2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
O hastanede yapıcam yine başka doktorun kartını verdi bu haftada pazara kadar yokmuş. O doktoru da hiç tanımıyorum herhalde kongre olursa ve o olmazsa yine diğerine yönlendirir. 40. Haftaya kadar genelde erkek bebekler bekliyor sanmıyorum o kadar duracağını ama bakalım

Ben de çatlakların genetik olduğuna inanıyorum. İlk zamanlar düzenli Hindistan cevizi yağı ile sırtımı , bacaklarımı vs yağlıyordum. E daha 2-3 kilo yeni almışken belimde çatlak oluştu. Ailede kilo alan herkesin bel bölgesinde çatlak var zaten. Sonra saldım açıkçası. Banyodan banyoya Hindistan cevizi yağı ile yağlıyroum yine her yerimi ve henüz karın bölgemde çatlak yok. Belimdeki çatlaklarda sabit duruyor. Totalde 10 kg aldım

Bende şuan +10 ama serüven devam ediyor çatlak henüz bende de yok genetik işi kesinlikle bu çatlak işi. Ya bu kızlar niye böyle durdukları yerde durmuyorlar

Çok iyi umarım hiç olmaz Evet öyle maalesef yinede annem ve kardeşime göre iyi durumdayım. 9 10 yaşlarında birden boyum uzandığı için kalça ve bacak bölgemde çok çatlaklarım oluşmuştu. Doktora bile götürmüştü annem ya soğuktan demişti doktor hala hatırlıyorumOlacağı varsa ne kullanırsan kullan fayda etmiyor

Valla 34+2 9 kilo aldım. Nemlendirici kullandım ama yine de çatlayan yerler çatladı

Tek tek alıntılayamadım kızlar ama sizi çokta habersiz bırakmak istemedim benim güzel yavrum doğdu 9,27 de geldi dünyaya. 2700 ölçülmüştü ama 3,50 kg 49 cm doğdu herşey çok güzel ilerledi mükemmel bir sezeryan geçirdim oğlum emiyor çok şükür sütümde inşallah emdikçe gelecek bal bir duduş bırakalım bütün teyzelerimizi öpüyoruz

Eklentiler

• 04D58265-B590-49D2-B4E7-2CFA2014E7F2.webp
    11 KB · Görüntüleme: 170
Son düzenleme:
Benim de yeğenime kalbi delik üfürme var dediler doğduktan sonra prof. Götürüldü kendi kendine kapanmış gitmiş merak etme, çoğu şey doğumdan sonra düzeliyor

Eymende de vardı üfürüm.. Kardıyolog saatlerce inceledi, en sonunda hiçbişey yok zamanla düzelecek, sporcu da olabılır yazısı verdi bize.. Bazen cidden bazı seyler zamanla düzeliyor, ümit edelim hep A Astrologsero dogduktan sonra daha netleşir, hemen peşin hüküm verme sen bence.. Olsa bile mutlaka Bi çözümü bişeyi vardır, Allah beterinden korusun sero

Bacım masaallqh da sen nered3 yaşıyorsun. Benim altımda polar Pijama üstümde kalın sweet ve üzerinde hırka ayagimda patik var
İstanbulda ama bugün hava çok güzel
Yaa muhteşemsiniiiz o dudakları yerim maşallah

Yaaaa yerimm çok güzel dudişe bak maşallah çok ama çok sevindim canımm trueliving_ darısı başımıza

Yaaaaa masaallah berakallah rabbim korusun rabbim esirgesin o nasıl bi tatlılıktir yahu çıldırdım yiycem kuveze girmedi demi canım. Sezeryanin güzel geçmesine çok sevindim hayırlı mübarek olsun . Kilo da 2700 denip 3 buçuk olması ayrıca süper olmuş masaallah kuzumaaa yaaaaa daha sabah karnındayken simdi kollarında ne büyük mucize

Çok merak ediyordum çok şükür kucağına almışsın. Maşallah kilosuna da nasıl bu kadar fark olur hiç anlamıyorum hep +300 -300 derler ama maşallahı var bebişin.

3,5 değil kuzum 3 kilo 50 gram doğdu küveze girmedi şükür herşey yolunda

Yaaa truee o dudaklar neeeeyyyyy oy maşallah yaa.. Bide geriden geliyor dıyorlardı dıyorum ya dogmadan hıcbısey bellı olmuyor işte.. Maşallah yaa.. Ay gözlerim doldu gene aglıcam galıba

Ay 3500 müüü masallahh kuzuya cok sevindim herseyin güzel gecmesine ya ne güzel kavustun yavruna saglıkla büyüt canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…