2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnşallah güzel çıkar sonuçlar

Kesinlikle katılıyorum. Ben kalsiyum takviyesi alıyorum içinde azcık mg vae sadece ve hiç kramp yaşamadım. Kesinlikle çok etkisi var
Ölçümlerde bir yanlışlık olabilir mi? Hep mi böyle iriydi?

Geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey yoktur. Acile kolestaz şüphesiyle geldiniz de bebek de iri mi çıktı, yoksa kolestazla bir bağlantısı mı varmış bebeğin iriliğinin?

Oyy maşallah yavruma inşallah herhangi bir sağlık sorunu yoktur. Sancılar düzenli mi peki? Şükür ki haftan güzel doğursan da inşallah problem olmaz. Maşallah bu bebeler hiç rahat durmuyor kasımı gören çok az kişi kalacak

Renklerine göre ayır makasla etiketleri kes makine yıkayacak zaten sen bir tele asıcaksın ya da kurutmaya atarsın akşama kadar da kurur otururarak ütülersin kafanda kurdukça daha ağırlaşıyor o yük

Kizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Hayırlısı olsun canım herşeyde bir hayır vardır sağlıkla gelsin kucağına bizim gruptaki bebeler çok sabırsız ya

Merak etme canım yalnız değilsin, ben de senin gibiyim benim evim küçük ve annem kardeşimde kalırken kv bende kalacak ve ne kadar kalacağı belirsiz, kp vefatından dolayı şimdlik kızında sonra bana gelecek. Arada diğer oğlunda da kalır sanırım onlarla aynı şehirdeyiz ama 2.dönem diğer şehirdeki oğlunun yanına gitse benim için daha iyi olur gibi. Bebekle, eşimle ve kendimle de biraz vakit geçirmek istiyorum çünkü. O yüzden ben de inşallah sorunsuz atlatırım diyorum, çünkü ben büyüklerle yaşamaya alışkın biri hiç değilim

Ardındayım canım, kasıklarım aşırı acısa da kasımda doğrucam ben de

Renklerine göre ayır makasla etiketleri kes makine yıkayacak zaten sen bir tele asıcaksın ya da kurutmaya atarsın akşama kadar da kurur otururarak ütülersin kafanda kurdukça daha ağırlaşıyor o yük
Bide etiket işi vardı dimi? Hiç düşünmemiştim.

Yattım şu anda gece uyumadım diye mi bilmiyorum hem halsizim, hemde sanki sancı gibi bişeyler var. Progestan saatimi de geçirmişim zaten onu kullandım bu arada.

Yün gibi bir battaniye var oda yıkanacak değil mi? Hediye geldi kutuda duruyor.

Hepsi yıkanacak canım. Ben etiketleri dolaba yerleştirirken keseceğim bedenlere göre atmadım çünkü makineye. Şimdlik dolabım olmadığı için de hastaneye gidecekleri kestim sadece son yıkanacakları da bir ara yıkarsam 0-3 olanların hepsinin etiketini keseceğim. Diğerleri yine etiketli halde valizde kalacak mecbur

Cok sasırdım ya ne kadar ileri masallah kiloya tosun cok merak ediyorum sonucunu hemen yaz cıkınca doktorun ne dicek bakalım

Canım bebeğin doyduğu idrarından anlarsın günde 5-6 defa idrarını yapuyorsa sorun yoktur sütün yetiyordur. Sen kimseye bakma emzirmeye devam et herkes bişey söylemeye devam edicek. Yeri geldiğinde annenede kaynanada saygı çerçevesi içinde yorum yapmamaları gerektiğinide söyle çekinme seni strese sokmalarına hiç gerek yok bence

Kizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Sağlıkla kucağına al inşallah
Kimseyi dinleme kapat kulaklarını
Bende Kasım ı bekleyeceğim
Maşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Dualarımız seninle.

Etiketleri ben valize koyduklarımı kesmiştim sadece diğerleri duruyor bende kullandıkça kesersin boşver. Renklileri beyazları ayır at makineye bitsin gitsin sen yaparsın ya kolay iş nolcak hemen atıver 2 makine yıkasan yeter bugün
Yünlü şeyleri ayrı yıka ve kurutman varsa orada kurut sünmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…