2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Alıntılayamadım arkadaşlar kusura bakmayın, eşim masaj yaptı, sırtımı göğsümü iyice yorgana sarıp hava girmesini engelledik. Çok şükür geçti. Sonra da uyuyakalmışım zaten.

Gebeliğin Son dönemlerindeki uyanma saatleri bebeklerin doğunca olan uyku düzenine hazırlık diyorlar, doğru mu acaba ben uyuyunca hiç hissetmiyorum çok şükür minnağı ama namaza kalkınca hiç yerinde durmuyor. Eşim naapıyor bu saatte bu diyor hala da kıpır kıpır. İnşallah namaz saatine kadar uyursa problem yok benim için diyorum
Oyşş iki saattir uyumaya çalışıyorum kaçtı gitti uyku valla, nerdeyse 2de girdim yataga 5bucuktan beri uyumaya çalışıyorum hayır gunduz ölü gibi olcam bılıorm ama yok gitti uyku

İyi bari ya uykusuzluk da mahvediyo insanı soguk almamaya dikkat et canım
Aslında çok dikkat ediyorum. Kalın eşofman, hırka, çorap… anlamadım, üniversitedeyken çok yaşardım böyle gaz sancıları hep acillik olurdum. Sanırım muyfaktayken cereyanda kalıyorum, düşündükçe tek bulabildiğim açıklama bu

En basit seyden bile kapıyoruz ya ekstra hassasız artık son zamanlarımızı bi fazla dikkat ederek geciricez gaz sancısı bende de vardı dünden bugun iyiyim cok sükür artık gaz sancısını bile dogum sancısı sanma psikolojisindeyim

O yanaklar ne yaaa maaşallah

Hanımlar merhaba. 36+5 haftalık hamileyim fakat benim kız bir türlü dönmüyor Benimle aynı durumda olan var mı acaba yoksa sezaryen tek çare mi
Günaydın ben bu konuda baya çabaladım ama olmuyor benimki de dönmüyor Dün gece kafa üstü durmaktan mı bilmiyorum migrenim tuttu nabzım düştü tansiyonum çıktı o kadar kötü bir gece geçirdik ki resmen baygınlık yaşadım. Daha ben bir şey yapmıcam dönmezse dönmez İlk doğum normal olmasa hiç sorun değil ama doktor 1 kasıma kadar beklicek 36+2 yim bende dönmezse sezaryen dedi. İkinci doğum olduğu için normal de denenebilir ama kafası takılabilir riski var dedi. Sanki dün gece dönmeye çalıştı belki de o yüzden öyle kötü oldum karnım şekilden şekile girdi ama hiç güvenemiyorum anlamıyorum da

Kızlar bu arada bizde tansiyon aleti yok ama akıllı saatler ölçüyormuş benim ki ölçmüyor da eşiminkini taktık nabzım 70 lerdeydi tansiyon 12 8 di. Normalde 12 8 bile nadir görüyordum. Canımdan olacaktım ya artık pes ediyorum dönmüyor demek ki diyerek gerçekten çok çok kötüydü. Kızım bile uyandı elimi tutuyor baygınlık geldi resmen

Artık sonlara yaklaştık Allah korusun bir sakatlık çıkmasın. Bebek strese girebilir. Hiç belli olmaz belki dönmüştür bile. Alışına bırak canım

Canım elinden gelen herseyi yapıyorsun dönmezse de üzülme artık saglıkla gelsinler de sezaryen normal önemi yok sezaryen sonrası da hemen toplayabiliyorsun hic korkma bak örnek arkadasımız var 2.gün hissetmiyorum bile demişti

Kafa üstü durmak mı kız kan beynine gider Allah korumuş yapma hiç bişey bekle sabret döneceği varsa dönecektir zaten stres yaptığın için dönmüyor

Cidden Bi baglantısı var.. Dogunca İlk zmnlardan snra duzene girince anlıosun.. Ben uyuyunca en gec 3.saat kalkıom mesela dogunca da oyle olur sanrm

Iyi kalça çıkığı olmamış

Boynundan tut salla mi komşu da dedi yani tövbe neler duyuyorum kızımda hic böyle şeyler duymadım annemden . Kaynanamin binbir türlü batıl inançları vardı yeni doğan bebeği tuza basmak istedi su kaybı olur dedim kesinlikle izin vermedim ağlat biraz emzirme ciğerler gelişsin falan demişti tuaf kadın hiç bir zaman dinlemedim hep iç güdüme göre hareket ettim

Yapma bencede spring ya, o dönerse döncek zaten.. Belkı dogum öncesinde donecek hiç belli olmaz.. Dıyorum ya vazgectn ya döner kesin
Bence makat geliş normal doğumu da dusun derım, 2.dogum rahat olabilir hakkaten.. O dedgm kuzenımın 3.dogumuydu ama 2de olsa makat geliş yapardı bence, onunda oyle yanında duracak kımsesi yok.. Yabana atma hemen makat geliş dogumu ama riskini de iyi düşün

Bide devlet hastanesinde normal dogum yapan oldu mu su an grupta? Yok dimi? Cunku bana kuzenım devlette normal dogumda refakatçi olmuyo demişti cok garıbıme gitmişti..sezeryande oluyomus

O tuz olayı çok batıl inanç ya.. Ama onun terle fılan ılgısı yok galıba.. Şaman inancından kalma sanrm, tuz kötü ruhları kovan bir madde o zmnlar.. Yenıdogan bebekle de güya kotu ruhlar ugrasıo ya, tuzla onu koruyolar güya ter kokması fılan degıl işin astarı

Zar zor düşürdük (üç saat falan hep yüksek kaldı)sonra yattım canım. Tansiyon muhabbetinden çok sıkıldığım için yazmayayım dedim artık

Niye kız yaz da.. Yani psıkolojık olarak kotu oluyorsan unut gitsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…