Aramiza hos geldin.ikiden beri uyuyamayanlar kulübüneOyşş iki saattir uyumaya çalışıyorumkaçtı gitti uyku valla, nerdeyse 2de girdim yataga 5bucuktan beri uyumaya çalışıyorum hayır gunduz ölü gibi olcam bılıorm ama yok gitti uyku
Alıntılayamadım arkadaşlar kusura bakmayın, eşim masaj yaptı, sırtımı göğsümü iyice yorgana sarıp hava girmesini engelledik. Çok şükür geçti. Sonra da uyuyakalmışım zaten.Redpanda11 canım ne durumdasın ay gebelikten önce olurdu bilirim o ağrıyı kalp krizi gibi hissettiriyo insana acile gidip eko bile çekilmiştim, sırtına sıcak bi havlu koy dursun biraz sonra eşin masaj yapsın, şöyle söyleyim ne kadar çıkarıyorum desende demekki gaz birikmiş soda içip yürümeyi dene ne kadar çıkarırsan o kadar rahatlarsın
Oyşş iki saattir uyumaya çalışıyorumkaçtı gitti uyku valla, nerdeyse 2de girdim yataga 5bucuktan beri uyumaya çalışıyorum hayır gunduz ölü gibi olcam bılıorm ama yok gitti uyku
İyi bari ya uykusuzluk da mahvediyo insanı soguk almamaya dikkat et canımAlıntılayamadım arkadaşlar kusura bakmayın, eşim masaj yaptı, sırtımı göğsümü iyice yorgana sarıp hava girmesini engelledik. Çok şükür geçti. Sonra da uyuyakalmışım zaten.
Aslında çok dikkat ediyorum. Kalın eşofman, hırka, çorap… anlamadım, üniversitedeyken çok yaşardım böyle gaz sancıları hep acillik olurdum. Sanırım muyfaktayken cereyanda kalıyorum, düşündükçe tek bulabildiğim açıklama buİyi bari ya uykusuzluk da mahvediyo insanı soguk almamaya dikkat et canım
En basit seyden bile kapıyoruz ya ekstra hassasız artık son zamanlarımızı bi fazla dikkat ederek geciricez gaz sancısı bende de vardı dünden bugun iyiyim cok sükür artık gaz sancısını bile dogum sancısı sanma psikolojisindeyimAslında çok dikkat ediyorum. Kalın eşofman, hırka, çorap… anlamadım, üniversitedeyken çok yaşardım böyle gaz sancıları hep acillik olurdum. Sanırım muyfaktayken cereyanda kalıyorum, düşündükçe tek bulabildiğim açıklama bu
O yanaklar ne yaaa maaşallahKızlar hepinizin mesajını okuyamadım mazur görün çok fazla da mesaj birikmiş. 2 yaşında bebeğimde var ancak toparlanabildim. Şehir hastanesinde yatış vermişti doktor red imzaladım. Açlık şekerim iyi çıkmış yalnız hemoglobin A1C sınırfa çıkmış.Kolestaz için safra asidi bir kaç güne çıkacakmış. Gelişimi çok ilerde 3.500 olduğu nst de sancı çıktığı için doktor riske atmak istememiş. Doktor ani bebek ölümü riski oluşabilir ondan dolayı yatış verdim dedi biraz korkuttu kendi doktorumu aradım hemen muayeneye gittim. Gelişimi burda da 2-3 hafta ileri çıktı. 3.100 gram olmuş. Burda da kan ve nst sonucum çıktı şeker aynı sınır nst sancısıx çıktı doktor haftaya tekrar kontrole çağırdı endokrine ve diyetisyene sevk etti. Yatış vermedi. Kolestaz içinde sonuç bekliyoruz ama her şey yolunda giderse 38-39 da doğuma alırım dedi. Sadece bizim kız biraz şişko
Günaydın ben bu konuda baya çabaladım ama olmuyor benimki de dönmüyorHanımlar merhaba. 36+5 haftalık hamileyim fakat benim kız bir türlü dönmüyorBenimle aynı durumda olan var mı acaba yoksa sezaryen tek çare mi
