Yok yok dün ful buradaydı bizim ki bebek arabasında uyudu parkta. Ben ameliyathanedeyken görmüş bile ama çok umursamadı. Bir de dün tüm ilgi ondaydı anlamadı akşam 20 00 de artık gidin yeter dedim benYaa cok iyi deneyımledim bu süreci.. Sabah kalktık doktor uzun mu izin verdi sana diohayır bide dogum oldugunda da ayrı kalcaz, cocuk iyice şaşırdı valla
Kardeşini ilk kez mi görecek yoksam
Canım bence zor olur senin için yani ben daha tuvalete henüz tek gidemedim. Dün çok bunaldım kızımla sürekli bağırdı çağırdı koşturdu kovacaklar sandım bizi. Bence birime bırak çünkü gece de uyumayabilir bebek, gündüz maşallah uyudu bizimki ama gece hiç uyumadı diyebilirim memede uyuyor sadece. Kendini mi düşüneceksin bebeği mi yoksa diğerini mi bence hiç götürmeAcaba benimle kalamaz mı kızım? Ben de çok düşünüyorum hiç ayrı kalmadık acaba yanımda götürsem mi ki
Acaba benimle kalamaz mı kızım? Ben de çok düşünüyorum hiç ayrı kalmadık acaba yanımda götürsem mi ki
Ayy o kadar zor ki küçük çocuğun varken bu şekilde ayrı kalmak. Anneannesiyle kalacak normal şartlarda ama gece kalkıp birer kez beni ve babasını görmek istiyor. Bakalım nasıl olacakYok yok dün ful buradaydı bizim ki bebek arabasında uyudu parkta. Ben ameliyathanedeyken görmüş bile ama çok umursamadı. Bir de dün tüm ilgi ondaydı anlamadı akşam 20 00 de artık gidin yeter dedim benbunaldım çok koşuyor bağırıyor kovulmamız an meselesiydi
Canım bence zor olur senin için yani ben daha tuvalete henüz tek gidemedim. Dün çok bunaldım kızımla sürekli bağırdı çağırdı koşturdu kovacaklar sandım bizi. Bence birime bırak çünkü gece de uyumayabilir bebek, gündüz maşallah uyudu bizimki ama gece hiç uyumadı diyebilirim memede uyuyor sadece. Kendini mi düşüneceksin bebeği mi yoksa diğerini mi bence hiç götürme
Haklısın canım. İnşallah çabucak ayaklanırız da çocuklar sefil olmazO halde seni görmesi pek iyi olmaz bnce.. Annemın hasta etti kardesım diye dusunebılır.. Yani yine de sen bilirsin.. En azından Toparlanınca yanına gelmesi daha uygun gibi bence
Sanırım bir hafta sonra kontrol oluyordu onda sorayımtuvalet zorunlu değil ama dimi ya o kadar az yemek veriyolar ki hiç doymuyorum diyet menüsü hep şimdi eşim bir şeyler aldı da ucundan yedim çok katı vermiyorlar su gibi çorba püre makarna kahvaltıda bir tane minik ekmek filan öyle. Filtre kahve aldık ona azıcık süt koydurdum gaz yapar diye doğru düzgün bir şey yememe izin vermiyorlar. Çıkardım dedim öğlen çok şükür balık mı et mi diye aradılar da ağzımıza iki lokma bir şey girecek
