2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bir kaç gündür bu uyuz vakası rüyalarıma girmeye başladı. Her 100 kişiden 30 u uyuzmuş çok zor birşey kolay kolay da kurtulamıyor insan. En çok kıyafet denemesinden ve hastane otobüs gibi yerlerden bulaşıyormuş Allah korusun hepimizi

Ya kore de dogumdan snra kalmak için lohusa evleri var, ücretli ama otel konforunun yanı sıra her turlu hızmet var.. Aslnda trde de uygulansa deli iş yapar Ah varya bnm kafa zehir gibi de girişmeye üşeniyorum
Türkiye de o iş yemez bence bizde böyle kayinvalideler varken .. vallahi oğlumun parasını lohuda evlerine harcadı biz doğum sonrası tarlaya giderdik diye bi başlar hırsından sinir krizi geçirirler

Amin amin çok yaygınmış evet gerçekten Allah korusun

Gözlem altında tutuyolardır, ben ciddi bişey olcanı sanmam.. Biraz zmn snra gelir yanına..
Sen nasılsın? İyi misin
İyiyim canım güzel gecti ameliyat. Ciddi bi sıkıntı yokmus ama kontrol altında tutulcakmıs biraz moralim bozuldu bu sekilde ememezmiş birkaç gün sürebilirmiş simdi bilgi verdiler süt sağcam ben de artık bebişler için ayakta durma vakti

Ben de öyle düşünmüştüm ama birkaç gün sürermiş bebeğim saglıklı olsun da canım onun için ayakta durcam

Ben hicbisey anlamadım hemen cıktı minnoş ama hevesim yarım kaldı işte

Oh oh oh para böyle bir şey ben de özelde doğum yaptım ama ne tuvalete götüren oldu ne totomu silen ne yıkayan hepsini sadece hemşire gelip söyledi eşim ile yaptık kac para ulan bi kuaför kaç para
Bende özeldeydim. Wc götürdüler, o koca hasta bezini 3 kere falan wc de değiştirdiler tuvalet sonrası ben çağırınca. Ama kuaför duş falan nerdeee

Ben hicbisey anlamadım hemen cıktı minnoş ama hevesim yarım kaldı işte
Seni en iyi anlayan benim şu anda.. Ama içini ferah tut. İyi bakılıyor ve düzelince alacağız kucağımıza hemencecik inşallah. Hem sen aynı hastanedesin. Bu çok iyi bir şey. Değerini bil. Dualarım seninle..

Bende özeldeydim. Wc götürdüler, o koca hasta bezini 3 kere falan wc de değiştirdiler tuvalet sonrası ben çağırınca. Ama kuaför duş falan nerdeee
Normal doğum olduğu için belki beni wc ye falan götüren olmadı bezi evet onlar değiştirdi ilk sonra verdiler istedikçe sadece ben kendim taktım ama dediğim gibi normal doğum kaynaklı olabilir belki sezeryan olan hastalara daha farklıdır tavırları.

Ahahah paranın hakkını verin
Haha veriyoruz
Ay valla ben olsam sömürürdüm her zerresine kadar Spring05 burana burana al hizmetleri valla
Ay Epidurali çıkarınca kendime geldim tek başıma dolaştım filan bebeği alabiliyorum artık beşiğinden totoyu kendim silebilirim abla beni bir yıkadı kendime geldim vallahi
Oh oh oh para böyle bir şey ben de özelde doğum yaptım ama ne tuvalete götüren oldu ne totomu silen ne yıkayan hepsini sadece hemşire gelip söyledi eşim ile yaptık kac para ulan bi kuaför kaç para
Haha ya artık yapabilirim normalde zaten totoyu silmiyorlar bir kere batikonla pansumanı göstermişlerdi banada epidural biraz farklıymış canım ayağımı yerden yatağa koyamıyordum 2 saatte açıldım ama

Paranın hakkı veriliyor

Eklentiler

• IMG_0572.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 112
Benimde aynı 36+6 oldu doğumum bana 2 doz ciğer geliştirici vurmuşlardı canım sana vurdular mı daha sonra direk doğumada aldılar yoksa inşallah cumaya az kaldı kavuşmaların en güzelini yaşarsınız Allah’ın izniyle maşallah durumu da iyimiş

Off aynı şeyleri yaşamışız kaşıntı beni de maf etti bide ben direk ameliyatta kaşınmaya başladım hemen onun içinde bir iğne yaptılar anında durdu ama o nasıl bir iğneyse kafam bir güzel oldu baya saçmaladım herkesi güldürdüm benim kafam güzel oldu diyip bağırdım

Bacım burası hangi oteldi aman pardon hastaneydi??

sezeryanın 3.gününden bildiriyorum,bugün daha iyiyim evi süpürdüm çamaşır yıkadım vs tabi annemle eşimde yanımda
Hey maşallah.. Ben hala paytak paytak anca mutfağı toparladım bugün. Sürekli jilet atılıyor gibi sızlıyor. Hareket ettirmiyor bana.

sezeryanın 3.gününden bildiriyorum,bugün daha iyiyim evi süpürdüm çamaşır yıkadım vs tabi annemle eşimde yanımda
Sen yine de o kadar gaza gelme lohusasin sezeryanlisin iyi olsan bile bu kadar süpürme vb işlerine girişme ha çamaşır yıka zaten makinaya atıyorsun ama sermesi supurmesi şimdilik yapabiliyor olsan da yapma bence

Aslında o anları videoya almak lazım ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…