilerleyecek de bilmiyorum sağlıkla kavuşsak yeter
Koku hafızası diye bir şey var kesinlikle ve bu iyi bir olayda olmuşsa her duyduğunda insana kendini mükemmel hissettiriyor.
Sonuçlar iyi çıktı bi sorun yok gibi görünüyor dr bekliyorum yemekte
Oh süper çok sevindim

benim annemin gelmesi mümkün degil o yüzden kv olacak yanimda.simdi sizler bahsedince bir daha düşündüm de....... aslında tek anlasabildigi kişi benim kv kızıyla bile anlaşamaz.ama bebek konusunda ikimizinde pek tecrubesi yok.benim şuan en büyük sıkıntım malum burada evler küçük 2 oda öyle hemen ev de değişmiyor malesef ülke değiştirmekle ayni nerdeyse.. o iki odada darılırım hem de kış sert.....umarim kv idare ederiz kara kedi girmez aramiza.. belli bir yere kadar onunla sonra herkes nasil yapiyorsa diyerek motive ediyorum kendimi

Ah çok fazla bence yine güzel çikolatalar var daha ucuza

Aynı şeyi izliyoruz.. Ağlamadım ama takıldım kaldım bende
Kızlar yapmayın ne güzel her gün biraz daha az kalıyor kavuşmalara. Mutlu olsanıza. Hem ilk çocuğu olan anneler için son yalnız olduğumuz zamanlar bunun tadını çıkarmalıyız ayrıca o yüzden hiç ağlayamam
Hormonlara sahip çıkalım lütfen

Kizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Ay hadi hayırlısıyla gelsin minik. Endişelenme canım geleceği zamanı kendisi seçti. Dualarım seninle.

Yaaa çok teşekkür ederim ben de pazartesiye kadsr beklemeyi dusunuyordum ama.icim icimi de yedi.hazirliklarim eksikti.simdi biraz icim rahat etti.hareketleri takip edip bekleyeceğim. Perinatolg da gördü o da dedi biraz daha bekleyelim.36 olduğu gün gelicem.daha fazla beklemeyecegjm.

Ah çok fazla bence yine güzel çikolatalar var daha ucuza
Tabii vardır mutlaka da ben bu konularda biraz eski kafalıyım, ille gidip tadına bakıp yüz yüze sipariş vermem lazım neyse ama doğuma bir gün kala falan yaptırırım ben zaten, yüz yüze alınca bir iki güne hazır ediyorlardı hatırladığım.

soyasosu nevresimlerin leş olabilir yalnız. Hele normal doğum olursa sık sık açılma kontrolü akan su kanama derken benim çarşaf 3 kere değişmişti. Doğum sonrası da bez de olsa illa bulaşıyor kan . Ama sezeryan olursan bilemem o konuda bi bilgim yok bence sadece yastık götür onda da koku var daha temiz kalır

Tansiyon problemim yüzünden %90 sezaryen olacak artık. Neyse ben yanıma alayım da canım isterse takarız çok da önemli değil

Kızlar bu arada düzenli magnezyum takviyesi almama karşın geçen haftalarda çok fena kramplar yaşadım. Baldırım kilitlenerek uyandım hatta birkaç kez. Hamilelikteki krampların kalsiyum eksikliğiyle de bağlantılı olabileceğini öğrendiğimden beri (doktorum takviye kullanmamı önermemişti) normal tükettiğim peynir, kefir, yoğurt vb gibi gıdalara ek olarak günde fazladan bir kase yoğurt daha yemeye başladım ve kramp mramp kalmadı. Hatta haftasonu magnezyumumu almayı bile unuttum, ona rağmen iyiyim. Benzer sorunu olanların kalsiyum tüketimini gözden geçirmesini öneririm.

Kızlar şimdi şehir hastanesine geldim. Acil bölümüne gebelik kolestazı için. Doktor muayene etti normalde 34+6 olmam gerekirken bebek 39 haftalık. Doktor şekerden şüphelendi ama sabah açlık şekerim 88 çıkmıştı. Şimdi nst ye bağlandım sancı da çıktı. Bebeğim şuan tam 3.500 kg olmuş. Aşırı iri. Kolestaz ve şeker içinde tahlileri verdim bekliyorum inşallah bir şey çıkmaz dua edin

İçin rahat olsun ben her hafta kontrol oluyorum hem perinatolog hem iki doktor aynı anda kontrolümü yapıyor. İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecekler. Ben de 24 ünde doğum için konuşmaya gideceğim perinatoloğa. Büyük ihtimal o da artık alalım diyecek. Hastane çantam hazır bekliyorum

Dinlen soya, iyice dinlenin kızlar.. Depolayın dicem de depolansa keske
Bana doğumdan sonra bir enerji geliyor anlatamam Şuan doğursam da tekrar o enerjiye dönsem diye bekliyorum ona ihtiyacım var sanki o enerjiye o ortama o duyguya çok korkuyorum ama orasıda ayrı konu 2 çocuklu hayat nasıl olacak diye

Kaldırdım bile yarısını. Gücüm yok otururken bile ayırmaya yardım edecek birileri lazım. Çok sinirlerim bozuldu. Bebeğimin eşyalarını bile tek başıma halledemiyorum.

Tamamdır çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…