Hastane ortamı riskli biraz canım aynı odada 2 gün geçiremezsiniz illaki koridora çıkıcak edicek benim kızım dudaklarıyla oynuyo şu sıra kuru oluyo geçen götürdüm her yere dokunuyo bide ağzına götürüyor elini laf anlamıyor hastalık kapar uyuz mu ne varmış Allah korusun bide onun derdine düşme
Bir kaç gündür bu uyuz vakası rüyalarıma girmeye başladı. Her 100 kişiden 30 u uyuzmuş çok zor birşey kolay kolay da kurtulamıyor insan. En çok kıyafet denemesinden ve hastane otobüs gibi yerlerden bulaşıyormuş Allah korusun hepimizi
Ya kore de dogumdan snra kalmak için lohusa evleri var, ücretli ama otel konforunun yanı sıra her turlu hızmet var.. Aslnda trde de uygulansa deli iş yapar Ah varya bnm kafa zehir gibi de girişmeye üşeniyorum
Türkiye de o iş yemez bence bizde böyle kayinvalideler varken .. vallahi oğlumun parasını lohuda evlerine harcadı biz doğum sonrası tarlaya giderdik diye bi başlar hırsından sinir krizi geçirirler
Bir kaç gündür bu uyuz vakası rüyalarıma girmeye başladı. Her 100 kişiden 30 u uyuzmuş çok zor birşey kolay kolay da kurtulamıyor insan. En çok kıyafet denemesinden ve hastane otobüs gibi yerlerden bulaşıyormuş Allah korusun hepimizi
Türkiye de o iş yemez bence bizde böyle kayinvalideler varken .. vallahi oğlumun parasını lohuda evlerine harcadı biz doğum sonrası tarlaya giderdik diye bi başlar hırsından sinir krizi geçirirler
İyiyim canım güzel gecti ameliyat. Ciddi bi sıkıntı yokmus ama kontrol altında tutulcakmıs biraz moralim bozuldu bu sekilde ememezmiş birkaç gün sürebilirmiş simdi bilgi verdiler süt sağcam ben de artık bebişler için ayakta durma vakti
Aaaa ne çabuk yazdın masaallah hemen kendini toparlamissin şaşırdım yazdigini görünce
Bir sorun olduğunu sanmıyorum pislik yutmuş ya da cigerleri tam açılmamış olabilir azıcık gözetim hava ile döner yanına akşama inşallah canım sen moralini yüksek tut ki sütün insin
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bebek gelene kadar dinlen sonra hiiç vaktin kalmayacak. Merak etme en geç yarın kollarında olacak bol bol kokusunu çekeceksin içine
Bende düşündüm bunu ama uyuz yok corona vs korkuyorum dedım gece uyusun anane dedeyle oyuncak aldım barbie onu eve geldım actım oynadım derken uyur bence onun sevıncıyle dıye umuyorum.
Maşallah canım sen sezaryan olduğuna eminmisin ? Hemen yazdın bahtı açık olsun canım benım . Yanına gelır o hemencecik annesi
Oh oh oh para böyle bir şey ben de özelde doğum yaptım ama ne tuvalete götüren oldu ne totomu silen ne yıkayan hepsini sadece hemşire gelip söyledi eşim ile yaptık kac para ulan bi kuaför kaç para
Seni en iyi anlayan benim şu anda.. Ama içini ferah tut. İyi bakılıyor ve düzelince alacağız kucağımıza hemencecik inşallah. Hem sen aynı hastanedesin. Bu çok iyi bir şey. Değerini bil. Dualarım seninle..
Normal doğum olduğu için belki beni wc ye falan götüren olmadı bezi evet onlar değiştirdi ilk sonra verdiler istedikçe sadece ben kendim taktım ama dediğim gibi normal doğum kaynaklı olabilir belki sezeryan olan hastalara daha farklıdır tavırları.
Oh oh oh para böyle bir şey ben de özelde doğum yaptım ama ne tuvalete götüren oldu ne totomu silen ne yıkayan hepsini sadece hemşire gelip söyledi eşim ile yaptık kac para ulan bi kuaför kaç para
Haha ya artık yapabilirim normalde zaten totoyu silmiyorlar bir kere batikonla pansumanı göstermişlerdi banada epidural biraz farklıymış canım ayağımı yerden yatağa koyamıyordum 2 saatte açıldım ama
Hayır. 36+6da kontrole gitmiştim. O güne kadar sorun yoktu. Normal bile olabilir ama plasenta aşağıda olduğundan sezaryen olur demişti hatta bir önceki kontrolde. 39u bekleriz demiştik. Ama 3 gün içinde oluşan ödem, kontrol günü yükselen tansiyon sebebiyle o gün alındı. Öncesinde de sormuştum şimdi doğarsa ciğerleri sorun yaşatmaz değil mi diye. Sorun yok dendi bana
Benimde aynı 36+6 oldu doğumum bana 2 doz ciğer geliştirici vurmuşlardı canım sana vurdular mı daha sonra direk doğumada aldılar yoksa inşallah cumaya az kaldı kavuşmaların en güzelini yaşarsınız Allah’ın izniyle maşallah durumu da iyimiş
Çok teşekkür ederiz ay aynen öyle otururken başladı bende de titreme ve titreme bitmeden götürmediler bir 10 15 dk bekledim. Bana da yığılarsk otur dedi ilk oturdum ama sonra istemsiz kendimi doktora doğru getirmişim beni de omuzlardan erkek bir hemşire tuttu. Bende odaya geldim kaşıntı başladı bir de ilaç yan etki yapmış herhalde sonra onu da değiştirdiler filan. Neyse ki hiç biri dayanılmaz şeyler değilmiş
Off aynı şeyleri yaşamışız kaşıntı beni de maf etti bide ben direk ameliyatta kaşınmaya başladım hemen onun içinde bir iğne yaptılar anında durdu ama o nasıl bir iğneyse kafam bir güzel oldu baya saçmaladım herkesi güldürdüm benim kafam güzel oldu diyip bağırdım
Ay Epidurali çıkarınca kendime geldim tek başıma dolaştım filan bebeği alabiliyorum artık beşiğinden totoyu kendim silebilirim abla beni bir yıkadı kendime geldim vallahi
Haha ya artık yapabilirim normalde zaten totoyu silmiyorlar bir kere batikonla pansumanı göstermişlerdi banada epidural biraz farklıymış canım ayağımı yerden yatağa koyamıyordum 2 saatte açıldım ama
Sen yine de o kadar gaza gelme lohusasin sezeryanlisin iyi olsan bile bu kadar süpürme vb işlerine girişme ha çamaşır yıka zaten makinaya atıyorsun ama sermesi supurmesi şimdilik yapabiliyor olsan da yapma bence
Off aynı şeyleri yaşamışız kaşıntı beni de maf etti bide ben direk ameliyatta kaşınmaya başladım hemen onun içinde bir iğne yaptılar anında durdu ama o nasıl bir iğneyse kafam bir güzel oldu baya saçmaladım herkesi güldürdüm benim kafam güzel oldu diyip bağırdım