2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Toparlanınca doktora sorup takabılırsın, 40ını bekleme.. Bana kadın dogum doktoru 30gun gecınce hemen takmaya basla gec bile kalmışsın demişti.. Doktora sor mutlaka cunku yamuna nın çelik balenleri var bayagı kasıyor vucudu.. 15 gun snra bile takılabılır gecıkmeden..

Aynen bak bacakları karna cekmek gaz cıkarmaya cok iyi gelıo.. Tuvalette halledersin bugun inşallah.. Bi iki gunun var, sonrası daha rahat emın ol

Belki bir ölçüm hatasıdır bence de mutlaka sor canım.
Terleme ben de var. Lohusalık hormonları. Aman sakın hasta olma o öksürük dikişi patlatacak gibi oluyor
Sonunda kasımı gördük kızlar hadi bitirelim su işi birkaç saatlik uykuyla gidicem hastaneye karnıma agrılar giriyor heyecandan
Ahh sağlıkla gelsiin

Ya bunda tam kendimi görüyorum ben de 2017 ağustos annesiydim. Öncesinde hep eli ayağı üşüyen tipler olur ya öyleydim sonra hamilelik lohusalık derken Kayseri gibi şehirde kışı yaka bağır açık geçirmeye başladım 6 yıldır da hiç değişmedi kocam çok mutsuz cereyanda hepimizi hasta ediyosun diye ama elimde değil gerçekten çok çok iyi anlıyorum seni

Bir anda her şey değişiyor.İlk çocuğum da küveze girmek zorunda kalmıştı erken doğum sebebiyle 1 hafta sonra kavuştuk. Siz de bir an önce kavuşun inş.

Vallahi bu grupta herkes birbirini bence az çok tanıdı tamam yüz yüze görüşmedik ama herkesin birbirinin kalbini az çok biliyor . Bence bana da böyle şeyler yazsa eminim yine herkes benim yanımda olur destek olur sessiz kalmazdı öyle inanıyorum ben de kalmam . Çünkü bizler sezeryan tu kaka demedik o kadar hamile var yazmış zaten topik full hamile mantıken hani biz hep bilmediğimiz ve bildiğimiz iki yol arasında seçim yapamamaktan ve ufak bebeğimiz olmasından bahsettik hatta bilmediğimizi söyledik sezeryan olanlar bize bilgi verdi rahatladık bence biz de bi çok kişiye normal doğumu aşıladik cesaret verdik o zaman normal doğumdan korkuyorum yapamam edemem diyenler de bize pis tu kaka gibi korku versin yooo herkesin kendi seçimi kendi tercihi ben neden o öyle dedi diye normal doğum yapınca oh olsun diyeyim ay kalp çok önemli ya ne bileyim normalde karismamaya çalışırım ama malum bu süreçte senle hep çabaladık seni en iyi anlayan bilenlerden biriyim
gördüm sessiz kalamadım ..

Siran önce sağlığına kavuşsun inşallah, sende bu süreçi ağrılı geçirdin, bebeğinden ayrı olmak çok koydu biliyorum ama tek olumlu tarafı iyice iyileşip ağrın sızın olmadan tam konsantre bebeğinle vakit geçirirsin. Her işte bir hayır vardır. İnşallah daha fazla uzamadan kavuşursunuz

Benim yanımdan hiç almamışlardı. Doktor beni dikerken çocuk doktoru hızlıca muayene edip üzerime koydu. Odaya beraber çıktık odada üzerini giydirip verdiler

Çok sagol canim en çok bu geriyor beni . Ben biraz panik biriyim korkuyorum ya hani tansiyonum oynar falan beni uyuturlar bebeğimi göremem ayılmam falan zor olur diye korkuyorum inşallah kendimi kontrol edebilirim tansiyonum oynamaz kuzenim 3 kere tansiyonu oynamış hiç bir şey demeden bayiltmislar haberi de yok uyanınca anlamış genele döndüğünü en son bebek çıkmak üzere lafını duymuş gerisi yok

Dört gözle çıkmasını bekliyorum inan inşallah haftaya alırsın kucağına

Ya inşalllah o an çiş falaandır çünkü en son çok güzel ölçtü yan döne döne sıkışık oldukları için zor oluyodue

Ah çok teşekkür ederim bu arada kızım dün giderken akşam baya ağladı gece de benim mezuniyette çekilmiş fotoğraflı anahtarlığım vardı. Gece ona sarılıp uyumuş ya çok üzüldüm. Görüntülü konuştuk birazdan gelecekmiş yanıma

Yaa cok iyi deneyımledim bu süreci.. Sabah kalktık doktor uzun mu izin verdi sana dio hayır bide dogum oldugunda da ayrı kalcaz, cocuk iyice şaşırdı valla

Kardeşini ilk kez mi görecek yoksam

Acaba benimle kalamaz mı kızım? Ben de çok düşünüyorum hiç ayrı kalmadık acaba yanımda götürsem mi ki

Sanırım bir hafta sonra kontrol oluyordu onda sorayım tuvalet zorunlu değil ama dimi ya o kadar az yemek veriyolar ki hiç doymuyorum diyet menüsü hep şimdi eşim bir şeyler aldı da ucundan yedim çok katı vermiyorlar su gibi çorba püre makarna kahvaltıda bir tane minik ekmek filan öyle. Filtre kahve aldık ona azıcık süt koydurdum gaz yapar diye doğru düzgün bir şey yememe izin vermiyorlar. Çıkardım dedim öğlen çok şükür balık mı et mi diye aradılar da ağzımıza iki lokma bir şey girecek

Yok canım zorunlu değil gaz çıkarman yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…