Sevip güvendiğim iyi bir doktordur, evet canimSen iyi bir doktora denk gelmişsin canım.
Ben biraz da arkadaşlarımın gazına geliyorum sanırım bu konulardaHerkesin alışkanlığı farklı, en iyi nasıl rahat edeceğini sen bilirsin tabii ama inan, yeni doğum yapmış olmanın heyecanı ve iki saatte bir bebek emzirmenin yorgunluğuyla, insanın gözü pek görmüyor bir şeyi. Burun için söyleyemem tabii aynı şeyi ama eminim hastanede de güzel kokular vardır.
Bu arada ben de ilk gebeliğimde gide gele hastenede kullandıkları el sabununun kokusuna bayağı müptela olmuşum, şimdi yine o kokuyu aldıkça fark ediyorum, tüm doğum süreci ve özellikle oğlumun ilk bir ayı o kokuyla tetiklenip gözümün önünde canlanıyor resmen. Güzel bir his
Oh süper çok sevindimSonuçlar iyi çıktı bi sorun yok gibi görünüyor dr bekliyorum yemekte
benim annemin gelmesi mümkün degil o yüzden kv olacak yanimda.simdi sizler bahsedince bir daha düşündüm de....... aslında tek anlasabildigi kişi benim kv kızıyla bile anlaşamaz.ama bebek konusunda ikimizinde pek tecrubesi yok.benim şuan en büyük sıkıntım malum burada evler küçük 2 odaAy bilmiyorum ki 32 yaşındayım ve annem sütün gelir, düşünme öyle şeyleri, iyi bakarsın vs vs diyerek hem emrediyor hem de motive ediyorannem kardeşimde de pek mama veren bir kadın değildi. Hatta geçen gün şey dedi, kv 10 gün sonra gelse nasıl olur; hem sen de kendini toparlamış olursun diye valla tek güvenim annem, kv karışır mı karışmaz mı bilmiyorum ama karışırsa ben püskürtemezsem annem püskürtür diye düşünüyorum çünkü kv tatilde bile iyi niyetle sürekli bana yoğurt, yemek vs getiriyordu vitaminsiz kalmayalım diye
Ah çok fazla bence yine güzel çikolatalar var daha ucuzaAy, hadi hayırlısı. başlamak bitirmenin yarısıdır derler. Ben de yarın kontrolden sonra girişeceğim işe. Ama bugün kendimce büyük bir adım atıp çikolata için yakınlardaki bir pastaneden fiyat aldım. Kg 850 tl (35 adet gibi)tadı da güzel ama bilemedim verilir mi o kadar. (İlkinde aldığımın şu anki fiyatından çok daha ucuz tabii)
Sonuçlar iyi çıktı bi sorun yok gibi görünüyor dr bekliyorum yemekte
Kızlar yapmayınAynı şeyi izliyoruz.. Ağlamadım ama takıldım kaldım bende
Ay hadi hayırlısıyla gelsin minik.Kizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Yaaa çok teşekkür ederim ben de pazartesiye kadsr beklemeyi dusunuyordum ama.icim icimi de yedi.hazirliklarim eksikti.simdi biraz icim rahat etti.hareketleri takip edip bekleyeceğim. Perinatolg da gördü o da dedi biraz daha bekleyelim.36 olduğu gün gelicem.daha fazla beklemeyecegjm.Benimki şu an 4 küsür ve ben böyle 26. Haftadan beri duruyorum. Üstelik gelişim geriliği de var benimkinde. Bazen artıp bazen azalıyor su seviyesi. Ama doktor riske atmak istemiyorsa tabiki şu an doğum olsa da artık bebek kendini kurtarır o yüzden hiç stres yapma. Bebeğine kavuşacağın için mutlu ol canım.
Tabii vardır mutlaka da ben bu konularda biraz eski kafalıyım, ille gidip tadına bakıp yüz yüze sipariş vermem lazımAh çok fazla bence yine güzel çikolatalar var daha ucuza
Tansiyon problemim yüzünden %90 sezaryen olacak artık. Neyse ben yanıma alayım da canım isterse takarız çok da önemli değilsoyasosu nevresimlerin leş olabilir yalnız. Hele normal doğum olursa sık sık açılma kontrolü akan su kanama derken benim çarşaf 3 kere değişmişti. Doğum sonrası da bez de olsa illa bulaşıyor kan . Ama sezeryan olursan bilemem o konuda bi bilgim yok bence sadece yastık götür onda da koku var daha temiz kalır
İçin rahat olsun ben her hafta kontrol oluyorum hem perinatolog hem iki doktor aynı anda kontrolümü yapıyor. İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecekler. Ben de 24 ünde doğum için konuşmaya gideceğim perinatoloğa. Büyük ihtimal o da artık alalım diyecek. Hastane çantam hazır bekliyorumYaaa çok teşekkür ederim ben de pazartesiye kadsr beklemeyi dusunuyordum ama.icim icimi de yedi.hazirliklarim eksikti.simdi biraz icim rahat etti.hareketleri takip edip bekleyeceğim. Perinatolg da gördü o da dedi biraz daha bekleyelim.36 olduğu gün gelicem.daha fazla beklemeyecegjm.
Seninki benimkinden rahatına düşkün ne köstek olur ne destekAyy neyseki kaynanam ikinci gün gider kesin gelemez o öyle sorumluluklara benim de işime gelir. Annecim olsa yeter yanımda valla.
Bana doğumdan sonra bir enerji geliyor anlatamam Şuan doğursam da tekrar o enerjiye dönsem diye bekliyorum ona ihtiyacım var sanki o enerjiye o ortama o duyguyaDinlen soya, iyice dinlenin kızlar.. Depolayın dicem de depolansa keske
Amann böyle durumlarda kötü etkileceklerine görünmez olsunlar daha iyi.Seninki benimkinden rahatına düşkün ne köstek olur ne destek
Kaldırdım bile yarısını. Gücüm yok otururken bile ayırmayaAy, hadi hayırlısı. başlamak bitirmenin yarısıdır derler. Ben de yarın kontrolden sonra girişeceğim işe. Ama bugün kendimce büyük bir adım atıp çikolata için yakınlardaki bir pastaneden fiyat aldım. Kg 850 tl (35 adet gibi)tadı da güzel ama bilemedim verilir mi o kadar. (İlkinde aldığımın şu anki fiyatından çok daha ucuz tabii)
Tamamdır çok teşekkür ederimEvet hamilelikte kullandım ama siz yine de doktorunuza veya Asm deki ebenize bir danışın derim.
Bir de demir hapı kullanımı kabızlığa, o da hemoroide sebep oluyor genelde. Kabızlık varsa onuda yoluna sokmak lazım bir şekilde. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?