Ahhh kalbim ... kıyamam. Benim kızım daha 16 aylık oldu bugün yani çok ufak henüz o kadar aklı erer anlar mı bilmiyorum ama beni arar ben yoksam babasını hatta bazen babası ile bile durmaz ille beni ister o yüzden mutlaka bizden biri olmalı ailem şehir dışında oldugu için kızım onlara çok alışık değil o yüzden Allah in izniyle doğum olana kadar eşim kalsın yanımda insaallah bebek de sorun olmaz ben de sorun olmazsa odaya birlikte sağlıkla çıkarsak Allah in izniyle sonra eşim gider kızımın yanına, annem benim yanıma gelir o benimle kalır çünkü annem sonuçta yaşlı kadın bi durum olur eli ayağına dolanır heyecan yapar eşimin doğum sürecinde hastanede olması acil bir ihtiyaç vb için daha doğru geliyor o süreçte annem babam kızımla kalır evde sonra eşim gider babam eşim kızım evde kalır annem yanımda hastanede kalır iki gece zaten eşim günde 1 gelir kızımı da getirir diye düşündüm bakalım plan bu yönde ama o an ne olur bilmiyorum malum plan yapsanda ne olacaksa o oluyorAh çok teşekkür ederimbu arada kızım dün giderken akşam baya ağladı gece de benim mezuniyette çekilmiş fotoğraflı anahtarlığım vardı. Gece ona sarılıp uyumuş ya çok üzüldüm. Görüntülü konuştuk birazdan gelecekmiş yanıma
Canım laktozsuz süt aklında olsun. Tanıdığım bebeğine normal süt verince çocukta aşırı gaz oluyor ama laktozsuz sütle rahat ediyorlarmışSanırım bir hafta sonra kontrol oluyordu onda sorayımtuvalet zorunlu değil ama dimi ya o kadar az yemek veriyolar ki hiç doymuyorum diyet menüsü hep şimdi eşim bir şeyler aldı da ucundan yedim çok katı vermiyorlar su gibi çorba püre makarna kahvaltıda bir tane minik ekmek filan öyle. Filtre kahve aldık ona azıcık süt koydurdum gaz yapar diye doğru düzgün bir şey yememe izin vermiyorlar. Çıkardım dedim öğlen çok şükür balık mı et mi diye aradılar da ağzımıza iki lokma bir şey girecek
Haydi. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle gel inşallahKızlarrr birazdan giriyorum dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah minnağıKızlarrr birazdan giriyorum dualarınızı bekliyorum
Evet bende duydum onu.. Her bebek için mi geçerli ama onu bilmiyorum işte. Ben yoğurdumu falan çiğ süt alıp yapıyorum. İçiyordum da. Şimdi nasıl olacak bilemedim.Canım laktozsuz süt aklında olsun. Tanıdığım bebeğine normal süt verince çocukta aşırı gaz oluyor ama laktozsuz sütle rahat ediyorlarmış
Kızlarrr birazdan giriyorum dualarınızı bekliyorum
Hastane ortamı riskli biraz canım aynı odada 2 gün geçiremezsiniz illaki koridora çıkıcak edicek benim kızım dudaklarıyla oynuyo şu sıra kuru oluyo geçen götürdüm her yere dokunuyo bide ağzına götürüyor elini laf anlamıyor hastalık kapar uyuz mu ne varmış Allah korusun bide onun derdine düşmeAcaba benimle kalamaz mı kızım? Ben de çok düşünüyorum hiç ayrı kalmadık acaba yanımda götürsem mi ki
Canım daha iyi bilen arkadaşlar vardır, onlar daha iyi anlatır ama bildiğim kadarıyla sütten yoğurt, kefir, peynir vs yapıldığında gaz yapma etkisi azalıyor. Direkt süt olarak daha çok etkiliyor. Ben Allahtan köy sütüyle yoğurt, peynir seviyorum ama süt olarak içip tüketemiyorum. Kokuyor banaEvet bende duydum onu.. Her bebek için mi geçerli ama onu bilmiyorum işte. Ben yoğurdumu falan çiğ süt alıp yapıyorum. İçiyordum da. Şimdi nasıl olacak bilemedim.
