2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Vurmadan direk aldı işte. Ciğerler iyi diye. Gerçi dün yoğun bakımdaki hoca ciğerlerin gelişimi tamam sadece sıvı sorunu var gibi bişey dedi. Allah kerim.

Gözünüz aydınn, yaa bu bebekler anneleri birazcık dinlensin diye yapıyorlar böyle merak etme
Benim Dr cumartesi şehirdışındaydı. İkinci Dra devretmiş beni. Vizite geldiğinde benim yüz göz şiş ağlamaktan. Nolldu dedi. Bebeğimi götürdüler deyince. Amaaan bebeğin var başkası bakıyor sende ağlıyorsun. Dinlen kendine gel toparlan. Çok ararsın bügünü falan dedi hatta

Kızlar cıktık biz biraz solunum ihtiyacı oldu sekresyon atamamıs sanırım gözlem altında su an biraz burugum ama miniğim saglıklı olsun katlanırım
Gözün aydın olsun canım en kısa zamanda gelir inşallah yavrun yanına

Aslında o anları videoya almak lazım ahahaha
Töbe de töbe baya bir dalga konusu olur eşim izlese
Vurmadan direk aldı işte. Ciğerler iyi diye. Gerçi dün yoğun bakımdaki hoca ciğerlerin gelişimi tamam sadece sıvı sorunu var gibi bişey dedi. Allah kerim.
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz canım sende bol bol dinlenmeye çalış kızın gelince enerjin tam olsun ona

Evet canım aklıma ilk sen geldin insallah en kısa sürede kavusuruz yavrularımıza

Doğru söylemiş çok yakında kafanda huni, uykusuz her gece şarkısını söylemeye başlayacaksın

Bizde bugün kontrole gittik. Sancım çıktı nst de ultrason ve diğer muayene iyi geçtiği için onemsemediler . İlk önce bir kararsız kaldılar ama sonra haftaya gel dediler. Her şey yolunda giderse 13 kasım gibi sezeryan olacak .

Canım yanlış mj hatırlıyorum senin de mi donmemisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…