Ay bugün bir enerji var üstümde hayırdır inşallah. Evi temizlemeye koyuldum hazır ağrım sızım yokken de benim çocuğun gelmeye hiç niyeti yok ya, yeri rahat galiba. 39+2 şuan doğumdan anaokulana mı gitmeyi planlıyor anlamadım ki
Ay bugün bir enerji var üstümde hayırdır inşallah. Evi temizlemeye koyuldum hazır ağrım sızım yokken de benim çocuğun gelmeye hiç niyeti yok ya, yeri rahat galiba. 39+2 şuan doğumdan anaokulana mı gitmeyi planlıyor anlamadım ki
Evet bende duydum onu.. Her bebek için mi geçerli ama onu bilmiyorum işte. Ben yoğurdumu falan çiğ süt alıp yapıyorum. İçiyordum da. Şimdi nasıl olacak bilemedim.
Canım geçmiş olsun öncelikle, o yanına geldiğinde daha iyi olman için sana zaman tanımış gibi düşün. Dinlen ve toparlan ki geldiğinde rahat rahat kokusu içine çek minnağın
Canım geçmiş olsun öncelikle, o yanına geldiğinde daha iyi olman için sana zaman tanımış gibi düşün. Dinlen ve toparlan ki geldiğinde rahat rahat kokusu içine çek minnağın
Bende düşündüm bunu ama uyuz yok corona vs korkuyorum dedım gece uyusun anane dedeyle oyuncak aldım barbie onu eve geldım actım oynadım derken uyur bence onun sevıncıyle dıye umuyorum.
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bebek gelene kadar dinlen sonra hiiç vaktin kalmayacak. Merak etme en geç yarın kollarında olacak bol bol kokusunu çekeceksin içine
Aaaa ne çabuk yazdın masaallah hemen kendini toparlamissin şaşırdım yazdigini görünce
Bir sorun olduğunu sanmıyorum pislik yutmuş ya da cigerleri tam açılmamış olabilir azıcık gözetim hava ile döner yanına akşama inşallah canım sen moralini yüksek tut ki sütün insin
Oh oh oh para böyle bir şey ben de özelde doğum yaptım ama ne tuvalete götüren oldu ne totomu silen ne yıkayan hepsini sadece hemşire gelip söyledi eşim ile yaptık kac para ulan bi kuaför kaç para
Oh oh oh para böyle bir şey ben de özelde doğum yaptım ama ne tuvalete götüren oldu ne totomu silen ne yıkayan hepsini sadece hemşire gelip söyledi eşim ile yaptık kac para ulan bi kuaför kaç para
Ya kore de dogumdan snra kalmak için lohusa evleri var, ücretli ama otel konforunun yanı sıra her turlu hızmet var.. Aslnda trde de uygulansa deli iş yapar Ah varya bnm kafa zehir gibi de girişmeye üşeniyorum