2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım otururken kesersin iki dakikalık iş İnan çocuk doğunca diyeceksin ki ben neleri dert etmişim keşke şimdi o zamanlara dönsem. Ben her akşam neredeyse kesintisiz ütü yapıyorum kızımın egzamaları var diye. O yüzden kendine yük edinme biraz dinlen bugün, akşam etiketi kesersin. Sabah makineye atarsın gece ütüler bitirirsin

Evet evet her şey yıkanıyor ama o gün gibi battaniye zaten yıkanıp tele asılacak. Ütülemeye gerek yok katlayıp koyacaksın

ayyy canım senin işin zor benden Allah yardimcin olsun benim ki dayanamaz zaten en fazla 2 hafta kalir bende anlastigimiz halde eminim o 2 hafta ikimize de zor gelir

Kasım sonu doğuracakları görünce seviniyom ben en fazla 12 kasıma kadar içimde tutabilirim çünkü
Valla içimden doğur da kurtul diyesim geliyor ama dua saatine denk gelir diye şaapmıyorum bekle biraz daha bekle, en azından bu ayı atlat be sero

Ben de yarın tamam edecegim insallah cantayi ve diğer eksikleri.hayirlisi diyip bekleyecegiz artik.

Bu arada doktor perine masajını önerdi. Bugünden itibaren yapmaya başlicam çok faydasını gören varmış aklınızda olsun

Ya ben artık şafak sayıyorum resmen 17 günüm var bugün çok uyandım kızımı görmek için sabırsızlanıyorum çok park yatağıda geldi kurduk gözümün önünde ona bakarak uyandım beni çok mutlu etti
Bu arada hiç istemesemde şu alt açma zımbırtısı olan park yataktan almak zorunda kaldım diğeri kalmamıştı

Eklentiler

• image.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 81
Saglıkla uyusun büyüsün minik kuş senin bidahaki kontrol ne zaman kuzu

Canım sen hemşiresin bilirsinn. Eczanede damar yoluyla verilen paroldan satılıyor mu ? Görümcem hemşire ona taktırıcam devlete gidince takmıyo özele de o kadar para vermek istemiyorum bi parol için

Alt açmanın aparatını çıkarırsın zaten anne yanı olarak kullanacaksan. Normal alt açma bezin olur ayyyy tatlı heyecanlar, sağlıkla büyüsün minnaklar bu arada içindeki yatak kendi yatağımı yoksa farklı bir yatak mı aldın?

Kızlar ben de 34+0 oldum bugün kontrole gidiyorum şimdi, çikolata yedim bu kez hep unutuyordum Siz grip aşısı oldunuz mu salgından korkuyorum ben doktora onu sorcam olmalı mıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…