E nabizdan girdim AST birkac birim yüksek ama CK bana baya yuksek geldi referans 140 gosteriyo benimki 207 cikmis. Sanki CK yuksekken ameliyat yapmiyorlardi diye hatirliyorum bilgin var mi?
Umarim senin cok iyi gelir değerlerin. Ben bugun biraz endiselendim. Normalde doktorum cok rahattir gebelik normal bir olay normal hayatina devam et kafasindadir.yorulmayacaksin cok hareket etmeyeceksin diyince bi noluyoruz. Bir de tuzlu yagli yeme dedi. O kadar az ki tuz ve yag tuketimim daha nasil azaltabilirim bilmiyorum.
Yeni doğum yapan anneler bebekleriniz ağlama krizlerine giriyor mu ya ? Dünden beri eşimizle pertimiz çıktı ikimiz tek bakıyoruz uykusuzluktan bayılabilirim..
Bizde kontrolden geldik 4 günde çok kilo almamışlar 9 kasım saat 9 gün aldık perinatoloji doktorunada danıştı doktorum 2 kilo altı doğmucak ikiside ama küvöze girebilirler dedi küçük bebekler şekeri dengeleyemiyolar falan dedi içim buruk kabullendim artık
Bende bugün 36+0 ama çarşamba günü bebiş 2500 gram çıktı. Benimki biraz küçük sanırım. Ama doktor çok iyi haftaya gel sezaryen günü vereyim dedi. Her doktorun yorumu farklı sanırımSimdi 36+0 kontrolunden ciktim arkadaslar. Nstde sancim cikti. Bir de sabah tahlil verdim karaciger enzimlerim yuksek cikmis haftaya tekrarlayacagiz testi. Bebek 2900 gr. oldugu icin daha kucuk durabildigi kadar dursun dedi hoca. Zaten kendisi de 9-12 kasim arasi yokmus. Ben dönene kadar doğurma dedi. 17 sinde 38+0 ama 15inde gel sen bu arada da cok hareket etme yavas hareket et merdiven inip cikma filan dedi. Frene bas dedi kisaca. 1 hafta daha calisabilirim var kesmedi ama yavas ve hareketsiz olacagina soz verirsen dedi. İş neyse ayarlarim ama iki kuyruksuz ucurtma oğlanla nasil olacaksa artik bakalim. Tek endisem hocanin olmadigi tarihler. Kac senelik doktorum kendimi baskasina emanet etmek istemiyorum.
bizimde 8 kasim biraz erken gelecek bendeki odemden dolayi. pazartesi 2500 bugun 2800 ciktik korkuyorum kuvez falan olur diye ama gerilige degil kendi haftamiza bakicaz galiba dimibanada dua et Alpicim saglikla kucagimiza alalim
Kızlar ikinizde geriliği kafaniza takmayın. 38+5te 34 hafta uyumlu neredeyse 5 hafta gerilikte 2200 gram minnoş bir kız doğurdum ben. Ne küvoze girdi nede sarılık olduk. Sadece anne sütü yanında mama desteği verdik çabuk toparlansın diyeCanım senin için de üzüldüm senin gerilik kaç hafta uyumlu bende 35+5 karın çevresi iki hafta geriden geliyor bende gidebilrsek 37 de doğum yoksa bu hafta içindebenimde tek derdim sağlıklı olması kuveze girmesin Allah'ın izniyle
Ameliyat gününe kadar kullanmaya devam dedi banada. Kızımdada kullanmıştım. Hiç sorun olmuyor korkmaKızlar oksaparı doktor kesmiyor son güne kadar devam dedi6 saat amelıyattan önce yeterlı dedi ay ben korkuyorum ya
Doğum yapan annişlerim gözünüz aydınkızlar emzirme gaz çıkarma alt alma döngüsünden çıkamıyorum bazen gece 2 saat falan uyuyabiliyorum bu acemilik ne zaman geçecek ama o uyuduğum 2 saat uyku 10 saat gibi geliyor. Normalde 7 saat uyku yetmezdi nasıl bi güç geliyor insan hayret ediyor
Hayırlısı olsun ben de müsaitliğe göre 9 sonrası isterim sanırım9 a karar verdim 9 inersem 9 15 gibi doğar sanırım
Kusmanın var.. İştahsızlık da var sanrm.. Bnmde bu ara öyle pek bişey yiyesm yok zorla yiyorum.. Ben hep kusmayı aç kalmaya baglıodum, ama degerler yukselişe gectgnden beri kusma daha cok arttı gibi... En son ast alt degerleri 260a 130du, ggt de 75e inmişti... Bu gece kan vermeye gitcem inşallah.. Bakalım nasıl olmuş.. Carsamba da kontrol randevusu aldım.. Sıkı takıp olcak artıkbuna da şükür
Gastroenteroloji bana tavsıye bölümünde et vb ürünleri ve yaglı yemekleri yemememi söylemiş.. Sende bunlara dikkat et hemi.. İnşallah ters bişey olmaz
Tesekkur ederim bilgiler icin evet degerlerimiz benziyor. CK kreatin kinaz diye gecıyor annem endoskopi olacakti anesteziden gecemedi yuksek diye 1 hafta beklettiler aklimda ordan kaldi. Cok gecmis olsun sana da. Biraz daha buyüsünler kendilerini toparlasinlar öyle doğsunlar zamanındaHemen hemen yakın degerlerdeyz.. Ck dedıgın degeri anlayamadım ama?
