- 31 Ekim 2022
- 1.224
- 2.406
- 83
- 27
Canım otururken kesersin iki dakikalık işBide etiket işi vardı dimi?Hiç düşünmemiştim.
Yattım şu anda gece uyumadım diye mi bilmiyorum hem halsizim, hemde sanki sancı gibi bişeyler var. Progestan saatimi de geçirmişim zaten onu kullandım bu arada.
Yün gibi bir battaniye var oda yıkanacak değil mi? Hediye geldi kutuda duruyor.
ayyy canım senin işin zor benden Allah yardimcin olsun benim ki dayanamaz zaten en fazla 2 hafta kalir bendeMerak etme canım yalnız değilsin, ben de senin gibiyimbenim evim küçük ve annem kardeşimde kalırken kv bende kalacak ve ne kadar kalacağı belirsiz, kp vefatından dolayı şimdlik kızında sonra bana gelecek. Arada diğer oğlunda da kalır sanırım onlarla aynı şehirdeyiz ama 2.dönem diğer şehirdeki oğlunun yanına gitse benim için daha iyi olur gibi. Bebekle, eşimle ve kendimle de biraz vakit geçirmek istiyorum çünkü. O yüzden ben de inşallah sorunsuz atlatırım diyorum, çünkü ben büyüklerle yaşamaya alışkın biri hiç değilim
Hahah sen yarın doğurmuyor muydun yaKasım sonu doğuracakları görünce seviniyom ben en fazla 12 kasıma kadar içimde tutabilirim çünkü
Valla içimden doğur da kurtul diyesim geliyor ama dua saatine denk gelir diye şaapmıyorumKasım sonu doğuracakları görünce seviniyom ben en fazla 12 kasıma kadar içimde tutabilirim çünkü
29 ekimde doğuracam benHahah sen yarın doğurmuyor muydun yasana içimden geçen tarih 1 Kasım
29 ekimde doğurucam bakın görün cumhuriyetin 100.yılını kutlamaya geliyo oğlumValla içimden doğur da kurtul diyesim geliyor ama dua saatine denk gelir diye şaapmıyorumbekle biraz daha bekle, en azından bu ayı atlat be sero
Teşekkür ederimHayırlısı olsun canım herşeyde bir hayır vardır sağlıkla gelsin kucağınabizim gruptaki bebeler çok sabırsız ya
Tamam ama lütfen 17 gün çocuğu rahat bırak, büyüsün biraz daha29 ekimde doğurucam bakın görün cumhuriyetin 100.yılını kutlamaya geliyo oğlum
Ben de yarın tamam edecegim insallah cantayi ve diğer eksikleri.hayirlisi diyip bekleyecegiz artik.İçin rahat olsun ben her hafta kontrol oluyorum hem perinatolog hem iki doktor aynı anda kontrolümü yapıyor. İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecekler. Ben de 24 ünde doğum için konuşmaya gideceğim perinatoloğa. Büyük ihtimal o da artık alalım diyecek. Hastane çantam hazır bekliyorum
Konuşuyorum iyiysen iyi olacaksan çık artık diyorum çıkmıyoTamam ama lütfen 17 gün çocuğu rahat bırak, büyüsün biraz daha
Sakin olun çocuklar sonsuza kadar orada kalmayacaksınızTeşekkür ederimsorma daha ekimin ortasindayiz.bebeler hızlı ve öfkeli çıktı
Saglıkla uyusun büyüsün minik kuş senin bidahaki kontrol ne zaman kuzuYa ben artık şafak sayıyorum resmen 17 günüm var bugün çok uyandım kızımı görmek için sabırsızlanıyorum çokpark yatağıda geldi kurduk gözümün önünde ona bakarak uyandım beni çok mutlu etti
Bu arada hiç istemesemde şu alt açma zımbırtısı olan park yataktan almak zorunda kaldım diğeri kalmamıştı
Canım sen hemşiresin bilirsinn. Eczanede damar yoluyla verilen paroldan satılıyor mu ? Görümcem hemşire ona taktırıcam devlete gidince takmıyo özele de o kadar para vermek istemiyorum bi parol içinYa ben artık şafak sayıyorum resmen 17 günüm var bugün çok uyandım kızımı görmek için sabırsızlanıyorum çokpark yatağıda geldi kurduk gözümün önünde ona bakarak uyandım beni çok mutlu etti
Bu arada hiç istemesemde şu alt açma zımbırtısı olan park yataktan almak zorunda kaldım diğeri kalmamıştı
Alt açmanın aparatını çıkarırsın zaten anne yanı olarak kullanacaksan. Normal alt açma bezin olurYa ben artık şafak sayıyorum resmen 17 günüm var bugün çok uyandım kızımı görmek için sabırsızlanıyorum çokpark yatağıda geldi kurduk gözümün önünde ona bakarak uyandım beni çok mutlu etti
Ben artık aşı olmaya korkuyorum. C vitamini alıyorum dikkat ediyorumKızlar ben de 34+0 oldum bugün kontrole gidiyorum şimdi, çikolata yedim bu kez hep unutuyordumSiz grip aşısı oldunuz mu salgından korkuyorum ben doktora onu sorcam olmalı mıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?