- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
İnşallah güzel çıkar sonuçlarKızlar şimdi şehir hastanesine geldim. Acil bölümüne gebelik kolestazı için. Doktor muayene etti normalde 34+6 olmam gerekirken bebek 39 haftalık. Doktor şekerden şüphelendi ama sabah açlık şekerim 88 çıkmıştı. Şimdi nst ye bağlandım sancı da çıktı. Bebeğim şuan tam 3.500 kg olmuş. Aşırı iri. Kolestaz ve şeker içinde tahlileri verdim bekliyorum inşallah bir şey çıkmaz dua edin
Kesinlikle katılıyorum. Ben kalsiyum takviyesi alıyorum içinde azcık mg vae sadece ve hiç kramp yaşamadım. Kesinlikle çok etkisi varKızlar bu arada düzenli magnezyum takviyesi almama karşın geçen haftalarda çok fena kramplar yaşadım. Baldırım kilitlenerek uyandım hatta birkaç kez. Hamilelikteki krampların kalsiyum eksikliğiyle de bağlantılı olabileceğini öğrendiğimden beri (doktorum takviye kullanmamı önermemişti) normal tükettiğim peynir, kefir, yoğurt vb gibi gıdalara ek olarak günde fazladan bir kase yoğurt daha yemeye başladım ve kramp mramp kalmadı. Hatta haftasonu magnezyumumu almayı bile unuttum, ona rağmen iyiyim. Benzer sorunu olanların kalsiyum tüketimini gözden geçirmesini öneririm.
Ölçümlerde bir yanlışlık olabilir mi? Hep mi böyle iriydi?Kızlar şimdi şehir hastanesine geldim. Acil bölümüne gebelik kolestazı için. Doktor muayene etti normalde 34+6 olmam gerekirken bebek 39 haftalık. Doktor şekerden şüphelendi ama sabah açlık şekerim 88 çıkmıştı. Şimdi nst ye bağlandım sancı da çıktı. Bebeğim şuan tam 3.500 kg olmuş. Aşırı iri. Kolestaz ve şeker içinde tahlileri verdim bekliyorum inşallah bir şey çıkmaz dua edin
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey yoktur. Acile kolestaz şüphesiyle geldiniz de bebek de iri mi çıktı, yoksa kolestazla bir bağlantısı mı varmış bebeğin iriliğinin?Kızlar şimdi şehir hastanesine geldim. Acil bölümüne gebelik kolestazı için. Doktor muayene etti normalde 34+6 olmam gerekirken bebek 39 haftalık. Doktor şekerden şüphelendi ama sabah açlık şekerim 88 çıkmıştı. Şimdi nst ye bağlandım sancı da çıktı. Bebeğim şuan tam 3.500 kg olmuş. Aşırı iri. Kolestaz ve şeker içinde tahlileri verdim bekliyorum inşallah bir şey çıkmaz dua edin
Oyy maşallah yavrumaKızlar şimdi şehir hastanesine geldim. Acil bölümüne gebelik kolestazı için. Doktor muayene etti normalde 34+6 olmam gerekirken bebek 39 haftalık. Doktor şekerden şüphelendi ama sabah açlık şekerim 88 çıkmıştı. Şimdi nst ye bağlandım sancı da çıktı. Bebeğim şuan tam 3.500 kg olmuş. Aşırı iri. Kolestaz ve şeker içinde tahlileri verdim bekliyorum inşallah bir şey çıkmaz dua edin
Renklerine göre ayır makasla etiketleri kes makine yıkayacak zaten sen bir tele asıcaksın ya da kurutmaya atarsınBende ne var ne yok döktüm yatağın üzerine bakışıyoruz şimdilik. Yıkamaya nereden başlayayım onu ayarlamaya çalışıyorum.Çantaya koyacaklarıma öncelik vereceğim tabi ama hiç halim yok gece uyuyamayınca tuhaf oluyor insan
Eve geldim çok şükür düştü 13/9 olursa 5 dk dinlen bidaha ölç aynı çıkarsa gel dedi düşücekse de hastane ortamında düşsün dedi öyle şuan iyi herşey çom şükür takip edicemOhh süper..rahatladık..
