2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Emin ol vazgectgde döncek o dediydi dersin

Ya tabi elinden geleni yap bide sonuçta ilkini normal doğurmuşsun 2. Si normal çok daha kolay olur ama kız inatçı umarım normal doğurursun ya

Canım ben sıcak su torbası bulamadığımda pet şişeye çok kaynar değil ama sıcak su koyup ağzını sıkıca kapatıp havluya sarıp koyuyordum ama dikkat et yanma. İnşallah geçer

He yaa ben onlardanım ben 30 yaşıma kadar 50 kiloyu bile görmemiştim evlendikten sonra 50 yi gördüm

En düşük 54 gordum bu yasıma kadar o da tam çıtırlık zamanlarım yani.. Sonrası hep yukselıs, şu an duraklama, sonra yıkılış olur sanrm İnş bundan da yukarı çıkmam.. Valla bu kılo bıle zorluyor beni, alıstım kac yıldır ama hafıfleyınce anlıo ınsan aradakı farkı

Çok seviyorum böyle çocukları kaç yaşında ? Haftaya ben inanıyorum ya beklediğimizden daha fazla kilo almış olcaklar bizi utandırıcaklar
5 yaşında canım ay biliyormusun bende öyle hissediyorum haftaya güzel bir kg bekliyorum o atak dedikleri şey olacak gibi hadi hayırlısı inşallah

dışarda köpek uludu 7-8 kere korktum yatamıyorum. En son depremde ulumuştu psikolojim bozuldu o yüzden
Benim de daha akşam aklıma geldi deprem.daha travmayı atlatamamisiz.hatta sezaryen sırasında olsa ne olur diye aklimdan gecti.tovbeler olsun allah korusun dile de getirmemek lazim da.insanin aklindan da çıkmıyor türlü olasılıklarla.

Bu travma atlatılmaz maalesef aklımda her gece var tedirgin yatıyorum ama birden uluma sesi duyunca bi noluyo dedim Allahım esirgesin ya

Hanımlar merhaba. 36+5 haftalık hamileyim fakat benim kız bir türlü dönmüyor Benimle aynı durumda olan var mı acaba yoksa sezaryen tek çare mi

Hanımlar merhaba. 36+5 haftalık hamileyim fakat benim kız bir türlü dönmüyor Benimle aynı durumda olan var mı acaba yoksa sezaryen tek çare mi
Spring var senin durumunda gurupta.onun da henüz donmedi benzer haftalardasınız.egzersiz yapıyordu youtubede var sanırım onu deneyebilirsiniz.

Oyşş iki saattir uyumaya çalışıyorum kaçtı gitti uyku valla, nerdeyse 2de girdim yataga 5bucuktan beri uyumaya çalışıyorum hayır gunduz ölü gibi olcam bılıorm ama yok gitti uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…