Benimde aynı 36+6 oldu doğumum bana 2 doz ciğer geliştirici vurmuşlardı canım sana vurdular mı daha sonra direk doğumada aldılar yoksa inşallah cumaya az kaldı kavuşmaların en güzelini yaşarsınız Allah’ın izniyle maşallah durumu da iyimiş
Vurmadan direk aldı işte. Ciğerler iyi diye. Gerçi dün yoğun bakımdaki hoca ciğerlerin gelişimi tamam sadece sıvı sorunu var gibi bişey dedi. Allah kerim.
Benim Dr cumartesi şehirdışındaydı. İkinci Dra devretmiş beni. Vizite geldiğinde benim yüz göz şiş ağlamaktan. Nolldu dedi. Bebeğimi götürdüler deyince. Amaaan bebeğin var başkası bakıyor sende ağlıyorsun. Dinlen kendine gel toparlan. Çok ararsın bügünü falan dedi hatta
Vurmadan direk aldı işte. Ciğerler iyi diye. Gerçi dün yoğun bakımdaki hoca ciğerlerin gelişimi tamam sadece sıvı sorunu var gibi bişey dedi. Allah kerim.
Seni en iyi anlayan benim şu anda.. Ama içini ferah tut. İyi bakılıyor ve düzelince alacağız kucağımıza hemencecik inşallah. Hem sen aynı hastanedesin. Bu çok iyi bir şey. Değerini bil. Dualarım seninle..
Benim Dr cumartesi şehirdışındaydı. İkinci Dra devretmiş beni. Vizite geldiğinde benim yüz göz şiş ağlamaktan. Nolldu dedi. Bebeğimi götürdüler deyince. Amaaan bebeğin var başkası bakıyor sende ağlıyorsun. Dinlen kendine gel toparlan. Çok ararsın bügünü falan dedi hatta
AAstrologsero
kız ne ev işi yat dinlen sonra başımızı yiycen oram ağrıyo buram ağrıyor dikişlerim mi patladı diye ..
İyi olsan bile yapma gaza gelme bak doktor bana bebeğin hariç bişey kaldırmayacaksın demişti.
Bizde bugün kontrole gittik. Sancım çıktı nst de ultrason ve diğer muayene iyi geçtiği için onemsemediler . İlk önce bir kararsız kaldılar ama sonra haftaya gel dediler. Her şey yolunda giderse 13 kasım gibi sezeryan olacak .
Kızlar benim sezeryan yerim çok ağrıyor ya. Bide minik göğüslerimi yara etti. Göğüs koruyucu ve ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürüyorum ama tavsiye alırım
Bizde bugün kontrole gittik. Sancım çıktı nst de ultrason ve diğer muayene iyi geçtiği için onemsemediler . İlk önce bir kararsız kaldılar ama sonra haftaya gel dediler. Her şey yolunda giderse 13 kasım gibi sezeryan olacak .
Baskı yapmaya başladığını söyledi. Ben de her gün hissediyorum bir süre sancı oluyor, baskı oluyor. Sonra geçiyor. Yarın öğreneceğim bakalım ne olacak halimiz