Bu arada safra asidi için aç karnına kan ıstedı mı doktorun?
Bana da öyle diyolar, hiçbi sekılde iş yapmayacaksın, yemek bile yapmayacaksın sıcaga girmiceksin, yaglı tuzlu etli yemek yok.. Yalnız ben gecen hafta hastanede yatıs yaptım bu sebepten, ama bana perhiz vermedıler.. Bilemedm neden boyle yaptılar, cok etkılı degıl mı acaba tuz ve yag olayı diye dusunme ye basladm
Aman dur tövbe de kuzum zaten zorla tutuyoruz içeride hahahahahBana bak en son böyle diyen suan pazartesi doğuma girecem dedi . Bana kim seni yalnız bırakmam dediyse gidiyor oyun bozanlik yapma
Sen deDilkenn
Ankara ya bekleriz ankara buzYa kızlar isyan etmek istemiyorum ama bu havalar nedir yakasıma girdik artık ya hani, şöyle biraz kemiklerimiz üşüyeydi ya yarın 28 derece gösterio İstanbul azcık ferahlık ver yarab
Öyle olacak demi bu mesaj bana güç verdi1 ay sonra çok daha pratik olacaksın. İlk başlarda ben kendimi inek gibi hissediyordum. Hayatım sadece emzirmek, alt değişmem ve gaz çıkarmaktan ibaretti sanki. Ama oda alışacak sende alışacaksın hiiç merak etme
İnşallah gönlünden geçen tarih olsun canımAman dur tövbe de kuzum zaten zorla tutuyoruz içeride hahahahahdoktor bana 25. Haftadan beri risklisin diyor bu zamana kadar doğurmycam dedim inadımdan içeride tuttum ama artık gerçekten zorlanıyorum (bu arada zorlanıyorum demeye utaniyorum A Aycee09 kız 2 can taşıyor gık demiyor ) doktor da en son kontrolde kanala girmeye çalışıyor seni zorluyor görebiliyorum dedi bir umut Kasım ortaları veya sonuna doğru gelsin istiyorum ama bakalım bizim çaki ne tercih edecek
Öyle olacak demi bu mesaj bana güç verdi
Kızlar 2 haftalık bebek döner mi yasırt üstü bıraktığım bebem 2 sefer yan döndü. Birinde olmamıştır dedim ama ikincisinde gözümün önünde döndü.
Doğum riskin yoksa daha sezeryan gunu gelene kadar büyür diye degerlendirmistir umarim oyle olsunBende bugün 36+0 ama çarşamba günü bebiş 2500 gram çıktı. Benimki biraz küçük sanırım. Ama doktor çok iyi haftaya gel sezaryen günü vereyim dedi. Her doktorun yorumu farklı sanırım
Ahahaha çok motive oldumBen İnstagramda bi video görmüştüm küvezdeki bebek dönüyordudemekki dönebiliyorlar ama 2 haftalıkken dönen 4 aylıkken neler yapar bilemem allah yardımcın olsun
Burayı çok seviyorum iyi ki varsınızTabikiii hatta kendine şaşıracaksın yapabildiklerini gördükçe. Ben bunları nasıl yetişip yapabiliyorum diyeceksin. Şuan tüm gününü kaplayan şeyler basit rutinler olacak
Benimki de öyle hatta geçen gün doktorun sedyesinde döndü hepimiz küçük çaplı kalp krizi geçirdikAhahaha çok motive oldum
Benim ikinci oğlan öyleydi 2 haftalikken yan dönmeye basladi. 6 aylik taytay kalkti 9,5 aylikken yürüdü. Ama kuyruksuz uçurtma. Cok hızlı oluyorlar büyükle cok fark var. Simdiden Allah yardimcin olsun bacımKızlar 2 haftalık bebek döner mi yasırt üstü bıraktığım bebem 2 sefer yan döndü. Birinde olmamıştır dedim ama ikincisinde gözümün önünde döndü.
Ankara ya bekleriz ankara buz
Sen normal doğum istiyorsun ama bari artık yapacak birşey yok keyfini sür makat gelişinİnşallah gönlünden geçen tarih olsun canım
Vallahi bende ne kanala girme ne çatı ağrısı makat geliş olunca sorun yok sadece midemde kaburgam da baskı var onun harici aşağı yanlar kuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?