2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimki de öyle hatta geçen gün doktorun sedyesinde döndü hepimiz küçük çaplı kalp krizi geçirdik

Benim ikinci oğlan öyleydi 2 haftalikken yan dönmeye basladi. 6 aylik taytay kalkti 9,5 aylikken yürüdü. Ama kuyruksuz uçurtma. Cok hızlı oluyorlar büyükle cok fark var. Simdiden Allah yardimcin olsun bacım
Bu yeni nesi bebeler böyle o zaman çok vitamin almışsak demek ki

Kızlar 2 haftalık bebek döner mi ya sırt üstü bıraktığım bebem 2 sefer yan döndü. Birinde olmamıştır dedim ama ikincisinde gözümün önünde döndü.
Canım bu konuyla ilgili gecen video izledim yeni nesil bebekleri sakın su kadarlık daha dönemez diye yalnız bırakmayın artık değişti hersey diye cok ilginç gerçekten ama dogru gebelikte kullandıklarımızdan yeme içme artık neden oluyorsa bunlar

Sen normal doğum istiyorsun ama bari artık yapacak birşey yok keyfini sür makat gelişin ben bu 2 gündür bacaklarimin arasında voleybol topu var gibi bacaklarımı aça aça yürüyorum çok garip bir baskı
Kızımda doğuma yakın bacak aram acır vajinam sanki açılır gibi olur başardı kötü bir baskı olurdu evet cidden zor anlıyorum seni

Ben acibadem sigorta calisaniyim sorunuz var ise alırım:)

9 a karar verdim 9 inersem 9 15 gibi doğar sanırım
Bende 11 e almıştım bilmem nesi yay olacaktı 11 15 gibi doğsa şimdi oğlak olmuş sanırım 11 56 da doğdu tam saatinde almadılar beni 11 15 gibi aldılar epidural filan baya gecikti

Kızlar dalga geçtik ama kp sanırım doğru bilmiş kızımdaki ameliyat raporuna baktım tahmini kaybedilen kan 150 ml normal doğumda, sezaryende 300 ml resmen iki katı

Kan sulandırıcı için yazanlar teşekkür ederim içim rahatladı Ben korktum acıkcası kanım durmazsa dıye birde ben hıc kan ilacı da kullanmadım Doktor kullanıyorum sanıyor barı 1 hafta kullanayım

Kızlar dün annem komposto yaptı demiştim ya resmen bağırsaklarımı çalıştırdı iki gündür tuvalete gidebildim sezaryen sonrasına aşırı öneririm

Ah canım çok sağol iki gündür kendimi tutamıyorum ağlıyorum istemsiz şekilde çok üzüldüm birden bire duynca inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Allah'ın izniyle

Bende kullanmadım ya. decaviti de kullanmadım gibi bişey.. Bizim çocuklar öyle 2 haftalıkken dönmez heralde

Sağlıklısınız ama dimi
Ben çok hastalandım doğumdan sonra ya hala düzelemedim üşüttüm ama böyle bi üşütme yok bide ufak bi sarılık meselesi yüzünden yoğun bakıma yattı bebişim çıktı onun dışında iyiyiz çok şükür Allah beterinden korusun

Benim oğlan kanala girmeye yerleşmeye çalışıyor galiba ittirdikce ittiriyor . Tek sorun bunu yaparken ağzımdan çıkacak olduğunu fark etmemesi . Kaburga mide kısmına basa basa ağzımdan çıkacak böyle giderse . Girmeye çalıştığı kanal ya da yerleşmeye çalıştığını sandığı kanal aslında mide kanalı

Biz iyiyiz.. Sen neler yaptın? Bebeğin nasıl? Sen iyi misin? Anlat hele
Grip nezle gibi bişey oldum çocuğu eve getirdik doya doya kucağıma alamadım maskeyle emziriyorum bırakıyorum bebişim iyi teyzesi inşallah uslu bi bebe olur diye dua ediyorum sizde ne var ne yok doğurmamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…