Benim de ilk gebeliğim, pazartesi günü yaptı bana, çok kısa sürüyor zaten. Ertesi gün sabaha karşı da nişan dedikleri şey geldi. Şuan sancı bekliyorum ama gelen giden yok
Bence de yapmaz bebek tersse neden çatı muayenesi yapsın ki hele ilki de normal doğum olmuşken. Haftaya gittiğimde büyük ihtimalle sezeryan için gün verecek bakalım bi şeyden cook korkmamak lazımmış başına geliyor ya bi de hiç aklımın ucundan geçmezdi bebeğin dönmeyeceği ben her bebek döner sanıyordum o kadar planlar yaptım ki bunda şöyle yapcam bu sefer böyle yapcam dedim sonuç sezeryan
Benim de ilk gebeliğim, pazartesi günü yaptı bana, çok kısa sürüyor zaten. Ertesi gün sabaha karşı da nişan dedikleri şey geldi. Şuan sancı bekliyorum ama gelen giden yok
Bence yapar canım sen normal doğum istiyorsun sanirim hakkında hayırlısı olsun. Dönmez diye düşünüyorum çünkü doktor da artık dönmez dedi haftaya cumartesi kontrolüm var o gün sezeryan günü verecek artık mecburen
Bence de yapmaz bebek tersse neden çatı muayenesi yapsın ki hele ilki de normal doğum olmuşken. Haftaya gittiğimde büyük ihtimalle sezeryan için gün verecek bakalım bi şeyden cook korkmamak lazımmış başına geliyor ya bi de hiç aklımın ucundan geçmezdi bebeğin dönmeyeceği ben her bebek döner sanıyordum o kadar planlar yaptım ki bunda şöyle yapcam bu sefer böyle yapcam dedim sonuç sezeryan
Kızlar 37+3 deyim. Bebiş 2 gündür çok hareketli sanki çıkmak istiyor yada makat duruştan dönmek istiyor gibi. Yarın randevum var bakalım biran önce belli olur umarım artık doğsun istiyorum burda herkesi doğurmuş görünce son haftalar ne kadar zormuş. 40 ve 41 i görenleri düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun
Maşallah kilosuna . 13 Kasım geç değil mi? Benimde makattı yarın kesinliği belli olucak doktor yinede 11 kasıma gün vermişti 38+6 da alıcak. Bu bebişler neden dönmüyor ki ben iki doğumdan da tedirgindim valla sağlıkla gelsin diyorum artık
Amin , tabi ki karar senin ancak adı üstünde normal doğum . Bir aksilik olmadıkça normal doğumu denemeni öneririm sunu söyle kendine dünyada her saniye milyonlarca kadın doğum yapıyor onlar yapıyorsa ben de yapabilirim benim de anatomim aynı sadece bir kaç saat sancı çekeceğim sonra ayağa kalkıp hoplayacak kıvamda olacağım de hep
Ah canım el mecbur bir bir kabulleniyoruz bana da 11 Kasım da gideceğim gün verecek sanırım bir sonraki haftaya gün verir hiç sorma ya bu ikinci doğum daha hızlı daha kolay olur diye seviniyordum kader bambaşka yazıldı ne diyelim kısmet . 13 kasımda tam kaç hafta kaç günlük oluyorsun?
Amin , tabi ki karar senin ancak adı üstünde normal doğum . Bir aksilik olmadıkça normal doğumu denemeni öneririm sunu söyle kendine dünyada her saniye milyonlarca kadın doğum yapıyor onlar yapıyorsa ben de yapabilirim benim de anatomim aynı sadece bir kaç saat sancı çekeceğim sonra ayağa kalkıp hoplayacak kıvamda olacağım de hep
Maşallah kilosuna . 13 Kasım geç değil mi? Benimde makattı yarın kesinliği belli olucak doktor yinede 11 kasıma gün vermişti 38+6 da alıcak. Bu bebişler neden dönmüyor ki ben iki doğumdan da tedirgindim valla sağlıkla gelsin diyorum artık
Doktorun randevusu uygunsa ben de 38+6 ya da 39+0 istiyorum ama bakalım doktor müsait mi benim de 11 kasımda randevum var doktor gun verecek sen de o gün doğum yapacaksın elin ile hissedemiuor musun kafasını göğüs altında dokununca kafası oradaysa sertlik varsa donmemistir
Ya millet her saniye çatır çatır doğuruyor biz neden yapamayalim benim onlardan neyim eksik diye diye normal doğuma karar verdim ilkinde en son 7 cm açıklıkda beni sezeryan a alin diye bağırdığımi hatırlıyorum sus sus aramızda ama o da doktorun hatasıydi bence , beni yatirdi tansiyonun yüksek diye dayadı en son ayarda suni sancıyı daha doğuma dair tık yokken açılma olur mu o yüzden son ayarda dayadı açılma olmazsa sezeryan a alırım diye yiyecek içecek de yasakladı eeee ac acına sancılı açılmada yok çok zordu ben şimdi ki hamileligim de çok mutluydum bu Sefer kendi sancim suyum ya nişanim ile gideceğim herseu daha doğal sürecinde olacak diye kafam rahattı bu sefer de bebek dönmedi ben de bir aksilik var