2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Yarın yada cuma belli değil yani.. Ay hadi hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli dogsun da inşallah valla bende de oyle yatışlık risk oldugu için napardım bilmiyorum, okula gidince bile burnumda tütüyor, gecen sene bu kadar tütmedi, sanrm hormonlardan

Ay valla ev tipe geldi halıları serince, bildiğin ev oldu sonunda haftasonu da İnş nasip olursa bebeğin beşiği ve valizi halletcem artık.. Bitsin gitsin kafamdan artık tembellik yapmak istiyorum

İlk gebeliğimde bende 35 36. Haftalarda olmuştum ve bir hatırasını bıraktı bende emzik oluştu
aynen benimde şişlik oluşmuş ama nette okudum rektum çevresindeki damarların genişlemesi sebebi ile mi ne oluyormuş.

Yani sancılarım baya azalmış çok az çıkıyor ama riske atıp eve yollayamam diyor haftasonu sancın çoğalabilir bebeğin suyu zaten az vardır bir bildiği diyorum şekerim yükseliyor bide bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum me zaman yapacak ne yapacak
Benim halılarım yok biliyormusun yıkamada beşikte kurulmadı

Kesinlikle vuran ile alakalı bana da eşim yaptı , bırak yanmayı iğnenin girişini bile hissetmedim. Kendi kocaman olsa da eli çok hafifmiş kocamın maşallah
Katılıyorum bu illa Ciğer geliştirici değil genelde işlem yapanla ilgili bazen kan alınırken bile kimisinde kolum felç gibi oluyor kimisinde hissetmiyorum kimisi delik deşik ediyor kimisi tek seferde buluyor

soyasosu ile günleri tutturdunuz ha hadi bakalım
şimdilik öyle görünüyor
Ya buna çok güldüm bizimki de yine mi geldi bunlar der gibi bakıyordu en son
Hepinizden nefret ediyorum bakışı bu yaaa maşallah ama çok tatlı duruyor
Aaa bak benim pozcu oğluma her hafta farklı bir poz veriyoruz
Ne güzel poz vermiş tüm bebelere inat helal olsun yakışıklıya direk kime benziyor muhabbeti kapanmıştır sizin biz mesela yarın neyle karşılaşıcaz merak ediyoruz

Katılıyorum bu illa Ciğer geliştirici değil genelde işlem yapanla ilgili bazen kan alınırken bile kimisinde kolum felç gibi oluyor kimisinde hissetmiyorum kimisi delik deşik ediyor kimisi tek seferde buluyor
Bazen 10 tüp alıyor aaa bittimi diyorum hemşire eli çok önemli hatta dr elide fark çok fark ediyor bence

Ahahaha teşekkür ederiz teyzesi

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim de göbekte fıtığım var en son 9 mm di doktorum 2cme kadar yolu var demisti. Senin fıtık kontrol edildi mi ne kadar büyümüş?

Sanırım 2. Bebişti bu değil mi? İlki kaç yaşında ve şuan kiminle nerede beni doğumdan çok kızımla ayrılmak korkutuyor henüz 23 aylık ve bana çok bağlı bir çocuk. Aç susuz kalıp bağışıklığı düşmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…