Kesinlikle vuran ile alakalı bana da eşim yaptı , bırak yanmayı iğnenin girişini bile hissetmedim. Kendi kocaman olsa da eli çok hafifmiş kocamın maşallah
Kolay gelsin canım ağırlaşmadan yapın her işinizi bitirin benim gibi kalmayın böyle Cumaya kadar bekleyebilirim dedi tam 37 olacak iki doz ciğer geliştirici yapıldı bakalım nasip diyorum sıkıldım hastaneden sadece evde beklesem sorun olmazdı hele bide oğlum burnumda tütüyor resmen
Yarın yada cuma belli değil yani.. Ay hadi hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli dogsun da inşallah valla bende de oyle yatışlık risk oldugu için napardım bilmiyorum, okula gidince bile burnumda tütüyor, gecen sene bu kadar tütmedi, sanrm hormonlardan
Ay valla ev tipe geldi halıları serince, bildiğin ev oldu sonunda haftasonu da İnş nasip olursa bebeğin beşiği ve valizi halletcem artık.. Bitsin gitsin kafamdan artık tembellik yapmak istiyorum
Geçiyomuş bende oldum şişlik vardı birden fazla düzzeldi galiba krem kullandım doktorumda o muhtemelen doğurunca geçicek dedi q, kızımda doğumdan sonra farkettim ben meme dışarı çıkmış ama 4 senedir kaybolmamıştı hiç şişmemişti etmemişti bu hamileliğimde şişlik oldu başka yerlerde de hem ikizsin baskı yapıyolardır dedi
Yarın yada cuma belli değil yani.. Ay hadi hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli dogsun da inşallah valla bende de oyle yatışlık risk oldugu için napardım bilmiyorum, okula gidince bile burnumda tütüyor, gecen sene bu kadar tütmedi, sanrm hormonlardan
Ay valla ev tipe geldi halıları serince, bildiğin ev oldu sonunda haftasonu da İnş nasip olursa bebeğin beşiği ve valizi halletcem artık.. Bitsin gitsin kafamdan artık tembellik yapmak istiyorum
Yani sancılarım baya azalmış çok az çıkıyor ama riske atıp eve yollayamam diyor haftasonu sancın çoğalabilir bebeğin suyu zaten az vardır bir bildiği diyorum şekerim yükseliyor bide bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum me zaman yapacak ne yapacak
Benim halılarım yok biliyormusun yıkamada beşikte kurulmadı
Kesinlikle vuran ile alakalı bana da eşim yaptı , bırak yanmayı iğnenin girişini bile hissetmedim. Kendi kocaman olsa da eli çok hafifmiş kocamın maşallah
Katılıyorum bu illa Ciğer geliştirici değil genelde işlem yapanla ilgili bazen kan alınırken bile kimisinde kolum felç gibi oluyor kimisinde hissetmiyorum kimisi delik deşik ediyor kimisi tek seferde buluyor
Ne güzel poz vermiş tüm bebelere inat helal olsun yakışıklıya direk kime benziyor muhabbeti kapanmıştır sizin biz mesela yarın neyle karşılaşıcaz merak ediyoruz
Katılıyorum bu illa Ciğer geliştirici değil genelde işlem yapanla ilgili bazen kan alınırken bile kimisinde kolum felç gibi oluyor kimisinde hissetmiyorum kimisi delik deşik ediyor kimisi tek seferde buluyor
Hepinizden nefret ediyorum bakışı bu yaaa maşallah ama çok tatlı duruyor
Ne güzel poz vermiş tüm bebelere inat helal olsun yakışıklıya direk kime benziyor muhabbeti kapanmıştır sizin biz mesela yarın neyle karşılaşıcaz merak ediyoruz
Kiwi Coolbag Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-askı Aparatı, Alt Açma, Termal Göz, Su Geçirmez/latte-antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Merhaba kızlar bugün doktor şeker yüzünden çok durdurmak istemiyorum ve göbeğindeki fıtık epey büyümüş normal doğumda yırtılma olabilir yine ameliyat olursun dedi ve sezeryana karar verdik 3 kasımda doğacak inşallah kızım günümüzü aldık 2762 gram 36+2 bugün 3 kg üzeri doğar dedi inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim de göbekte fıtığım var en son 9 mm di doktorum 2cme kadar yolu var demisti. Senin fıtık kontrol edildi mi ne kadar büyümüş?
Hepinizden nefret ediyorum bakışı bu yaaa maşallah ama çok tatlı duruyor
Sanırım 2. Bebişti bu değil mi? İlki kaç yaşında ve şuan kiminle nerede beni doğumdan çok kızımla ayrılmak korkutuyor henüz 23 aylık ve bana çok bağlı bir çocuk. Aç susuz kalıp bağışıklığı düşmez inşallah