2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım ben dünyanın en korkak insanıyım kan verirken bayılırım bende ama spinal anestezide korkacak bir durum yok zaten bi kaç saniye sürüyor genel anestezi bebeğe geçiyor diye bir risk yoksa anne için önerilmiyor

Evet doktoruma yapamayacak olursam zorlamayın beni dedim en son öyle anlaştık Ama işte bilinmezlik ürkütücü. Egzersiz de yapıyorum bakalım gerisi artık teslimiyet olacak

Ben hiç eğil kalk merdiven çık hurma ye yapmiyorum ama belki yapsam bi etkisi olur . Bebeğim ters olduğu için doğum başlatmaya yönelik hiç bir şey yapmıyorum
Banada doktor otur dolanma ayakta bu hafta içeride dursun dedi eğer 37. haftada falan gelmiş olsa ben çoktan doğsun diye hareketlere başlamıştım

Banada doktor otur dolanma ayakta bu hafta içeride dursun dedi eğer 37. haftada falan gelmiş olsa ben çoktan doğsun diye hareketlere başlamıştım
Valla suan benim oğlan dönmüş olsa doktoru hiç dinlemez doğum tetikleyen şeyler yapardım çünkü şimdiden başlasam hemen olmaz ki biliyorum ama bebek ters durduğu için uslu uslu oturuyorum

İnşallah döner canım. Benim doktor yarın yapar o zaman
Bence yapar canım sen normal doğum istiyorsun sanirim hakkında hayırlısı olsun. Dönmez diye düşünüyorum çünkü doktor da artık dönmez dedi haftaya cumartesi kontrolüm var o gün sezeryan günü verecek artık mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…