Sero inan çok keyifleniyorum yazdıklarını okurken hahahah sen yine de habersiz bırakma burayı sonra gerçekten doğurdu mu ne yaptı diye merak ediyoruz kaçta randevun ?
Sero inan çok keyifleniyorum yazdıklarını okurken hahahah sen yine de habersiz bırakma burayı sonra gerçekten doğurdu mu ne yaptı diye merak ediyoruz kaçta randevun ?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim de göbekte fıtığım var en son 9 mm di doktorum 2cme kadar yolu var demisti. Senin fıtık kontrol edildi mi ne kadar büyümüş?
Amin inşallah genel cerrahiye bile gittim ama hiç ölçüm yapılmadı boyutuyla ilgili hep eliyle muayene etti sadece. şeker olmasa tek başına fıtık için sezeryana yönlendirir miydi bilmiyorum ama zaten normal doğum destekçisi doktor bulamadım ben bu da etkili doğum şeklimde maalesef ve fıtığın acıyor mu acaba benim son haftalarda çok ağrımaya başladı karnım büyüdükçe
Kızlar bugün 38.haftaya girdim ve az önce anlam veremediğim sümüksü desem değil
Kanımsı desem değil farklı bir akıntı gördüm peçete ile silerken resim atmak istemiyorum ama ne olduğunu bilmiyorum nişan mı doğum geldiğinin habercisimi
Kızlar bugün 38.haftaya girdim ve az önce anlam veremediğim sümüksü desem değil
Kanımsı desem değil farklı bir akıntı gördüm peçete ile silerken resim atmak istemiyorum ama ne olduğunu bilmiyorum nişan mı doğum geldiğinin habercisimi
Kızlar hemişere şekerin böyle yüksek devam ederse ameliyat olmaz diyor ne alaka ki anlamadım napcaklar şekeri olanlara hiç mi narkoz verilmiyor hiç bişey anlamadım bu işten
Kızlar çatı muayenesi sırasında mı bakıyorlar açıklığa? Cumartesi günü randevum var çatı muayenesi yapılacak ay bir heyecan bastı. Ordan beni de doğuma almazlar inşallah bende ayrılmak istemiyorum henüz, annelik mutlaka mükemmel bir histir ama bu karnımda ki hallerini belki bir daha yaşayamayacağım ayy kızlar bu düyüncemiz normal ki yoksa hormonların esirimi olduk yaaaaa
Ay bu cumartesi doktor çatı muayenesi yapacak bana da. Nasıl oluyor ki o? Acıyor mu mesela eliyle falan mı bakıyor? İnternetten de bakmak istemiyorum bilmemek mutluluk bazen vallahi
Ay bu cumartesi doktor çatı muayenesi yapacak bana da. Nasıl oluyor ki o? Acıyor mu mesela eliyle falan mı bakıyor? İnternetten de bakmak istemiyorum bilmemek mutluluk bazen vallahi
Canım iki parmağıyla bakıyor inan korkulacak birşey yok hemen bitiyor zaten hafif bir baskı oluyor tabi ama zorlu bir durum değil sonrasında birazcık lekelenme tarzı kanaman olabilir olursa korkma çok normalmiş
Vardı gebelikte çıktı ama bu kadar yükselmiyordu en yüksek evde 180 görmüştüm bir kez yani Şuan insülin ile ilgili serum takıldı çok yavaş gidecekmiş sabaha kadar düşsün diye