Artık sonlara yaklaştık Allah korusun bir sakatlık çıkmasın. Bebek strese girebilir. Hiç belli olmaz belki dönmüştür bile. Alışına bırak canımGünaydın ben bu konuda baya çabaladım ama olmuyor benimki de dönmüyorDün gece kafa üstü durmaktan mı bilmiyorum migrenim tuttu nabzım düştü tansiyonum çıktı o kadar kötü bir gece geçirdik ki resmen baygınlık yaşadım. Daha ben bir şey yapmıcam dönmezse dönmez İlk doğum normal olmasa hiç sorun değil ama doktor 1 kasıma kadar beklicek 36+2 yim bende dönmezse sezaryen dedi. İkinci doğum olduğu için normal de denenebilir ama kafası takılabilir riski var dedi. Sanki dün gece dönmeye çalıştı belki de o yüzden öyle kötü oldum karnım şekilden şekile girdi ama hiç güvenemiyorum anlamıyorum da
Kızlar bu arada bizde tansiyon aleti yok ama akıllı saatler ölçüyormuş benim ki ölçmüyor da eşiminkini taktık nabzım 70 lerdeydi tansiyon 12 8 di. Normalde 12 8 bile nadir görüyordum. Canımdan olacaktım ya artık pes ediyorum dönmüyor demek ki diyerek gerçekten çok çok kötüydü. Kızım bile uyandı elimi tutuyor baygınlık geldi resmen
Canım elinden gelen herseyi yapıyorsun dönmezse de üzülme artık saglıkla gelsinler de sezaryen normal önemi yok sezaryen sonrası da hemen toplayabiliyorsun hic korkma bak örnek arkadasımız var 2.gün hissetmiyorum bile demiştiGünaydın ben bu konuda baya çabaladım ama olmuyor benimki de dönmüyorDün gece kafa üstü durmaktan mı bilmiyorum migrenim tuttu nabzım düştü tansiyonum çıktı o kadar kötü bir gece geçirdik ki resmen baygınlık yaşadım. Daha ben bir şey yapmıcam dönmezse dönmez İlk doğum normal olmasa hiç sorun değil ama doktor 1 kasıma kadar beklicek 36+2 yim bende dönmezse sezaryen dedi. İkinci doğum olduğu için normal de denenebilir ama kafası takılabilir riski var dedi. Sanki dün gece dönmeye çalıştı belki de o yüzden öyle kötü oldum karnım şekilden şekile girdi ama hiç güvenemiyorum anlamıyorum da
Kızlar bu arada bizde tansiyon aleti yok ama akıllı saatler ölçüyormuş benim ki ölçmüyor da eşiminkini taktık nabzım 70 lerdeydi tansiyon 12 8 di. Normalde 12 8 bile nadir görüyordum. Canımdan olacaktım ya artık pes ediyorum dönmüyor demek ki diyerek gerçekten çok çok kötüydü. Kızım bile uyandı elimi tutuyor baygınlık geldi resmen
Kafa üstü durmak mı kız kan beynine gider Allah korumuş yapma hiç bişey bekle sabret döneceği varsa dönecektir zaten stres yaptığın için dönmüyorGünaydın ben bu konuda baya çabaladım ama olmuyor benimki de dönmüyorDün gece kafa üstü durmaktan mı bilmiyorum migrenim tuttu nabzım düştü tansiyonum çıktı o kadar kötü bir gece geçirdik ki resmen baygınlık yaşadım. Daha ben bir şey yapmıcam dönmezse dönmez İlk doğum normal olmasa hiç sorun değil ama doktor 1 kasıma kadar beklicek 36+2 yim bende dönmezse sezaryen dedi. İkinci doğum olduğu için normal de denenebilir ama kafası takılabilir riski var dedi. Sanki dün gece dönmeye çalıştı belki de o yüzden öyle kötü oldum karnım şekilden şekile girdi ama hiç güvenemiyorum anlamıyorum da