Hadi güzel haberler ile canımKızlarrr birazdan giriyorum dualarınızı bekliyorum
İki gün sadece püre ile beslenen benSanırım bir hafta sonra kontrol oluyordu onda sorayımtuvalet zorunlu değil ama dimi ya o kadar az yemek veriyolar ki hiç doymuyorum diyet menüsü hep şimdi eşim bir şeyler aldı da ucundan yedim çok katı vermiyorlar su gibi çorba püre makarna kahvaltıda bir tane minik ekmek filan öyle. Filtre kahve aldık ona azıcık süt koydurdum gaz yapar diye doğru düzgün bir şey yememe izin vermiyorlar. Çıkardım dedim öğlen çok şükür balık mı et mi diye aradılar da ağzımıza iki lokma bir şey girecek
Bizim ki 1 de sızmış 2 30 da uyanmış yine ağlamış sonra uyumuş amaAyy o kadar zor ki küçük çocuğun varken bu şekilde ayrı kalmak. Anneannesiyle kalacak normal şartlarda ama gece kalkıp birer kez beni ve babasını görmek istiyor. Bakalım nasıl olacak
Epidurali şimdi çıkardılar ondan mı bilmiyorum ama sağ bacağım hala kullanılamıyor sürüyorum. Bırak kakayı popomu bile hasta bakıcı siliyorTuvalet gaz kadar degıl sanrm.. Ama yapsan iyi olur.. Arada klozette uzunca oturmaya calıs.. Olmadı taburcu ederler, evde lavman yapılır.. Eve bırakmamaya calıs bence.. Hareket ettikçe bagırsaklar da harekete gecer bence.. Musaıt oldukca yuruyuse devam et derim
Ah haklısınAhhh kalbim ... kıyamam. Benim kızım daha 16 aylık oldu bugün yani çok ufak henüz o kadar aklı erer anlar mı bilmiyorum ama beni arar ben yoksam babasını hatta bazen babası ile bile durmaz ille beni ister o yüzden mutlaka bizden biri olmalı ailem şehir dışında oldugu için kızım onlara çok alışık değil o yüzden Allah in izniyle doğum olana kadar eşim kalsın yanımda insaallah bebek de sorun olmaz ben de sorun olmazsa odaya birlikte sağlıkla çıkarsak Allah in izniyle sonra eşim gider kızımın yanına, annem benim yanıma gelir o benimle kalır çünkü annem sonuçta yaşlı kadın bi durum olur eli ayağına dolanır heyecan yapar eşimin doğum sürecinde hastanede olması acil bir ihtiyaç vb için daha doğru geliyor o süreçte annem babam kızımla kalır evde sonra eşim gider babam eşim kızım evde kalır annem yanımda hastanede kalır iki gece zaten eşim günde 1 gelir kızımı da getirir diye düşündüm bakalım plan bu yönde ama o an ne olur bilmiyorum malum plan yapsanda ne olacaksa o oluyorbizim kız henüz çok ufak ablası daha bebek emmiyor ama bebek sonuçta eşimle benim bi anda ortadan kaybolmamiz hele akşam iyi olmaz .
Ah evet dün Türk kahvesi getirdi babam bugün de laktozsuz demeyi akıl edemedim öyle diyimCanım laktozsuz süt aklında olsun. Tanıdığım bebeğine normal süt verince çocukta aşırı gaz oluyor ama laktozsuz sütle rahat ediyorlarmış
Haha eşim diyor ki popona kadar siliyorlar valla aldıkları para helal olsunİki gün sadece püre ile beslenen benödediğim en yüksek fiyatlı püreydi
Bebegini al gel bekliyorz seniKızlarrr birazdan giriyorum dualarınızı bekliyorum
Valla orası öyle. Ben çok memnun kaldım. Hepsi çok iyiydi. Beni bi hasta bakıcı yıkadı. İnsan yavrusunu anca o kadar şefkatli yıkarBizim ki 1 de sızmış 2 30 da uyanmış yine ağlamış sonra uyumuş amaMecburuz canım yani bende bir gece bile ayrı kalmadım son güne kadar kucağımda çişe götürdüm ama hastanede olacak gibi değil. He belki suit oda olsa olabilir ayrı bir oda ve yanında bir refakatçi daha
Epidurali şimdi çıkardılar ondan mı bilmiyorum ama sağ bacağım hala kullanılamıyor sürüyorum. Bırak kakayı popomu bile hasta bakıcı siliyorinşallah bugün daha iyi olacak
Ah haklısınya ben dün düşünce eşim kaldırdı hemen annem olsa nasıl olurdu bilmiyorum birini çağırırlardı hemen kötü düşmedim ama ayağımı hissedemedim. Bir de hemen ayaklanmalıyım iyileşmeliyim diye çok yürümek istemiştim. Bir şekilde halledeceksin hiç düşünüp düşünüp kendini üzme her şey olacağına varıyor
Ah evet dün Türk kahvesi getirdi babam bugün de laktozsuz demeyi akıl edemedim öyle diyim
Haha eşim diyor ki popona kadar siliyorlar valla aldıkları para helal olsuninşallah öğlende bir şeyler yiyicez
Sağlıkla gelsin inşallahKızlarrr birazdan giriyorum dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?