2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok çok sevindim. Maşallah ikinize de..
Spinal yapıldı bana. O titreme ameliyathaneye girince başladı bende. Ama sonra spinal için oturma pozisyonunda kendimi sabitleyemiyordum. Hatta dedimde doğru noktayı nasıl bulacaksınız diye. Sen merak etme dediler. Ekipten biri sarıl bana dedi. Ellerimi falan tuttu. O arada yaptılar zaten. Uyuşunca geçti ama odada yine başladı. Uzun sürdü.

Beni geceden aç bıraktılar sezeryandan 6 saat sonrada suyla başladım ilk daha sonraki saatler çorba of açlık benide zorlamıştı
Benimki plansızdı. Onun için öncesinde benide bekletiler 6saat. Ama zaten stresten bişeyde yememiştim gün içinde. Sadece çorba ve yoğurt

Çok sevindim. Geçmiş olsun şimdiden

Beni 21.30da içeri aldılar. Spinal vs derken 21.49 da doğmuş. Sonra bebeği bana vermediler havadan şöyle yarım yamalak Görebildim sadece. yoğun bakıma alınacakmış çünkü bana söylemediler. Çıkarken eşime göstermişler kapıda. Eşlik etmiş yoğun bakıma kadar.

Neden yoğun bakım bebeğin iyimi sorun ne

Almanyada şöyle, doğunca sana gösteriyorlar eğiyorlar kokunu al öp falan diye. İzin istiyorlar senden babaya götürelim mi diye. Sonra babaya veriyorlar. Hatta eşim tişört gitmişti eşime üstünü çıkar bebek seni hissetsin kokunu alsın demişler.

Beni tansiyon yüksek diye aldı acilen. Ki sadece o gün düşmedi. Öncesi sorun yoktu. Bana da söylendi risk görürsek genele geçeriz diye. Sanırım bir iki kere yükseldi. Düşürdüler. Birde arada mide bulantısı olursa hemen söyle demişlerdi. 3 kere oldu. Onda da anında müdahale ettiler geçti. Genel anestezi vermediler. Sen şimdiden bunları düşünüp yorma kendini..

Bu arada bugün yine gördüm kızımı. Parmağımı tuttu bırakmadı yarım saate yakın kaldım. En son ben giderken ağlamaya başladı

Ama iyiye gidiyor dediler. Kalmanıza gerek yok. Cuma gelin dediler. 4 yarım poşet gibi süt bırakabildim. Cumaya kadarda toplayacağım inşallah.

Doktorlar ne diyor? Ne zaman çıkarmış?
İnanıyorum ki çok az kaldı. Sonra hep kucağında fotoğrafları olur
İyiye gidiyor dedi. Sarılık hafiflemiş. Mavi ışık yoktu. Düne göre daha hareketliydi. Gözlerime baktı durdu. Bırakmadı parmağımı hiç. Cuma olmaz ama sanırım bir sonraki görüşte çıkarırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…