Ne dedıyse bize de haber ver hemi
Hayırlısı olsun canım herşeyde bir hayır vardır sağlıkla gelsin kucağınaKizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Merak etme canım yalnız değilsin, ben de senin gibiyimbenim annemin gelmesi mümkün degil o yüzden kv olacak yanimda.simdi sizler bahsedince bir daha düşündüm de....... aslında tek anlasabildigi kişi benim kv kızıyla bile anlaşamaz.ama bebek konusunda ikimizinde pek tecrubesi yok.benim şuan en büyük sıkıntım malum burada evler küçük 2 odaöyle hemen ev de değişmiyor malesef ülke değiştirmekle ayni nerdeyse.. o iki odada darılırım hem de kış sert.....umarim kv idare ederiz kara kedi girmez aramiza.. belli bir yere kadar onunla sonra herkes nasil yapiyorsa diyerek motive ediyorum kendimi
Ardındayım canım, kasıklarım aşırı acısa da kasımda doğrucam ben deArkadaşlar bu arada sakin olun
Kasım anneleri grubu olarak ben istikrarlışekilde Kasım ayında doğum yapacağıma inanıyorum herkes gitse de ben varımKasım annelerinin ismine yaraşır şekilde topikte olacağım
Bide etiket işi vardı dimi?Renklerine göre ayır makasla etiketleri kes makine yıkayacak zaten sen bir tele asıcaksın ya da kurutmaya atarsınakşama kadar da kurur otururarak ütülersin kafanda kurdukça daha ağırlaşıyor o yük
Olsa çekmezdi diye düşünüyorum bişey demedi çekilebilir dedi çekti çenemi söktü resmenDişin çekildiğinde iltihap falan var mıydı kökte? Bir şey söyledimi diş hekimi?
Hepsi yıkanacak canım. Ben etiketleri dolaba yerleştirirken keseceğimBide etiket işi vardı dimi?Hiç düşünmemiştim.
Yattım şu anda gece uyumadım diye mi bilmiyorum hem halsizim, hemde sanki sancı gibi bişeyler var. Progestan saatimi de geçirmişim zaten onu kullandım bu arada.
Yün gibi bir battaniye var oda yıkanacak değil mi? Hediye geldi kutuda duruyor.
Cok sasırdım ya ne kadar ileri masallah kiloya tosun cok merak ediyorum sonucunu hemen yaz cıkınca doktorun ne dicek bakalımKızlar şimdi şehir hastanesine geldim. Acil bölümüne gebelik kolestazı için. Doktor muayene etti normalde 34+6 olmam gerekirken bebek 39 haftalık. Doktor şekerden şüphelendi ama sabah açlık şekerim 88 çıkmıştı. Şimdi nst ye bağlandım sancı da çıktı. Bebeğim şuan tam 3.500 kg olmuş. Aşırı iri. Kolestaz ve şeker içinde tahlileri verdim bekliyorum inşallah bir şey çıkmaz dua edin
Canım bebeğin doyduğu idrarından anlarsın günde 5-6 defa idrarını yapuyorsa sorun yoktur sütün yetiyordur. Sen kimseye bakma emzirmeye devam et herkes bişey söylemeye devam edicek. Yeri geldiğinde annenede kaynanada saygı çerçevesi içinde yorum yapmamaları gerektiğinide söyle çekinme seni strese sokmalarına hiç gerek yok benceArkadaşlar kimsenin mesajını okuyamadım doğum yapan var mı bilmiyorum da birazcık derdimi paylaşmaya geldim buraya. Dün eve geldigimde Sağıma annem oturdu sütun akıyor mu diye soruyor, soluma kaynanam oturdu sütün yetmiyordu diyor. Kaynanam diyor ki sütü makineyle sağıp verecekmişim çocuk biraz kendine gelene kadar ki bebek yorulmasın. Kendine gelince emzirecekmişim. Bu sabah meme verirken bıraktı ve biraz şiddetli ağlamaya başlayinca sütun yetmiyor demeye başladı kaynanam ve annem. Sonra ben de artık dayanamayıp mama hazırlayın dedim ve aradan bir dakika geçti ki bebeğim kakasını yapti. Halbuki kakasını yapmaya çalışıyor diye agliyormuş. Dün geceden beri 3 kere kakasini yaptı. Gerçekten yetmeme ihtimali var mı? Git gide emzirmekten soğuyorum sanki. Böyle de düşünmek istemiyorum ama gerçekten dünden beri çok yıprandım. Lütfen akıl verin. Yetmiyor olma ihtimali var mı? Dediğim gibi dün geceden beri 3 kere kakasini yapti
