2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Valla suan benim oğlan dönmüş olsa doktoru hiç dinlemez doğum tetikleyen şeyler yapardım çünkü şimdiden başlasam hemen olmaz ki biliyorum ama bebek ters durduğu için uslu uslu oturuyorum
Ya benim hem kafa gelişli hem nişan gelme muhabbeti varya bir şeyler yapsam tetikler doğar yüksek ihtimalle ama 37. Haftayı görsün istiyorum

Kız valla ben nolmal olacak diyorum, sancı falan bekliyorum falan da, doktor cumaya kadar bekleyelim, cuma tekrar konuşalım dedi. Şimdi doğum başlamazsa cuma ne konuşur ki? Ayy alalım mı diyecek acaba ??? Gece gece kafamda deli sorular

Bence ilk aşamada suni sancı verelim der eğer açılma güzel ilerlemezse sezeryanı önerebilirim şahsi fikrim☺

Diyorum ya süper işe yarıyor murphy bu ya, Bi de hep dedım ya cidden noolcagı belli olmuyor.. Hayal kurmak istemedim o yuzden ben.. Hamılelıkte ne olcagı hiç bellı olmuyo, yoksa herkes guzel hayaller iyi niyetlerle çıkıyor yola ama sizdeki şans da cidden gecen Semra özer makat geliş bebege her turlu işlemi yaptık ama en sonunda annebebekdostu sezeryan yaptık diye paylaşmış.. Olmayınca olmuyo demekkı

Ayyy 13 kasım çoğalıyoruz

Hayırlı geceler kızlar valla benim 4.doğum olacağı halde nasıl başlayacak sancıyı anlar mıyım diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bu sefer doğum gece başlasın istiyorum eşim hep hazıra konuyor gibi oldu bari bunda benim ne çektiğimi görsün istiyorumaksi gibi sancım ağrım da adam işteyken oluyor o gelince turp gibi oluyorum iyice sinir olmaya başladım valla☺

Valla artık öyle olacak sanırım, haftaları uzatmak istemiyorum yaa, 40 ı geçip kakasını yapıp kuveze giren bebekler var. 40 tan sonrasını beklemek istemiyorum bende
Gerçekten 40 ı beklemek zor oluyor benim son çocuk 40 da geldi artık ümidi kesmiştim bunda şimdi bile gelse razıyım 3 çocukla 40 haftayı beklemek beni çok korkutuyor

Gerçekten 40 ı beklemek zor oluyor benim son çocuk 40 da geldi artık ümidi kesmiştim bunda şimdi bile gelse razıyım 3 çocukla 40 haftayı beklemek beni çok korkutuyor
Valla he yalan söyleyim 36 ya kadar çok iyiydim, ama ordan sonra ağrılar geceleri dönmek için kaplumbağa gibi yuvarlanmalar zon yani

Hissediyorum aslında göğüs altında kafası bence ama aşağıdanda o kadar tepiyor ki bazen neresi nerde anlamıyorum çok 39 a kalmadan sağlıkla gelsin sizin bebişde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…