Moralim çok bozuk. Böbrek genişlemesi vardı 8di en son şimdi 8.54 olmuş. Doğduktan sonra yenidoğan doktoruna gözükecek direkt. Baş çapı normal doğumda zorlayabilir dedi. Bende haberler bok gibi yani
Bu haber mi bok gibi töbeee de kız.. Bunda bişey yok ki doğumdan sonra bazen yok bile oluyor bunun tedavısı kolay dert edılecek bişey yok . Rabbıme şükürler olsun haftan ıyı az kaldı kavusmaya.. Erkek bebek bekleyen cogu kısıde bu durum görülüyor.
Lütfen üzülme bebeğinide üzme .. Kendine bi kahve ısmarla
Benim kontrolüm iyi geçti kızım oğlandan 250 gram eksik ama maşallah itivermiş oğlanı sola doğru
Şuan 34 üm doktor 37 doğum için diyor senin durumuna bağlı dedi koskoca 3 hafta daha var yani umarım taşıyabilirim
Nst iyi geldi bi kere 40 çıktı gördüm normal heralde dr haftaya görüşelim dedi her hafta kontrol artık
Allah Allah ilginç. Detaylıda görünürdü aslında. Bu fizyolojik bi durum siz egzersiz ile buna sebep olmazsınız merak etmeyin belki yukarı çıkar vaktiniz var zaten. Bi de tehlikeli boyutta değilse hele hiç canınızı sıkmayın benim hiç lekelenmem vs olmadı bu samana kadar.
Evet detaylıda çok baktılar hepsi çok iyiydi.
Yeri konumu harika demişti hatta doktor
Bende anlamadım
3 hafta sonra gittim dün işte bi anda öyle dedi
Belkide düzelir bilmiyorum ki
Riskli demedi şuan kanava vs de yaşamadım Allaha şükür
Sdce eğer böyle olursa sezeryan olursun korkma dedi
Normal doğum olmaz dedi
Napalım sezeryan oluruz bizde bebeğim sağlığı yerinde olsun da
Benim kontrolüm iyi geçti kızım oğlandan 250 gram eksik ama maşallah itivermiş oğlanı sola doğru
Şuan 34 üm doktor 37 doğum için diyor senin durumuna bağlı dedi koskoca 3 hafta daha var yani umarım taşıyabilirim
Nst iyi geldi bi kere 40 çıktı gördüm normal heralde dr haftaya görüşelim dedi her hafta kontrol artık
Ya bu ara çok heyecanlıyım kalbim pır pır gece uyuyamadım resmen. Burda yok beta değerim artmış mı yok cinsiyet tahminleri vs derken çok az kaldı küçücük bebeğe bakmaktan korkuyoruz eşim de aynı şekilde duygulara kapılmış :)) hiç hazır değilmişim gibi geliyor karnımda kalsa falan diyorum birde herkes çok mu erken doğuruyor benim daha 14 Kasım. O zamana kadar herkes doğuracak ben de stres seviyesi iyice artacak
Ya evet aslında ultrasonla bakılmaması garip benim fıtığıma ama genel cerrahi bile istemedi ameliyatla almak gerekir ama şuan mümkün olmadığı için doğumdan sonra göreyim dedi benim büyük mü acaba boyutu kaybolur demediler çünkü benimde karnım küçüktü ve çatlamamıştım son bir haftada ne olduysa oldu karnım büyüdü ve alt karnım çatladı ve gerçekten ağrım arttı iyice ama inşallah senin daha fazla büyümez fıtığın ve gönlüne göre doğum olur inşallah
Allah Allah gerçekten ilginç fıtık büyüklüğü ile alakalı olabilir canım evet bakalım benim nasıl olacak şu an için tam bir muallak benim doğum serüveni, her şey son dakika belli olacak
Benn geçen hafta 2 kez kullandım kontrol süremi 1. Griptim 2. Tansiyon için gittim bugünde 1 hafta sınra görüyüm dedi bende nöbet gününüzde gelsem olurmu dedim cumartesi nöbetciyim gel dedi 9 gün geçiyor kontrole giricem ve uzun uzun baktı kontrol sürelerinde acil gitmeme rağmen
Son aylarımız zaten kullan bence hatta her hafta gidiver