2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Nasılsın peki? Bebek nasıl? Sağlıkla büyüsün
Sezeryan sonrası zorlukları yaşıyorum. Bebek çok şükür iyiydi ama benimle bebek arasında kan uyuşmazlığı olmuş onu da sarılık için tedaviye aldılar malesef. Zaten kolestaz riski yüzünden doğuma karar vermiştik, doğduğunda da sarılıkla savaşıyor bebeğim

Hayırlı olsun canim.saglilla büyüsün minigin.durumunuz nasil ikiniz de iyisiniz insallah.
Teşekkürler çok şükür atlattık ama doğum sandığımdan daha zormuş bir de biz zamanından önce riskten dolayı doğuma karar verdik istediğim gibi olmadı ama önemli olan bebeğin sağlığı o iyi olsun da Allah tüm anne ve bebeklerin yardımcısı olsun.

Herkes güzel hayallerle çıkıyor hamılelık yolculuguna, ama nasibimizden baskası olmuyo.. Allah can saglıgı versin, Baska buyuk kederlerle sınamasın.. Bosver canım, yavrun toparlansın hele inşallah

Bişey sorcam en son kolestaz degerlerin neydi? Bnmde riskim var ya kolestazdan dolayı.. Yarın yine gidiyorum kontrole, kan ısterler muhtemelen, en son düşme eğilimindeydi ama bakalım bu hafta ne cıkcak

Ben 35.haftada kaşıntı ile kana baktırdım ast ve alt yüksek çıktı, alt 80 civarıyken hamilesin acilen gastroenteroloji ye git dediler. Ard arda 2 günde bir kan verdim 80den 180 e çıkmış 2 gün sonra, ilaç başladık ve 187 - 116-85-75-65-65 şeklinde devam ederek 37.haftaya kadar geldik. Perinatoloji ye gittim sonra çocuğun gelişimi iyi 3550 gram olmuş ilaçla düşse bile bebeğin hayatı tehlikede bu durumda risk alınmaz çünkü doğsa yaşar ama şu an risk var dedi ve doğum önerdi. Doğum doktoru da aynı fikirdeydi biz de doğuma karar verdik ve sağlıklı bir şekilde doğdu. Normal doğum denedim yine de ama olmadı sezeryana geçtik. 40 haftayı da bekleyebilirdim ama ben risk alamadım.
Fikir versin diye ayrıntılı yazdım inşallah sizin bebeğiniz de sağlıkla doğar

"Doğunca da ABO kan uyuşmazlığı diye bir şey varmış ilk defa duydum. Bebek B grubu ben 0 olduğum için sarılık oldu tedaviye aldılar şu an. Anne 0 grubu baba A-Bveya AB ise de böyle bir uyuşmazlık olabiliyormuş. "

Kolestazda 37yi görmek muhtesem bişey.. Masallah diyelim bence dogum olması iyi olmus, 40 hafta beklesen Allah korusun, cidden riski çok fazla hakkında hayırlısı olmus

Benımde su an ast veya alt sıfırlanmış, diğeri de düşüş eğiliminde, ggt de düşmeye baslamıs.. Ama su an bana ursactive baslamadılar, kendlıgınden düşüyor, bu haftada düşmeye devam ederse çok enteresan olcak benım için bugun kan vermeye ve kontrole gitcem.. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Ay bu cumartesi doktor çatı muayenesi yapacak bana da. Nasıl oluyor ki o? Acıyor mu mesela eliyle falan mı bakıyor? İnternetten de bakmak istemiyorum bilmemek mutluluk bazen vallahi
Acıyacağını sanmıyorum, bakma bence bilmemek daha iyi zaten kaçışımız yok mevbun yapılacak

Ne güzel inşallah tekrar yükselmez, en azından 37 haftayı tamamlamak Bi nebze rahatlatıyor. Siz de kontrolü ihmal etmedikten sonra bir sıkıntı olmaz erken farkedebilmek ve takipte olmak da bir şans bence. Allah sağ salim doğmasını nasip etsin inşallah.

Vardı gebelikte çıktı ama bu kadar yükselmiyordu en yüksek evde 180 görmüştüm bir kez yani Şuan insülin ile ilgili serum takıldı çok yavaş gidecekmiş sabaha kadar düşsün diye
Ciğer geliştirici öyle yapıyor benimde şekerimi yükseltmişti anca düzeldi kortizonlu olduğu için

Arkadaşlar, benim de 20 li haftalarımda bir deda alt ve ast değerlerim 30-40 lı değerlerde gelmişti. Kaşıntı sorunum yoktu. Doktorum o zaman kullandığım tüm vitaminleri bıraktırdı ve bir haftada değerlerim hemen düşmüştü. Şimdi yurtdışında bu durumu anlattığımda buradaki doktor bir daha test yapmayı gerekli görmedi. Kaşıntı gibi bir şikayetim yok ama burada konuşulunca endişe sardı. Kaşıntı mutlaka oluyor mu? Benim değerlerim de yükselmiş olabilir mi acaba?

Nişan gelmiş gibi görünüyor, tam doktorumun tarif ettiği gibi, sir iki gün içinde doğum başlayacak demek, hemen doktoruna haber vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…