Canım 1 hafta sürebilir oOlsa çekmezdi diye düşünüyorum bişey demedi çekilebilir dedi çekti çenemi söktü resmen3.gün hala ağrıyo
Parol iç bariOlsa çekmezdi diye düşünüyorum bişey demedi çekilebilir dedi çekti çenemi söktü resmen3.gün hala ağrıyo
Onun kendine faydası yok bana nasıl olsunParol iç bari
Dogru diyosun ama hic yoktan iyidirOnun kendine faydası yok bana nasıl olsun
Sağlıkla kucağına al inşallahKizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Kimseyi dinleme kapat kulaklarınıArkadaşlar kimsenin mesajını okuyamadım doğum yapan var mı bilmiyorum da birazcık derdimi paylaşmaya geldim buraya. Dün eve geldigimde Sağıma annem oturdu sütun akıyor mu diye soruyor, soluma kaynanam oturdu sütün yetmiyordu diyor. Kaynanam diyor ki sütü makineyle sağıp verecekmişim çocuk biraz kendine gelene kadar ki bebek yorulmasın. Kendine gelince emzirecekmişim. Bu sabah meme verirken bıraktı ve biraz şiddetli ağlamaya başlayinca sütun yetmiyor demeye başladı kaynanam ve annem. Sonra ben de artık dayanamayıp mama hazırlayın dedim ve aradan bir dakika geçti ki bebeğim kakasını yapti. Halbuki kakasını yapmaya çalışıyor diye agliyormuş. Dün geceden beri 3 kere kakasini yaptı. Gerçekten yetmeme ihtimali var mı? Git gide emzirmekten soğuyorum sanki. Böyle de düşünmek istemiyorum ama gerçekten dünden beri çok yıprandım. Lütfen akıl verin. Yetmiyor olma ihtimali var mı? Dediğim gibi dün geceden beri 3 kere kakasini yapti
Bende Kasım ı bekleyeceğimArkadaşlar bu arada sakin olun
Kasım anneleri grubu olarak ben istikrarlışekilde Kasım ayında doğum yapacağıma inanıyorum herkes gitse de ben varımKasım annelerinin ismine yaraşır şekilde topikte olacağım
Maşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Dualarımız seninle.Kızlar şimdi şehir hastanesine geldim. Acil bölümüne gebelik kolestazı için. Doktor muayene etti normalde 34+6 olmam gerekirken bebek 39 haftalık. Doktor şekerden şüphelendi ama sabah açlık şekerim 88 çıkmıştı. Şimdi nst ye bağlandım sancı da çıktı. Bebeğim şuan tam 3.500 kg olmuş. Aşırı iri. Kolestaz ve şeker içinde tahlileri verdim bekliyorum inşallah bir şey çıkmaz dua edin
Etiketleri ben valize koyduklarımı kesmiştim sadece diğerleri duruyor bende kullandıkça kesersin boşver. Renklileri beyazları ayır at makineye bitsin gitsin sen yaparsın ya kolay iş nolcak hemen atıver 2 makine yıkasan yeter bugünBide etiket işi vardı dimi?Hiç düşünmemiştim.
Yattım şu anda gece uyumadım diye mi bilmiyorum hem halsizim, hemde sanki sancı gibi bişeyler var. Progestan saatimi de geçirmişim zaten onu kullandım bu arada.
Yün gibi bir battaniye var oda yıkanacak değil mi? Hediye geldi kutuda duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?