Canım senin için de üzüldüm senin gerilik kaç hafta uyumlu bende 35+5 karın çevresi iki hafta geriden geliyor bende gidebilrsek 37 de doğum yoksa bu hafta içinde benimde tek derdim sağlıklı olması kuveze girmesin Allah'ın izniyle
benimde boy kafa karin hepsi farkli cikiyor karin cevresi 1.5 hafta gibi sanirim. aslinda sadece kilosu az cikiyor insallah saglikla kucagimiza aliriz canim 1 hafta daha dursa iyidi ama odemim var. 8 kasim kesin nasipse
Sezeryan da 1 hafta diyorlardı hep.. Ben de hep bebek donmeyince sezeryan a aniden girme ihtimalinden korkuyordum 6 saat yeterli miymiş. Normal doğumda hiç sorun olmadı doktor da önemli değil demişti ama şimdi sezeryan olacağım için korkuyordum bi anda suyum gelir bebek makat geliş sezeryan a alırlar diye bu bilgi içimi rahatlattı
Bu bilgi beni rahatlattı ya demek ki oksapar kullanırken bi anda suyum gelse bebek makat geliş acil sezeryana alsalar okspaar kullanmam sorun yaratmaz çok şükür bu beni geriyordu
E nabizdan girdim AST birkac birim yüksek ama CK bana baya yuksek geldi referans 140 gosteriyo benimki 207 cikmis. Sanki CK yuksekken ameliyat yapmiyorlardi diye hatirliyorum bilgin var mi?
Umarim senin cok iyi gelir değerlerin. Ben bugun biraz endiselendim. Normalde doktorum cok rahattir gebelik normal bir olay normal hayatina devam et kafasindadir.yorulmayacaksin cok hareket etmeyeceksin diyince bi noluyoruz. Bir de tuzlu yagli yeme dedi. O kadar az ki tuz ve yag tuketimim daha nasil azaltabilirim bilmiyorum.
Sezeryan da 1 hafta diyorlardı hep.. Ben de hep bebek donmeyince sezeryan a aniden girme ihtimalinden korkuyordum 6 saat yeterli miymiş. Normal doğumda hiç sorun olmadı doktor da önemli değil demişti ama şimdi sezeryan olacağım için korkuyordum bi anda suyum gelir bebek makat geliş sezeryan a alırlar diye bu bilgi içimi rahatlattı
Ya evet ne zaman yapıyorsun dedi aksam 7:00 de dedım tamam yeterli dedi . Ama ben yine risk almayacagım ben 6 gün var hergun 1 saat önce yapacagım bari 6 degıl de daha uzun süre yapmamıs olayım.
Ama 6 saat yeterli imiş . Kızımda 37+5 de kesmıstı 38+4 de dogum yapmıstım.
Doğum yapan annişlerim gözünüz aydın kızlar emzirme gaz çıkarma alt alma döngüsünden çıkamıyorum bazen gece 2 saat falan uyuyabiliyorum bu acemilik ne zaman geçecekama o uyuduğum 2 saat uyku 10 saat gibi geliyor. Normalde 7 saat uyku yetmezdi nasıl bi güç geliyor insan hayret ediyor
Bu tarifi kızımda uyguladım işe yarıyor kullanmak isteyen olursa .
+bestlak değil de ben Galactaco damla dan memmun kaldım
Bir de bira mayası diye geçen bir kapsül var b12 li solgar brewers yeast
Ya evet ne zaman yapıyorsun dedi aksam 7:00 de dedım tamam yeterli dedi . Ama ben yine risk almayacagım ben 6 gün var hergun 1 saat önce yapacagım bari 6 degıl de daha uzun süre yapmamıs olayım.
Yay iyidir ya akrebe akrep olmasın ya benım tek saatı varmıs 10:30-11 alıyorum dedı kızım 7:27 de dogmustu ne guzel sabahın nurunda
Hadii 3 kişi olduk .. 10:30 benden sonrasın arkama geç
Olmaz allahın ıznıyle kıloyla cok alakası olmuyor aslında küvözün bazen başka sebeplerden kaynaklı gırıyorlar . Nefes alıs verısı ıyıyse kılo cok önemli olmaz.
Saglıkla gelsın ınsallah .. Doktor benı 37 hesaplıyoe 1 hafta gerı dıye.
Yeni doğum yapan anneler bebekleriniz ağlama krizlerine giriyor mu ya ? Dünden beri eşimizle pertimiz çıktı ikimiz tek bakıyoruz uykusuzluktan bayılabilirim..
Şimdi sen sorunca tekrar baktim ama hastanenin lab sistemine giremiyorum. Ama birkac gundur afedersin istifra ediyorum ve cok cok hafif yiyebiliyorum bi corba veya bir salata bi yulaf kasesi filan midem hicbirsey almiyor makarna dahil. Aşıri olmasa da kaşıntım var. Bas ağrim var. Bunlarin bir ilgisi var mi karaciger enzimleri ile?
Kusmanın var.. İştahsızlık da var sanrm.. Bnmde bu ara öyle pek bişey yiyesm yok zorla yiyorum.. Ben hep kusmayı aç kalmaya baglıodum, ama degerler yukselişe gectgnden beri kusma daha cok arttı gibi... En son ast alt degerleri 260a 130du, ggt de 75e inmişti... Bu gece kan vermeye gitcem inşallah.. Bakalım nasıl olmuş.. Carsamba da kontrol randevusu aldım.. Sıkı takıp olcak artık buna da şükür
Gastroenteroloji bana tavsıye bölümünde et vb ürünleri ve yaglı yemekleri yemememi söylemiş.. Sende bunlara dikkat et hemi.. İnşallah ters bişey olmaz