2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Genelde son haftalarında evi temizleyenler gece doğuma gidiyo darısı sana diyelim o zaman

Doğum öncesi çok enerji gelir derler hadi bakalım bekliyorum akşama bi haber senden

Evet bende duydum onu.. Her bebek için mi geçerli ama onu bilmiyorum işte. Ben yoğurdumu falan çiğ süt alıp yapıyorum. İçiyordum da. Şimdi nasıl olacak bilemedim.
Konuşmamız üzerine böyle bir şeye denk geldim, seninle de paylaşmak istedim. Özellikle ekran resmine bir bak.

Eklentiler

• IMG_7285.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar cıktık biz biraz solunum ihtiyacı oldu sekresyon atamamıs sanırım gözlem altında su an biraz burugum ama miniğim saglıklı olsun katlanırım
Canım geçmiş olsun öncelikle, o yanına geldiğinde daha iyi olman için sana zaman tanımış gibi düşün. Dinlen ve toparlan ki geldiğinde rahat rahat kokusu içine çek minnağın

Acaba benimle kalamaz mı kızım? Ben de çok düşünüyorum hiç ayrı kalmadık acaba yanımda götürsem mi ki
Bende düşündüm bunu ama uyuz yok corona vs korkuyorum dedım gece uyusun anane dedeyle oyuncak aldım barbie onu eve geldım actım oynadım derken uyur bence onun sevıncıyle dıye umuyorum.
Kızlarrr birazdan giriyorum dualarınızı bekliyorum

Kızlar cıktık biz biraz solunum ihtiyacı oldu sekresyon atamamıs sanırım gözlem altında su an biraz burugum ama miniğim saglıklı olsun katlanırım
Maşallah canım sen sezaryan olduğuna eminmisin ? Hemen yazdın bahtı açık olsun canım benım . Yanına gelır o hemencecik annesi

Gözlem altında tutuyolardır, ben ciddi bişey olcanı sanmam.. Biraz zmn snra gelir yanına..
Sen nasılsın? İyi misin

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bebek gelene kadar dinlen sonra hiiç vaktin kalmayacak. Merak etme en geç yarın kollarında olacak bol bol kokusunu çekeceksin içine

Aaaa ne çabuk yazdın masaallah hemen kendini toparlamissin şaşırdım yazdigini görünce
Bir sorun olduğunu sanmıyorum pislik yutmuş ya da cigerleri tam açılmamış olabilir azıcık gözetim hava ile döner yanına akşama inşallah canım sen moralini yüksek tut ki sütün insin

Oh oh oh para böyle bir şey ben de özelde doğum yaptım ama ne tuvalete götüren oldu ne totomu silen ne yıkayan hepsini sadece hemşire gelip söyledi eşim ile yaptık kac para ulan bi kuaför kaç para

Ya kore de dogumdan snra kalmak için lohusa evleri var, ücretli ama otel konforunun yanı sıra her turlu hızmet var.. Aslnda trde de uygulansa deli iş yapar Ah varya bnm kafa zehir gibi de girişmeye üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…