Gebeliğin Son dönemlerindeki uyanma saatleri bebeklerin doğunca olan uyku düzenine hazırlık diyorlar, doğru mu acababen uyuyunca hiç hissetmiyorum çok şükür minnağı ama namaza kalkınca hiç yerinde durmuyor. Eşim naapıyor bu saatte bu diyor hala da kıpır kıpır. İnşallah namaz saatine kadar uyursa problem yok benim için diyorum
Iyi kalça çıkığı olmamışValla yapıyorlar, hemde 3 cocuklu yapıyornasıl Bi enerji, bu nası Bi enerciii yok ya her kıcını pisletmede musluktan kıç yıkayamam.. Ama evet 40ı çıkana kadar hergun banyo yaptırdım.. Hatta kaynanam ters cevır boyu uzasın dıodu manyak karı ama ustunu giydirirken az bıraz bacaklardan çekiştirdim yalan yok tehlıkelı olmayacak sekılde yaptım.. İşe yarar belkı dıye.. Prematüre olunca insan büyümesine cok takılıo o zmn uzadı mı bılmıorm ama su an boyu gayet normal
Boynundan tut salla mi komşu da dedi yani tövbe neler duyuyorum kızımda hic böyle şeyler duymadım annemden . Kaynanamin binbir türlü batıl inançları vardı yeni doğan bebeği tuza basmak istedi su kaybı olur dedim kesinlikle izin vermedim ağlat biraz emzirme ciğerler gelişsin falan demişti tuaf kadınAnnemde boynundan tutup sallayın diyordu ince boyunlu olurmuş yaptırmadım tabiiama kızımın boynu çok az yapışık gibiydi bebekken hatta yazlıkta bir abla hiç mi sallamadınız boynunu dedi Bir de banyoyu temizlemek lazım hiç gerek yok öyle şeylere
Günaydın ben bu konuda baya çabaladım ama olmuyor benimki de dönmüyorDün gece kafa üstü durmaktan mı bilmiyorum migrenim tuttu nabzım düştü tansiyonum çıktı o kadar kötü bir gece geçirdik ki resmen baygınlık yaşadım. Daha ben bir şey yapmıcam dönmezse dönmez İlk doğum normal olmasa hiç sorun değil ama doktor 1 kasıma kadar beklicek 36+2 yim bende dönmezse sezaryen dedi. İkinci doğum olduğu için normal de denenebilir ama kafası takılabilir riski var dedi. Sanki dün gece dönmeye çalıştı belki de o yüzden öyle kötü oldum karnım şekilden şekile girdi ama hiç güvenemiyorum anlamıyorum da
Iyi kalça çıkığı olmamış
Zar zor düşürdük (üç saat falan hep yüksek kaldı)sonra yattım canım. Tansiyon muhabbetinden çok sıkıldığım için yazmayayım dedim artıksoyasosu canım naptın ? En son tansiyonum yüksek çıktı dedin bir daha sesin çıkmadı sorun yok dimi ?
Boynundan tut salla mi komşu da dedi yani tövbe neler duyuyorum kızımda hic böyle şeyler duymadım annemden . Kaynanamin binbir türlü batıl inançları vardı yeni doğan bebeği tuza basmak istedi su kaybı olur dedim kesinlikle izin vermedim ağlat biraz emzirme ciğerler gelişsin falan demişti tuaf kadınhiç bir zaman dinlemedim hep iç güdüme göre hareket ettim
Zar zor düşürdük (üç saat falan hep yüksek kaldı)sonra yattım canım. Tansiyon muhabbetinden çok sıkıldığım için yazmayayım dedim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?