İşte bende de böyle bir şey var bir şeyi istiyorsam elimden ne geliyorsa yaparım Yıllar önce netflix de jane the Virgin diye bir dizi izlemiştim o çubukları da ordan hatırladım İçimde kalmasın diye denicem artık ne yapalım şuan tek düşündüğüm keşkesiz doğum
İşte bende de böyle bir şey var bir şeyi istiyorsam elimden ne geliyorsa yaparım Yıllar önce netflix de jane the Virgin diye bir dizi izlemiştim o çubukları da ordan hatırladım İçimde kalmasın diye denicem artık ne yapalım şuan tek düşündüğüm keşkesiz doğum
Canım geçen hafta acile gittikten sonra mümkün olduğunca evde hep çorap ve hırka giyiyorum ama anlamadım nerden aldım bu soğuğu. Çok afedersin büyük tuvaletimi, gazımı vs de yapabiliyorum. Aksi gibi bebek de bugün aşırı derece sert hareket ediyor, karnım taş gibi. Acile gitmeden bu geceyi atlatmak istiyorum
Canım ben sıcak su torbası bulamadığımda pet şişeye çok kaynar değil ama sıcak su koyup ağzını sıkıca kapatıp havluya sarıp koyuyordum ama dikkat et yanma. İnşallah geçer
En düşük 54 gordum bu yasıma kadar o da tam çıtırlık zamanlarım yani.. Sonrası hep yukselıs, şu an duraklama, sonra yıkılış olur sanrm İnş bundan da yukarı çıkmam.. Valla bu kılo bıle zorluyor beni, alıstım kac yıldır ama hafıfleyınce anlıo ınsan aradakı farkı
Ben topige sadece dün girmemiştim, bugün bir girdim 25 sayfa birikmiş ne yaptiniz siz kızlar, resmen roman okur gibi okudum ve her sayfada ayrı bir ruh haline büründüm akşam saat 8.30 gibi okumaya başladım vallahi yeni bitirdim
Benim de daha akşam aklıma geldi deprem.daha travmayı atlatamamisiz.hatta sezaryen sırasında olsa ne olur diye aklimdan gecti.tovbeler olsun allah korusun dile de getirmemek lazim da.insanin aklindan da çıkmıyor türlü olasılıklarla.
Benim de daha akşam aklıma geldi deprem.daha travmayı atlatamamisiz.hatta sezaryen sırasında olsa ne olur diye aklimdan gecti.tovbeler olsun allah korusun dile de getirmemek lazim da.insanin aklindan da çıkmıyor türlü olasılıklarla.
Of sen mi ben mi burnum tıkalı ağlayacağım valla. Uykum var çok ama nefes alamıyorum aynı şekilde ya her ağrıya tamam ama burun tıkanıklığı kadar lanet birşey olamaz
Oyşş iki saattir uyumaya çalışıyorum kaçtı gitti uyku valla, nerdeyse 2de girdim yataga 5bucuktan beri uyumaya çalışıyorum hayır gunduz ölü gibi olcam bılıorm ama yok gitti uyku