2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Nişan geldiğinden beri üç gün oldu diken üstündeyim. Sürekli aklım sancıda tuttu mu tutacak mı bugün doğururum ederim bilmem ne ne yapcam bilmiyorum cıkaramıyorum aklımdan.
Boşuna stres yapma. Benim de dün sabaha karşı gelmişti, dünü sayarsak 2 gün oldu benimde. Az önce youtube de nişan gelmesi videolarına bakıyordum. 2 hafta bile süren varmış. Senin haftana daha vardı sanki dimi?

Evet var 36 haftalığım daha bu hafta içeride dursun en azından dedi doktor bende öyle istiyorum ama tabii bu nişan konusunu kendimde araştırdım bir hafta içinde nişanı gelen herkes doğurmuş.

Kızlar ben sezeryanda genel anestezi istiyorum. Sezeryan sırasında birşeyler hissetmek benim için çok korkunç olur. Hissetmeden bile panik olurum. Ama genel anestezi bebek için kötü bir durum mu acaba? Ben kan verirken bile bayilabiliyorum. Çok isterdim uyanık olmayı ama yapamam gibi geliyor bana. Genel anestezi nedeni ile kötü bir durum yaşayan oldu mu ya da duydunuz mu böyle bişey ?

Açılman varmıydı peki? Bir hafta bile beklese 37.Haftada artık tamamin herşeyi oluşmuş oluyor canım merak etme ve boşuna stres yapma sen. Bana 36.haftada gelirse sıkıntı olur mu demiştim kız çocukları kuveze bile girmiyor daha dirayetli ve güçlü oluyor erkek bebekler belki 1 gün kuveze girer. Doğsada haftası çok iyi korkma demişti. Doktorum bugüne kadar 10 binin üstünde doğum yaptırmış çok tecrübeli söylediklerini çok dikkate alıyorum o yüzden söylüyorum gelirsede hoşgelir bebişin

Evet var 36 haftalığım daha bu hafta içeride dursun en azından dedi doktor bende öyle istiyorum ama tabii bu nişan konusunu kendimde araştırdım bir hafta içinde nişanı gelen herkes doğurmuş.
Açılman varmıydı peki? Bir hafta bile beklese 37.Haftada artık tamamin herşeyi oluşmuş oluyor canım merak etme ve boşuna stres yapma sen. Bana 36.haftada gelirse sıkıntı olur mu demiştim kız çocukları kuveze bile girmiyor daha dirayetli ve güçlü oluyor erkek bebekler belki 1 gün kuveze girer. Doğsada haftası çok iyi korkma demişti. Doktorum bugüne kadar 10 binin üstünde doğum yaptırmış çok tecrübeli söylediklerini çok dikkate alıyorum o yüzden söylüyorum gelirsede hoşgelir bebişin

ben de tam tersi o anı hissetmek istiyorum ama ben çok şükür öyle kandan falan çabuk etkilenen biri değilim.

Kuzenim 3 çocuğunu genel anestezi ile doğurdu. Maşallah kızları zehir gibi, akademik anlamda da dereceler alan çocuklar, sosyallik olarak da gayet iyiler o yüzden hiç aklına getirme öyle şeyleri, evet genel anestezi de az da olsa bebeğe bulaşma ihtimali varmış ama doktorlar tecrübeliler, hızlıca alırlar bebişi

Bizim doktor cok böyle dört dörtlük konuşmadı. Bi de nolur nolmaz beklese daha iyi. 1 cm açıklık vardı.

Benim suyumun geldiği gün oksopar kullandığım için genel anestezi olmak zorunda kaldım. Bebeğin minimum etkilenmesi için çok az bi anestezi verdiler çok hızlı davrandılar sondamı bile uyutmadan taktılar. Çok kolay bir şekilde uyandım ve hemen bebeğimin yanına götürdüler. Tek kötü yanı acıyı uyanır uyanmaz hissetmen o da ağrı kesici yapıyorlar zaten yarım saate ağrın hafifliyor

Tutuna ben girdikten 5 6 dakika sonra bebeği hemen eşimin yanına götürmüşler aşırı hızlı davranıyorlar bebek etkilenmesin diye

Ben genel oldum, yıne genel istiyorum.. Bana nedense diğerleri sakıncalı gelıyor.. Tercih meselesi tabi.. Çocuk için riski var mı bılmıorm ama ben hayatta ayık kalamam ameliyathanede.. Dayanıklı biriyim aslnda normalde, ama ameliyat filan heyecan olur bişey olur ne bileyim.. Tam uyumak daha iyi benım için.. Tabi şimdilik böyle diyorum ama o an ne derler doktorlar ona göre hareket ederim

Ben ilkini genel olmuştum. Ayılmak biraz daha zor oluyor bir de ayağa kalktığında bulantı ve baş dönmesi daha çok oluyor yani ben spinalle karşılaştırdığımda öyle tecrübe ettim. Ama diğer herşey aynı. Yani endişe etme hiç. Anne nasıl rahatsa öyle yapılmalı.

Açıklamalar için çok teşekkür ederim kızlar .

Umarım seninde çok kolay olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…