2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben de senın gıbıydım her dogumdan cıkan üşürken ben terledim ama ne ter.. Bırde yanımda 2 takım pıjama vardı ayy evde uzak deli çıkacaktım annem sıkıyor asıyor yaz sıcagı bıde kuruyor ben terlıyorum öbürünü gıyıyorum ayy cok kötüydü .. Haa o gündür bu gündür ben üşümeyi unuttum eşim dua edıyor allahım kzıımda gelen üşümeme hissi oğlumla birlikte geri gelsin Çünkü ben kapı cam açıp kombıyı kıstıkca onlar üşüyor

Ben doğumdan sonra nerdeyse hiç uyumadım 3 gece. Defneyi gördüğüm gün ilk uzun uykum oldu işte. Sanırım o terleri toptan attım

İşte bu çok iyi.. Çok sevındım çok kritik degıl işte.. Yakında verirler sana diyim

Her gün korka korka 6 saat uyuyorum bu saatlerde kalkıp bebekleri dinliyorum sonra uyursam uyuyorum dün hiç uyumadım çok zorlandım 8 gün geçer mi bilmiyorum böyle oturarak uyumayı denedim ama yok olmuyor
bende de bu ara sürekli öyle bir endişe var. Bebek hareket etmeyince çok geriliyorum. Az önce o yana bu yana çok döndüm. Çok hafif hareket etti. Uyuyor sanırım

Kilo konusu ise şöyle, doktora özellikle sormuştum çünkü. Benimki 3 haftada yaklaşık 1 kg almış gözükürken bu sefer ise 10 günde yaklaşık 100 gr almış gözüküyordu. Bebeğin içerde çişini yapıp yapmaması bile usgde kilo yanılması yapabiliyormuş. Sanırım kiloyu karın çevresine göre ölçüyorlar. Bebek çişini yaptıysa daha zayıf, yapmadıysa daha kilolu çıkabiliyormuş.

Ben hala diyorum. Öyle 15ler 16lar değildi tansiyonum sonuçta. En fazla 14tü oda bir kere. Alıcaz dediğinde bile 15 8 oldu bir anlık. Ama Drun dediği kontrol altındayken, serum verilirken böyle bu. Riske atamayız.
2gün yatırıp yine kontrol altında tutulup, ciğerleri iyice kontrol edilip, iğne gerekliyse yapılsaydı demeden duramıyorum Ama Allah büyük vardır bir bildiği diyorum sonra. Hayırlısı

Lohusa teri.. Dıkkat et hasta olma.. Sureklı bısey gecır sırtına yataktan kalkınca yada degstır üstünü aynen.. Hava sıcak fılan dıye dusunme, ter bu Baska bısey

Lohusa teri.. Dıkkat et hasta olma.. Sureklı bısey gecır sırtına yataktan kalkınca yada degstır üstünü aynen.. Hava sıcak fılan dıye dusunme, ter bu Baska bısey
Hala hamile gibi görünen göbeğim, ağrıyan dikişlerim ve hırkamla kahvaltı bekleyen ben

Eklentiler

• 20231101_082638.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 139
Lohusa teri deniyor canım çok terlersin üst değiştirirken de titretsin sıtma gibi hemen değiştirmez sen dikkat dediğin gibi üşütme

Ben doğumdan sonra nerdeyse hiç uyumadım 3 gece. Defneyi gördüğüm gün ilk uzun uykum oldu işte. Sanırım o terleri toptan attım
Ahh kuzu defne seni dinlendiriyor şu an kendine iyi bak bolca dınlen gelınce kzıın hıc vaktın olmayacak onu koklamaktan
Ay valla şaka maka kasım ettik ayı artık ben dedim kasımda olcak diye bnmkı.. En azndn yalancı cıkmıycam
Ayy zaten ekim asla olmamalıydı senın asla aralık görünüyor sende düşün . 29 kasım olabılır senin Hadi 30 olabılır

Kızlar beni de bugün yıkayacaklarmış nasıl olacak bilmem kendi başıma daha çişe gidemiyorum ama hemşire iyi olacak diyor Dayanılmayacak bir ağrım yok ama bebekler gece gündüzü hiç bilmediği için dün gece en fazla bir saat uyudum eşimle kalmıştık hastanede o da sağolsun isyan bayrağını çekti o çekince bende en pis tarafımı ortaya çıkardım ben uyuyorum kucağında tutacaksın sakın uyuma kontrol edicem diye Bir de tam dalıyorum hadi çişe gidelim ağrı yaparlar diye hasta bakıcı geliyor tam dalıyorum bir iğne. Bebeği yerinden bile kendim alamıyorum henüz o verip koyuyor gece de sürekli al ver al ver toplamda 4 kez kaka yaptı emmekten

Onun dışında ağız mendili bol bol koyun çok gerekliymiş yere düşüyor kusuyor filan. Bir de benim kızın tırnakları çok uzun doğdu hemen kendini çizmiş eldivenini çıkarıyor. Eldivenli tulumlar almak çok mantıklıymış ondan giydirdik 3. Kıyafetini giydi Bir de depend kilodun içine canped büyük ped yerleştirdiler bana her çişte değiştiriyor. Böylece depend bitmiyor ve daha ekonomik oluyor. Acıbadem molfix kullanıyormuş bebek bezinde ama benden bez istedi eşimin bir arkadaşı bez koymamış sanırım ekstraya girmiş. O yüzden bez koymakta mantıklı baya.

Bu da benim göbeğim normalle sezaryen arasında kilo bakımından hiç bir fark yokmuş ya. Çiş torbası takmışlardı ya bütün suyumu çekmiş herhalde

Eklentiler

• IMG_0567.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 127
Ayy zaten ekim asla olmamalıydı senın asla aralık görünüyor sende düşün . 29 kasım olabılır senin Hadi 30 olabılır

Hep Ekim kritik diodum, Allaha şükür yatışlı matışlı atlattım aynen valla nıyetım kasım sonu, tabi bekler mi bnmkı bilmiyorum, içimdeki ses hiç acelesi yok diyor, son dakıkaya kadar duracakmış gibime geliyor.. Acelesi olsa şimdiye kadar gelirdi sanki

Kız hiç fark yok valla ıkısı arasında.. Ben sanrm 4 gun sonra 9 kılo vermiştim sezeryanden snra.. O göbek kalmıyor, ama o dedgmz yamunayı tak mutlaka.. O cok etkılıo

Bi süre snra düzelirsin, ama vaktin oldukca yürüyüş yap.. Bide gaz ve tuvalet işini naaptın

Günaydın Kızlar
Birşey sorucaktım size benim geceleri parmaklarımı yumamıyacak kadar şişiyor
ödem olduğunu biliyorum ama bu tehlikelimi
Etrafta gebelik zehirlenmesi belirtileri kulağıma geliyor endişeleniyorum
38+6

Yokmuş gerçekten alcam alcam ama sanırım 40 ı çıkınca takılıyor

Ben ayağa kaldırır kaldırmaz kolidorda yürüyebilirim dedim ilk yürüyüşten sonra uyumuşum uykumda gaz çıkardım ben mi yaptım bebek mi bir anlamadım sonra devamı geldiayaklarımı içeri doğru çekip yapabildim ben evden hiç bir şey getirmedim su içiyorum bir de her yemekte komposto geliyor bir tane sürahi de ekstra getirdiler. Çişi hasta bakıcı yaptırıyor da kaka yapamam herhalde öyle bir beklenti de yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…