2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
benimde boy kafa karin hepsi farkli cikiyor karin cevresi 1.5 hafta gibi sanirim. aslinda sadece kilosu az cikiyor insallah saglikla kucagimiza aliriz canim 1 hafta daha dursa iyidi ama odemim var. 8 kasim kesin nasipse

Kızlar oksaparı doktor kesmiyor son güne kadar devam dedi 6 saat amelıyattan önce yeterlı dedi ay ben korkuyorum ya
Sezeryan da 1 hafta diyorlardı hep.. Ben de hep bebek donmeyince sezeryan a aniden girme ihtimalinden korkuyordum 6 saat yeterli miymiş. Normal doğumda hiç sorun olmadı doktor da önemli değil demişti ama şimdi sezeryan olacağım için korkuyordum bi anda suyum gelir bebek makat geliş sezeryan a alırlar diye bu bilgi içimi rahatlattı

Ne kadar yukselmiş enzimlerin? Bende gece kan vercem acilde enzimler için..

Ya bu ara hepsının kongresi bişeysi mi var acaba.. Hepsi Bi yere gidio sanki.. Zaten o da bizi bulur yani
E nabizdan girdim AST birkac birim yüksek ama CK bana baya yuksek geldi referans 140 gosteriyo benimki 207 cikmis. Sanki CK yuksekken ameliyat yapmiyorlardi diye hatirliyorum bilgin var mi?
Umarim senin cok iyi gelir değerlerin. Ben bugun biraz endiselendim. Normalde doktorum cok rahattir gebelik normal bir olay normal hayatina devam et kafasindadir.yorulmayacaksin cok hareket etmeyeceksin diyince bi noluyoruz. Bir de tuzlu yagli yeme dedi. O kadar az ki tuz ve yag tuketimim daha nasil azaltabilirim bilmiyorum.

Ya evet ne zaman yapıyorsun dedi aksam 7:00 de dedım tamam yeterli dedi . Ama ben yine risk almayacagım ben 6 gün var hergun 1 saat önce yapacagım bari 6 degıl de daha uzun süre yapmamıs olayım.
Ama 6 saat yeterli imiş . Kızımda 37+5 de kesmıstı 38+4 de dogum yapmıstım.

Doğum yapan annişlerim gözünüz aydın kızlar emzirme gaz çıkarma alt alma döngüsünden çıkamıyorum bazen gece 2 saat falan uyuyabiliyorum bu acemilik ne zaman geçecekama o uyuduğum 2 saat uyku 10 saat gibi geliyor. Normalde 7 saat uyku yetmezdi nasıl bi güç geliyor insan hayret ediyor

Kizlar süt için;

Bu tarifi kızımda uyguladım işe yarıyor kullanmak isteyen olursa .
+bestlak değil de ben Galactaco damla dan memmun kaldım
Bir de bira mayası diye geçen bir kapsül var b12 li solgar brewers yeast

Eklentiler

• Screenshot_20231103_185428_Chrome.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 48
Babam bu kan sulamdırıcıdan kullanıyor 2 kere çok büyük ameliyat oldu, ikisimde de bir gün önce de yapılıp sadece ameliyat günü iğne olmamıştı

Doğuma bir haftam var coraspini bile pazartesi keseceğim. Cuma sabah son oksaparı yapıp ertesi sabah sezaryene alınacağım

Benim de burcum yay, bebek akrebe yay olsun isterim ama geçen gün A Astrologsero akrebe akrep daha iyi akrebe yaydan dedi aklım karıştı

Kusmanın var.. İştahsızlık da var sanrm.. Bnmde bu ara öyle pek bişey yiyesm yok zorla yiyorum.. Ben hep kusmayı aç kalmaya baglıodum, ama degerler yukselişe gectgnden beri kusma daha cok arttı gibi... En son ast alt degerleri 260a 130du, ggt de 75e inmişti... Bu gece kan vermeye gitcem inşallah.. Bakalım nasıl olmuş.. Carsamba da kontrol randevusu aldım.. Sıkı takıp olcak artık buna da şükür

Gastroenteroloji bana tavsıye bölümünde et vb ürünleri ve yaglı yemekleri yemememi söylemiş.. Sende bunlara dikkat et hemi.. İnşallah ters bişey olmaz

İnşallah canım miğde koruyucusunu içmediğim zaman çok kötü yapıyor oda alışkanlık yapmamıştır inşallah

Ben bıraktım prilamı.. Denedim baktm normal, içince de yanma oluyodu yani tam olarak kesmedi.. Bende ıcmıorm artık, cok yanarsa gaviscon içiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…