2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
trueliving_ canım sen hangi çikolatacıda yaptırmıştın ? Bi kaç güne gelmişti dimi

Sanrm cıkolata deposuydu onun yaptrdıgı.. Bende hacı şerife yaptırdım valla içim gitti 800tl püffff Bi anda uctu gitti ama cidden ertesı gun geldı yani.. Cok hızlı.. Yanında ırmık helvası ve Bi kutu cezerye göndermişler hediye

İkizlere güzel model bulamadım ya kararsız kaldım bakkıyım canım teşekkür ederim
Aaa yazmış arkadaşlar görmedim benim gibi direk isim yazdırabilirsin canım şıkta duruyor veya puantiyeli bir model beğenmiştim ben isimlerini yazdırabilirsin ikisinede gidecek bej toprak renkleri olsun düz

Ama çooook tatlı inşallah sizin genetik yapınızla alakalıdır ya her tombiş bebekte sıkıntı olacak değil ya maşallah ona sağ Salim alın kucağınıza inşallah
İnşallah hepimiz sağ sağlim alalım. Bende genetiktir diye düşünüyorum.
Ya çok tatlı tontişş Sen bu kızı 40 a kadar doğurmazsan doğurur doğurmaz okula yazdırırsın gibi gözüküyor zaten canım
Hahha evet ya kızlarda şişko bebekte çok tontiş görünüyor görünen o ki yeni doğan aldığım kıyafetleri maksimum 1-2 kez giyebilecek

Yok yok ben daha kendime gelebilmiş değilim daha yapmıcam bir şey
Aynen canım eşimde kızdı artık sana bir şey olcak niye kafaya taktın bu kadar diye artık akışına bıraktım hala toparlanamadım zaten
Kafa üstü durmak mı kız kan beynine gider Allah korumuş yapma hiç bişey bekle sabret döneceği varsa dönecektir zaten stres yaptığın için dönmüyor
Çok değil ya 1 dk duruyorsun ben dün sanırım 9 tekrardan fazla yaptım bir de buz koyduğum için mi bilmiyorum belki üşüttüm. Bir de benim migren ataklarım zaten çok kötü olur apranaxda içemiyoruz ya parol kesmedi mahvetti beni. Daha yapacak bir şey yok kalmadı zaten bugün de şu ayak merkezini arıyım da yapıyorlarsa son çare o kaldı

Bende de tuza basmak istediler 40 banyosunda daha doğrusu tuz atmak korkmazmış o zaman eşim attırmadı

Giyemeyede bilir 50 cm üstü alınanları rahat giyer diğerleri doğana kadar 4 ü görürse zor giyer canım

Zar zor düşürdük (üç saat falan hep yüksek kaldı)sonra yattım canım. Tansiyon muhabbetinden çok sıkıldığım için yazmayayım dedim artık
İyi yapmışsın bide baksana zaten herkesin tansiyonlar oynamaya başladı grupta töbe töbe başımıza gelenler doktora kaçta gidiceksin ?

Aaa yazmış arkadaşlar görmedim benim gibi direk isim yazdırabilirsin canım şıkta duruyor veya puantiyeli bir model beğenmiştim ben isimlerini yazdırabilirsin ikisinede gidecek bej toprak renkleri olsun düz
Göremedim ki sade kutulu olanı seninkini bi tekrar atarmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…